Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hónaljat szőrteleníteni, (2 db)

Hogy lehet a hónaljat szőrteleníteni, hogy legalább 1 hónapig sima maradjon és ne fájjon?

Mert nekem már az van, hogy naponta kb. 2 mm-t n? a sz?r, és már kemény, úgyhogy mikor borotválom már fáj és vérzik. A barátn?immel keresünk mindenféle megoldást de még nem nagyon találtunk.

Legjobb válasz: Csak epilálással és gyantázással maradhat sokáig sima. Én valamikor gyantáztam magam, de ott nem mertem. Most epilálok, és simán megcsinálom a hónaljam is. Kicsit fáj az a pár pillanat, de gyorsan hozzá lehet szokni, nem vészes. Vagy csinálnak jó drágán tartós szõrtelenítést, az nem fáj.

Csak epilálással és gyantázással maradhat sokáig sima. Én valamikor gyantáztam magam, de ott nem mertem. Most epilálok, és simán megcsinálom a hónaljam is. Kicsit fáj az a pár pillanat, de gyorsan hozzá lehet szokni, nem vészes. Vagy csinálnak jó drágán tartós szõrtelenítést, az nem fáj.
Vagy gyanta vagy epilálás. Én gyantáztattam régen, az az elõnye, hoyg nagyon gyorsan megvan, a kozetikus rásimítja a textilcsíkot, aztán egyszercsak letépi, az egész csak egy pillanat. De nekem elégették egyszer a forró gyantával, azóta nem engedtem, inkább otthon epilálom magamnak én is. Így kicsit hosszabb ideig tart megcsinálni, mintha gyantáznák, de ez is tartós és tényleg hozzá lehet szokni, nem fájdalmas annyira. Meg aztán utáne hetekig hozzá sem kell nyúlni. Próbáld ki:)
Cukorgyanta. Három hetet bír garantáltan.
Én sokái borotváltam de nagyon hamar kinõtt. Mielõtt epilátorral neki esttem volna elõtte kb. fél évig szõrtelenítõkrémet használtam, ettõl sokat gyengült. Majd az utolsó krémmel való leszedés után, mikor éppen csak kezdtek kinbújjni a szálak elkezdtem az epilátorral. Eleinte hetente egyszer epiláltam, most így 2 év után már elég 3-4 hetnte egyszer.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek :)

Szőrtelenítő krémmel lehet szőrteleníteni a pénisz körnéykét ős a hónaljat? és hogy kell használni? Csak bekenjük vele a szőrteleníteni kívánt területet?

Legjobb válasz: Használati utasítás van mindhez és az is, hogy mely testrészekre való, akár a boltban is elolvashatod és az alapján válassz.

Használati utasítás van mindhez és az is, hogy mely testrészekre való, akár a boltban is elolvashatod és az alapján válassz.
Mielõtt belevágsz, gondold végig, hogy feltétlenül kell-e ez neked. Mert szõrtelenítés után kis idõvel elkezd megint nõni a szõr. Ez pedig hasonló a borostához. Ha ott alúl lesz neked egy sündisznó-érzésed, nem biztos, hogy tetszeni fog.
Mivel ezek erõsen irritáló hatásúak, ezért nem igazán használnám a pö..ön :) De szerintem rá is van írva, hogy nemi szerven nem használható.
A kérdező hozzászólása: már néztem..és van intim testrészekre is olyan krém..
A kérdező hozzászólása: amúgy nem mindegy hogy borotválom-e vagy krémet használok? vagyis van különbség?
Igen van. Ha borotválod akkor sokkal gyorsabban visszanõ. Plusz az sem mindegy mennyire érzékeny a bõr.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!