Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy egyszerre vagyok (173 db)

Otthoni zenéléshez keresek eszközöket. Úgy hallottam, hogy lehet venni egyszerû keybordot és van program, amivel egy szg-el összekötve lehet "szintetizátort" imitálni. Hol hirdetnek vagy árulnak ilyet? Gábor

Legjobb válasz: Nem feltétlen jó ötlet így csinálni, mert számítógépre elég nehéz jó hangmintát találni. Vegyél egy egyszerûbb kísérõautomatikás hangszert.

Nem feltétlen jó ötlet így csinálni, mert számítógépre elég nehéz jó hangmintát találni. Vegyél egy egyszerûbb kísérõautomatikás hangszert.
lehet igen.
Elõfordulhat. Oké, h menzesz alatt sokkal kisebb az esély, mint a termékeny napokon, de menzesz alatt is teherbe lehet esni. 44 évesen lehetne több eszed...
Azért azt nem gondoltam volna, hogy a lehetek terhes kérdést 44 évesen is felteszi valaki.
Szerintem nincs vele baj, annyira kicsi az esély hogy még a fomzasgátlótól is hamarabb leszel terhes mint ettõl! Hajrá!!!
Mensi alatt én is jobban kívánom a szexet. Teherbe esésnek télleg kevés az esélye, de volt már aki úgy esett teherbe. Viszont fertõzéseket még könnyebb elkapni azokon a napokon.
Lehet.
Természetesen lehet hinni egyszerre mindegyikben.
Hinni annyit jelent, hogy nem tudni - tehát amiben hiszel, azt nem lehet bizonyitani.
Miért ne lehetne, Te is azt teszed. Egyébként igaz, az ember abban hisz, amit nem tud.
Persze, hogy lehet hinni!!!Mindenki azt hiszi el, amit õ lehetségesnek tart!A szellemektõl meg ne félj, mert te is az vagy, csak még van tested!Ha már nagyon félsz, gyújts meg egy fehér mécsest! :) Az ufók(ufonauták) csak értelmesebb lények lehetnek nálunk, akik rájöttek már az Isten mivoltára, és szeretetcentrikusak lettek tõle, tehát attól sem kell félni, hogy háborúzni jönnek majd..az ördögöt meg ki lehet kerülni, szintén a szeretet segítségével, szóval tõle se félj!Semmitõl nem kell félni! :)
Ugyanígy vagyok én is.Azt hiszem nem zárják ki egymást.
Kedves Kérdezõ! Szerintem ne foglalkozzon Ön a beszólós beírásokon, nézze õket levegõnek. Változatlanul fenntarom (én vagyok az elsõ válaszoló), hogy mindegyikben lehet egyszerre hinni, amit kérdezett.
Természetesen lehet. Neked tetszene a káoszmágia. Javaslom Phil Hine könyveit, elsõ körben a Condensed Chaos-t.
A kérdező hozzászólása: Á nem ez az érdeklõdési köröm, ez csak úgy jött. Amúgy sokszor írok hülyeségeket, de azért köszönöm a dicsérõ szavakat :D
Jól átvertél! Én meg azt gondoltam, azért van a kérdés mert nem szeretsz gondolkodni, és mástól várod hogy döntsön helyetted, aztánmeg a többség akarata szerint elfogadod vagy elveted a választ! Közbenmeg egy intelligens, érdeklõdõ, okos emberrel van dolgunk, aki inkább újat tanit, mintsem választ várna! Teccik az érdeklõdési köröd!
öhm.. UFO=/= földönkívüliekkel.
miért kellene változtatni rajta? ezek nem zárják ki egymást.abban higgyj ami számodra fontos.
hitet én így fogalmaznám meg:tudás és remény.az élet egy út ami ködös, és te mindig csak az elõtted álló egy métert látod belõle, de meg kell bíznod abban, hogy a következõ méter is a javadra fog válni, anélkül, hogy tudnád 100%-ra, hogy mi lesz ott.
A kérdező hozzászólása: Mármint érzem hogy van Isten aki figyel ránk, az ördögtöl és a szellemektõl félek, az evoluciót azért hiszem el, mert logikusan hangzik, és a hatalmas világegyetemben nem a föld az egyetlen, ahol élet van, szóval akkor vannak Ufók is. Abban nem hiszek, hogy a sorsunk elõre meg van írva, mert a véletlenekben hiszek inkább és a kettõ üti egymást, de a többi az szerintem mehet együtt. Vagy nem??? Az is lehet hogy nem vagyok tisztában a "hit" fogalmával. Valaki elmagyarázhatná hogy mi is az tulajdonképpen.
"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 02-19 06:56" Bakker, észrevettétek, hogy van itt egy full okos ember? A válasz érthetetlenségébõl és a hétköznapi életben való alkalmazhatatlanságából következtettem erre, de tény, hogy toppon van az írás. De! Mivel az én válaszom után érkezett az üzije, ezért én magamra vettem és bár önmagában mindenképpen megállja a helyét az okfejtése (ezáltal egy diploma mû elsõ bekezdését volt módunkban olvasni), de nem sugároz itten senki, semmit, sehová. Itt vannak a Föld közelében, és itt keringenek körülöttünk. Az IMAX 5. (vagy 50. generáció, tök mindegy) rendszer, az itt körözõ, és néha lebukó (UFO jelenségekre magyarázat), hajók belsejében biztosítja a 3D-t. Tehát a kis szürkék tömegesen nyomulnak ide, és hagyják magára a saját bolygójukat, az enyészet számára. Ezért kell veszniük, miközben Q jól szórakoznak.
