Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet ha egy (4007 db)

Hogy lehet, ha egym motor 40kw- os az papirok szerint pl. : 30 kw?

Érdekelne, mert 35kw-ig vezethetek majd motort ! (A2 jogositvány ) És érdeklődtem már motor urán és mondták hogy papiron 25 kw. Ha egy motor legyen 40 kw os, azt hogy lehet hogy papiron kevesebb legyen ?

Legjobb válasz: Amikor honosították valamit elrontottak, aztán... Így lehetséges, hogy a 250-es Banditok is csak valami 2x lóerõsek papíron, valójában meg asszem 44.

Amikor honosították valamit elrontottak, aztán... Így lehetséges, hogy a 250-es Banditok is csak valami 2x lóerõsek papíron, valójában meg asszem 44.
Vannak olyan motorok, amiknek többféle teljesítményváltozata van. Például a 125-ösök közt volt elterjedt még a kétütemûek fénykorában, hogy a 25-30 lóerõs retteneteket egy szívó- vagy kipufogóoldali fojtással 15 lóerõsre korlátozták. Ez volt a típusbizonyítványban, így helyezték forgalomba, megvette a 16 éves nyugatnémet tini, aztán az elsõ útja a haverhoz vezetett, akivel kimûtötték belõle a fojtást és rögtön lehetett száguldozni. A motor innentõl már nem 15 lóerõs volt, de ezt senki sem tudta, mert mûszaki vizsgán nincs teljesítménymérés. Ugyanígy mûködnek az "okosba" A2-es motorok is: behozták õket 35 kW-os papírokkal, de közben már akkor is erõsebbek voltak. Itthon meg nem törõdtek vele, mert tök ugyanúgy néz ki a 35 kW-ra korlátozott blokk, mint a korlátozás nélküli.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm egy ducati monster 600-as 25 kw -os , ezt hogy tudták megoldani ? Biztos nem lõtték le 25 kw , ig hanem a müszakiba valahogy valami trükk volt... azt szeretném én tudni, hogy hogy a pi____ tudják ezt elérni egyes emberek.. :D

Hogy lehet, ha lehet egy szobát egy oldali nyílással úgy szellőztetni, mintha több oldalon lenne nyílás?

Szóval, pl. K-re van egymás mellett 2 kétszárnyú ablak. Ha a kettő közé tennék függőlegesen, a fallal merőlegesen egy lemezt, akkor az egyik ablakon beterelné a levegőt, és a másikon ki?

Legjobb válasz: Nem lehet. A kereszthuzat alapja, hogy a ház egyik felén melegebb van, eltér a légnyomás (egy kicsit), ezért megindul a levegõ. De azért édesen naiv az a gondolat, hogy egy fix terelõlemeztõl a levegõ majd tudni fogja, hogy meg kell indulnia, és megindul. De most képzeld el, hogy a terelõlemezedet elkezded csökkenteni, vajon hol van az a határ, ami már nem készteti mozgásra a levegõt? Vajon ha csak egy partvisnyelet állítasz az ablakba, vagy egy függõleges vérnát kifeszítesz a keretben, az elég lenne? És vajon honnan kéne tudnia a levegõnek, hogy a lemez melyik fele a belépõ ág és melyik a kilépõ?

