Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy az első terhességnél (2 db)

A baj az, hogy ha gyereket szeretnénk, akkor baj lehet a vércsoporttal. Én (anya Rh-)és az páromé nagy valószínűséggel Rh+. Ebből baj lehet első terhességnél?

Legjobb válasz: Ha figyelnek rád és kapsz antiD-t nem lesz gond.Ha nem kapnál az esetleges 3. terhességeidtõl fogva ellenanyagot termelnél a babák ellen és veszélybe kerülnétek. Azt jó lenne biztosra tudni,hogy a párod vércsopja milyen.

Ha figyelnek rád és kapsz antiD-t nem lesz gond.Ha nem kapnál az esetleges 3. terhességeidtõl fogva ellenanyagot termelnél a babák ellen és veszélybe kerülnétek. Azt jó lenne biztosra tudni, hogy a párod vércsopja milyen.
Nálunk is így van, annyi lesz csak hogy ellenanyagot fognak nézni a laborban. Majd azért szóljál a védõnõnek, hogy tudjon róla! Nálunk nem volt gond, én 0- vagyok, a párom A+. A kislányom 0+ lett, akkor szülés után kaptam is injekciót, hogy a következõ terhességnél ne legyen gond. Most a kisfiam 0- lett mint én, ezért nem is kaptam szurit. Nem lesz gond! Sok sikert nektek.
Igaza van az elõttem válaszolónak. AntID. De emiatt ne parázz, nyugodtan vállalj babát! Már 27 éve is megoldották ezt a problémát, hiszen én is itt vagyok, semmi bajom (anyukám AB -, apukám 0 +, én meg AB +). Hajrá! :)
Az 1 vagyok.Én is 27 éve jöttem a világra.Anyám 1* sem kapott antiD-t.Amikor velem volt terhes (3. terh.) 3 piros vonallal húzták alá a kiskönyvben, hogy baj van de letojták.1 napos vajúdás után gyorsították meg a szülést.Én már szép sötétlila voltam.Ezután vérátömlesztést kaptam, de a szerveztem nem fogadta be a vért.Ezután a köldökvénán keresztûl kaptam vérkészítményt.Anyám emlékszik, hogy a sok tûtõl a fejemben olyan voltam, mint 1 sündisznó.A seb ami tökre eltorzítja a hasamat örökre megmarad.Az öcsémnél hamarabb közbeléptek és neki nem maradt helye a transzfúziónak.Ennyit az eü-rõl.
Akkor ez valszeg intézményenként változó volt. Anyukám kapott. Sajnálom, h Nálatok ez nem így volt! :( Úgy látszik, h akkor is változó volt az eü helyzet és hozzáállás, ami sajnos 27 év alatt nem sokat javult. :/
Igen és orvosfüggõ is, de a lényeg, hogy itt vagyok és most már én is anya lehetek.
A kérdező hozzászólása: Némiképpen eloszlottak a félelmeim.

Hogy lehet az, hogy az első terhességnél erős tüneteim voltak (mellfájás, hasfájás) , de most semmi nincs?

Legjobb válasz: Minden terhesség más, még ugyanazon anyánál is különbözõ lehet. Örülj, hogy jól vagy!

Minden terhesség más, még ugyanazon anyánál is különbözõ lehet. Örülj, hogy jól vagy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!