Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy egyszerre (1132 db)

Hogy lehet bejelolni egyszerre tobb kepet?

Nem Ctrl -al h sorba kijeloljem , hanem egyszerre:)

Legjobb válasz: Hát, ha egy mappában lévõ összes dokumentumot ki akarod jelölni akkor az Ctrl + A. Ez mûködik pl. itt válaszírásnál is, ezzel mindent ki lehet jelölni az adott helyen. Emellett ugye van a Ctrl+ egérrel kattintás megoldás, amit te is írsz. Ezek mellé szerintem már csak az van, amikor nem egyenként jelölöd és nem is egyszerre, hanem adott mennyiséget. Én ezt úgy szoktam, hogy egérrel kijelölöm egyszerre. Ehhez kattints (bal, azaz a szokásos egérgombbal) valamelyik ikon mellé és tartsd lenyomva, közben pedig húz el az egeret. Így rajzolhatsz vele egy ideiglenes téglalapot. :-) Ami ezen belül lesz, azt kijelölted. Azt, hogy ilyenkor csak a képeket jelölje, hát szerintem azt nem lehet, nem hinném, hogy ilyen formában létezik rá megoldás.

Hát, ha egy mappában lévõ összes dokumentumot ki akarod jelölni akkor az Ctrl + A. Ez mûködik pl. itt válaszírásnál is, ezzel mindent ki lehet jelölni az adott helyen. Emellett ugye van a Ctrl+ egérrel kattintás megoldás, amit te is írsz. Ezek mellé szerintem már csak az van, amikor nem egyenként jelölöd és nem is egyszerre, hanem adott mennyiséget. Én ezt úgy szoktam, hogy egérrel kijelölöm egyszerre. Ehhez kattints (bal, azaz a szokásos egérgombbal) valamelyik ikon mellé és tartsd lenyomva, közben pedig húz el az egeret. Így rajzolhatsz vele egy ideiglenes téglalapot. :-) Ami ezen belül lesz, azt kijelölted. Azt, hogy ilyenkor csak a képeket jelölje, hát szerintem azt nem lehet, nem hinném, hogy ilyen formában létezik rá megoldás.
Ha az összes képet ki akarod jelölni akkor Ctrl+A, ha csak x db képet, akkor rákattintasz egyszer az elsõre, amit szeretnél, nyomva tartod a Shift-et, majd az utolsóra is kattintasz.
#2 Köszi a tippet (shift)! Ez tök vicces, nem értem, hogy nem hallottam eddig errõl. :D elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: hehe:) ) koszonom szepen nektek:*

Hogy lehet hogy a bátyám és én egyszerre ugyanazt álmodtuk és egyszerre ijjedtünk fel. Mindketten azt álmodtunk hogy a kis hugunk aki pár hetes volt, meghalt?

Legjobb válasz: egy környezetben élõ emberéknél, fõként a testvéreknél valamiféle telepátia alakul ki, ami hatással van rájuk/rátok. egyszerû példa: ha vele történik valami, mondjuk egy baleset, de lehet bármi, nem feltétlenül ez, akkor nálad beindul egy hetedik érzék szerû, igen furcsa érzés. ez visszafele is igaz. valószínûleg erre lehet fogni, legalábbis nekem ez a véleményem

egy környezetben élõ emberéknél, fõként a testvéreknél valamiféle telepátia alakul ki, ami hatással van rájuk/rátok. egyszerû példa: ha vele történik valami, mondjuk egy baleset, de lehet bármi, nem feltétlenül ez, akkor nálad beindul egy hetedik érzék szerû, igen furcsa érzés. ez visszafele is igaz. valószínûleg erre lehet fogni, legalábbis nekem ez a véleményem
az durva :D
lehet h nem is álom volt
Telepátia lehetett vagy közös álom.Nagyon egymásra lehettetek hangolódva gondolatilag.
Van kishúgotok?
A buta álmot telepatikusan küldte valamelyikõtök, véletlen szerûen! Telepátia tudományosan létezik!
azért mert mindkettwn szeretitek és féltitek a hugotokat és attól féltek hogy elvesztitek gondolom egyformák a gondolataitok. remélem segítettem

Otthoni zenéléshez keresek eszközöket. Úgy hallottam, hogy lehet venni egyszerû keybordot és van program, amivel egy szg-el összekötve lehet "szintetizátort" imitálni. Hol hirdetnek vagy árulnak ilyet? Gábor

Legjobb válasz: Nem feltétlen jó ötlet így csinálni, mert számítógépre elég nehéz jó hangmintát találni. Vegyél egy egyszerûbb kísérõautomatikás hangszert.

