Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy 37 fok (7 db)

Lehet, hogy két hete összejött a baba. Az elmúlt napokban hányinger, szédülés, no mensi (csak min. Barnázás), a tegnapi tesztem neg. Hőmérőztem is, hajnalban ébredéskor 36, 2, viszont már 10 perccel utána 37 fok, egyébként egész nap 37, 4. Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem esélyes. mikorra nem várod/vártad? már késik? én nem hõmérõzöm, de 3 napja én is éreztem d.u-nonként, hogy magas, és 37' volt..nem tudom..remélem jót jelent! drukkolok!

szerintem esélyes. mikorra nem várod/vártad? már késik? én nem hõmérõzöm, de 3 napja én is éreztem d.u-nonként, hogy magas, és 37' volt..nem tudom..remélem jót jelent! drukkolok!
Sziasztok! Csak az számít amit reggel rögtön az ébredés után mérsz.semmi más!!Ez még nem jelenti azt hogy nem vagy babás mert nem törvényszerû mindenkinek 37 fokos láz.Tesztelj ha már késik és ki fog derülni!Szurkolok hogy babátok legyen!!!
Igen szóval a pcos görbe nem az asztalom igy már csak ált. irok. a felkelés elötti hõ az igazi de nekem a 37.4 már magas szerintem az inkább betegségre mint várandósságra utal.
és du-ra a 37'?? mondom nem szoktam mérni..de nekem a napközbeni hõm az az elõírás szerinti 36, 6 szokott lenni..most meg érzem, hogy több, mert tök nyomott vagyok!
pco miatt is barnázhattál. szerintem nem vagy babás.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! hétvégén még csinálok egy tesztet. egyébként a hõmérséklet csak hüvelyben mérve fixen 37, 4 (EGÉSZ NAP!!! a hajnalt kivéve) a testhõmérsékletem 36, 3-36, 5 körül van. én egébként soha nem hõmérõztem, tegnap csak azért kezdtm mérni, mert a 7 hetes kismama barátnõm javasolta. egyébként õ is pco-s, napok óta barnázik, nála a terhesség óta magas ennyire a hüvelyben mért hõméséklet. a szédülés az, ami a legjobban "zavar", ma kétszer is majdnem eldõltem... igyekszem nem kattogni ezen, de azért jó, hogy ti is agyaltatok velem. köszönöm, szép napot :)

Lehet hogy jön a foga a kislányomnak? Kislányom 7, 5 hós és még nincs kint fogacskája. Tegnap belázasodott-38 fok, reggelre lement 37, 5-re, most megint 37, 2.

Semmi más tünete,csak nagyon ny?gös,kicsit hígabb a széklete is,de az inyén semmit sem látok:(

Legjobb válasz: Lehetséges igen.Nálunk is ekkor jelent meg az elsõ fogacskája.De neki már napokkal elõbb fehér volt az ínye.

Lehetséges igen.Nálunk is ekkor jelent meg az elsõ fogacskája.De neki már napokkal elõbb fehér volt az ínye.
Nem fehér valószinûleg alul az inye? Nem duzzad sehol? Háát, akkor nem biztos hogy a foga csinálja! Azért a fogzásnak látható jelei is vannak a szájban, ezért mindent ne fogjunk a fogzásra. Lehet egy enyhe virusos hasmenés, amit jól tûr. A hõemelkedéstõl is nyûgös, próbáltad egy kevés panadol baby- sziruppal csökkenteni a hõjét? Az amugy fogzási fájdalomra is jó...
igazából a fogzás nem jár lázzal, max hõemelkedés fordulhat elõ. ha estére jobban felmegy, reggelre lemegy a láza, inkább mutasd meg orvosnak, mert az nem annyira a fogzásra jellemzõ. Lehet valami enyhébb megfázás is nála. Valószínûleg alul középen fog bújni elõször foga, ott figyeld a fehéredést:-) a széklet hígulása az viszont inkább a fogzás jele szokott lenni, ha nem másabb színû vagy nem nyálkás. A nyálkásság betegségre utalhat.
Mintha az én kislányom lenne, 8 hósak leszünk jövõ héten, a hátvégén belázasodott 38 fok volt a láza és azóta hígabb a széklete és nyûgös.Nem látom még a fogacskáit, csak hogy kicsit duzzadtam az egész ínye alul.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Elvittem dokihoz, azt mondta valószínû a foga, azért írt ki antibiotikunot ha nagyon nem menne le a láza váltsam ki.Nurofen szirupot is váltottam ki, azzal sikerült éjjel levinni a lázát...És várunk, remélem tényleg a foga lesz, nektek is kedves utolsó hozzázóló...
hát mert akkor már 64 fok van
ill 74
mert 30-35 fokban már nem tud hõt leadni a szervezeted és túlmelegszik.

