Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet gyereket (938 db)

Hogy lehet gyereket nevelni egy másik emberrel közösen úgy, hogy kettőtök véleményetek egy morális kérdésben teljesen eltérő? Egyáltalán lehet, ti belemennétek? (Bőv. Lent)

Párommal a venezuelai elnök, Hugo Chavez egészségi állapotáról beszélgettünk, amikor is felmerült, hogy szerintem az emberek millióit meggyilkoló/életét tönkretev? diktátoroknak muszáj meghalniuk, nem szabadna hagyni, hogy éljenek. A párom ezen mélységesen felháborodott, és azzal vádolt, hogy én Istennek képzelem magam, és semmi jogom mások életér?l dönteni. Ne arra válaszoljatok,hogy itt kinek van igaza, csak arra, hogy (mivel pár év múlva más szeretnénk családot alapítani) ti vállalnátok gyereket egy olyan emberrel közösen, akinek egy ilyen kaliber? morális kérdésben olyan szinten eltér a véleményetek, hogy nem is tudjátok elfogadni egymás álláspontját, maximum elsiklani felette? Mit lehet mondani a gyereknek mikor arra kerül a sor, hogy megtanítsátok neki, hogyan létezzen a társadalomban, hogyan alkosson véleményt a politikai, vagy emberijogi ügyekben?

Legjobb válasz: Nekem egy ilyen dologban lévõ véleménykülönbség nem lenne akadálya a családalapításnak. Mire olyan korú lesz a gyerek, hogy ilyen kérdésekrõl lehet vele beszélgetni, úgyis meghallgatja majd az apja ill. az anyja véleményét is, aztán vérmérsékletéhez, lelki beállítottságához mérten szimpatikusabbnak ítéli majd egyiket a másiknál.

