Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy a (72883 db)

Ha, egy mappán belül, nem lehet két egyforma nevű fájt, akkor hogyan lehet, hogy a lomtárban egy és ugyan azon mappából törölt, ugyan olyan nevű fájlok ezreit is lehet "tárolni"?

Tudom, hogy azért van, a név egyezés sz?rés, mert utána az OS, nem tudná azonosítani, hogy melyik fájlra is gondolunk, meg a tárolásnál is gondos volna, de akkor a lomtárban, egy és ugyan azon mappában, ha sokszor létrehozok egy fájlt, és ugyan olyan néven, és törlöm, akkor is, békésen el szundikál ott magának, a többiekkel.

Legjobb válasz: Ez egy program.Úgy írták meg,hogy ott lehet.Kb ennyi.

Ez egy program.Úgy írták meg, hogy ott lehet.Kb ennyi.
Azért nem lehet normál mappában, mert azokat a fájlokat a gép használja, de a Lomtárban levõ fájlokat nem tudja használni, ezért mindegy hogy 1 vagy 11 ugyanolyan nevû fájl van, õt nem zavarja, esetleg téged.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Akár sporttól is elszakadhat.
A kérdező hozzászólása: Nem sportol szeretnék majad kipobálni együt ézért beszélünk rola v mejik nap és mont ahogy amikor kielégiti magát nem érzi hogy lenne . És nemtom h ijenkor mivan :P
Lehet hogy olyan tág hogy nem veszi észre.
A kérdező hozzászólása: ez akor végülis jó nem? mert ha meglesz az elsö akor nem fog neki fájni nem ?
valószínûleg kicsit fájni fog neki... de ez olyan dolog amit el kell fogadni ...
majd te felszakitod ne aggódj
jaj, azt ne mondd, hogy sosem ült biciklin se... (: az is épp elég! Amúgy meg nem attól fáj leginkább az elsõ, hanem hogyha nem vagy elég figyelmes, vagy nincs meg az igazi hangulat...

(SPOILER! ) Az hogy lehet, hogy a Star wars A Jedi visszatér filmben, hogy lehet az hogy?

..a végén megjelenik Anakin szelleme is miközben az a rész szerepel sokkal később jött ki..

Legjobb válasz: Te tudsz írni amúgy?? "Az hogy lehet, hogy a Star wars A Jedi visszatér filmben, hogy lehet az hogy?" "az a rész szerepel sokkal késõbb jött ki." úgy lehet hogy az egy felújított változat.Az eredetiben pedig sebastian shaw játszotta.

Te tudsz írni amúgy?? "Az hogy lehet, hogy a Star wars A Jedi visszatér filmben, hogy lehet az hogy?" "az a rész szerepel sokkal késõbb jött ki." úgy lehet hogy az egy felújított változat.Az eredetiben pedig sebastian shaw játszotta.
Ez a 2004-es felújított verzióban van így. Az elõzõ kiadásban Sebastian Shaw jelent meg Anakin szellemeként.


Ha az ipod párnával fülhallgató nélkül hallgatunk zenét, hogy lehet, hogy a mellettünk ülõ egyáltalán nem hallja, hogy zenét hallgatunk?

Nem értek hozzá,magyarázzátok el nekem kérlek. A képen úgy néz ki,mintha felül lenne hangszóró,nem belül,a fülnél. Akkor hogy lehet,hogy nem hallja más?

Hogy lehet hogy a húgommal ugyanazt álmodtuk ugyanazon az éjszakán?

Képről képre megegyezik az álmunk. Még sosem volt ilyen és nem vagyunk ikertestvérek. :D Elég durva, van ennek valami jelentése?

Legjobb válasz: nekünk is pár hete volt ilyen tesómmal :-) nem tudom hogy. . . :D

nekünk is pár hete volt ilyen tesómmal :-) nem tudom hogy. . . :D
ugyan azon a helyen voltatok az asztrál térben.
egyikotok hazudik
Az MDF-re is ugyanez igaz!
Ennek számos oka van, de a legnagyobb hiba talán az volt, hogy rendszerváltó pártként koalícióra léptek a volt állampárt, az MSzMP utódpártjával. Még annak ellenére is, hogy ezt hetekkel elõtte még határozottan tagadták. Aztán újra és újra. Ráadásul sok liberális beállítottságú szavazóban keltettek visszatetszést, hogy a párt gyakran értette félre a liberalizmust is. Úgyszintén nem segített az olyan karrier-politikusok megjelenése, mint pl. Kóka János. Jöttek a visszaélések, korrupció, stb.
Elõször is, az SZDSZ balközép-, vagy inkább középpárt volt, nem baloldali. És jól írta a 2., hogy a szocikkal kötött koalíció indította el õket lefelé a lejtõn. Azt követõen szorult háttérbe, ill. lépett ki több, korábban meghatározó és TISZTESSÉGES politikus a pártból.