abban hisz az ember, amiben akar!
A kérdező hozzászólása: hát ja, ez így ebben a formában igaz :D
nem lehet. 2 lehetõség van: vagy véletlenûl jött létre minden, vagy tudatos tervezés álltal. olyan nincs, hogy Isten megalkotott mindent, majd a sorsára hagyta a mûvét. az evolúció kakukktojás a felsoroltak között. de hihetsz benne, csak nem az igazságban hiszel.
A kérdező hozzászólása: Szal van egy pár, aminek az egyik fele itt, a másik felét elviszik a Marsra, aztán csetelhetünk a Marssal gyorsan. Innen nyomjuk az infót, amit a Marson lévõ fél venne. Tehát nem nyomhatjuk ki az infót a semmibe, hogy hátha majd lesz több vevõ is, mert csak egy vevõ van hozzá. De mi van, ha nem csak a másik fele veszi? Akkor ki sem kéne vinni a Marsra :) Persze ez már csak Sci-fi, nem sok a valóságalapja :)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) Már azt gondoltam biztos hülye lehetek, de akkor ezek szerint nem vagyok annyira nagyon gáz, na megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: "és a hatalmas világegyetemben nem a föld az egyetlen, ahol élet van" Hát nem tudom, csak feltételezem, vagy inkább úgy mondom, hogy simán el tudom képzelni. Vannak érdekes dolgok, pl hogy két sejt is tud kommunikálni egymással, úgy hogy a világ két másik pontján van, baromi távol egymástól. Most ezzel kísérleteznek. Ezzel állítólag gyorsabban megy át az infó mint a fénysebesség, holott eddig a fénysebesség volt a maximum. Mondjuk ha rádió helyett sejtekkel tudnánk küldeni digitális jeleket, az kicsit gyorsabban eljuthatna az "UFÓ-khoz". Az is lehet, hogy a föld Isten egy sejtje, nem tudom, semmi sincs bizonyítva, de nem zárkózom el semmitõl :)
A kérdező hozzászólása: Hja, mégegy. Nem azt mondom, hogy az UFÓK okosabbak nálunk és csészéken repkednek. Szóval lehet hogy van élet máshol is, de lehet, hogy csak "csótányok" vagy valami olyan lények laknak ott, ami nálunk nincs, esetleg olyan, ami nem oxigénnel és vízzel mûködik :) Pl találtak olyan állatot, ami vulkanikus területen él, olyan savas környezeben, ami minket szétmarna.
Szentem lehet. Én pl abban a 2 dologban hiszek egyszerre, amiben te nem xD Egyszerre hiszek a Sorsban és a véletlenekben. Szentem a sorsunk elõre meg van írva, de közben a véletlenek alakíthatják, változtathatják valamennyire.
"Most ezzel kísérleteznek. Ezzel állítólag gyorsabban megy át az infó mint a fénysebesség, holott eddig a fénysebesség volt a maximum." Kik? Hol? Tudnál erre valami linket/referenciát adni?
A kérdező hozzászólása: No meg ez így nem teljesen igaz azért. Ez csak a kvantum káosza. A tudomány nem mondja, hogy a focilabda valóban bárhol lehet, õ a kvantum részecskékre mondja hogy bizonyos körülmények közt ez megtörténhet a részecskével.
Akkor csak egyet mondok: Bell-egyenlõtlenség... (Bármennyire hihetetlen, de a kvantum "távolba hatással" nem lehet információt továbbítani.)
A kérdező hozzászólása: Ja lehet, majd utánanézek. Most megyek aludni, mielõtt leesek a székrõl :)
Hiába van kvantum távolba hatás a kapcsolt pároknál és tûnik úgy, hogy fénysebességnél gyorsabb kommunikáció van, mert a párnak az a tagja, amelyiket majd leolvasnád, is csak fénysebességgel jut el hozzád. Tehát, ha itt és most van egy információm, amit egy fényévre akarok eljuttatni, kapcsolt fotonpárral, akkor a pár azon tagja, amit majd a vevõ mér meg egy fényév messzeségben, is csak egy év múlva lehet mérés tárgya, hiszen addig ott sincs.
Utolsó: Amit leírsz az természetes, de ha point to point kommunikációban gondolkozunk. Azaz, sikerül megoldást találnunk arra hogy jó sok idõ alatt odajuttassuk a párját, majd ha már ottvan, akkor létesítsünk kommunikációt, azzal átléptük a fénysebességet. Persze ez még nagyon a jövõ, jóformán sehol se vagyunk.
Az élet nem az anyagból származik http://www.youtube.com/watch?v=TcuST-CpK3Q&feature=related