Nekem egy ilyen dologban lévõ véleménykülönbség nem lenne akadálya a családalapításnak. Mire olyan korú lesz a gyerek, hogy ilyen kérdésekrõl lehet vele beszélgetni, úgyis meghallgatja majd az apja ill. az anyja véleményét is, aztán vérmérsékletéhez, lelki beállítottságához mérten szimpatikusabbnak ítéli majd egyiket a másiknál.
Szerintem pont az a jó, hogy különbözõek vagyunk és eltérõek a véleményeink, így tudunk tanulni egymástól. Én ezt az eltérést a véleményetekben, amit példának hoztál, nem tartom olyan nagynak, hogy emiatt szó se lehetne közös gyerekvállalásról.. De értem a problémát és el tudom képzelni, hogy ez neked lehet olyan súlyú dolog, hogy emiatt akár szakítsatok. Szerintem errõl beszélhetnél a pároddal, mert lehet, hogy neki ez nem is olyan fontos ügy, mint neked. Szerintem sem olyan nagy probléma, de ezt neked kell eldöntened.
Azt hittem a párod a venezuleai elnök:[
Nem olvastam a kommenteket. Mi a párommal sokszor nem értünk egyet dolgokban, de megvitatjuk, meghallgatjuk a másikat és belátjuk, ha igaza van. De ez a különbözõ vérmérsékletünk miatt is van, õ hajlamos kevésbé a dolgok mélyére nézni elsõ körben, ezt meg én megteszem helyette, és helyükre kerülnek a dolgok. Õ meg visszahúz engem a földre, ha túl sokat lelkiznék egy-egy kérdésen.
Érdekes nekem sosem tanítottak ilyeneket a szüleim. Pedig normálisak. Egyszerûen csak éltük az életünket. És az általános tanításukból és a saját jellememból saját magától kifejlõdött a véleményem. A gyereknevelés nem a könyv szerint megy, nem kell mindent megtervezni mint egy gépezetet. Egyébként is nevetségesen hangzana, hogy: "Ó hát tudod szétváltunk Hugo Chavez egészségi állapota miatt. Sosem tudtunk volna rendesen gyereket nevelni a csávó miatt.
Ez úgyis jó ideig elég képlékeny lesz majd. Még felnõttként is változhat a vélemény, az aktuális lelkiállapot is közrejátszhat. Pl. magát a halálbüntetést kamaszkoromban úgy gondoltam, hogy vissza kéne állítani, eltelt pár év, akkor már elleneztem, aztán egy rövid ideig megint úgy gondoltam, hogy kéne, most meg jó ideje már ismét azt gondolom, hogy nem szabad, hogy ilyesmi legyen. Most már azt hiszem nem fogok változni, már kiforrott annyira az egyéniségem, de végül is a jövõbe nem látok, szóval sose lehet tudni. :)
Ó, ez a Doktor Houseban is volt! Ott szétvált a két doki emiatt. A gyereketek pedig eldönti maga a vérmérséklete, és aktuális lelki állapota alapján, hogy mit tenne.
Igen, az én családomban is homofób az idõsebb generáció. Mi meg a tesómmal egyáltalán nem vagyunk azok.
Az lesz a szép a gyereknevelésben, ha a gyereked majd jól felháborodik a véleményeden. :D Persze nem biztos, hogy így lesz, de könnyen elképzelhetõ. Ez az, mikor a szülõ is nevelõdik a gyerek által.
ahogy az elõzõ is mondta: a gyerek majd eldönti maga. például az én családomban mindenki homofób, csak én nem. nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal, pedig otthonról csak a hõbörgést, fujjolást hallottam egész életemben. nem ezen múlik.
Itt nyilván nem csak Hugo Chavez ról van szó :) hanem minden egyéb más hasonló kérdésrõl is :) Én azt tudom mondani hogy ez azért nem válóok. Persze ha sok dologban gondolkoztok szélsõségesen máshogy, az gondot eredményezhet egyszerûen már csak azért is mert ha nagyon másképp vélekedik dolgokról az eltávolít egymástól 2 embert és a gyereknevelésig el sem jutnak. Engem amúgy sokkal inkább foglalkoztat az hogy mi van ha gyereknevelési kérdésekben nem értetek egyet, tehát az sokkal nagyobb gondhoz vezethet. (egyik megengedõ típus tök liberális, a másik szerint meg egy jól elhelyezett pofon elõnyére válik a gyereknek ) Egyébként nálunk is van ilyesmi, a férjem eléggé utál bizonyos népcsoportokat, és a magyar történelem egyes állomásait is elég szemellenzõsen nézi. Nekem az apám történész, így van némi tájékozottságom egyes történelmi szituációk mindkét oldaláról , mégse okoz ez különösebb problémát. Nem gondoljuk egyformán. És a gyerekeinknek sem egyformán fogunk "tálalni" bizonyos dolgokat. Ez nem hiszem hogy törést okozna.
Ne úgy dönts a kapcsolatotok további lehetséges kimenetérõl, hogy mások véleményét kéred ki! Egyedül Te tudhatod, mik az igényeid, ha családalapításról van szó. Te tudhatod, hogy egy ilyen "probléma" mennyire zavar, vagy befolyásol Téged. Eltérõ vélemény, és elõítélet mindenkinél van - nincs kivétel.
Ha nem értetek egyet egymással, az nem baj. A gyerekeddel se fogsz majd mindig egyetérteni. A gond az, amit írtál, hogy nem is fogadjátok el egymás véleményét. Ez nagyon fontos lenne. Még barátoknál is gáz, ha nem fogadják el, hogy az egyiküknek eltér a véleménye. Párkapcsolatban meg fõleg az. Egyébként véleményalkotásra nem lehet senkit megtanítani.
Apa igy gondolja, Pistike, anya meg emigy. A világon minden második ember szerint apa gondolja jol, a többi szerint meg anya. Majd ha nagy leszel, eldöntöm, hogy neked melyik a oldal a vonzóbb. Ebben nincs olyan, hogy kinek van igaza.
...
Hat ez a kérdés nem merül fel a gyermeknevelés elso tízen akárhány évében, az biztos.
Szerencsére a gyereked saját maga fog véleményt formálni.
Kérdezõ, én nem hiszem, hogy a családalapításnak feltétele lenne az azonos politikai/vallási vélemény. Nyilván egy fanatikussal nem könnyen lehet együtt élni, de vele nem azért, mert ez meg az a véleménye, hanem azért, mert fanatikus. Tehát úgy mondanám, hogy családot alapítani azzal lehet, és azzal érdemes, aki képes tudomásul venni, hogy adott kérdésekben léteznek eltérõ nézõpontok és eltérõ vélemények, és nem akarja rá erõltetni a saját véleményét és a saját értékrendjét sem a párjára, sem a gyerekére, és képes meghallgatni és elgondolkodni a másik véleményén, nézõpontján is.
Nem az a lényeg, hogy miben értetek egyet, hanem hogy el tudjátok-e fogadni a másik igazsgát is a sajátotok mellett. Kiindulhatunk egy nagyon piti példából is: én utálom a csokit, a férjem imádja. El tudom viszont fogadni, hogy az õ viszonya a csokihoz homlokegyenest más, mint az enyém, a gyerekeinket pedig úgy neveltük, hogy megismerhessék a csokit és saját véleményt alkothassanak róla. Szeretik a csokit, én soha nem is mondtam olyat nekik, hogy a csoki rossz. Ha tehát nem a véleményedet erõlteted a gyerekre kategorikusan, hanem meghagyod neki a választást és a véleményformálás jogát, a gyereknevelés terén nem lesz problémátok. Feltéve persze, ha a párod ugyan így tesz. Párkapcsolat szempontjából már sokkal inkább elgondolkodnék azon, hogy vezethet-e súrlódáshoz az, ha pl. morális kérdésekben homlokegyenest más a véleményünk. A hasonlóság össetart, a különbség elválaszt. Minél több a különbség a számomra jelentõségteljes kérdésekben, annál nehezebb lesz az együttélés. Jómagam ateista vagyok. Legkisebb gyermekem most épp abban a korban van, amikor hinni kezdi, hogy isten létezik. Nem beszélek ellene, nem cáfolom meg az állítását, pedig 40 évesen egyetlen kérdéssel össze tudnám zavarni és meg tudnám változtatni a véleményét. Tudja, hogy én nem hiszek istenben, de azt is tudja, hogy neki ettõl még szabad hinni. Elmesélem, hogyan gondolom én, valamint elfogadom, hogyan gondolja õ. Így lesz belõle az, aki õ lesz, nem az én vagy a férjem tükörképe.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszát! Örülök, hogy nem ment át politikai vitába :) Én is kicsit lehiggadtam...az a baj, hogy a probléma engem személyesen is érint, mert félig kubai lévén Fidel Castro tönkre tette a családom életét egy olyan nemzet életével együtt, amely számomra az átlagnál fontosabb. Hugo Chavez pedig épp ugyanezt teszi Venezuelával. Emiatt nehezen tudok elfogulatlanul beszélni a témában, és nagyon nehezen tudom felfogni, hogy a párom, aki már ismeri a sztorimat, ne ugyanígy gondolkodjon. Igazatok van abban, hogy a gyerekre úgysem szabad ráerõltetni a véleményünket, és ilyen kérdésekkel már úgyis csak akkor foglalkozunk, amikor a gyerek már túl van egyénisége kifejlõdésén. Visszanézve már nem is tudom, miért gondoltam, hogy egy ilyen vita akadály lehet :)