Nem lehet. A kereszthuzat alapja, hogy a ház egyik felén melegebb van, eltér a légnyomás (egy kicsit), ezért megindul a levegõ. De azért édesen naiv az a gondolat, hogy egy fix terelõlemeztõl a levegõ majd tudni fogja, hogy meg kell indulnia, és megindul. De most képzeld el, hogy a terelõlemezedet elkezded csökkenteni, vajon hol van az a határ, ami már nem készteti mozgásra a levegõt? Vajon ha csak egy partvisnyelet állítasz az ablakba, vagy egy függõleges vérnát kifeszítesz a keretben, az elég lenne? És vajon honnan kéne tudnia a levegõnek, hogy a lemez melyik fele a belépõ ág és melyik a kilépõ?
Én végig azt hittem, hogy azt a lemezt a szobán belülre akarod tenni. :) ) Ha kívülre rakod, akkor mûködhet, de ne merõlegesen, hanem hogy az egyik ablakon beterelje a szelet. És csak az egyiken, mert csak úgy lesz nyomáskülönbség a két ablak között. Nem is kell a két ablak közé, hanem konkrétan az egyik ablakhoz. Sõt, ha a másikhoz fordítva teszed, hogy elterelje a szelet az ablaktól, akkor ott meg leesik a nyomás, ami növeli a huzatot. De nem kellenek nagy lemezek, csak kis fülek. Viszont ez tényleg csak megfelelõ széliránynál mûködik jól. :(
A kérdező hozzászólása: Az már mindjárt kihasználhatja a D-i, és É-i szelet is. K, és NY felõl ez nem változtatna, de ez is valami. A vízszintesen középre helyezett lemez semmit nem befolyásolhatna? Akkor sem, ha mondjuk befelé meg lenne döntve 45°-ba?
Ha a kinti szélmozgás nem pont szembe jön az ablakra (sõt legjobb ha a homlokzattal párhuzamosan fúj), akkor az egyik ablakon beterelheted a levegõt egy "elefántfüllel", és a keletkezõ benti túlnyomás a másik ablakon fogja kitolni a szoba levegõjét. De ha a szél a másik oldal felõl fúj, akkor ez nem nagyon fog mûködni, mert akkor jó eséllyes az ablak elõtt csak örvénylések lesznek, nem egyirányú mozgás. :(
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy lemez nélkül is megtörténik, de gondoltam, ha a nyílásnál külön van választva, akkor kevésbé lassítja egymást a közepénél az ellentétes irányú szél, és így alul több levegõ megy be, és fent több jön ki.
A kérdező hozzászólása: Te nem érted, mert a megoldás helyett azt nézted, mibe köthetsz bele, mint pl. honnan tudja a levegõ, merre menjen... Szövegértési problémáid vannak, ugyanis nem azt írtam, hogy egy oldali nyílással kereszthuzatot, hanem olyan légcserét, mintha kereszthuzat lenne, illetve a kint idõnként fellépõ különbözõ irányú szelek befogása erre.
#2: A kérdezõ kereszthuzatot akar csinálni egy ablakkal, amirõl te beszélsz, az persze igaz, csak messze nincs a kereszthuzattól. Szegény kérdezõ annyira butácska, hogy nem érti, hogy mi a baj a felvetésével...
Ehhez nem kell lemez. Egy nagyobb ablak alsó és felsõ széle között van némi hõmérséklet-különbség, és ha kint hidegebb van, alul bejön a hideg, felül kimegy a szoba melege. Ha melegebb van kint, akkor is ugyanígy mûködik, csak a meleg jön be. Csak ennek rossz a hatásfoka, de mûködik. A hatásfok bizonyos növelése a szobalevegõ keringetésével érhetõ el, azaz egy alkalmasan felállított, mûködõ ventilátorral.
A kérdező hozzászólása: A lemez az lemez, és nem kéne tudnia, hogy melyik ablakon merre megy, csak menjen. Alapvetõen amúgy is jelenlévõ légmozgások kihasználására gondoltam, de ha a hõkülönbséggel is meg lehet indítani, akkor azon szerintem az ablakok közepére belülrõl vízszintesen felrakott lemezek segítenének, és ebben az esetben valószínûleg fent kifelé menne a levegõ.
A kérdező hozzászólása: Amihez nem kell szél, azt vízszintesen középre bentre, vagy az ablak síkjába gondoltam, és akkor fele kint, fele bent lenne. Ami a szeleket fogná fel, az kint lenne az ablakok közt, hogy ha balról fúj akkor a bal ablakon jöjjön be, ha jobbról, akkor a jobb oldalin jöjjön be. De a belsõnél, ahol alul be, felül ki megy a levegõ, vagyis egymással szembe fúj a két irányú szél, nem oltja ki egymást középtájon? Ha a kinti levegõ középrõl direkt befelé, lefelé lenne irányítva, és a benti direkt felfelé, kifelé, akkor kevésbé oltanák ki egymást, vagyis jobb lenne a hatásfok nem?