Tisztelt Doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy a Vitagyn-C krémet, és a Cikatridina kúpot lehet-e egyszerre, vagy naponként cserélve használni. 65 éves vagyok és egy csúnya fertőzésen, bakteriális és sarjadó gomba, kezelésen vagyok túl. Kaptam utána helyre

Tisztelt Doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy a Vitagyn-C krémet, és a Cikatridina kúpot lehet-e egyszerre, vagy naponként cserélve használni. 65 éves vagyok és egy csúnya fertőzésen, bakteriális és sarjadó gomba, kezelésen vagyok túl. Kaptam utána helyreállításként hüvelykúpot, amit 6 nap alatt el is használtam, de visszatértek a panaszaim. Akkor találtam rá erre a fórumra, és csodákat írhatok a Vitagyn-C-ről. Elmúlt a panaszom, de mivel idős vagyok már és az én orvosom is említést tett a Cikatridina gyógyszerről, mint az Ovestin kiváltójáról, alkalmaznám, de nem merem abbahagyni a Vitagyn-C-t még egy darabig. A hátam miatt ugyanis járnom kell úszni, és sajnos a nyáron ott szedtem össze a fertőzéseket. Előre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel Eszter.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Semmi akadálya a Vitagyn C krém és a Cikatridina kúp együttes alkalmazásának, ám tanácsos eltérő napszakban felhelyezni a készítményeket. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Semmi akadálya a Vitagyn C krém és a Cikatridina kúp együttes alkalmazásának, ám tanácsos eltérő napszakban felhelyezni a készítményeket. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy a Vitagyn-C krémet, és a Cikatridina kúpot lehet-e egyszerre, vagy naponként cserélve használni. 65 éves vagyok és egy csúnya fertőzésen, bakteriális és sarjadó gomba, kezelésen vagyok túl. Kaptam utána helyre

Tisztelt Doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy a Vitagyn-C krémet, és a Cikatridina kúpot lehet-e egyszerre, vagy naponként cserélve használni. 65 éves vagyok és egy csúnya fertőzésen, bakteriális és sarjadó gomba, kezelésen vagyok túl. Kaptam utána helyreállításként hüvelykúpot, amit 6 nap alatt el is használtam, de visszatértek a panaszaim. Akkor találtam rá erre a fórumra, és csodákat írhatok a Vitagyn-C-ről. Elmúlt a panaszom, de mivel idős vagyok már és az én orvosom is említést tett a Cikatridina gyógyszerről, mint az Ovestin kiváltójáról, alkalmaznám, de nem merem abbahagyni a Vitagyn-C-t még egy darabig. A hátam miatt ugyanis járnom kell úszni, és sajnos a nyáron ott szedtem össze a fertőzéseket. Előre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel Eszter.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Semmi akadálya a Vitagyn C krém és a Cikatridina kúp együttes alkalmazásának, ám tanácsos eltérő napszakban felhelyezni a készítményeket. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Semmi akadálya a Vitagyn C krém és a Cikatridina kúp együttes alkalmazásának, ám tanácsos eltérő napszakban felhelyezni a készítményeket. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

RAID nélkül meg lehet oldani, hogy az XP egyszerre (vagy ütemezve) két logikai meghajtóra mentsen egy mappát, és annak változásait?