Ma vagyok a ciklusom 11 napján, eddig a hőmérsékletem 36, 9 volt, ma pedig 37 fok volt. Lehet, hogy ma van peteérésem?

Bár egy kicsit félek, hogy nincs:((((((

Legjobb válasz: Hát nem. Ez nagyon érdekes. Peteéréskor inkább alacsonyabb kell legyen, le kellene hogy essen pár fokot az elõzõ naphoz képest, majd emelkedni kezd. Csak egy kérdés: mensturáltál rendesen? Mióta ilyen magas, utolsó menses óta? Nem akarlak félrevezetni, de terhesség esetén hasonló a hõmérséklet, illetve ha beteg vagy.

Hát nem. Ez nagyon érdekes. Peteéréskor inkább alacsonyabb kell legyen, le kellene hogy essen pár fokot az elõzõ naphoz képest, majd emelkedni kezd. Csak egy kérdés: mensturáltál rendesen? Mióta ilyen magas, utolsó menses óta? Nem akarlak félrevezetni, de terhesség esetén hasonló a hõmérséklet, illetve ha beteg vagy.
Hát ez nem peteérési, ez terhességi hõ. Ha marad továbbra is ennyi, akkor terhes vagy.! Ha a menszeszed napja után 1-2 nappal is ennyi marad akkor már biztos lehetsz benne hogy babád lesz!

Hogy lehet az, hogy 37 fok feletti volt a hőm és megjött a menstruáciom?

Màr a 3.havi vérzèsem olya furcsàn kevès ès barnás.De negativ a teszt.Vannak tüneteim hogy terhes lehetek,de negativ a teszt ès meg is jön idöre a havim.Bizakodhatom hátha mègis bèbi?

Legjobb válasz: a teszt álltalában nem téved...de elõfordulhat! Menj orvoshoz az a biztos! De lehet hogy túl görcsösen szeretnéd a picit és lehet álterhesség...minden tünet megvan, még a has is nõni kezdhet...a menstruációd is kimaradhat de mégsem vagy terhes!De én szurkolok!:-)

a teszt álltalában nem téved...de elõfordulhat! Menj orvoshoz az a biztos! De lehet hogy túl görcsösen szeretnéd a picit és lehet álterhesség...minden tünet megvan, még a has is nõni kezdhet...a menstruációd is kimaradhat de mégsem vagy terhes!De én szurkolok!:-)
A testhomerseklet nem befolyasolja a menzeszt.Illetve ha nagyo magas akkor valamilye gyulladast jelez a szervezetben, akkor esetleg lehet elteres, de nem valoszinu.
Szerintem korán teszteltl.2-3 nap múlva tesztelj újra van akinek csak 2 hét múlva mutatja ki a nemvárthoz képest.
tünet, hö tökéletes
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88.. 26. napon vagyok. Mindenhol szúr, jobb és bal oldalon is és leszakad a derekam, néha belenyilal valami.
Tünetek jók, de hányadik napban vagy? Van görbéd? Nekem is ezek a tünetek vannak, én a 26.napban vagyok. Neked hol szur a hasad? Nekem jobb oldalt lent.
Második válaszoló vagyok. az én görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Nekem a 17.napon lehettt a pé-m, mert utána ment fel nagyon a hõ.
A kérdező hozzászólása: Szerintem az 14. cn-on ment fel a hõ kedves utolsó! És kívánom, hogy sikerüljön. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!