Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy egyszerre vagyok félénk, (1 db)

Hogy lehet az, hogy egyszerre vagyok félénk, de verekedős, és hiába vagyok mindig a középpontban önbizalomhiányom van? Lehet a verekedéssel próbálom kompenzálni?

Legjobb válasz: A verekedés a suliban szokott lenni, de én sosem szoktam verekedést kezdeményezni, nem is vagyok az fajta, de ha kell én is visszaütök, mert nem lehet hagyni magam.

A kérdező hozzászólása: A verekedés a suliban szokott lenni, de én sosem szoktam verekedést kezdeményezni, nem is vagyok az fajta, de ha kell én is visszaütök, mert nem lehet hagyni magam.
Szia! Mindig lehetsz okosabb a másik embertõl. Ez meg is tanulható. Gondolkozz el cselekedeiden, mivel váltod ki, hogy beléd kössenek. Lehet, hogy tudják, elõbújik a szunnyadó oroszlán.?!Gondold végig, hogyan lehetett volna megoldani verekedés nélkül a problémát.Ha te is verekedsz, mert nem hagyod magad, UGYAN OLYANNÁ válsz, mint a kötekedõ társad. Íratkozz be esetleg sportolni-pl.dzsúdó- ahol megtanulható az önkontroll ill. elhárítás sérülés, verekedés nélkül. Bármilyen RENDSZERES sport jó. Megtanítja levezetni a felesleges energiát.Manósegély
Szia! Megbeszéléssel többre lehet menni, mint verekedéssel. Kérdezd meg kötekedõ társadtól mit szeretne tõled. Lehet, hogy hasonlóak vagytok? Lehet, hogy még barátok is lehetnétek, ha a köztetek levõ rivalizálást megszüntetnétek. BESZÉLJETEK!!!
Igen, jól látod a helyzetedet. A verekedés, egyfajta kompenzáció, hogy rád figyeljenek. Valószínûleg nincsen sikerélményed a tanulásban, vagy más tevékenységben ( pl: sport), ezért nincs elég önbizalmad , ezért egyfajta elhárító mechanizmusként lép fel a verekedés a szorongás és az önbizalomhiány ellen.
én is ilyen voltam és elvertek mint a szart


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülők/ kamaszok. Mit szóltok a tanár-diák "baráti" kapcsolatról?

Lány és nő..

2

Ha valaki nem töltötte a 18-at, szülő engedély nélkül élhet nem otthon?

A barátnőm veszekszik sokat az anyjával, és kidobja otthonról az anyja. A barátnőm nem tud hova menni, de az anyja nem engedné hogy itt legyen velem, mert rendőrséget hívna és inkább be adja az intézetbe. Ezt lehet a barátnőm beleegyezése nélkül?

3

12 éves vagyok, de tökre kamasznak érzem magam! Miért?

9

Szülők, Kamaszok! SOS! Mit csináljak? !

ÚRISTEN!!!

Sziasztok 12 éves lány vagyok, (Lizi) van egy bátyám, aki 13, (Kristóf) és egy öcsém aki 6, (Beni) plusz egy unokatesónk aki 13 éves lány (Sugi).
A Sugi szülei sejtik, hogy nagyon szerelmes, vagy mit tudom én!
Mikor ketten voltunk a Kristóf és a Beni nélkül, egyszercsak megszólal:
-Tudsz titkot tartani? -szólal meg hirtelen.
-Persze! -mondtam. Itt már tudtam, hogy a fiúról lesz szó.
-Jó, de a maminak (Tudjátok a közös mamánk.) se mondhatod el, senkinek!
-Oké! -izgatottan vártam mit fog mondani.
-Oké, -vette elő a telefonját és valami fiút mutatott -én ezzel a fiúval megismerkedtem a táborban és vele járok. De a szüleim nem tudják csak sejtik. És szerintük még túl fiatal vagyok ahoz, hogy barátom legyen. Pff! -egyébként tényleg úgy viselkedik, mintha nagyobb lenne olyan cuccokba jár.
-KOMOLY????? -döbbentem le.
És igen, mikor együtt hülyültünk gépen néha megszólalt, hogy szókirakóval játszik, de csak a barátjával SMS-ezett.
A mamánk töbször is megkérte, hogy beszéljen a Sugi vele erről (ők csak anyitt tudnak, hogy valakibe szerelmes és azzal beszél) mert a szülei kérték, hogy próbálják faggatni.
Mikor elment meghallottam, anya a mamival beszélt telefonon erről úgyhogy az ajtó elött lehallgattam:
-Igen a Zsoltiéknak (a Sugi apja neve) ki kéne deríteni mi van, mert ez így rossz. Nagyon fiatal még, hogy teljesen beszerelmesedjen és barátja legyen. Blablabla... - És ekkor rájöttem, hogy baj van. Anyának igaza van és nekem elkéne mondanom, de megígértem nem szólok semmit. És elkezdett fura érzésem lenni.
Mit tegyek? Mondjam meg anyának? De akkor ő elmondja a Zsoltiéknak és megtudják, lecseszik a Sugit, és elrontom a életét! De ha nem mondom meg baj lesz. Tényleg nem lehet még barátja még csak most lesz 6.-os! Szóval nem tudom. És anya rá fog kérdezni mondott-e erről valamit. ÁÁÁÁ! Bárcsak ne mondta volna el. :(

16

Szerintetek nagyon gáz?

Még soha nem voltam buliban, nem voltam részeg. És amúgy egyáltalán nem vonz a dolog. A barátnőim mind azt mondják, hogy valamikor el kell kezdeni, meg hogy nincs olyan, hogy valaki ne legyen részeg életében legalább egyszer. Mondogatták, hogy el kéne menni bulizni. Én nem akarok menni, mert részegre nem akarom inni magam, meg nem akarom nézni, ahogy a többiek halál részegre isszák magukat. Mondogatták, hogy dehát most kell bulizni, meg később bánni fogom.

16/L

15

Engednétek, hogy a 15 éves lányotok industrial piercinget szúrasson?

http://24.media.tumblr.com/c37266ae3015f2e2e6d540e1e05feeaa/..

Egy ilyen kis valamiről lenne szó.
A jobb fülembe menne, ott csak egy lyuk van, a bal fülemen pedig 2.
A szüleim úgymond a lazább fajták, ti mit gondoltok?
Ismerőseim körében senkiről nem tudok, hogy lenne neki, szóval nem majmolás.
15L
Köszi a válaszokat:)

22

Szülők! Ti hogy viszonyulnátok a fiatokhoz hogy ha bevallaná hogy meleg? 15/f

Mielőtt felmerülne nem vagyok meleg barátnőm is van,az egyik ismerősömről lenne szó,és csak szimplán kiváncsi vagyok.

15

Szülők mit szólnatok ha a 15 éves lányotok olyan kapcsolatba lenne a tanárnőjével hogy sok dolgot vele is megbeszelne?

5

Akkor is felelőtlen egy kamasz, ha védekezés mellett esik teherbe? Szülők! Így is kiakadnátok?

Félreértés ne essék, nem vagyok terhes, csak elgondolkodtam a kérdésen.

(A kamaszt itt most értsük 16-19 évesnek)

12

Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha kiderülne, h a 14 éves fiatoknak 40 éves barátja van, akivel már egy éve le is fekszik?

Persze ő is benne van, nem kényszerítik és élvezi az együttléteket?

39

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!