Legjobb válasz: " montihun válasza: dropbox" Igen, ha nyilvánosságra szeretnéd hozni minden privát adatod, a dropbox alkalmas rá. Ennyi erõvel fel is lehet tölteni a facebookra.

" montihun válasza: dropbox" Igen, ha nyilvánosságra szeretnéd hozni minden privát adatod, a dropbox alkalmas rá. Ennyi erõvel fel is lehet tölteni a facebookra.
Hozz létre táskát és idõnként szinkronizáld.
dropbox

Hogy lehet egyszerûen, vagy gyógyszerrel csillapítani az éhséget?

Nagyon szeretnék fogyni, edzek is, de nem tudom, hogy mi legyen akkor/abban a helyzetben, ha nagyon megéhezem.

Legjobb válasz:
Nem hittem volna, hogy valakinek ilyen módon segíteni fogok, de most megteszem. Kedves Barátom, ha abba a kényes helyzetbe kerülsz hogy megéhezel, egyél. Hogy honnan a fenébõl gondoljátok, hogy fogyáshoz koplalni kell azt nem tudom, de sürgõsen kiverhetnétek a fejetekbõl, a saját érdeketekben. Átolvasok pár kérdést ezen az oldalon és mindenki kevesebbet akar enni. Nem ám hogy igazi ételt akarnának enni, hanem keveset. 1-2 válasz van ami arról szól, hogy normális ételt kellene enni, a többi válasz és a kérdések nagy része azt sejteti, hogy túl sokat esztek és ezen kellene változtatni. Ez pedig távol áll a valóságtól. Akkor is hájas leszel, ha kevesebbet eszel amíg az nem jó étel, sajnálom.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem hittem volna, hogy valakinek ilyen módon segíteni fogok, de most megteszem. Kedves Barátom, ha abba a kényes helyzetbe kerülsz hogy megéhezel, egyél. Hogy honnan a fenébõl gondoljátok, hogy fogyáshoz koplalni kell azt nem tudom, de sürgõsen kiverhetnétek a fejetekbõl, a saját érdeketekben. Átolvasok pár kérdést ezen az oldalon és mindenki kevesebbet akar enni. Nem ám hogy igazi ételt akarnának enni, hanem keveset. 1-2 válasz van ami arról szól, hogy normális ételt kellene enni, a többi válasz és a kérdések nagy része azt sejteti, hogy túl sokat esztek és ezen kellene változtatni. Ez pedig távol áll a valóságtól. Akkor is hájas leszel, ha kevesebbet eszel amíg az nem jó étel, sajnálom.
igyál sok szénsavmentes(!!!) vizet és rágózz;)
Egyél rendes kaját, nem leszel éhes.

Petõfirõl kaptunk egy feladatot. Kutakodtam neten meg mindenhol de egyszerûen nem találtam ezekre a mondatokra választ! Lehet hogy én vagyok a ***** de akkor is?

1. Édesanyja Hrúz Mária ______ származású. /magyar?/ 2. Volt katona (1) ____-ban, próbálkozik az (2)______ másolásával pénzt keresni és színészkedik is a (3)______-nál. Én úgy tudom hogy tanár volt, meg katona Bem tábornok seregében... Minek a másolásával próbált meg pénzt keresni??

Legjobb válasz: Ugy tudom, hogy bankjegyeket probalt masolni. De hamar lebukott.