Hogy lehet (ha lehet) definiálni azt, hogy két állat mikor tartozik egy fajba?

Mi még úgy tanultuk, hogy két állat egy fajba tartozik, ha képes egymással utódot létrehozni. De: Vannak ugyebár azok a sirályfajok, akik északon élnek, és két szomszédos kolónia tud, de a nem szomszédosak nem tudnak életképes utódot nemzeni.

Legjobb válasz: Sehogy:D Megtaláltad a biológia egyik régi és nagy problémáját, hogy nem tudja definiálni a fajt. Ez azért van, mert a fajok rendkívül változatosak, nem lehet egységes szabályt alkotni, ami mindenkire érvényes. Ezért alklamazunk több definíciót, attól függõen, hogy mely tudományterületen vagyunk éppen, pl itt találhatsz párat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Faj Ha mindenképp definiálni kéne, akkor azt mondanám: azok tartoznak egy fajba, amik az illetékes taxonómusok/szakértõk szerint egy fajba tartoznak, és ezt a tudományos társadalom többsége is elfogadja. (Mint látszik, eléggé megerõszakolt a definíció, de nincs jobb, ami minden fajra érvényes).

Sehogy:D Megtaláltad a biológia egyik régi és nagy problémáját, hogy nem tudja definiálni a fajt. Ez azért van, mert a fajok rendkívül változatosak, nem lehet egységes szabályt alkotni, ami mindenkire érvényes. Ezért alklamazunk több definíciót, attól függõen, hogy mely tudományterületen vagyunk éppen, pl itt találhatsz párat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Faj Ha mindenképp definiálni kéne, akkor azt mondanám: azok tartoznak egy fajba, amik az illetékes taxonómusok/szakértõk szerint egy fajba tartoznak, és ezt a tudományos társadalom többsége is elfogadja. (Mint látszik, eléggé megerõszakolt a definíció, de nincs jobb, ami minden fajra érvényes).
Ez két különbözõ fogalom, a faj és a populáció. A populáció az tényleges szaporodási közösség. Még az egy fajhoz tartozó egyedek elvileg képesek egymás között termékeny utódot létrehozni, csak azt pl. a természeti körülmények nem teszik lehetõvé, mondjuk a két pop. közti távolság. Attól még egy fajhoz tartoznak, azonos kromoszómaszámuk, külsõ és belsõ tulajdonságaik megegyeznek stb.
Már a konkrét, sirályos példára válaszolva.
az, hogy "sirály" nem egy faj! de pl. a jeges sirály az igen. rendszertani besorolása:gerincesek törzse, madarak osztálya, lilealakúak rendje, sirályfélék családjába tartozik, mint faj, de léteznek alfajai, amik kis eltérést mutatnak egymástól. a probléma, ami miatt nem húzható éles határvonal, és alfajok majd különálló fajok jönnek létre nem más, mint a jó öreg evolúció
amúgy egyrõl beszélünk. jó a sulinetes oldal!
Szerintem a biológiai felépítést tekintõ meghatározáson túl( egymással szaporodó képes utódot hoznak létre, külsõ-belsõ felépítésbeli nagy hasonlóság stb) mellett az azonos viselkedést is figyelembe kéne venni. Mert a farkasok pl szaporodóképes utódot tudnak létrehozni kutyával, vagyis így elvileg egy fajba tartoznak(asszem amerikáben így is tekintik õket, a farkas Canis lupus, a kutya Canis lupus familiaris szerintük, vagyis a farkas alfaja vagy egy fajtája) De viselkedésükben akora különbségek vannak, hogy nem tekinthetjük õket egy fajnak. Szóval a vislelkedési mintázatok összehasonlítása is nagyon fontos lenne Amúgy a sirályfajok nem tudnak egymással szaporodni, és a sirály nem egy faj, hanem egy köznyelvi összefoglaló név. Olyan van hogy Sirályfélék családja, amin belül vannak a sirályfajok...
Én vagyok a sulinetes linkes hszelõ: ma 15:16 bocsi, ha nem érthetõen írtam Egyre gondolunk, ezért is adtam linket!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


A VirtualDJ programon hogy lehet felvenni egy sima zenét ha mixelni akarom pl. : Inna 10 minutes-et? Mer ha rámegyek a REC gombra akkor veszi egy darabig de nem tudom hogy kell vissza játszani.

