Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy egyszerre vagyok félénk, (1 db)

Hogy lehet az, hogy egyszerre vagyok félénk, de verekedős, és hiába vagyok mindig a középpontban önbizalomhiányom van? Lehet a verekedéssel próbálom kompenzálni?

Legjobb válasz: A verekedés a suliban szokott lenni, de én sosem szoktam verekedést kezdeményezni, nem is vagyok az fajta, de ha kell én is visszaütök, mert nem lehet hagyni magam.

A kérdező hozzászólása: A verekedés a suliban szokott lenni, de én sosem szoktam verekedést kezdeményezni, nem is vagyok az fajta, de ha kell én is visszaütök, mert nem lehet hagyni magam.
Szia! Mindig lehetsz okosabb a másik embertõl. Ez meg is tanulható. Gondolkozz el cselekedeiden, mivel váltod ki, hogy beléd kössenek. Lehet, hogy tudják, elõbújik a szunnyadó oroszlán.?!Gondold végig, hogyan lehetett volna megoldani verekedés nélkül a problémát.Ha te is verekedsz, mert nem hagyod magad, UGYAN OLYANNÁ válsz, mint a kötekedõ társad. Íratkozz be esetleg sportolni-pl.dzsúdó- ahol megtanulható az önkontroll ill. elhárítás sérülés, verekedés nélkül. Bármilyen RENDSZERES sport jó. Megtanítja levezetni a felesleges energiát.Manósegély
Szia! Megbeszéléssel többre lehet menni, mint verekedéssel. Kérdezd meg kötekedõ társadtól mit szeretne tõled. Lehet, hogy hasonlóak vagytok? Lehet, hogy még barátok is lehetnétek, ha a köztetek levõ rivalizálást megszüntetnétek. BESZÉLJETEK!!!
Igen, jól látod a helyzetedet. A verekedés, egyfajta kompenzáció, hogy rád figyeljenek. Valószínûleg nincsen sikerélményed a tanulásban, vagy más tevékenységben ( pl: sport), ezért nincs elég önbizalmad , ezért egyfajta elhárító mechanizmusként lép fel a verekedés a szorongás és az önbizalomhiány ellen.
én is ilyen voltam és elvertek mint a szart


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamaszok, ti dolgoztok valamit ezen a nyáron, valami diákmunkán?

Ha van valami diákmunkátok, akkor mi az, mi a feladatotok?

4

Egy 16 éves gyerek megérdemelte?

Nagyon iszik, többször összehányta már a házat, már majdnem rendőrségi ügy lett az egészből (éjszakai randalírozás). Csütörtökön olyan részeg volt, hogy nem tudta az ajtót kinyitni, és összehányta a falat, cipőket, mindent a környékén. Apja eddig nem nagyon szólt érte, mert ennyire még nem volt, olyan már volt hogy összehányta a padlót, de ilyen még nem. Megpróbáltak beszélni vele, de egy részeggel nem lehet. Anyja meg már egyenesen irtózott tőle. Aztán apjának is elborult az agya, és rendesen elverte. Én a gyerekkel beszéltem, de azt mondja nem tud leülni, meg ruha nélkül alszik. Ismerem az apját, nem könnyű felhúzni, de ez azért kicsit durva volt, nem? A saját gyerekét nadrágszíjjal elverni?! Ráadásul egy 16 éves fiú csupasz seggét? Nekem kicsit durva. Mondjuk haver a gyerek, jófej, ha nem iszik. Nem is könnyű nekik, mert tesója fogyatékos, anyja rokkant, apja meg 24-24-ezik, hogy legyen valami a családnak, ő meg elissza mindig a pénzét. Amúgy azóta békébe van az apjával, nem szívta mellre, csak szar, hogy nem tud leülni gépezni. Tegnap este találkotam vele, akkor mondta.

36

A legtöbb tini sátánimádó lett, és veszélyt jelent a békés társadalomra! Szülőknek kötelező! Hogyan lehetne beléjük nevelni, hogy rossz, amit csinálnak? (Többi lent)

A legtöbbször használ ilyen rövidítéseket, hogy; LOL, ROFL, LMAO, SMH, SOS stb. Na most! Ezek a rövidítések mind-mind rejtett jelszavak, tisztelgések a Sátán előtt! Hogy miért is? Nézzük csak meg őket közelebbről!
LOL=Lucifer Our Lord (Mi Urunk Lucifer)
ROFL=Rise Our Father Lucifer (Kelj fel, Atyánk, Luficer)
SMH=Satan My Husband (Sátán A Férjem)
SOS=Satan Our Saviour (Sátán A Megmentőnk)

Vajon eddig tudták a Tisztelt Szülők, hogy a tini gyerekük sátánista tisztelgésekkel üzen titkosírás gyanánt beszélgetőpartnereinek chatelés, stb. közben? Talán ha én ezt most nem írom le, sok szülő még mindig vakon elhalad amellett a tény mellett, hogy gyermeke át szándékozik adni lelkét a Sátánnak. Vajon hogy lehetne beléjük nevelni, hogy rossz, amit csinálnak?

