Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet h (1385 db)

Mennyire gáz megmondani msnen ismerkedés közben h csúnyának érzem magam és hogy lehet h ő nem azt látja amilyen egyébként vagyok stb?

tudom valószín? önbizalom hiányos vagyok, de úgy érzem könnyíteni tudnék a lelkemen ha ? is tudná h mit gondolok magamról ?szintén.

Legjobb válasz: Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)

Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)
Nem igazán kellene ezen görcsölni, mert így feszültnek fogod érezni magad a társaságában és esetleg majd Ö meg azt fogja hinni, hogy vele nem stimmel valami. Ha szerelem lesz a dologból, nem fog tudomást venni a (szerinted) hibáidról. Ha csak szexet akar megeshet, hogy beszól valami kellemetlennek hangzót, ez esetben mutasd meg neki a kijáratot.Senki sem született tökéletesnek, több mint valószínü, hogy neki is van takargatni valója. Nekem is van. Mégis már 6 éve vagyok együtt a barátnömmel. ;-)
Jajj, hányszor hallottam csajoktól, hogy, dehát én nem is vagyok olyan szép... Csak azért (eddig azt gondoltam), hogy hallják, hogy a fiú dícséri õket, hogy: De igen, gyönyörû vagy, nagyon tetszel... Ezek szerint néha tényleg ezt gondolják a csajok magukról! Vicces. Hát, ha csaj vagy, akkor talán jobban megbocsátható ez a dolog, és 1-szer majd eljátszhatod a fiúval ez a "Csúnya vagyok" beszélgetést, de azért ne vidd túlzásba, OK? És vedd tudomásul, hogy mégsem vagy olyan csúnya, ha már élõben is látott és még mindig tetszel neki!
semmiképpen se mond h csúnyának érzed magad. valszeg ha jólelvagytok, akkor õ nemlát adnak. és tilos felhívni az esetleges hibáidat a pasikra. hidd el a felét nemis látják annak, amit te látsz magadon. viszont ha mondod, akkor látják. ésaznemjó. pl nem panaszkodunk narancsbõrre, nem panaszkodunk a kósza szõrszálakra, görbe orra, megúõgy egyáltalán semmire se :D
Lányoknál elég gyakori, hogy csúnyának látják magukat, de fiúknál is sok önbizalomhiányos van. Na én azt hittem, hogy srác vagy és az biztos, hogy akkor semmiképp sem szabad mondanod ilyet, de így, hogy lány vagy se mondj ilyet.
Ne mondj ilyen baromságot neki. Am. fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 16 lány
A kérdező hozzászólása: élõben is látott már:) csak egyszerûen képtelenség elhinni h rámnéz egyáltalán...szal én ezt nem értem. Lehet tényleg rettentes önbizalomhiányban szenvedek:S Akkor ne mondjak semmi rosszat magamról? Meglepõdne rajta, mert van amikor viszont magabiztos vagyok, csak aztán megint nem... na mindegy, nagyon köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: okés:D még egy kérdés:) ha késõbb mégis észrevesz valamilyen hibát az sem ciki?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat! kezdek magamhoz térni:)
Örök igazság, hogy soha ne hívd fel a figyelmet arra, amit el akarsz takarni. Sokszor van, hogy a másik egyébként észre sem venné, csak miután elmondod neki 26-szor.
mégis milyen apró hibára gondolsz? 2 centivel vastagabb a derekad mint amilyen gondolja? vagy mire?:D amúgymeg hiába veszi észre késõbb, ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy semmilyen hatással nemlesz rá, máûrha egyáltalán észreveszi. meg sztem inkább ezeket õ nemfogja hibának gondolni.a pasik nemilyenek mint a csajok, h minden hiba és semmi sem tetszik nekik :D ne görcsölj annyit, ha veled van egyáltalán nemtart csúnyának, és késõbb sem fog.ésha nemhívod fel a figyelmét a "hib áidra" észre sem fiogja venni.

Hogy lehet h az időközi válASztásokon az LMP a jobbik elé vágódott? Miközben állítólag nő a népszerűségük

Legjobb válasz: "Hogy lehet h az idõközi válASztásokon az LMP a jobbik elé vágódott?" A II. kerületben az SZDSZ 2006-ban 11%-ot kapott, 2002-ben még 17%-ot, 1998-ban 16%-ot. Szóval ez egy eléggé liberális körzet, ahol az LMP 1. fordulós 16%-os eredménye papírformának mondható, a 2. fordulós 7%-os eredménye ellenben kudarc. A Jobbik sohasem volt erõs a II. kerületben.

