Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet ha egy csaj elélvez (5 db)

Ha egy csajt segberakod hamarabb elélvez mit ha csak a punciába nyomod? Hogy lehet rávenni egy csajt az anális szexre ha fél tőle?

Legjobb válasz: Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak".

Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak".
Nem, nem élvez el hamarabb. Rá akarod venni az anális szexre? Legkönnyebb út a példamutatás : vegyél egy nagy mûbrokit és kérdd meg, hogy elõbb õ tolja neked seggbe, nézze csak meg, milyen jó érzés neked is.
A válasz megírásának idõpontja: ma 01:56 Teljesen egyetértek.:)
"a lányok csak akkor fognak elélvezni az anális szextõl, ha közbe az ujjazod vagy játszol a csiklójával." "Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak"." Te jó ég, mennyi téves válasz született... Egy csomó nõ van, aki el tud élvezni anális szex közben, külsõ rásegítés nélkül, pusztán attól, ahogy a pénisz mozog benne. Igen, ezen belül még olyan is létezik, hogy egy nõ sima, vaginális szexnél nehezen, vagy egyáltalán nem képes a hüvelyi orgazmusra, análisnál viszont könnyebben összejön neki. Nem ez a tipikus persze, de elõfordul.
Erõszakkal.
a lányok csak akkor fognak elélvezni az anális szextõl, ha közbe az ujjazod vagy játszol a csiklójával.
de ha mindenképpen seggbe akarsz rakni valakit, keress egy fiút magadnak aki ezt élvezi
nem fog ettõl hamarabb elélvezni ha nem akarja ne erõltesd
Persze, a pornóban biztos. De a való életben nem.
Õszinte gonosz: Ja, aztán meg ha a végén hajlandó véletlenül megtenni, akkor megállapítjátok róla, hogy biztos langyi...

Hogy lehet észrevenni, ha egy csaj elélvez?

Egyszer?en nem veszek észre semmit a barátn?mön, pedig ha szex közben nem is biztos, hogy mindig eljut a csúcsra, de amikor csak pettingelünk, akkor mindig. Mégis, egyszer?en nem látok rajta semmit. :S

Legjobb válasz: hát két lehetõség van, vagy tényleg nem jut el a csúcsra és akkor abban az a baj h nem meri neked elmondani, akkor beszélj vele kérdezd tõle h mi jó neki h csináld ezt folyamatosan kell mert anélkül nem tudod h mi jó neki. a másik meg h tényleg eljut csak nem látszik rajta, ebben nincs semmi rossz van aki nem szeret hangoskodni, pl rajtam sem szokott látszani pedig élvezem a szexet. ne aggódj beszélgess vele az jót fog tenni :)

hát két lehetõség van, vagy tényleg nem jut el a csúcsra és akkor abban az a baj h nem meri neked elmondani, akkor beszélj vele kérdezd tõle h mi jó neki h csináld ezt folyamatosan kell mert anélkül nem tudod h mi jó neki. a másik meg h tényleg eljut csak nem látszik rajta, ebben nincs semmi rossz van aki nem szeret hangoskodni, pl rajtam sem szokott látszani pedig élvezem a szexet. ne aggódj beszélgess vele az jót fog tenni :)
Szerintem azért kisebb jelekbõl tapasztalható, ha más jól ismeritek egymás testét. Ha nem is olyan hangoskodós, ahogy közeledik az orgazmushoz gyorsabban veszi a levegõt, s ha pettingeltek, s ha benn az újjad, vagy ha nem is, akkor is én magunkon az tapasztaltam, hogy akkor ott olyan kis összehúzódások vannak, de nagyon kis finomak, ha pl benne van az újjad, akkor mintha pici megszorítgatná.
Idövel èszre veszed majd hogy a gyors mozgås lelassul kicsit ès összehuzodik pårszor apunci de ezt ritkån èrzi a farkadÉs a tekintete ojaßmi lesz mintha fåjna neki de közbe nagyon is joDe ha nagyon akarod tudni kèrd meg hogy szoljon elötteVagy hangoskodjon egyszer mert kevès låny èlvez hangosan
összehúzodnak belül az izmai, mintha picit megszoritana. Gyorsabb lélegzet, rángás, fõleg csipõ környékén. Picit megfeszülhet a teste. Az utóbbiakat el lehet játszani mondjuk. Lehet hogy csak nem meri még annyira kiadni amikor elélvez. Figyelj jobban oda rá, biztos észre veszed.