Legjobb válasz: Ha a REC-gombbal felveszel akkor a saját könyvtárába menti a felvett anyagot, innen tudod visszajátszani pont ugyan úgy mint amikor a bal oldalon kikeresed, hogy honnan töltse be a zenéket a play list-re (középre) A felvétel meg valószínûleg azért áll meg mert lehet demo-t használsz vagy nincs regisztrálva a program. Töltsd le a free home version-t az oldalukról és lehet megoldódik minden problémád!

Ha a REC-gombbal felveszel akkor a saját könyvtárába menti a felvett anyagot, innen tudod visszajátszani pont ugyan úgy mint amikor a bal oldalon kikeresed, hogy honnan töltse be a zenéket a play list-re (középre) A felvétel meg valószínûleg azért áll meg mert lehet demo-t használsz vagy nincs regisztrálva a program. Töltsd le a free home version-t az oldalukról és lehet megoldódik minden problémád!
Keresd meg a Virtual Dj mappáját és a Plugin-ba fog lenni, azon a néven, amin elmentetted , )
És hogy lehet elmenteni, ha csináltál egy zenét?

Hogyan lehet megtudni egy képről, hogy az az interneten belül honnét származik (melyik oldalról, vagy ilyesmi)? Pl. , ha a fb-on megjelenik. Vissza lehet keresni egyáltalán?

Legjobb válasz: Egy sima képfájlból? Nem. A képek nem tárolnak ilyen információt. JPG-ben vannak szöveges infó (fõleg inkább kamera paraméterek) tárolására lehetõségek (pl. EXIF), de nem hiszem, hogy élnek vele, de próbaképp megnézhetsz egy FB-os képet.

Egy sima képfájlból? Nem. A képek nem tárolnak ilyen információt. JPG-ben vannak szöveges infó (fõleg inkább kamera paraméterek) tárolására lehetõségek (pl. EXIF), de nem hiszem, hogy élnek vele, de próbaképp megnézhetsz egy FB-os képet.
A Google tud kép alapján is keresni. A képkeresõ fõoldalán a keresõmezõ jobb oldalán van egy kamera alakú ikon, arra kell kattintani.

Lehet-e és ha lehet akkor hogy lehet megváltoztatni egy samsung galaxynál az indítóképernyőt?

Legjobb válasz: Igen Fõmenü Beállítások Képernyõ Képernyõ váltása- Ha ez nem megy akkor fogsz egy képet kivágod az újságból.Fontos hogy az képernyõ méretû legyen .Ezek után ráragasztod.(fontos hogy ne pill ragasztót használj mert akkor az marad végleg.Tehát ráragasztod és használod ennyi. Vagy user manual?

Igen Fõmenü Beállítások Képernyõ Képernyõ váltása- Ha ez nem megy akkor fogsz egy képet kivágod az újságból.Fontos hogy az képernyõ méretû legyen .Ezek után ráragasztod.(fontos hogy ne pill ragasztót használj mert akkor az marad végleg.Tehát ráragasztod és használod ennyi. Vagy user manual?

The Sims 3-ban hogy lehet visszaszerezni egy gyereket, akit elvitt a gyámhatóság? (ha lehet)

Légyszi ne küldjetek olyan válaszokat, hogy miért nem figyeltem rá. El kellett elvitetnem, mert nem volt elég hely már a házban, de most már van.