"Hogy lehet h az idõközi válASztásokon az LMP a jobbik elé vágódott?" A II. kerületben az SZDSZ 2006-ban 11%-ot kapott, 2002-ben még 17%-ot, 1998-ban 16%-ot. Szóval ez egy eléggé liberális körzet, ahol az LMP 1. fordulós 16%-os eredménye papírformának mondható, a 2. fordulós 7%-os eredménye ellenben kudarc. A Jobbik sohasem volt erõs a II. kerületben.
Most komolyan! A II kerben a jobbik akkor sem nyerne ha egyedûl indúlna. Ez az a kerület ahol szinte csak vagyonos emberek élnek az az akiknek a fidesz a legtöbbet adott. Aki ebbõl bármit le akar vonni az a politikusainknál is rosszabb.
A II. kerületben nyilván nem a Jobbik lesz a nyerõ :)
"Ezért kell reprezentatív kutatások alapján tájékozódni." "Az emberek kétharmada Jobbikos, csak még nem tud róla" Vona Gábor Azért talán neki sem ártana egy kicsit valóság talaján állni...
II.ker. az nem gyöngyöspata, nem tiszavasvári, nem mátészalka, de még nem is szolnok, békéscsaba, kazinbarcika...
"Milyen idõközi választásokról beszélsz? Hol volt idõközi választás?" A II. kerületben.
Budapestrõl lévén szó, sajnos nincs benne semmi meglepõ...
A II. kerületben laknak az ország leggazdagabb emberei, sok politikus, médiaszemélyiség, meg hasonlók. Õk sosem szavaznak a Jobbikra. Az eredmény papírforma itt. Bárhol máshol mások lennének az arányok. Ezért kell reprezentatív kutatások alapján tájékozódni.
Milyen idõközi választásokról beszélsz? Hol volt idõközi választás?
Úgy, hogy ez egy idõközi választás. A részvételi arány rendkívül alacsony. Az régóta köztudott, hogy a Jobbik csak a növekedésrõl ad hírt a csökkenésrõl nem.
Utolsó: Hol állítottam, hogy az emberek 2/3-a jobbikos? Csak azt mondtam, vegyünk figyelembe reprezentatív kutatási eredményeket. Hogy Vona mit állít az egy dolog. De én nem Vonától indulok ki, hanem a Tárkitól, Szonda Ipsostól, és a többi ilyen cégtõl. És bárki bármit mond, az EU parlamenti és az országgyûlési választások elõtt is nagy valószínûséggel be tudták lõni az eredményeket. Ha valóban nem tudnának semmit, akkor ezt nehéz lenne megmagyarázni. Persze mindig lesz 1-2% hibahatár, de azért nagyon pontosak ezek a kutatások. Ezért is lehet támaszkodni rájuk.
23:31 "A II. kerületben laknak az ország leggazdagabb emberei, sok politikus, médiaszemélyiség, meg hasonlók." A leggazdagabbak nem Bp.-en, hanem az agglomeráció kisebb településein laknak. Nagy mostanában a mítoszgyártás a II. kerület állítólagos mesés gazdagsága körül (érthetõ okokból), de nem muszáj hülyíteni magatokat és egymást.
Fidesz lett az elsõ a JOBBIK a második az LMP pedig veszített szavazatot nem nyert. Csak a JOBBIK és a DK szerzett több szavazatot.
Próbálkozz az úszással.
szia! Ez gerincferdülés! Valószínûleg el van csavarodva egy picit a felsõtested. Az úszás tényleg jó rá, vagy gyógytorna. Amúgy nekem is van, néha a ruhapánt és a melltartópánt is leesik a bal vállamról menet közben...
A kérdező hozzászólása: És más hogy nem lehet megoldani??És biztosan gerincferdülés?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat , rosszul fogalmaztam és kifejtem nekem ez a bordakiállás elõl van nem hátul az is gerinc ferdülés ?? de én nem vagyok elcsavarodva .Vagyis van egy kis hát görbém de nem oldalírányú.
Egyébként nekem is kiállnak elõl az alsó bordáim. Tapasztalatból tudom, hogy a koraszülöttek jellemzõje az alsó borda kiállása. És valóban lehet gerincferdülés is, de errõl csak egy orvos dönthet, tehát menj el háziorvoshoz, aki aztán majd beutal egy másik orvoshoz és így tovább. Gyógytornát és úszást fognak javasolni. Máshogy szerintem ezen nem lehet javítani...max. ha kimûtteted az alsó bordáidat.....:) ))) (hozzátenném, hogy szerintem gyógytornával és úszással sem lehet eltüntetni, tehát jobb, ha megbarátkozol vele):)