Hogy lehet, hogy a sztárok egyik nap szőkék másik nap már feketék?

hogy tudnak ilyen drasztikus változásokat elérni pár hónap, hét alatt akár? szőkéből sötétbarna majd vörös stb...?

Legjobb válasz: Hát ja, ahogy az elsõ mondja plusz profi fodrászok.

Hát ja, ahogy az elsõ mondja plusz profi fodrászok.
profi termékekkel dolgozó profi fodrászok készítik a hajukat+retusálás
Paróka, fotosopp, retus....Szõkébõl hamar lehet sötét, de fordítva nagyon nehéz.

Az hogy lehet hogy a kiskutyám meghalt "állítólag" most egy hónap múlva látok az ebtelepen egy színben testben korban tökéletesen megegyező lesoványodott kutyát?

Egy kerülettel arrébb van ahol alkunk, korban nagyjából megegyezik, színei mintája ugyan az testfelépítései is, a tekintete is, minden! Hát amikor megláttam azt hittem dobok egy hátast! Még mindig kiráz a hideg tőle. :S Majdnem sírok. Mikor jobban szemügyre veszem, látom hogy hol más egy kicsit, de akkor is mintha ő lenne... ha nem is ő, lehet hogy a tesója. Amúgy is szeretnék hazahozni egy kutyát, nagyon rossz döntés lenne pont őt elhozni, amelyik annyira hasonlít az egy hónapja meghalt kutyámra?

Legjobb válasz: Hozd el nyugodtan, sokat segítesz vele :)

Hozd el nyugodtan, sokat segítesz vele :)
Lehet, hogy nem is halt meg, hanem a szüleid kicsapták, aztán bekerült az ebtelepre. Nem kérdezted meg õket, hogy mióta van ott és hogyan került oda?
Ha "állítólag" halt meg a kutyád, nem reszkíroznék újra még egyet.
tudod, csak azért mondom, mert a kérdezõ hetente kiír valami fura kérdést a kutyája halálával kapcsolatban, szóval ismerem már a sztorit.
mi történt az elõzõ kutyáddal?
most írtam le.
mi történt az elõzõ kutyáddal?
ment a hasa meg hányt, aztán mikor a kérdezõ nem volt otthon, meghalt. állítólag. õ meg ki akarta ásni, hogy tényleg ott van-e.
Mi az, hogy állítólag ?
Tényleg miért állítólag? Nem tudod biztosan? Akkor lehet, hogy mégiscsak a kutyádat láttad az ebtelepen.
Hogy érted, hogy állítólag halt meg? Szerintem is nyugodtan hozd el, lehet hogy tényleg a tesója.
Én tuti elhoznám, szerintem jó ötlet. De ne feljtsd el hogy ez nem ugyanaz a kutya, hanem másik.
A mi kutyánk eltûnt sajnos...a menhelyen egy pontosan ugyan olyan kutyát szúrt ki nagyapám, csak kicsit más a színe és ellenkezõ nemû. Ez a kutya szerintem ránk várt, mikor megérkeztünk már a kennelje elején ült, aztán megnèztük, továbbmentünk és mikor visszamentünk ugyan úgy ült és várt ránk. Több se kellett nekünk, két napra rá elhoztuk és már több mint egy éve a családunk tagja. Szerintem egyáltalán nem rossz ötlet, csak nem szabad elfelejteni hogy az nem az a kutya. Egyébként engem is érdekelne, mi az hogy állítólag meghalt?
hát az havi 5kg az annyira még nem gáz
Kemény munkával. Mondjuk fél év még nem sok, ha 2 év múlva is nagyjából azonos súlyban van, akkor elhiszem, hogy tartós.
Attól függ milyen súlyról indult. Tesóm 35 öt fogytt le, de még 10 tervben, életmódváltással, sport, diéta.... Nekem max 10et kellene(inkább csak 6ot), de az annyira nem sok, nincs gond az étkezésemmel, csak mozgáshiány, kemény küzdelem minden egyes kiló. Én vagyok 69 kg tesóm 140 volt... Nem mindegy mibõl fgy az ember, öcsémnek már az elég volt, hogy elhagyta az üdítõket, a nasikat, lemet 5 kg, elkezdett futni naponta 3-4 km-t 2 hét alatt 10 kg... Neki most nehéz, eljött a holtpont.... Már heti 3 szor 10 km-t fut, naponta edz, és továbbra is odafigyel az étkezésre.... 20 kg minusz után mAr csak így mengy neki.... 6 hónapja "fogyókúrázik" Kemény kitartással lehet csak fogyni, és nem önsanyargatással, mert nem evéssel nem lehet, mert azt visszaszedi az ember...
biztos megtalálta a számára megfelelõ módszert. azért van ennyi féle fogyókúra forma mert minden szervezet máshogyan mûködik.ami egyik embernek jó nem biztos hogy a másiknak is ugyanúgy hat.
Miért nem tõle kérdezed meg??!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!