Legjobb válasz: szerintem sehogy. De próbáld meg hogy örökbe fogadsz egyet hátha épp azt a gyereket kapod vissza. Amúgy ha sok gyereked van azt fogják mondani hogy már éppen elég gyerek van a háztartásodban és nem adnak neked még egyet.

szerintem sehogy. De próbáld meg hogy örökbe fogadsz egyet hátha épp azt a gyereket kapod vissza. Amúgy ha sok gyereked van azt fogják mondani hogy már éppen elég gyerek van a háztartásodban és nem adnak neked még egyet.
Nem volt elég hely a házban, az meg hogy lehet?! :-o
Nem lehet visszakérni. Nekem is elvittek már párat, elfelejtettem megetetni õket, mindig sírtak, a szüleik nem foglalkoztak velük én meg éppen nem figyeltem rájuk. Ha ikrek születnek, akkor az még rosszabb. Az utóbbi idõben nekem csak ikrek jöttek. Hívjál dadust/babysittert, akár kettõt is és így tudsz a többi simmel is foglalkozni, nem csak a csecsemõkkel. Amúgy akkor ha nem volt elég hely nagyobb házba kellett volna költöznöd. Ha már túl sok a gyerek, ne a gyermeknemzés funkciót válaszd, hanem az Etye-petyét.
A kérdező hozzászólása: ja azt mindig hívok, de am nekem mindig gondozza a szülõ magától.. persze nem gyerekellenes személyiségû sim a szülõ..

Hogy lehet megmagyarázni egy 3 éves gyereknek ha majd nem lakik velünk az apja?

Biztos hogy nagyon rossz lesz neki de ha nem megyünk el még rosszabb lesz és nem akarom hogy így n?jön fel.Hogy tudnám neki majd megmagyarázni ha jön az apja és nem marad ott látogatás után?A másik kérdésem pedig az hogy meghalt a nagypapája és amikor a nagyanyja viszi a temet?re ? mindig meg akarja várni és azt mondja hogy ? bemegy a papójáért. Annyira sajnálom de mégse mondhatom hogy meghalt és nem láthatod többet. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem elõször várd meg miíg majd az adott helyzetben a gyerek rákérdez, hogy miért nem marad itt Apa. És akkor el lehet neki magyarázni, hogy anya és apa is nagyon szeret téged, egymást is szeretik, de már nem olyan puszilkodósan szeretik egymást. Ezt egy Csernus könyvebn olvastam és szerintem ez a legjobb valóban hogy a gyerek nyelvére legyen lefordítva, hogy anya és apa nem utálja egymást, de már nem úgy szeretik egymást. Szerintem egy próbát megér. És ráér tényleg akkor ha már szitu lesz, addig nem kell elõre, mert nem tudja akkor még mirõl van szó, amig meg nem tapasztalja.

Szerintem elõször várd meg miíg majd az adott helyzetben a gyerek rákérdez, hogy miért nem marad itt Apa. És akkor el lehet neki magyarázni, hogy anya és apa is nagyon szeret téged, egymást is szeretik, de már nem olyan puszilkodósan szeretik egymást. Ezt egy Csernus könyvebn olvastam és szerintem ez a legjobb valóban hogy a gyerek nyelvére legyen lefordítva, hogy anya és apa nem utálja egymást, de már nem úgy szeretik egymást. Szerintem egy próbát megér. És ráér tényleg akkor ha már szitu lesz, addig nem kell elõre, mert nem tudja akkor még mirõl van szó, amig meg nem tapasztalja.
Nem igazán tudok tanácsot adni, de sztem ne hazudj neki. Mondd el az igazat, az õ szintjén, biztosan sokat fog kérdezõsködni, de hazudni nem érdemes neki. A Nagyapa halálával kapcsolatban mondd azt, hogy most meghalt, tehát felment az Angyalkákkal a Jézuskához a mennybe és onnan figyel titeket.
csak mond, hogy ezután máshol lakik. Õ még nem tudja, neki az a természetes, ami van. Majd késõbb megkérdi, ha rájön, hogy máás az apjával lakik. Most elég annyi, hogy mi itt lakunk, apa ott és sokszor (nemsokára) jön veled játszani. És nagyon szeret, csak most ott lakik. Esetleg, ha nagyon firtatja, akkor azt mondod, hogy együtt mindig összevesztek, és nem akartok veszekedni.
Õszintén, az õ kis nyelvén mondd el neki, ne hazudj, mert gyerek rájön, és majd nem tudja, miért történik mindez. Nekem 2, 5 éves volt a fiam, mikor eljöttünk az apjától, nagyon rossz volt, de elmagyaráztam mindent, és megszokta. Nagypapáról: Beszélj neki az Istenrõl, a mennyrõl, hogy odament, minden este köszönjetek el tõle, stb. mindent öszintén az õ értelmi szintjéhez mérten.
A gyerek nem hülye, ezt minden szülõ tudja.Hazudni nem szabad, csak finomabban vázolni a valóságot. Ahogy az elsõ válaszoló írta, nagyon jó...már nem puszilkodósan szeretik egymást.Bár ettõl még nem biztos, hogy megérti, miért nem lakhat ott.A második válaszoló pedig azt, hogy a papa az angyalokkal van, és jó ott neki.