Hogy lehet, h a Star wars Baljós árnyakban Yoda azt mondja, hogy a sithekből mindig 2 van. De akk h lehetsége a sith birodalom?

+ a mesében ott van Dooku. Sidious. és asajj ventress

Legjobb válasz: Assaj ventrest csak azért tartották hogy a jedik azt higgyék hogy DOOku a sith nagyúr

Assaj ventrest csak azért tartották hogy a jedik azt higgyék hogy DOOku a sith nagyúr
Asajj Ventress elvileg orrgyilkos úgymint Savage Opress.
"Assaj ventrest csak azért tartották hogy a jedik azt higgyék hogy DOOku a sith nagyúr" Ugye ez nyilván nem igaz. A Jedik tudták hogy Tyranuson kívül van még egy Sith Nagyúr. Hiszen maga Tyranus mondta ezt el Obi Wannak. "És akkor Darth Maul csak egy piros kardos katona?" Maul szerepét egyenlõre nem tisztázták le teljesen. Maul végig azt hitte hogy õ is Sith Nagyúr, de valójában nem volt az, hiszen amikor még Sidious tanítványa volt akkor még Sidious maga is tanítvány volt. A két igazi Sith Nagyúr akkor Darth Sidious volt és az õ mestere Darth Plagueis. Amikor Sidious megölte Plagueist, akkor Maul elõreléphetett volna a rangsorban, akkor talán valódi Sith Nagyúr lehetett volna, de kb Plagueis-el egy idõben halt meg, így nem volt erre lehetõsége.
És akkor Darth Maul csak egy piros kardos katona?
Darth Bane hozta be a a kettõ szabályát, mert a sithek egymás ellen fordultak. Bane elõtt sok sith-> utána 2.:D
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, fõleg nektek 4. és 5.!
Sidious a mester, Dooku a tanítvány. Dooku likvidátora Ventress, /mondjuk sokszor tanítványának hívja, annyi szent, és tanította is./ Ha viszont a Sithek Aranykorára gondolsz a Régi Köztársaságból akkor ott is kb. 2 Sith volt. A többi kis piroskardos, maszkos csávó Sith "Katona" volt. Mint a KotOR -ban a páncélos Sithek, ToR -ban a csuklyások.
úgy hogy régen volt valami nagy sith és jedi háború, amikor még sok sith volt. aztán a mészárlás után csak 2 shit maradt. már nem tom hogy kik, de egy mester és egy tanítvány volt, meg valami holocron is azt mondta, hogy a shit birodalom csak így emelkedhet fel újra. innentõl van úgy, hogy csak 2 shit van.
Asajj az csak egy csicska... azért van, hogy ne Dookunak kelljen harcba szállnia a Jedikkel...
A kérdés csak az hogy honnan tudták a Jedik hogy a Sithek ma már csak ketten vannak? Honnan tudhattak a Jedik a Kettõ Szabályáról?

Hi! átlagos külsejűnek mondott fiú vagyok, 23 éves nem vagyok ellszállva. De sokszor látom h nálam rondább faszik mennek jó nőkkel. Hogy lehet h én meg nem kelllek senkinek?

el?sz?r azt hittem én vagyok ronda tényleg,de csaj ismer?seim szerint is tényleg sok csúnya férfinak van n?je.tehát most vagy ronda vagyok,vagymár tényleg nem tudom mit higgyek