28

Édesanyám túlságosan kritikus velem szemben, mit tudok tenni, hogy ez megváltozzon?

15 éves fiú vagyok.
Én mindent megcsinálok itthon:
- rend van a szobámban, a szekrényben élre vannak hajtva a ruháim.
- rendszeresen mosogatok
- kiviszem a szemetet
- takarítok, suvickolok.
Anyukám keze alá dolgozok, segítek neki.
Õ viszont minden apró hibát a fejemre olvas, kikel magából, ordibál, és minősíthetetlen hangnemet üt meg az irányomba. Olyan apróságokat vág hozzám, hogy ne ilyen erősen engedjem a vizet, ne azt egyek hanem azt, húzzam le a toalettet akkor is, ha kristálytiszta.
Bezzeg mikor ő hagyja égve a villanyt, és néhanapján nyitva a kamrát, rögtön csöndbe kell maradni, és el kell felejteni.
Nem lázongok, nem hisztizek, legtöbbször lenyelem ezeket, de mikor elegem lesz mondom neki, hogy üljünk le, beszéljük meg stb.. erre pedig ő azt reagálja gyúnyos hangon, hogy ne legyek már ilyen érzékeny, és itt nincs semmi megbeszélnivaló.
Komolyan, én érzem magam sokszor kellemetlenül, azért mert segítek.
Szerintem örüljön, hogy 15 éves létemre segítek a háztartásban, mindent amit rám bíz, azt maradéktalanul elvégzem.
Na most van egy 8 éves húgom, és szokta hallani azokat a szavakat, amiket Anyu nekem mond, és a kicsi is ezeket hajtogatja nekem, sunyin mosolyogva úgy, hogy azt sem tudja ezek mit jelentenek, és nem merek semmit sem tenni vele, mert beköp és én szívom meg.
Úgy érzem kisebb csapdába kerültem bele, már a húgom is fölöttem áll az itthoni ,,sorrendben".
Mit tudok tenni?

3

Német nyelv tanulás?

A középiskola előtt felmérést kell csinálnunk, hogy eldöntsék milyen csoportba tegyenek mnket. Gondolom van gyengébb és erősebb csapat. Én jó voltam németből, 5-ös. Hetente volt vagy 6 óránk. Most a nyáron viszont nem foglalkoztam vele és attól tartok el is felejtettem pár dolgot és a felmérés szerint a gyengébbek közé kerülnék. Pedig évközben tudtam. Jó a szókincsem, de gyakorlás hiányába pár szót is, de legfőképpen a nyelvtani szabályokat felejtettem el. Fel kéne tornáznom magam újra arra a szintre. A könyveket vissza kellett adni. Hogyan vagy miket gyakoroljak? Gondolom nem csak 8.-os anyagot kérdeznek. Tudtok ajánlani pár oldalt, vagy egyéb ötletet?

4

Hogyan tanuljak meg japánul?

Nagyon szeretem a mangákat/animéket.Már egy kicsit unom,hogy mindig várnom kell több hetet,hónapokat hogy a következő részt kiadják magyar felirattal(anime). Arra jutottam hogy szeretnék japánul megtanulni,de nem tudom,hogy mivel kell elkezdeni...
Előre is köszi:)

13

Miért van ennyi beszűkűlt látókörű álszent ember?

Azokra a 'szülőkre' gondolok, akik azt kérdezgetik itt, hogy engedjék e, hogy a 15-17 éves lányaiknak barátja legyen.. Ember, te 15 évesen nem vágytál arra hogy valaki kicsit is szeressen..?
Vagy, miért kell úgy kiakadni azon, hogy 17-18 éves lányok le akarnak feküdni a barátjukkal? Ilyen korban kipróbálgatja, és aztán kb 23-25 éves korra lenyugszik, és férjhez megy.. (Megsúgom,anyáink gyakran már ilyen korban gyereket szültek..!)
Vagy.. a következő aranyos kérdéscsoport.. festheti-e a körmét a 14 év körüli lány.. Mikor fesse szerencsétlen, ha nem ilyenkor?! 40 évesen slattyogjon rikítórózsaszín körmökkel, mert nem volt alkalma megtapasztalni fiatal korában, hogy az a bizonyos szín hogyan is áll neki?

Bocsánatot kérek előre is, azoktól akit sértett ez a kérdés, de ez már régóta mozgatja a fantáziámat.!

10

Mennyit segítesz a házimunkában?

12

Mennyire gáz ha megbeszélem a problémákat egy felnőttel (tanár)? 16/L

7

Fiatalok! Nektek mennyire fontos az, hogy hány lájkot kap a képetek?

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!