Mitől lehet, ha egy tök normális, nem csúnya csajnak 7 évig nincs barátja, úgy hogy közben szeretne?

Nem rólam van szó, hanem egy barátn?m barátn?jér?l... Most dumáltunk pont err?l, hogy milyen furcsa. Amúgy olyan 30 lehet a csaj.

Legjobb válasz: Mennyire társasági a csaj? Lehet, hogy keveset jár olyan helyen, ahol pasizni tudna. Ha mégis van ilyen helyeken, akkor lehet, hogy szimplán csak szerencsétlen. De egyébként ez tényleg furcsa. Van még olyan lehetõség is, hogy csak mondja, hogy szeretne, közbe meg húzódik tõlük, kerüli a kontaktust. Menjen bulizni vmi jó helyre, biztosan kapnak rá! B.P.

Mennyire társasági a csaj? Lehet, hogy keveset jár olyan helyen, ahol pasizni tudna. Ha mégis van ilyen helyeken, akkor lehet, hogy szimplán csak szerencsétlen. De egyébként ez tényleg furcsa. Van még olyan lehetõség is, hogy csak mondja, hogy szeretne, közbe meg húzódik tõlük, kerüli a kontaktust. Menjen bulizni vmi jó helyre, biztosan kapnak rá! B.P.
nekem is volt ilyen ismerõsõm, több is... az egyik leszbikus és jól titkolta sokáig, a másik meg szimplán csak válogatos volt és hiába került a közelébe minden évben 3-4 pasi, valahogy neki pont azok nem jöttek be
Nem lehet, h pont azért lett leszbikus, mert ráunt a dologra? Sztem részben azért van, mert a korban hozzáillõ pasik már fiatalabb sütiket keresnek. Bocs, ha valakit sértek, de a 30 éves nõk ritkán kelnek el. Persze ebben az is benne van, hogy addigra már kétségbe is esnek, és esetenként besavanyodnak...
A szepseg nem minden. Az sem hogy "normalis". Merthat kozelebbrol megismerve lehet hogy elviselhetetlen.
Mert nem ismer engem:D

Hogy lehet elfelejteni egy szerelmet, ha a gyerekunket varjuk/varom? (sajnalom a kulfoldi gepemen nincs ekezet! )

Megutott es ellokott allapotosan. Az agyam elutasitja, es nyilvan azt mondja amit a nagytobbseg mondd. Szemet, hagyd el.< Ilyen valaszt tehat nem tudok elfogadni! Szupererzekeny vagyok, es konfliktusban van a lelkem, mert nem fer ossze bennem, hogy szerethettem ennyire es miert kell megis tovabb lepnem, miert bant, miert ut? Miert unintelligens?

Legjobb válasz: Ha ekkora egy állat hagyd el szerintem. Nem tudom mikre van lehetõséged,de aki egyszer megteszi megfogja többször is. Ráadásul ha el is estél és a babának bármi baja lenne (pl. ha beütöd a hasad) az egész éltedre kihat. Reméljük minden rendben lesz. De én tuti elhagynám ezért a páromat.