Legjobb válasz: azt hogy egy barom vagy, azt hiszed a külsõ minden??? jó sokat számít aláírom de attól még van egy csomó dolog ami fontos a külsõn kívül... 23 éves vagy 15 éves aggyal

azt hogy egy barom vagy, azt hiszed a külsõ minden??? jó sokat számít aláírom de attól még van egy csomó dolog ami fontos a külsõn kívül... 23 éves vagy 15 éves aggyal
Ebben meg neked van igazad! Tényleg nagyon sok buta szõke van.....És én meg tényleg kifogtam, és ha tudnád mennyi véletlen játszott szerepet benne!Meg a sok duma (ezt nem hagyhattam ki)Mondom hogy Chat lesz :) :) :) A Dumagép!Ez lesz a nicknevem és indulhat a duma :) :) :) Basszus 24-es szolgálatban vagyok....reggelig bírom :) :) :) Kezd jó lenni a társaság, jelölgethetjük egymást iwiwen lassan :) :) :)
A kérdező hozzászólása: azért valljuk be a 20éves cicababák többsége nem éppen rendelkezik az általad leírt belsõ értékekkel...lehet h csak szimplán mákod van
a 21:47-es hosszú választ író vagyok :) Bocsánat de nem vagyok gazdag és a menyasszonyom közel van a playboy nyuszihoz, csak õt is mindig a külsõröl itélték meg, senkit nem érdekelt a belsõ..azt hitték 20 éves buta cicababa...én felfedeztem a belsõ értékeket... 34/F És duma duma duma...bocsi de ez annyira jól hangzik..jó többször nem írom le mielött kialakul itt egy chat féle párbeszéd...:) :) :)
A kérdező hozzászólása: sajnos az átlagosak is sokszor túl szépnek gondolják magukat...
Ha azt látod hogy egy ronda fószer megy egy playboy nyuszival az azt jelenti hogy a csávó gazdag és halálos beteg! Amúgy nem a szép nõk a a jó nõk, egy átlagossal külsejûvel lehet hogy jobban éreznéd magad. 17/F
A kérdező hozzászólása: asszem igazad lehet...
Nem a külsõ a lényeg!Elváltam és most 20 éves a menyasszonyom, és rengeteg fiatal nõm volt most 34 éves vagyok, se szép nem vagyok se jó pasi sem, nem ez a lényeg...a nõket nem lehet kiismerni..sokminden megfoghatja õket egy férfiban!És nem a külsõ az elsõ...:) ez tapasztalat...nemtudhatod mit lát meg benned egy nõ...határozottságot, biztonságot, a dumádat, vagy hogy õszinte vagy?kitudja, egy biztos jól kell forgatni a lapokat!Megtalálod a párodat nefélj, járj nyitott szemmel, használd ki a nagy számok törvényét regisztrálj egy társkeresõre és mindenkinek küldj csókot, írkálj, dicsérd meg, és vegyél fel minnél többet msn-re, és ott gyakorolhatod a dumát velük!Mert az nagyon fontos hogy hogyan komunikálsz velük!Légy vicces, értsd meg a problémájukat, hülyén hangzik de még azt is értsd meg ami egyáltalán nemérdekel :) had meséljenek neked, bízzanak benned, lássák hogy te más vagy...hogy neked elmondhatnak mindent..és nem kell lerohanni õket meg meztelen képeket kérni.Nem mindegyiküknek jön be..stb stb stb..... a duma a lényeg, nem az hogy nézel ki!Én minden vagyok csak jóképû nem, és mégis irigykedtek rám sokan...helyes vékony másokszerint is jó csajaim voltak, mindenféle hajszinben :) a duma aduma aduma a lényeg :) :) :)
Higyjed azt hogy ilyen az élet.S tégy ellene.Ennyi röviden.Olyan nincs hogy nem jut.Tegyél róla hogy jusson, te is Férfinak születtél.
szia! 2 dologra gondolok, az egyik hogy nincs elég alkalmad ismerkedni, nem jársz el eleget, a másik, hogy nem kezdeményezel. Szólíts meg nyugodtan lányokat, próbálkozz, a legrosszabb ami történhet hogy finoman lepattintanak, de azt ne várd hogy majd õk jönnek oda!
lehet hogy jobb a természetük... nem minden lányt a külsõ fog meg elsõre... 22/L
Lehet, hogy nem vagy elég rámenõs, "nem küldesz jeleket" feléjük. pl. írod, hogy sok lány ismerõsöd van, akikkel errõl dumálsz. Ez olyan, mintha a lányok inkább havernak gondolnak, mert biztos kedves vagy, meg ilyenek, de tartod az udvariassági távolságot. Néha bedobhatnál 1-2 sikamlós beszólást, hogy észrevegyék, hogy pasiból vagy. Köztük amúgy nincs olyan aki bejönne kezdésnek?
Elsõ válaszoló, szerintem ásd el magad...
A kérdező hozzászólása: jó, mindenesetre ronda nem vagyok, meg zárkózott sem.mégis , mondom vannak rondábbak szép lányokkal.azt nem mondtam, hogy bûn rondák, csak azt hogy nálam nem szebbek, mégis van nõjük
vannak még többen is, ne aggódj itt vagyok én is 22létemre, helyes fiú vagyok szolid is nem vagyok az elõtérben, ezáltal már nem vagyok feltünõ, ennyi!
Hát így kép nélkül elég nehéz megmondani. Nem hinném hogy ezzel lehet a baj, talán a tulajdonságaid közt kell keresgélned. Pl. ha a férfiakat csak per fasziknak nézed, akkor nem tarthatod õket sokra, és ez lehet már például probléma.
A kérdező hozzászólása: nem csak a szõkék között van buta...amúgy nekem a fekete hajúak jönnek be...

