Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy 37 (156 db)

Mert a szar meleg
Egyértelmû hogy belül melegebb van...
A rektális hõmérséklet mindig magasabb 1 fokkal kb. a perifériás hõmérséklettõl (pl. hónalj). A testben amúgy az ún. maghõmérséklet a mellkason belül van.
A bõrödet hûti a veríték.
A test belsõ hõje 1-2 fokkal melegebb mint a bõrfelületé.

Hogy lehet hogy 36hetesen 3100nak mondták a méhszájamat most 37 hetesen meg 2100nak?

Legjobb válasz: Nekem a 25. héttõl 2100:( Most leszek 31. hetes kismama

Nekem a 25. héttõl 2100:( Most leszek 31. hetes kismama
Ugy hogy rövidült a méhszájad.:) A teljesen zárt 3000.
A kérdező hozzászólása: Bocs a hülye kérdésért de az ugye jó ha rövidül? köszi
Igen az nagyon jó!Már készül a tested!Szülésnél elõször elvékonyodik a méhszáj (ami általában 3cm vastag a kezdetekben)és csak utána nyílik, amit a dokik ujjmyinak neveznek! Szóval az elsõ szám a méhnyak hossza! A többi pedig a nyíltsága, ami azárt áll 3 számból mert mivel 3 centi vastag így van külsõ belsõ és középsõ része! Ha vékonyodik (vagyis az elsõ szám csökken), akkor az nagyon jó jel, mert már lassan szülni fogsz! Könnyû szülést 13 hós kislány anyuja!
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó. Köszönöm szépen, már nagyon várom a napot. 20.-ára vagyok kiírva de azt mondják elõbb fog jönni. Köszi mégegyszer
Nekem 24. héttõl 1110. Most 38. vagyok, de nem változott semmit, pedig már nagyon szülnék.
teszteltél már???
A kérdező hozzászólása: igen teszteltem a teszt negativ de azota is fent maradt a höm.nem értem menzesznél nem kellene leesnie a hönek vagy van akinél nem esik le egyáltalán?

Hogy lehet hogy a doki nem látott semmit a hüvelyi uh-n? Volt pozitív teszt, a hőm reggel ágyban 37, 0 néha émelygek, folyás nincs.

Ha felszívódott az vérzéssel járna? Vagy nem éreznék semmit? A tünetek meddig lennének meg (1-2 nap) egy felszívódás után? 7 hetes + 2 napos vagyok. 5 hetesen 5 mm-es petezsákot látott. Menjek egy másik orvoshoz? Volt már valaki így? Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Szia én is igy jártam januárba csak nekem késõbb a 12 hetes UH-án vették észre. Én sem véreztem,fájdogált a hasam meg a derekam de más jele nem volt! Nekem be kellett mennem a kórházba gyógy abortuszra. Neked mit mondtak? Nagyon sajnálom de még mindig jobb igy mintha késöbb vették volna észre!

Szia én is igy jártam januárba csak nekem késõbb a 12 hetes UH-án vették észre. Én sem véreztem, fájdogált a hasam meg a derekam de más jele nem volt! Nekem be kellett mennem a kórházba gyógy abortuszra. Neked mit mondtak? Nagyon sajnálom de még mindig jobb igy mintha késöbb vették volna észre!
Megnézetheted egy másik orvossal, de ha felszívódott az azt jelenti hogy a terhességi hormonok kiürültek a szervezetedbõl. Ennek tünetei nincsenek sajnos. :( Csinálj újra egy tesztet, és menj el egy másik dokihoz is!
A HCG szint egy vetélés után még akár 1-2 hétig is olyan magas lehet, mint egy élõ terheségnél, ezért nem érdemes újabb tesztet csinálnod.Ha a hüvelyi Uh-n nem látott embriót valószínû felszívódott.Nekem a második Missed Ab.-nál volt ez.Édemes lenne kérned egy teljes hormonvizsgálatot, amiben a progeszteronodat is megnézik.Sokszor ennek alacsony szintje a felelõs a korai terh. elhalásért.
A kérdező hozzászólása: Szedek Utrogestant. Nem lehet hogy olyan helyen van amit egy nem éppen legjobb orvos egy régebbi géppel nem vett észre? Lehetséges az ilyen?
7 hetesen már látszódnia kellene, illetve ilyenkor már szívhang is szokott lenni. Szerintem menj el egy másik dokihoz is, mert így csak feleslegesen idegeskedsz és nem tudsz biztosat. Fel a fejjel!