Ha ekkora egy állat hagyd el szerintem. Nem tudom mikre van lehetõséged, de aki egyszer megteszi megfogja többször is. Ráadásul ha el is estél és a babának bármi baja lenne (pl. ha beütöd a hasad) az egész éltedre kihat. Reméljük minden rendben lesz. De én tuti elhagynám ezért a páromat.
Tudom, hogy nehéz... ha nekem kellene elhagynom a párom, megszakadna a szívem, összetörnék és megállás nélkül napokig talán hónapokig sírnék... de a születendõ gyermekemért megtennék bármit! Az életem áldoznám... és még az sem lenne sok áldozat.
Erõsnek kell lenned, és most már nem csak magadért! Sosem könnyû meghozni egy ilyen döntést, de döntened kell. Ki a fontosabb neked? Az-az apró, ártatlan élet ott benned, vagy az, aki ezt a kínt okozza?
A kérdező hozzászólása: Kezdek becsavarodni. Sokat sirok, nem segit... Orulten faj
Gyermeket vársz, egy kis lényt, aki védtelen és ártatlan, akit csak TE védhetsz meg! Az akit szeretsz pedig bántott téged és õt is. Bántotta azt az apró lényt benned! Ha magadra nem gondolsz legalább rá gondolj! Hogy szeretheted azt, aki egy ilyen ártatlan csöppséget képes bántani? Aki a saját gyermekét bántja?Inkább nõjön fel apa nélkül a gyermeked de egészségesen, mint apával egészségtelenül, erõszaknak kitéve! Menekülj amíg teheted és mentsd a babád életét!
A kérdező hozzászólása: Ismered? Nem Engem ismersz? Nem akkor miert ekkora a szad. Alapvetoen kiegyensulyozott. Csak hibazott. Oriasit hibazott. Szoval hogy felejthetnem el??? Hogy ne tegyem tonkre magam???
Megsúgom nem tud. Egy normális férfi, ilyenkor a legnormálisabb, ez késõbb csak rosszabb lesz, de sebaj neked így vagy úgy meg kell enned amit fõztél. A bunkó kellett, hát megkaptad, egészségedre.
A kérdező hozzászólása: kesz csoda h teherbe estem... nagyon szeretem es napok ota ugy maszkalok hogy elsirom magam... alig alszom es meg reggelizni sem tudtam... osszetortem. szeretem. nem akar elhagyni a gondolat, sem az emlek, es kozben a baba is rugdal. jo neki apa nelkul felnoni. hatha tudna valtozni...
Te is meglehetõsen unintelligens lehetsz, ha egy ilyen állatnak szülsz gyereket...
Elhagynám én is. Tudom, hogy nehéz, fõleg terhesen, de az se a babának se neked nem lenne jó, ha így kellene élnetek. Arról nem beszélve, hogy a gyerek szívja meg hosszútávon.
Lehet, hogy kissé nyersek a válaszok, de mindenkinek igaza van. Állapotosan megütött és azon pörögsz, hogy nem tudod elhagyni? Jól megkavarták a hormonok az agyad, az már biztos. Szerinted milyen érzés a babának, hogy egész nap sírsz egy olyan ember miatt, aki nem tisztel, nem tekint nõnek és tulajdonképpen emberszámba sem vesz? Nõt megütni nagy szégyen, de terhes nõt...hát az agyam eldobom, tudod ki sírna egy ilyen pasi után. Elhiszem, hogy szereted, de van egy határ, amit õ nagyon-nagyon túllépett, és ha ezt nem látod be, akkor buta vagy. Ne haragudj, hogy ezt írom. De térj észhez!!! Neked most magadra és arra kell figyelned, hogy minden tekintetben egészséges babát hozz világra, nem ilyen barmokkal. Szóval szedd össze magad, nyugodj meg, vegyél egy mély levegõt és hidd el, hogy minden rendben lesz! Fõleg a pasid nélkül. És igen, nem ismerünk sem téged, sem a kapcsolatotokat, de a magyarázatod elsõ mondata is elég ahhoz, hogy az ember konstatálja a tényt: ez a kapcsolat nem sokat ér, ha ennyit jelentesz a gyereked apjának.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!