Hogy lehet, h ez az Audi 5 személyes, mikor Long változat?

http://www.mobile24.hu/index.php?pid=details&type=C&search_t..

Legjobb válasz: Nem azért long, h a fél parlament beleférjen. Kicsit nagyobb utastér, csomagtér, talán tengelytáv is, azt ennyi

Nem azért long, h a fél parlament beleférjen. Kicsit nagyobb utastér, csomagtér, talán tengelytáv is, azt ennyi
Azért, mert hosszabb 10 centivel, még nem busz.
A kérdező hozzászólása: Hah) Nem értetted a kérdésemet, már mind1) Rájöttem az Audi oldalán a konfigurátor segitségével, de azért köszi a választ)))

Tetszem neki én is ez egyértelmű, hogy lehet h mégsincs semmi?

Már annyira egyértelm?en egymás tudtára adtuk a dolgot egy sráccal akivel egy helyre járok edzeni de csak köszön? viszonyban vagyunk.Adtam neki lehet?séget amikor egyedül voltam odajöhetett volna de nem tette. Ez miért van?

Legjobb válasz: sztem õ se tudja h mit akar

sztem õ se tudja h mit akar
menny oda nyugodtan, legyél bátor. így voltam a pasimmal is kezdetben. egyre többet találkoztunk ( igaz osztálytársam de suliba nem beszéltünk) elkértem például a leckét... és így egyre sûrûbben találkoztunk. mindenki kérdezgette együtt vagyunk-e... nekem is tetszett én is neki ezt már szinte az egész suli tudta... nem tudtam válaszolni arra a kérdésre h járunk-e... tehát szipmplán megkérdeztem tõle hogy mit gondol mi van köztünk... és tádám összejöttünk. bár csupán 2 hónapja vagyunk együtt de semmi gond nincs a kapcsolatunkban :)

Nem értem magam. Hogy lehet h bejönnek a fius zselézett hajú csajok? Nemrég kezdtem erre felfigyelni h vonzódom hozzájuk.

eddig azt hittem h hetero vagyok:S de ezek szerint biszexuális vagyok?:S:S:(

Legjobb válasz: lehetséges

lehetséges
hát lehet, hogy biszex vagy. egyébként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:S 17/L
szûz vagy még??
A kérdező hozzászólása: nem egy barátom volt eddig akivel lefeküdtem.
nem tudok mit mondani. talan probald ki a szado mazot. akarmilyen hihetetlen a 2 dolog osszefugg.
Nekem is bejönnek. A barátod fiú volt v. lány?
A kérdező hozzászólása: fiu

FIZIKA. Ha ugyanabban a kölcsönhatásban az erőr egyenlő nagyságúak, mégi hogy lehet h mozognaka dolgok? !

newton 3. törvénye: Ugyanabban a kölycsönhatásban fellépő erők -párosával lépnek fel -EGYENLÕ NAGYSÁGÚAK(???) -közös hatásvonalúak -ellentétes irányúak -egyik az egyik testre, másik a másik testre hat. ha mindig egyenlő nagyságuak, akkor pl hogy tudom eltolni a kezemmel a füzetem?! akkor a kezemmel kifejtett erőnek nagyobbnak kell lennie! valaki segíítsen!