Ugy tudom, hogy bankjegyeket probalt masolni. De hamar lebukott.
Az Országgyûlési tudósításokat másolta, anyja szlovák (tót) származású volt, Sopronban volt katona. Színészettel többször is próbálkozott, nem tudom melyikre gondolnak.
Anyja tót (=szlovák) származású volt.
Körmölgeté mint más a szinlapot?
A Nemzeti Színháznál volt kezdõ színész, de inkább csicska, pakoló, öltöztetõ. Késõbb vándorszínészkedik is, ott kap jelentõs szerepeket.
Álmodj királylány..
Persze. Én fiúként vagyok ugyanilyen helyzetben és hiszem, hogy egyszer a semmibõl ott terem egy lány akivel elfogadjuk majd egymást :)
A kérdező hozzászólása: Azért mosolygni szoktam, csak annyira zavarba jövök, hogy szinte azonnal elfordulok és képtelen vagyok flörtölgetni, vagy nem is tudom.:(
Persze h lehet, csak ahhoz nem kéne ennyire válogatósnak lenned.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok válogatós, de azért azt sem hiszem, hogy, aki ezzel jön, az az elsõ szembe jövõ emberrel összeáll és bárki megteszi neki. Akihez nem vonzódok, azzal nem leszek együtt, jobb ez neki is, legalább nem használom ki.
Mert hozzám vonzódsz csak, de majd túlteszed magad rajtam és minden faintos lesz >:DD
Ha próbálkoznak, akkor ne csinálj olyanokat amiket leírtál, figyelj oda a másikra, ne csak érdeklõdést színlelj, kérdezz vissza.Pl rákérdez hogy mit szeretsz, mit nem, te ezeket ugyanúgy meg tudod kérdezni, ha kommunikáció már van, akkor az már legyen kétirányú.Egyébként, meg ha izgulós vagy, akkor elõször olyan srácokkal beszélj, és ott kezdeményezhetsz te is, akik nem jönnek be, hogy képbe kerülj hogy mi az ami érdekli a srácokat, beszédtéma tekintetében, neked meg gyakorlatod lesz a fiúkkal való kommunikációban, és ha jön a lábremegõs, gyomorösszeugrós rész, akkor már rutinból tudsz válaszolni és nem félrefordulni vagy egyéb félreérthetõ gesztusokat tenni. Ja és ne várj az igazira, szerintem olyan nincs :)
Velem is hasonló a helyzet, mint veled. :D Nekem sem volt még pasim soha, bár már én is nagyon szeretnék. Nem igazán hiszem, hogy lányok esetében csak a külsõn van a hangsúly, hiszen, mint te is mondtad, nálad elõnytelenebb külsejû csajokat is láttál már pasival. Szerintem a legfontosabb a kisugárzás, a nyitottság és az, hogy ne félj ismerkedni. Én is sokáig úgy voltam vele, hogy biztos a külsõm miatt nem kellek senkinek, aztán lefogytam, de sokat úgy sem változott a helyzet. Ezzel szemben van olyan barátnõm aki nálam sokkal teltebb és õ meg már a 3. pasiján van túl... Aztán rájöttem, hogy nem kell erre ennyire rágörcsölni, inkább megpróbáltam elfogadni magamat, mind külsõ mind belsõ tulajdonságaimmal együtt, és napról napra egyre nyitottabb vagyok, próbálok sokat mosolyogni, közvetlenebb lenni, és ennek van is eredménye, mert az utóbbi idõben egyre több pasi figyelt fel rám. :) Nekem is mondták már azt, hogy túl válogatós vagyok, de szerintem ez egyáltalán nem igaz, nekem sincsenek nagy elvárásaim, de ha egyszer nem érzem az összhangot valakivel, akkor tök mindegy milyen, hogy néz ki, nem lesz belõle több barátságnál. Viszont nem adom fel, te se tedd ezt, egy nap biztos megismerünk majd valakit, akit igazán szerethetünk. :) Remélem tudtam segíteni. 19/L
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Neked külön köszönöm a választ.:) Jó tudni, h van vki, aki hasonló cipõben jár és sztem te már jó úton haladsz.:)
Merre laksz Kedves Kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Ez miért lényeges? Nem azért raktam fel a kérdést, hogy itt ismerkedjek.:)
Legalább magad ne verd át
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszoló valamit nagyon félreérthetett. Miért verném át magam? És mivel? Nem értem a logikát...
"Nem azért raktam fel a kérdést, hogy itt ismerkedjek" - de nyilván én értettem félre...