Nem feltétlen jó ötlet így csinálni, mert számítógépre elég nehéz jó hangmintát találni. Vegyél egy egyszerûbb kísérõautomatikás hangszert.


Olyat lehet, hogy egyszerre tanulok kettőt például orvosi és gépészmérnök?

Legjobb válasz: Lehet, csak ezt a két szakot nem fogod bírni egyszerre..meg minek. Eleve egyiket fizetned kell, mert nincs korlátlanul állami támogatott féléved.

Lehet, csak ezt a két szakot nem fogod bírni egyszerre..meg minek. Eleve egyiket fizetned kell, mert nincs korlátlanul állami támogatott féléved.
Orvosi mellett más szakot? Hol élsz?
Ha egyszerre végzed akkor ingyenes, csak az egyik képzésnek az utolsó félévét kell majd kifizetned.
A kérdező hozzászólása: egyébként meg miért ne bírnám?
Jah hát amúgy igen, szerintem te nagyon el vagy tévedve. Az óraidat se tudnád összehozni, tanulni meg végképp nem.
A kérdező hozzászólása: jó, megérttem most már
Én jártam orvosira, de ott még az is csoda ha levegõt van idõd venni, vagy kajálni út közben pl. metrón vagy villamoson 2 óra között. Úgyhogy szerintem ezt gondold át még egyszer.
2011-es felsõoktatási törvénnyel megszûnt a párhuzamos képzés azon elõnye hogy egy félévnek számolják a párhuzamosan végzett szakokon elhasznált féléveket, azaz most két félévet használsz el egy félév alatt ha két szakon tanulsz egyszerre!
Ha nincsen photohraphikus memóriád akk. sztem esélytelen
lehet igen.
Elõfordulhat. Oké, h menzesz alatt sokkal kisebb az esély, mint a termékeny napokon, de menzesz alatt is teherbe lehet esni. 44 évesen lehetne több eszed...
Azért azt nem gondoltam volna, hogy a lehetek terhes kérdést 44 évesen is felteszi valaki.
Szerintem nincs vele baj, annyira kicsi az esély hogy még a fomzasgátlótól is hamarabb leszel terhes mint ettõl! Hajrá!!!
Mensi alatt én is jobban kívánom a szexet. Teherbe esésnek télleg kevés az esélye, de volt már aki úgy esett teherbe. Viszont fertõzéseket még könnyebb elkapni azokon a napokon.
Lehet.

Na az meg mi hogy nekem pl: beszélgetek valakivel és azt érzem mintha már megtörtént volna egyszer velem. Ez mire ad magyarázatot, mert hogy lehet hogy megtörtént volna már egyszer velem?

Legjobb válasz: deja vu nak hívják... ez az a jelenség mikor az agyad késõbb fogja fel amit a szemed lát. ezért úgy érzed mintha nagyon nagyon rég már beszéltél volna vele, nagyon nagyon rég jártál volna itt stb... ennek semmi köze az ezoteriához de mindegy