Ha az anyánál toxémia gyanú áll fenn, akkor hogy lehet, hogy a baba szívhangja a CTG-n tökéletesen jó eredményt mutat? Ez esetben nemhogy a baba szívhangjának "rossznak" kellene lennie? 37 hetesen.

Legjobb válasz: Ha még nem nagyon súlyos a toxémia akkor jó a baba szívhangja. Én amikor a toxémia miatt már vizeletet sem ürítettem akkor még mindig jól volt a babám is. Végül befektettek 38 hetesen a kórházba és megindították a szülést, nehogy gond legyen belõle! Ha nem jön már vizelet azonnal szólj az orvosodnak!!!

Ha még nem nagyon súlyos a toxémia akkor jó a baba szívhangja. Én amikor a toxémia miatt már vizeletet sem ürítettem akkor még mindig jól volt a babám is. Végül befektettek 38 hetesen a kórházba és megindították a szülést, nehogy gond legyen belõle! Ha nem jön már vizelet azonnal szólj az orvosodnak!!!
A kérdező hozzászólása: hát ezt a toxémia gyanú diagnózist én állítottam fel magamnak, hál istennek nincs baj a vizeletemmel, a vérnyomásom a kezdetektõl fogva kicsit magasabb volt, de bogyót szedek rá és még mindig a kezdeti adagnál tartok, szóval nem megy 140 fölé, csak a lábam dagad ... de itt már a lábdagadást is úgy kezelik mintha leprás lennék komolyan .... egy csomó eü. alk. mesélte, hogy olyan vizesek voltak a lábaik a terh. utolsó heteiben, hogy menni alig bírtak, de nem piszkálták õket "feleslegesen", meg nem riogatták, egyéb tünetük nem volt, a babák idõre, rendben születtek, aztán a víz távózott .... szóval én amúgy is hajlamos voltam vizesedére, és én már szerintem a sok belemagyarázás miatt pánikolok be .... de köszi a választ Neked és jó egészséget:-)!
hát mert akkor már 64 fok van
ill 74
mert 30-35 fokban már nem tud hõt leadni a szervezeted és túlmelegszik.

Hogy lehet bebizonyitani, hogy (37^37) - (23^23) osztható 10-zel?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb az utolsó számjegyek periodikusságát megnézni: 37 hatványainak utsó számjegyei: 7; 9; 3; 1; 7; 9; 3; 1, ... azaz 4-esével ismétlõdnek a számok, így a 36-ik az 1, a 37-ik 7 23 hatványainak utsó számjegyei: 3; 9; 7; 1; 3; 9; 7; 1; ... ez is 4-esével ismétlõdik; a 24-ik 1, így a 23-ik 7 vagyis a két szám különbsége 0-ra végzõdik

A legegyszerûbb az utolsó számjegyek periodikusságát megnézni: 37 hatványainak utsó számjegyei: 7; 9; 3; 1; 7; 9; 3; 1, ... azaz 4-esével ismétlõdnek a számok, így a 36-ik az 1, a 37-ik 7 23 hatványainak utsó számjegyei: 3; 9; 7; 1; 3; 9; 7; 1; ... ez is 4-esével ismétlõdik; a 24-ik 1, így a 23-ik 7 vagyis a két szám különbsége 0-ra végzõdik
A kérdező hozzászólása: Koszi
Mivel 37=30+7, és 10| 30, ezért elég a 7 hatványait nézni. Ugyanez 23 esetén. A 7 hatványait felírva megkeressük a periodicitást, ami mindig van, majd eszerint a kitevõt is redukálhatjuk. 3-ra dettó. Készen is vagyunk.

Tegnapelőtt volt az ovulációm de az ébredési hőm még mindig 37, 2 (hüvely) számban a nyelvem alatt pedig csak 35, 7. Lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Az a lényeg, hogy a ciklus 14. napjáig alacsony a hõmérséklet 37 C alatti, a tüszörepedés után a hõmérséklet 37-37,5 C és csak a menstruáció elött 24-48 órával szokott csökkeni a hõmérséklet. Én azt javasolnám, hogy 1 hónapon keresztül ugyanazon a helyen mérd.