Legjobb válasz: Úgy, hogy bár az erõ azonos nagyságú, de csak az egyik test elmozdításához elég. Ha pl. a könyvet 10N erõvel tolod, az elég ahhoz, hogy a könyv megmozduljon. A könyv is 10N erõvel tol téged. De téged nem lehet 10N-nal elmozdítani. De ha te pl. egy súrlódásmentes felületen lennél, akkor elég lenne, és te is elkezdenél mozogni.

Úgy, hogy bár az erõ azonos nagyságú, de csak az egyik test elmozdításához elég. Ha pl. a könyvet 10N erõvel tolod, az elég ahhoz, hogy a könyv megmozduljon. A könyv is 10N erõvel tol téged. De téged nem lehet 10N-nal elmozdítani. De ha te pl. egy súrlódásmentes felületen lennél, akkor elég lenne, és te is elkezdenél mozogni.
Amikor mozgásba kezd a könyv, akkor gyorsuló mozgást végez és ennek az elõidézéséhez erõ kell: F = m*g*μ + m*a Az elsõ rész a súrlódás leküzdéséhez szolgáló erõ, amihez még hozzájön a könyv felgyorsítására (mozgásba hozatalához) szükséges erõ. Az tény, hogy az erõnek (az elsõ pillanatokban) nagyobbnak kell lennie, mint az az erõ ami aztán (késõbb) a súrlódás leküzdéséhez kell, vagyis a könyv egyenletes mozgásban tartásához. Ez volt a kérdés?
Kicsit zavaros ez a kérdés, szerintem eléggé kevered a dolgokat. Egy test akkor van nyugalomban (vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végez) ha külön-külön a rá ható erõk és forgatónyomatékok vektoriális összege nulla. A hatás-ellenhatás szerint az egyik erõ az egyik testre, a vele azonos ellentétes irányú erõ pedig a másik testre hat, míg a nyugalom feltétele az, hogy egy testre hassanak. Az, hogy melyik hogyan mozdul meg ettõl az erõtõl, vagy hogy egyáltalán megmozdul-e megint más kérdés. Az ha azt mondom, hogy ugyanakkora nagyságú erõ hat két testre, még semmit sem jelent arra nézve, hogy melyik hogyan fog mozogni. Ahogy az elõttem lévõ leírta ehhez még kellenek tömegek súrlódási állandók, a test geometriája, tömegeloszlása stb...
Itt két dolog van: - amikor indítod a füzetet, akkor gyorsulnia kell. Ilyenkor az általad kifejtett erõ nagyobb, mint a súrlódás, ami ellene hat - ezért gyorsul a füzet. - amikor a füzetet egyenletesen tolod a padon, akkor az általad kifejtett erõ pontosan egyenlõ a súrlódásból származó erõvel, egy vonalban vannak és ellentétes irányúak. A gyorsulás itt nulla. A füzet addig fog így mozogni, amíg ezek az erõk hatnak rá.
A kérdésben és a hozzáfûzött kijelentésekben több dolog keveredik. Kezdjük ott, hogy a természetben sokféle erõ van, amelyek különbözõ dolgokra hatnak. Bennünket azonban mos csak egy konkrét objektum állapota érdekel. Ezért csak azokat az erõket nézhetjük, amelyek õrá hatnak. Így az sem érdekel bennünket, hogy az objektum más dologra hat e valamilyen erõvel. Ha tehát erre az objektumra egy adott idõtartam alatt ható erõk eredõje minden pillanatban nulla, akkor az objektum áll, vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végez. Hogy melyik eset van, az attól függ, korábban mi történt az objektummal. Ha egy adott sebességre gyorsították, akkor a továbbiakban ezt tartja. Ha korábban megállították, akkor pedig a szóban forgó idõtartam alatt azt tartja. És lehet, hogy közben õ maga egy másik testre erõvel hat. Például, ha egy asztalon van, akkor az asztalra a súlyerejével. De az asztal ettõl azért nem mozog, mert más erõk is hatnak rá, összességében az is nulla. Valahogy így.

Az hogy lehet, h volt peteérés (uh szerint) és a progeszteron a 21. napon csak 3?