deja vu nak hívják... ez az a jelenség mikor az agyad késõbb fogja fel amit a szemed lát. ezért úgy érzed mintha nagyon nagyon rég már beszéltél volna vele, nagyon nagyon rég jártál volna itt stb... ennek semmi köze az ezoteriához de mindegy
Ilyen velem is szokott történni és nem tudom hogy hogy van ez !
könyvbõl írom neked:"A déjá vu francia kifejezés azt jelenti már látott, pedig valójában azt érezzük már megéltem ezt a pillanatot. Nem igazán hasonlít a normális emlékezésre. Ha egy film felénél járva felismerjük, hogy már láttuk , nem de-javu -ról van szó.az annál sokkal különösebb-olyan érzés hogy egy dolgot már átéltünk korábban miközben tudjuk most történik elõsször történik.Talán meglepõ de a de-javu általában nagyon hétköznapi és érdektelen pillanatokban jelentkezik.az okozza -amint egyesek állítják -, hogy korábban már végig éltük ezt az életet?Vagy talán a tudattalan elme rögzíti a jeleneteket egy mikroszekundummal a tudatos elme elõtt , így amire a tudatunkhoz eljut már emlékként érzékeljük.
A kérdező hozzászólása: Én sosem voltam szemüveges és nem is vagyok.
A deja vu rövid idõ alatt lezajló esemény és az agy gyorsan kompenzál. Az agy képes hosszútávon is kompenzálni, például, ha nagyon hosszú ideig (több hónap) tükrös szemüveggel fejre állítják a látásod, akkor az agyad kikapcsolja a kép megfordítását(mert ugye a szem alapvetõen fejtetõn érzékel) és visszanyered a tájékozódásik képességed a szemüveggel. Ha pedig leveszik a szemüveget elõbb-utóbb az agyad újra bekapcsolja a szemed által küldött jel megfordítását. Nem szabad mindent rögtön a vallással keverni, meg az ûrlényekkel. Ha valami paranormális, azt a tudomány még nem tudja magyarázni, ami már kicsit is magyarázható(a tudomány rendelkezik kellõ ismeretekkel a leírásához) az már nem paranormális. És egy vallás sem ír a deja vu-ról különben sem.
Az egyik ismerõsömet egyszer betalálták, meg is verték, és az egyik szemére egy nagyon csúnyát kapott, utánna furcsán látott, ezért elment szemészetre megvizsgáltatni, s a doki mondta, hogy az a szeme amelyiket megütötték pár tizedmásodpercel késöbb küldi az infót az agyba, mégsincs neki folyamatosan deja vu-je. Még csak sûrûbben sincs. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy biztos valami ezoterikus áll e jelenség mögött, de ez az elmélet sok helyen sántít.
Én nem vagyok se vak és nincs másfajta fogyatékosságom sem. Volt élményem már sokszor a deja vu érzésében, egyszer mesterségesen idézte elõ egy hipnotizõr(mik nincsenek a vidámparkban?!) és nem csak vizuális élmény volt, hanem a többi érzékszervem is részt vett benne. Most be lehet magyarázni, hogy biztos nem hipnotizõr volt, hanem mágus, de inkább ne égessétek magatokat vele.
persze mivel ugyan ez az elmélet vonatkozik a tapintásra is.. :P
Elsõ: ezt az elméletet már megcáfolták, mivel vakok is képesek deja vu-t átélni.
Szerintem elõzõ életetben, ha átélted ugyanazt a pillanatod akkor van deja vu érzésed..

Hogyan lehet egeszen egyszerre letolteni a sims2? Inkabb linkeljetek. Bov lent!

Ciasztok!Kerlek linkeljetek!!!

Legjobb válasz: Egészen egyszerre? Úgy érted,hogy az egészet?Ha igen akkor piratebay.