Szia! Az a lényeg, hogy a ciklus 14. napjáig alacsony a hõmérséklet 37 C alatti, a tüszörepedés után a hõmérséklet 37-37, 5 C és csak a menstruáció elött 24-48 órával szokott csökkeni a hõmérséklet. Én azt javasolnám, hogy 1 hónapon keresztül ugyanazon a helyen mérd.
Figyi tudom nehéz felfogni, de ha ennyire erõlteted , hoyg mindenhol méregeted magad-hidd el a baba is ezért nincs , mert erõlteted.Kapcsolj ki kicsit ne méregess és sztem hamarabb fog jönni, mint gondolnád.Sok sikert hozzá:)
szia csaj! te nem ismersz, de én tudok rólad egy két dolgot. nem értem miért fontos ez a második gyerek neked ennyire. az nem jó ok, hogy azért, mert közöset akarsz a mostani pasiddal, holott õ ezt nem is akarja ennyire. 21 évesen miért akarsz két gyermekes anyuka lenni? inkább a tanulással foglalkozzál. 8 általánossal nem fogsz sokra jutni. vissza kellene menni dolgozni, mert a másik már két és fél éves és persze nem vennének fel sehova?? a mai világban már lassan a két diploma is kevés.... én jót akarok... tanuljál inkább....

Lehet, hogy két hete összejött a baba. Az elmúlt napokban hányinger, szédülés, no mensi (csak min. Barnázás), a tegnapi tesztem neg. Hőmérőztem is, hajnalban ébredéskor 36, 2, viszont már 10 perccel utána 37 fok, egyébként egész nap 37, 4. Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem esélyes. mikorra nem várod/vártad? már késik? én nem hõmérõzöm, de 3 napja én is éreztem d.u-nonként, hogy magas, és 37' volt..nem tudom..remélem jót jelent! drukkolok!

szerintem esélyes. mikorra nem várod/vártad? már késik? én nem hõmérõzöm, de 3 napja én is éreztem d.u-nonként, hogy magas, és 37' volt..nem tudom..remélem jót jelent! drukkolok!
Sziasztok! Csak az számít amit reggel rögtön az ébredés után mérsz.semmi más!!Ez még nem jelenti azt hogy nem vagy babás mert nem törvényszerû mindenkinek 37 fokos láz.Tesztelj ha már késik és ki fog derülni!Szurkolok hogy babátok legyen!!!
Igen szóval a pcos görbe nem az asztalom igy már csak ált. irok. a felkelés elötti hõ az igazi de nekem a 37.4 már magas szerintem az inkább betegségre mint várandósságra utal.
és du-ra a 37'?? mondom nem szoktam mérni..de nekem a napközbeni hõm az az elõírás szerinti 36, 6 szokott lenni..most meg érzem, hogy több, mert tök nyomott vagyok!
pco miatt is barnázhattál. szerintem nem vagy babás.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! hétvégén még csinálok egy tesztet. egyébként a hõmérséklet csak hüvelyben mérve fixen 37, 4 (EGÉSZ NAP!!! a hajnalt kivéve) a testhõmérsékletem 36, 3-36, 5 körül van. én egébként soha nem hõmérõztem, tegnap csak azért kezdtm mérni, mert a 7 hetes kismama barátnõm javasolta. egyébként õ is pco-s, napok óta barnázik, nála a terhesség óta magas ennyire a hüvelyben mért hõméséklet. a szédülés az, ami a legjobban "zavar", ma kétszer is majdnem eldõltem... igyekszem nem kattogni ezen, de azért jó, hogy ti is agyaltatok velem. köszönöm, szép napot :)

Ha 3. napja nem jön meg és csak ici-pici barnám van, a hőm minden reggel 37-37, 1 akkor lehet hogy baba, vagy csak késik?

Még nem mertem tesztelni, mert az idén egyszer már késett de akkor barnám se volt, de most semmi más tünet csak ez. Nem akarok csalódni és így beleélni sem magam.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ez a harmadik napja, hogy nem jött meg és reggel teszteltem Lilyvel és egyértelmûen pozitív lett. Tünetem nekem sincs igazán, a hõm nekem is 37,1 volt. Szerintem holnap reggel tesztelj, szurkolok!

Szia! Nekem is ez a harmadik napja, hogy nem jött meg és reggel teszteltem Lilyvel és egyértelmûen pozitív lett. Tünetem nekem sincs igazán, a hõm nekem is 37, 1 volt. Szerintem holnap reggel tesztelj, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked!!! Jó neked, remélem nekem is pozitív lesz, de én még várok egy pár napot, mert attól tartok, hogy csak késik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!