A kérdező hozzászólása: Igen, te értetted félre, akik írtak privátot, azoknak is megírtam, hogy nem azért írtam ezt ki, mivel nem vagyok a netes ismerkedés híve és képet sem küldtem nekik, szimplán kíváncsi voltam, arra, amit kérdeztem, nem kell ebbe semmi mást belemagyarázni.:) Nem értem ebbõl a kérdésbõl hogyan következett, hogy itt szeretnék ismerkedni, ha így lenne azt írtam volna ki, hogy ki akar egy 23 éves, nem bulizós, átlagos inézetû lánnyal "beszélgetni".
Itt is van. Miért kell érdektelenséget mutatni? Én pl. egybõl hagyom a csajt, ha látom, hogy nem keltettem fel a figyelmét.
A kérdező hozzászólása: A hasznos kommenteket köszönöm, mindenkinek nyomtam zöldet.:) Azon én is gondolkodtam egyébként, hogy lehet nem tartanak megközelíthetõnek, de hogy kellene viselkednem, hogy annak tartsanak? Hajlamos vagyok például egy fiúnak, ha udvarol nem elhinni, hogy komolyan gondolja és ezért úgy teszek, mintha nem érdekelne, pedig lehet, hogy mégis.
Kedves 23 éves lány! Dettó ugyan ez vagyok fiúban, és még igyekszem hinni abban, hogy eljön az igazi. Nagyon, de nagyon hiányzik egy összebújós lány... 20/f
Biztos vagyok benne, hogy egyszer te is megtalálod az igazat. Ne add fel! :)
*igazit
A probléma csak annyit, hogy te lehet átlagosnak tartod magad, de a környezeted nem. Viszont nem kell elkeseredni, a csúnya nõknek is jut valaki, a csúnya pasikkal ellentétben.
Lehetni lehet :) Miért ne lehetne? Bármi lehet. Nike! Na de, hogy valószínû-e...? :DD Az viszont már egy másik kérdés. >:) 27/állandójelleggelszemétkedniakaróésmásokbajánröhögõf.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok csúnya, mert ezt már többen is mondták és nem családtagok, meg barátnõk.:) Meg azért látom magam a tükörben is, meg az utcán is, mikor megyek, hogy nálam sokkal kevésbé szép lánynak is van barátja.... Az álmodj királylányos kommentelõt meg nem igazán értem, miért jó bunkónak lenni?
Ne foglalkozz vele, sokakat itt csak az éltet, hogy ott rúgjanak bele a másikba ahol lehet...
Rendben, nem vagy csúnya. Viszont próbálkoznak nálad? Nem lehet, hogy túl nagyok az igényeid?
A kérdező hozzászólása: Próbálkoztak páran, igen, onnan tudom, hogy nem lehetek annyira csúnya, de egyikkel sem tudtam volna kapcsolatot elképzelni. Egyébként nem magasak az elvárásaim, tetszett már olyan srác, akire barátnõim csak annyit mondtak, hogy jesszus. Szóval úgy látszik, hogy csak még nem találkoztam a megfelelõ emberrel, de igazából az érdekelne, hogy van-e olyan, aki szintén így volt és késõbb mégis lett családja.
10/10-nek igaza lehet nem lehet h egybol a tokeletest keresed es nem adsz eselyt masoknak hogy azza valjanak szamodra?
Meg tudod számolni hány "udvarlód" volt eddig? Lehet nagyok kicsit az igényeid, nem tudom mit vársz el.
Valamelyik nap kísértem le a barátnõmet a buszhoz, és szembejött velünk egy nõ meg az anyja, a csaj meglátva minket felhorkant, hogy 'nem igaz hogy mindenkinek van pasija csak nekem nincs' gondolom azért mondhatta, mert a barátnõm kimondottan telt alkatú.Szerintem az ominózus hölgy is hasonló cipõben járt.Azt tudom mondani neked is , amit a sztori kapcsán mondtam a barátnõmnek, a kulcs a megközelíthetõség.Lehetsz te akármilyen szép, dögös vagy aranyos, ha nem vagy nyitott vagy csak az 'igazira' vágysz, akkor nem fog összejönni egy manus sem.
#9-es :DD Nagyon igazad van :) )
A kérdező hozzászólása: *kinézetû

Az hogy lehet, hogy ha fel vagyok fázva, de sokat iszom, többet mint szoktam. Egyszerre olyan 1-2 litert kevés idő alatt, akkor hirtelen elmúlik?

Legjobb válasz: Mert kihigítod a vizeleted, többet is jársz pisilni és ezzel a kórokozók nagy részét ki is üríted. Ezért is kell a laboratóriumba vizelet vizsgálatra a reggeli elsõ vizeletbõl mintát venni, ami tömény és nem a napközi hígabból. Ezzel hogy sokat iszol kezeled is magad egyben, de ez nem biztos, hogy elég lesz.

Mert kihigítod a vizeleted, többet is jársz pisilni és ezzel a kórokozók nagy részét ki is üríted. Ezért is kell a laboratóriumba vizelet vizsgálatra a reggeli elsõ vizeletbõl mintát venni, ami tömény és nem a napközi hígabból. Ezzel hogy sokat iszol kezeled is magad egyben, de ez nem biztos, hogy elég lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!