Egészen egyszerre? Úgy érted, hogy az egészet?Ha igen akkor piratebay.
A kérdező hozzászólása: Nincs torrentem!
Mármint az a két zöld nyilacska az már itt van : ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A torrent az, ahogy te tudsz tölteni, ha az nincs akkor nem tudod letölteni. Szóval töltsd le én ebbe nem tudok segíteni, mert nem tudom hányast kell letölteni meg be kell állítani.Majd ha az meg van van két zöld nyilacska lefele oda rá kattintasz és letöltöd.
A kérdező hozzászólása: Legutolso!!!!Ez ingyenes???Mert en ugy szeretnem es nem tom hogy mi az a torrent es nem hiszem hogy van!
Remélem, hogy van torrented?
A kérdező hozzászólása: Elmagyaraznad nekem elozo teljesen hogy hogy kell letolteni???Lepesrol lepesre!Kerlek!!!
Ingyenes.
A kérdező hozzászólása: Aki linkelt!Az ingyenes ez a letoltes???
A kérdező hozzászólása: Te elozoooo!Ez ingyenes?
Ez engem is érdekel:)
mármint arra gondolsz hogy az alapjátékot plusz az összes kiegészítõt? itt egy torrent link , ez az összeset tartalmazza de elég sok hely kell( 14 giga) na meg idõ míg letöltöd. lehet egyszerûbb egyenként. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: De ingyenes ugye?Mert en ingyen szeretnem!!!
Töltsd le.
Általában az alsó kettõ szokott majdnem egyszerre kijönni ... nem kell aggódni.
Az én lányomnak 16.5 hónaposan jött ki az elsõ foga. Elviheted rögenere hogy megnézzék hogy elindult -e már de szerintem felesleges kinozni. Nyugi! Türelem!
Az én lányaimnak 11 hónaposan jött az elsõ foguk. Volt, hogy egyszerre 2-3 foguk is bújt, de egyiket se viselte meg a fogzás. Sokszor csak azt vettem észre fogmosáskor, hogy ott az új fog hegye. A fiaimnak már 6-7 hónaposan kibújtak az elsõ fogaik, náluk se volt semmi probléma. A kislányom 2 éves lesz ebben a hónapban, azóta, hogy az elsõ foga 11 hónapos korában kibújt, szépen jöttek egymás után (vagy akár 3-masával)már csak 2 hiányzik a 20 -ból.
én nemrég találkoztam egy kisfiúval, 20 hónapos volt, 2 foggal
ha így haladunk az én kisfiamnak is 20 hónaposan csak 2 lesz.most 11 hónapos, 2 kis vékony, ferde fogacskája van, ezek is már másfél hónapja jöttek ki, nem is látom h készülõdne a többi
Ha még szoptatod akkor örülj neki! :) 10 hónapos lánykámnak 4 foga van és szereti õket használni én meg a csillagokat látom! Szerintem nemsokára elindulnak azok a fogacskák!
Szomszéd kiscsajnak 1 éves koráig egy foga sem volt, aztán egy hét alatt kibújt neki 12. :) )) Kemény volt az a hetük, de túlélték. Nálatok is ki fog jönni elõbb-utóbb, nyugi! Állítólag minél késõbb jönnek ki, annál tartósabbak és erõsebbek.
Kisfiamnak 11 hósan bújt ki az elsõ 2 fogacska. (Nekem anno 13 hósan, szóval volt kitõl örökölnie.) Most 27 hónapos és 16 foga van, talán 3 éves korára meglesz a nagykönyvben megírt 20 tejfog. Minden jót nektek és ne aggódj, nálunk is volt, hogy egyszerre 4 jött. Bõven van még ideje , hogy növesszen fogacskákat!

Egyszeri alkalommal weblapkészítésről számlát hogyan lehet, hogyan érdemes adni?

Diák vagyok (még fél évem van hátra) és nyári munkának egy weblapot fogok elkészíteni. Ugye számlát kéne adni róla, de ezt milyen módon tehetem?

Legjobb válasz: Egyszeri alkalomért teljesen felesleges számlaképesnek lenni, írjatok egy megbízási szerzõdést, és a kifizetõ levonja az adókat, befizeti a járulékokat a neked fizetett összeg után. Ha adószámos magánszemély vagy, ugyanúgy a kifizetõnek kell járulékokat fizetni utánad, vagyis semmivel nem vagy elõbbre. Vállalkozóit kiváltani meg a mostani lelkes adóellenõrzés mellett nem érdemes. Elmúltak azok az idõk, amikor kiválthattad két hónapra a vállalkozóit, egy jó könyvelõ leírt minimálbérre, aztán visszaadtad az engedélyt. Ha mindent rendesen befizetsz, akkor meg a gatyád is rámegy, neked alig marad valami.

