Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy az arcom szép (5 db)

Szerintetek hogy lehet, hogy a libero arca versenyen, az élmezőnyben lévő babák nem is olyan "szépek", mint akik hátrébb vannak?

http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek?order=popular&page=1 Õk az els? 12. A 2., 4., 6., 8. még rendben van, de egy csomó kép teljesen rossz min?ség?! Hogyan lehet ennyi szavazatuk?

Legjobb válasz: Az, hogy kinek melyik kisgyerek tetszik, az nagyon szubjektív kategória. Egyébként épp ezért nem szeretem az ilyen szépségversenyeket! Az gyõz általában, aki több ismerõsét tudja mozgósítani a szavazásra :))) Tök fölöslegesnek tartom a gyerekeimet bármilyen "szépségversenyre" benevezni....

Az, hogy kinek melyik kisgyerek tetszik, az nagyon szubjektív kategória. Egyébként épp ezért nem szeretem az ilyen szépségversenyeket! Az gyõz általában, aki több ismerõsét tudja mozgósítani a szavazásra :) )) Tök fölöslegesnek tartom a gyerekeimet bármilyen "szépségversenyre" benevezni....
Az ilyenek általában arról szólnak hogy ki tud nagyobb ismeretségi kört össze szedni, ill ki tudja több helyre kiírni hogy szavazzanak az õ képükre...
Ja! és érdekes, hogy csupán próbaképp rákattintottam az egyik képre, hogy szavazok... rögtön kiírta a gép, hogy már korábban rögzítették a szavazatomat... Pedig én biztosan NEM szavaztam még, mert arról se tudtam, hogy van ilyen oldal :) ))))
Én is teljesen hülyeségnek tartom ezeket a versenyeket, soha nem nevezném be a kisfiamat, pedig nem csak szerintem gyönyörû:) Az én ismerõsöm lánya is fent van ezen a liberós oldalon, õk az iwiw-en buzdítják az ismerõsöket szavazásra. A kislányról egy nagyon rossz, életlen kép van fent...
Én egyszer neveztem be a kisfiamat egy internetes szépségversenyre, akkor eldöntöttem , hogy többet nem fogom. Negyedik lett, de az bántott nagyon, hogy az a két kisgyerek aki elsõ és második lett, nem volt szép. És most nem az irigység beszél belõlem.
jaj a 9. István nevû kisfiú de gyönyörû
dinamikus IP csodákra képes... Ezért nem tud sok fix IP címû ember szavazni, köztük anyukámék és a tesómék sem, nekik is kiírta hogy szavaztak, pedig nem. Hiába írják a szabályzatban, hogy kiszûrhetõ. Dehogy szûrhetõ. Akkor igencsak megcsappanna a létszám a játékban. A másik pedig, hogy sok szülõ kemény pénzeket fizet, ha szavaznak a gyerekére, ezért nem az igazán szép gyerekek nyernek... A legszebb gyerekek sajnos bele sem "szagolhatnak" az élmezõny közelébe sem a pénzes szülõk miatt. A Liberot pedig nem értem, hogy miért nem saját zsûrije van, ez lenne a fair dolog, és azzal kezdeni, hogy a nem pelenkás képeket kiszedegetnék, és csak a szabálynak megfelelõen a labda+pelenkát viselõ gyerekek versenyeznének.
Szia! Én kérdeztem hogy a Zalán-e a kisfiad, valamiért úgy értettem hogy a 32. vagytok. Na de most szavaztam rátok, így 1 több szavazatotok van :) )) 14 hónapos kislány anyukája :)
A kérdező hozzászólása: Jaaaj! Már azóta sikerült elõrébb jönni, így szerintem biztosan nem ránk szavaztál! Õ az én fiam: http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2008120335 Nem lenne ám fontos, csak a pelenka miatt bosszant, hogy az elsõ helyeken sok olyan van, hogy tök homályos, vagy a gyereknek még az arca sem látszik! Azért köszönöm, de tényleg nem ezért írtam ki a kérdést!
Na akkor most tényleg ti kaptátok a szavazatomat :) ) Nagyon szép kisfiú!!! 14 hónapos kislány anyukája :)
Eddig azt gondoltam, hogy nincs csúnya baba na most megnéztem ezeket a gyerekeket és már tudom hogy van, nem is kevés Da szülõknek hogy lehet ilyen kritikán aluli gyerekeket szépségversenyre benevezni???
Itt is volt már egy ilyen kérdés kb. egy hete, hogy "szavaznál a gyerekemre a libero arca versenyen?" + a link. Nem találom a kérdést, lehet törölték. Sokan válaszoltak, hogy már szavaztak is. Ilyen egyszerû, de én ezt nem tartom korrektnek. Én is liberoklub tag vagyok, nekem is küldtek e-mailt ezzel kapcsolatban. Abban le van írva, hogy fotón pelenkás baba legyen labdával. Ez az én értelmezésem szerint az, hogy látszódjék a pelenka (persze libero). Az illusztráción a kisfiú is pelenkában és egy pólóban van, és rúgja a labdát. Az elsõ 12 helyezettbõl csak egy-kettõn látszik, úgyhogy az eleve bukta. A 12. kép a leggázosabb, teljesen homályos.
Egy csomó ismerõsöm körleveleket küldött egy ismerkedõs oldalon, hogy "...szavazz..nevû...lányomra/fiamra".Tele van vele állandóan a postaládám, meg a kezdõlap, ami már nagyon idegesít.Szerintem ez nem fer, a többi versenyzõre nézve.Hát én pont ezért nem teszem fel a lányom.Csak bosszankodnék, ha látnám milyen képek kerültek elõnybe.
Sokan kiírják fórumokra, hogy "Légyszi szavazz a gyermekemre, mert szükségem van a nyereményként kapható pelenkákra!". Persze, hogy mindenki szavaz rá hiszen segíteni akar.
A kérdező hozzászólása: Ja most látom, hogy egy Zalán nevû kisfiú a 32. Nekünk 32 szavazatunk van és ezzel most az 559., csak azért furcsa, mert nem értem, hogyan lehet az, hogy valakinek ilyen sok szavazata gyûljön össze!
A kérdező hozzászólása: Szia, nem.
Szia! Zalán a kisfiad?
jaj egyesek de nem szépek.
A kérdező hozzászólása: Én fölraktam a fiamat, most van 32 szavazata, több ismerõsöm is mondta, hogy kiírta a gép, hogy már szavazott, pedig õ biztos nem. Elvileg több szavazatnak kéne lennie és ezzel a 32-vel is a végén vagyunk! Lehet, hogy ez már el van döntve?
minden szülõnek a saját gyermeke a legszebb a világon....és ez így van jól:)