Honnan lehet biztosan tudni hogy ha egy csaj elélvezik?

Sokszor azt hiszem hogy a csajom rájátszik hogy elment.

Legjobb válasz: szólsz nekem a mesternek, és ránézek és megmondom hogy mikor megy el, és mire gondol!

szólsz nekem a mesternek, és ránézek és megmondom hogy mikor megy el, és mire gondol!
A kérdező hozzászólása: Olyan is volt már 1x-1x mikor haragudtam rá valamiért:)
Menj tutira! Keféld addig amíg már kéri hogy hagy abba.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Ez teljes mértékben egyértelmû, ezt még a hülyék is tudják.
Többnyire eljárják az esõtáncot féllábon, majd miután a szoba közepén tábortüzet gyújtottak körbeugrálják kezdetleges botszerszámokkal a kezükben.
férfi
A kérdező hozzászólása: Utolsó te férfi vagy csajszi vagy?
ha bent van az ujjad vagy a péniszed akkor érzed ahogy rászorít folyamatosan, olyan jó érzés:)
A kérdező hozzászólása: Mindig finomat fõz:)
Onnan, hogy másnap nagyon finomat fõz!!! :)
nem hülyeség, csak nem bizonyíték, valamelyik megjátsza
A kérdező hozzászólása: Az hogy elkezd rángatózni a lába és remegõ hangon sikongat az hülyeség?
folyik a nedü
Valóban a 4-es hozzászóló is tudja, csak ezeket még majdnem meg is lehet játszani. Én egyértelmû és össze nem téveszthetõ jelet akartam írni.
nahh ezt is tudom...DD
az arcán lehet, ahogy eltorzul a kéjtõl, persze lehet van aki pókerarccal megy el. vagy azt érzed-e, libabõrös lesz. ha nyalod, akkor megduzzad, és megkeményedik a csiklója, és tocsog a szafttól.
A hüvelye ritmukus összehúzódásaiból tudod. Tedd oda az ujjad, de az enyémet szabad szemmel is jól látni. 24L
Ragyog a szeme :)
# 11/18 tegnap 21:48 Mindig finomat fõz??? Akkor más is keféli!!!
Véleményem szerint ami helyénálló az szilvásgombóc.
fiatalság bolondság :D
mért kell ilyet csinálni ? most mond meg.
Szerintem annyitól nem lesz terhes. Bár ki tudja...
A kérdező hozzászólása: Szoval en nem tudtam h olyan a torolkozo , és nem közvetlen utánna történt!
Ha a sperma már megszáradt akkor nem, szabad levegõn max1-2 óráig életképesek. De legközelebb a pasi inkább a szenyesbe dobja a törcsit.
terhes nem lesz ugyan, de ha valami nemi betegsege van akkor azt elkapja. ugyhogy inkabb jobb ha nem csinalja. szabad tudni hany esztendosek az illetok? nem fogok szidkozodni, csak tanacsot adni.

Miért van az, hogy ha egy csaj meglát az totál bezavarodik aki meg a közelemben van elélvez? így sose lehet majd barátnőm?

Legjobb válasz: Definiáljam az álmokat, vagy tudod magadtól is, hogy bilibe lóg a kezed, amivel magadhoz nyúlsz nõk helyett?:)

Definiáljam az álmokat, vagy tudod magadtól is, hogy bilibe lóg a kezed, amivel magadhoz nyúlsz nõk helyett?:)
de, egy vibrátornak is lehet barátnõje. mondjuk egy fleslight :D
Uristen -.-
Igazad van teljesen, így nem lesz sosem barátnõd. Barátkozz meg a gondolattal.
nem értjük a problémád
Kort esestle írnál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!