Egyszeri alkalomért teljesen felesleges számlaképesnek lenni, írjatok egy megbízási szerzõdést, és a kifizetõ levonja az adókat, befizeti a járulékokat a neked fizetett összeg után. Ha adószámos magánszemély vagy, ugyanúgy a kifizetõnek kell járulékokat fizetni utánad, vagyis semmivel nem vagy elõbbre. Vállalkozóit kiváltani meg a mostani lelkes adóellenõrzés mellett nem érdemes. Elmúltak azok az idõk, amikor kiválthattad két hónapra a vállalkozóit, egy jó könyvelõ leírt minimálbérre, aztán visszaadtad az engedélyt. Ha mindent rendesen befizetsz, akkor meg a gatyád is rámegy, neked alig marad valami.
Írjatok megbízási szerzõdést, jobban jársz vele
Vállalkozóit (most már) csak akkor válthatsz ki, ha megvan hozzá a szakképesítésed, tehát szakirányú diploma vagy szakképzés. Ha nincs, akkor csinálhatjátok megbízási szerzõdéssel, de egyszeri alkalomra fölösleges. Én baráti alapon csinálom, és így referencia is, és aki akar, az fizet érte (megegyezünk, mennyit), de nem várom el, a referencia viszont jól jön késõbb. Van egy adóköteles minimum, ami alatt nem kell leadóznod, fõleg, ha nem rendszeres jövedelemrõl van szó. Így mûködik az aukciós oldalakon az eladás is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A "vevõnek" mindenképp el kell számolnia a dologgal, szóval valamilyen formában igazolni kell. Bár a 29% TB-járulék, 10% adó, meg a többi kicsit durva. De legalább van valami, és referenciának tényleg jó lesz a dolog a késõbbiekben.
Ha igazolnia kell, akkor azt megbízással tudja, mert szakirányú papírod még nincs, vagy esetleg, ha még diák vagy, akkor kössön szerzõdést valamelyik diákszövetkezettel egyszeri projektre, és általuk alkalmazzon téged, akkor kevesebb járulék megy utánad, te is kapsz valamennyit, és legális marad, és nem kell a szakmát igazoló papír, plusz nem neked kell bíbelõdnöd a járulékok elszámolásával.

Az Infacol lehet, hogy egyszer-egyszer segít csak?

3 hetes kifiam 10 napja hasfájós lett. Megfigyeltük, hogy reggel az els? etetés után, ill. fürdés el?tti etetés után. Olyankor feszíti magát, rúgkapál, feszeng. Masszírozom a hasát, tornáztatom ill. adom az Infacol-t. A nap más szakaszában \'hál Istennek segít a szer, valamint éjjel nem adok neki, mégis nyugodtan alszik. Mi tév? legyek? Adjak neki mást? Vagy örüljek, hogy nem egész nap küszködünk?

Legjobb válasz: Szia!Az én lányom is hasfájós volt kb 3 hónapos koráig adtam infacolt minden etetés elõtt,éjszaka nem. Sokat tornáztunk meg masszíroztunk, szépen kinõttük.Lényeg hogy minden etetés után büfiztesd, nálunk volt olyan hogy fél órát is vártunk a büfire, jó ha van kényelmes fotelod! kitartás!!!!!

Szia!Az én lányom is hasfájós volt kb 3 hónapos koráig adtam infacolt minden etetés elõtt, éjszaka nem. Sokat tornáztunk meg masszíroztunk, szépen kinõttük.Lényeg hogy minden etetés után büfiztesd, nálunk volt olyan hogy fél órát is vártunk a büfire, jó ha van kényelmes fotelod! kitartás!!!!!
Szia!Az én kisfiam nem egész 1 hónapig volt hasfájós, és minden etetés elõtt adtam egy pipetta Infacolt Neki.Most 2, 5 hónapos, de már nem nagyon adok neki, mert hál'Isten nem fáj a pocija :) Én még éjjel is adtam Neki, amikor még megébredt, mert utána tudtam, hogy nem fog fájni a hasa.A masszírozás is jót tesz, fõleg az amikor a kis könyökéhez emeled a kis lábát.Persze óvatosan.Nem fog összeérni, csak nagyon jót tesz majd neki, nekünk bevált. Jó babázást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Amelyekrõl írtok, úgy mint masszírozás, lábemelgetés, büfiztetés nap, mint mûködik, de nem mindig segít....éppen most is a 8 órai szopi óta nyugtalan. Nem sír egyfolytában, csak nyüszög, panaszkodik és nem tud pihenni, pedig látom, hogy aludna. Büfi, puki, Infacol megvolt. Akkor?!
Valószínû nyûgös.Tudod Õk sokkal érzékenyebbek, mint mi felnõttek.Pl.:Front.Az én kisfiam 2 napja nyûgös, most is sírdogál kicsit, de aztán be-be alszik.Ilyenkor amikor nagyon sír, felveszem megnyugtatom, beszélek Hozzá, és így megnyugszik.De bezzeg ha lerakom a kiságyába akkor jajaaaj! :) ))) Kitartás! :)
Igen valószínû nyûgös, a picik nagyon érzékenyek.Vigyázz azt is megérzi ha neked van valami lelki problémád!!!!Szeretet szeretet!!!Türelem!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!