Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy egyszerre vagyok félénk, (1 db)

Hogy lehet az, hogy egyszerre vagyok félénk, de verekedős, és hiába vagyok mindig a középpontban önbizalomhiányom van? Lehet a verekedéssel próbálom kompenzálni?

Legjobb válasz: A verekedés a suliban szokott lenni, de én sosem szoktam verekedést kezdeményezni, nem is vagyok az fajta, de ha kell én is visszaütök, mert nem lehet hagyni magam.

A kérdező hozzászólása: A verekedés a suliban szokott lenni, de én sosem szoktam verekedést kezdeményezni, nem is vagyok az fajta, de ha kell én is visszaütök, mert nem lehet hagyni magam.
Szia! Mindig lehetsz okosabb a másik embertõl. Ez meg is tanulható. Gondolkozz el cselekedeiden, mivel váltod ki, hogy beléd kössenek. Lehet, hogy tudják, elõbújik a szunnyadó oroszlán.?!Gondold végig, hogyan lehetett volna megoldani verekedés nélkül a problémát.Ha te is verekedsz, mert nem hagyod magad, UGYAN OLYANNÁ válsz, mint a kötekedõ társad. Íratkozz be esetleg sportolni-pl.dzsúdó- ahol megtanulható az önkontroll ill. elhárítás sérülés, verekedés nélkül. Bármilyen RENDSZERES sport jó. Megtanítja levezetni a felesleges energiát.Manósegély
Szia! Megbeszéléssel többre lehet menni, mint verekedéssel. Kérdezd meg kötekedõ társadtól mit szeretne tõled. Lehet, hogy hasonlóak vagytok? Lehet, hogy még barátok is lehetnétek, ha a köztetek levõ rivalizálást megszüntetnétek. BESZÉLJETEK!!!
Igen, jól látod a helyzetedet. A verekedés, egyfajta kompenzáció, hogy rád figyeljenek. Valószínûleg nincsen sikerélményed a tanulásban, vagy más tevékenységben ( pl: sport), ezért nincs elég önbizalmad , ezért egyfajta elhárító mechanizmusként lép fel a verekedés a szorongás és az önbizalomhiány ellen.
én is ilyen voltam és elvertek mint a szart


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Holnap találkozom egy számomra egyre fontosabb fiúval. Probléma: Megfáztam! Mit lehetne tenni? NAGYON FONTOS! :'/

Szóval, ma elkezdett folyni az orrom, elkezdtem köhögni és a hangom is olyan náthás, viszont a találkozóra mindenképpen szeretnék elmenni. Mit tegyek, hogy gyorsan rendbe jöjjek? Fontos... :/

8

A lányom most szakított a barátjával, teljesen maga alatt van, hogyan segíthetnék neki?

Nem eszik, nem alszik, egész nap csak fekszik és sír. 2 évig voltak együtt, a fiú szakított vele, látom hogy mennyire szenved de nem tudok semmit sem tenni ellene, mert nem hagyja.. Esetleg valakinek valami ötlet/tapasztalat?

4

Az osztálytársaim minden áron üvegezni akarnak osztálykiránduláson, de én nem nagyon szeretnék. Hogyan mondjam meg?

Nem arról van szó, hogy prűd vagyok de röviden-tömören utálom az üvegezést. Szerintem borzalmasan ostoba "játék".

11

Mi a véleményetek erről a videórol?

Www. Youtube.com/watch? V=JtDLLd7GOXE&feature=youtu. Be

diablo3,videó,számítógép,informatikus,szórakoztatás

7

Szerintetek most mit csináljak?

Detoxba kerültem 14 évesen, 5 napig kórházban feküdtem, és másfél hétig hiányoztam a suliból. Mindenki kérdezi, hogy hol voltam, miért nem jártam suliba, de nem merem elmondani nekik. Lehet, hogy már így is tudják mert pár lány a buliba már biztos szétkürtölte.. Rosszul érzem magam ez miatt. Mit mondjak az embereknek, hol voltam másfél hétig? Az orvosok pedig nagyon gorombák voltak velem, szidtak, hogy hogy csinálhatok ilyet.. Ez is rosszul esett most depressziós is vagyok kicsit.

20

Minek nézi anyám vissza folyton az előzményeimet, ti szoktátok?

elég idegesítő,hogy folyton nézi a netes előzményeimet én sem szoktam más dolgaiban piszkálni...

21

Mit tegyek, ha anya lecsúnyázott? 16/L

Persze nem szószerint: még XY is szebb nálad, a szépséged párosul a kedvességeddel. A szívem törik össze ilyenkor. Nem is ismertem a nagymamámat akitől állítólag ezeket a ''csodálatos'' géneket örököltem. Az alakom nagyon jó, de az arcom tényleg nem a legszebb.

17

Hogy mondjam el anyának, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?

Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyával már beszélgettünk a fogamzásgátlásról, szexről (kb. 10 éve folyamatosan), de most, hogy le szeretnék feküdni a barátommal...valahogy nem tudom, hogy mondjam el neki :( Nem arról van szó, hogy ne engedné meg...csak egyszerűen cikinek érzem.
Tudnátok adni tanácsokat??

21

Lányok, fiúk - hogy tetszenek ezek a zenék? :-D

http://www.youtube.com/watch?v=jDuDoZPs5-k

Ebből 3 elég régi zene, 2 viszonylag újabb. Nyilvánvaló, hogy a szöveget nem értitek, de magáról a zenéről mi a véleményetek? A videó sem lényeges, tudom, hogy közönségesek.:D

11

Elengednéd a 15 éves lányodat a Balatonra?

A legjobb barátjával (23), a fiú egyik haverjával, és annak barátnőjével. A lánnyal együtt sportolnak, csapattársak. Egy éjszakát maradnának.

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!