Lehet valaki úgy modell, hogy görbe orra van, de szép, karaktere, hibátlan az arca?

Legjobb válasz: Hát attól függ. A modellekben általában keresnek valami egyedit/különlegeset.Lehet,hogy elzavarnának miatta,de lehet h lenne olyan ügynökség,akinek megtetszene a dolog. Ezt mi így nem tudjuk megmondani.

Hát attól függ. A modellekben általában keresnek valami egyedit/különlegeset.Lehet, hogy elzavarnának miatta, de lehet h lenne olyan ügynökség, akinek megtetszene a dolog. Ezt mi így nem tudjuk megmondani.
Ha görbe az orrod az az arc már hol hibátlan :D
A kérdező hozzászólása: Ugy ertem h pattanas, miteszer meg ilyen egyeb dolgoktol mentes
Nem hiszem hogy egy görbe orrtól az ember ne lehetne csinos, és azt kéne mondani hogy nem hibátlan az arca, viszont ettõl függetlenül nem jósolok nagy jövõt, de nem az orr miatt, egyszerûen manapság rengetegen akarnak modellkedni, így elégé nehéz érvényesülni.
azok modellkedhetnek akiknek nem mindennapi arcuk van, ha az orrod különlegessé teszi az arcod akkor lehetsz
Tegyél fel képet, és megmondjuk.
Orvos mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy hát igen, kicsit sápadt, de hogy ez a fogzás miatt van, és az ödémásodás gyakori a csecsemõknél. Egyébként az orra is el volt kb két hétig dugulva, szintén a fogzás miatt állítólag. Tegnap voltam vele fül-orr gégésznél ezzel, de nincs ilyen jellegû problémája szerinte. (bár nem tudom mennyire bízhatok egy orvosban, aki a hét hós babát két hósnak néz) Kérjek labort esetleg? Vagy lehet, hogy túlaggódom?


Hogyan lehet elérni hogy szép legyen az arcomon a bőr?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Arcradírt használj hetente 1*, és pigmentfoltra fényvédõ krémet, ami jelentõsen elhalványítja azt. Avon 30-as faktorszámú fényvédõkrém nekem szuperül bevállt. :) Karikákra sajnos nincs ötletem, de krémet biztos találsz arra is. Ui: Persze rendszeresen törõdj a bõrápolással, ne csak hébe - hóba ez fontos. Sok sikert!

Arcradírt használj hetente 1*, és pigmentfoltra fényvédõ krémet, ami jelentõsen elhalványítja azt. Avon 30-as faktorszámú fényvédõkrém nekem szuperül bevállt. :) Karikákra sajnos nincs ötletem, de krémet biztos találsz arra is. Ui: Persze rendszeresen törõdj a bõrápolással, ne csak hébe - hóba ez fontos. Sok sikert!
Karikákra-pihend ki magad, vagy asszem uborkát szoktak rá tenni:) A fényvédõ krémes az jó, DE ha valamit kipróbálsz, akkor ne az elsõ alkalom után várd a csodát(bár nem tudom h mindent csak 1x próbáltál-e...):)
Milyen az otthoni hámlasztás? hogyan kell csinálni, mi kell hozzá? Az utolsó válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Citromlés, sós pakolás! Teljesen jól hámlaszt!
de ezeket hogy kell vegyíteni? mármint a citromlét a sóval kel összekeverni? vagy hogy? És mennyi a hatóidõ? bocsi ha kicsit értetlen lennék :-)
Van külön arcszolárium.
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!