Legjobb válasz: peteérés lehet attól még nem biztos hogy meg is reped a tüszö. Ha megreped a tüszö akkor van progeszteron emelkedés.

peteérés lehet attól még nem biztos hogy meg is reped a tüszö. Ha megreped a tüszö akkor van progeszteron emelkedés.
A kérdező hozzászólása: Hát az nagyon jó akkor, gratulálok :) ne méregesd a hõmed, m akkor csak ideges leszel, szerintem terhesség alatt is elõfordul, h kicsit lejjebb megy a hõ. Dokihoz mikor mész?
Szia, voltam UH-n, ahol cisztat nm lattak, tehat tuszorepedes valoszinu. Volt progiszintmeres a 20. npon, nekem rovidebbek a ciklusaim. 34 volt a progi, mivel 2 ertekben merik, ez a masik mertekegysegben kb. 11-nek felel meg. Eszerint van tuszorepedes. Igazolhatom, mivel pozitivat teszteltem. A ho is szepen emelkedett, 37 lett es maradt is, am ma, a pozi teszt utan 12 nappal leesett 36.6-ra. Aggodom, de nem tudok semmit sem tenni, mint varni. Kerj ujra progiszint merest!
A kérdező hozzászólása: Szia. Most látom, h irtál, bocsi. Hát azóta se történt semmi. Uh szerint van peteérés, viszont valami nem stimmelhet. Ma voltam uh-on, 1O.napon vagyok és egy tüszõm már 17 mm-es, doki szerint ez túl nagy, elõzõ hónapokban ilyenkor még csak 13-14 mm volt. Neked hogy alakult a progeszteronod? Nekem azóta nem nézték.
Szintén nem megy fel a hõm, csak max 36.9-re. Ezenkívül barnázásom is van, a legutóbbi egészen a mensiig tartott. Ez már elég szépen jelzi a progihiányt, vagy esetleg a tüszõrepedés hiányát. Én most megyek dokihoz. Neked mint mondtak, hogy alakult?
A kérdező hozzászólása: Igen, az alaphõmhöz képest, vagyis a hõm 36, 2 és 36, 9 között mozog egy cikluson belül. Egy hónapban ment fel 37-37, 2re, de akkor Utrot szedtem, csak 1et naponta, ami a doki szerint nem befolyásolta volna ennyire a görbét, h attól ment volna fel, 1 hetet késett is, viszont belázasodtam és megjött. Mostani görbét nem birok feltenni, m nem gépen vezettem. Irok, h mit mondott a doki. Neked milyen tüneteid vannak vagy mibõl gondolod, h nálad is ez lehet a probléma?
Az alaphodhoz kepest volt 0.3, 0.4 az emelkedes? Eleri a 37 fokot? Mondjuk nem kotelezo elernie azt, de altalaban ez az atlag. Sajnos szerintem en is ebben a cipoben jarok, mint te, nekem majd most lesz progiszint-meres es UH is. Kerlek, ird meg, mit mondott az orvos. Ajanlok neked egy jo kis hogorbes elemzest: [link]
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmit, nem értem ezt az egészet....O, 3-O, 4gyel nagyobb lett a hõm a ciklus második felében, lehet, h megtörtént a peteérés, csak nem rendes? Úgy értem, h nem elég erõs ahhoz, h rendesen termelje a progeszteront? Van ilyen egyáltalán? Majd pénteken megyek dokihoz, tõle is megkérdem.
A hõ a progeszterontól emelkedik meg. ha nem volt ovu, nincs sárgatest ami termelje, akkor nem emelkedik. Viszont ha szedsz progipótlást, az is emeli a hõt.
A kérdező hozzászólása: De akkor ilyenkor a hõ is felmehet attól? M görbe szerint megtörtént a tüszõrepedés.
Nincs sárgatest, ami termelné a progeszteront, vagyis valószínûleg nem repedt meg a tüszõ, az érõ pete összeesett és felszívódott.
Koszonom, meg ideges vagyok kicsit. Ma feljebb ment, 37-re, de leallok a homerozessel. Nem otthon elek, itt csak a 10-12. heten foglalkoznak veled eloszor. :( Ahogy irtam, en a helyedben kernek ujra UH-t es progiszintmerest. 10 felett kellene lennie a proginak ahhoz, hogy a peteeres, tuszorepedes kielegito legyen. Kerdezz ra az orvosodnal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!