Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy a tabletta védelmet (2 db)

Hogy lehet megállapítani, hogy a tabletta védelmet biztosít e?

Olvastam, hogy van akire nincs hatással, vagy hasonlók...

Legjobb válasz: Szia! A válasz: sehogy. Olyan nincs, hogy valakire nincs hatással, hiszen a nõi szervezetek nagyjából hasonlóak. Minden tabi 2 hormont tartalmaz, csak a segédanyagok térnek el (meg persze az áruk). Azt csak akkor lehet megmondani, jó-e neked a tabi, ha 3 hónapot szeded. Ha nincs semmi mellékhatás, akkor oké, ha viszont van pll közti vérzésed, fáj tõle valamid, stb., akkor másikat ír fel a doki!

Szia! A válasz: sehogy. Olyan nincs, hogy valakire nincs hatással, hiszen a nõi szervezetek nagyjából hasonlóak. Minden tabi 2 hormont tartalmaz, csak a segédanyagok térnek el (meg persze az áruk). Azt csak akkor lehet megmondani, jó-e neked a tabi, ha 3 hónapot szeded. Ha nincs semmi mellékhatás, akkor oké, ha viszont van pll közti vérzésed, fáj tõle valamid, stb., akkor másikat ír fel a doki!

Teljes védelmet nyújt a Mercilon tabletta a gyógyszerszünet alatt is? Most volt először, hogy gyógyszerszünet alatt is együttvoltunk megszakítás nélkül a barátommal. Aztán picit félek, hogy lehet-e baj belőle.

Legjobb válasz: miaz hogy gyógyszer szünet? úgyérted most abba hagytad a szedését? ha igen és nem védekeztél akkor nagyon jó eséjeid vannak rá hogy babátok lesz vagy abortusz

miaz hogy gyógyszer szünet? úgyérted most abba hagytad a szedését? ha igen és nem védekeztél akkor nagyon jó eséjeid vannak rá hogy babátok lesz vagy abortusz
A 7 napos szünetre gondolsz ugye? Mert ha akkor szexeltetek, akkor nem lesz baj.
A 7 napos szünetben is véd a tabletta.
Szia! Én is Mercilont szedek, és igen, véd a gyógyszerszünet alatt is, hisz ez a dolga. :) Én is voltam már olyankor együtt a barátommal, bármiféle védekezés nélkül és nem volt belõle semmi "baj". :) Szóval nyugi!
A kérdező hozzászólása: Igen a 7 napos gyógyszerszünetre gondoltam!Köszönöm a válaszokat!Megnyugtattatok!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!