A SIMS 3 játékban hogy lehet gyereket csinálni?

Legjobb válasz: Ne akarj gyereket. Teljesen kimerül a csajszi meg pénzetek se lesz mert kiesik a munkából. Nekem belehalt a gyereknevelésbe:/ Utána meg apuka megégett a tûzben:S Szegény gyerek:(

Ne akarj gyereket. Teljesen kimerül a csajszi meg pénzetek se lesz mert kiesik a munkából. Nekem belehalt a gyereknevelésbe:/ Utána meg apuka megégett a tûzben:S Szegény gyerek:(
Lol dejó:D
lefekszenek mind a ketten az ágyra pihenni, és megnyomod, h gyermeknemzés..
A kérdező hozzászólása: kösz
Jó gyorsan.
amikor a simek már nagyon szeretik egymást, akkor érdemes franciaágyat venni hogy egymás mellet legyenek. amikor lefekteted õket akkor rányomsz az ágyra és kijön egy ablak. ott lesz majd a "kulcsszó". :-D

Egyedülálló anyukák! Hogy lehet gyerekkel megélni csak GYES-ből? Segítségem nincs!

Legjobb válasz: egy szóval? sehogy! De az egyedül álló anyukák gyerekeit általában felveszik bölcsibe és így lehet dolgozni! Nehéz, de nem kivitelezhetetlen!

egy szóval? sehogy! De az egyedül álló anyukák gyerekeit általában felveszik bölcsibe és így lehet dolgozni! Nehéz, de nem kivitelezhetetlen!
Kérj a gyereked apukájától pénzt! Ha elutasít, menj bíróságra és kérj asszonytartást! Amíg nem tudsz dolgozni, kötelessége eltartani benneteket! Az asszonytartás a fizetése 50%-a!
az elsõnek igaza van!Sajnos nincs más megoldás csak az ha beadod a picit bölcsibe és elmész dolgozni.Segítség nélkül gyesbõl nem lehet felnevelni egy gyereket.
Tök egyszerûen: Sehogy!! Kérhetsz az önkormányzattól rendszeres gyermekvédelmi támogatást, de ez is "csak" évente 2X 5, 600, -ft, viszont ingyen van a bölcsi, és te meg mehetsz dolgozni. Ha a babád elmúlt 20 hetes, nem látok más megoldást. És ne halogasd sokáig, mert éhenhaltok... A máknél igényeld az egyedül nevelõknek járó cspt, valamennyivel több, de nem annyival, hogy megéljetek belõle..
sok apuka kevesebbre van bejelentve és ott vannak a vállalkozók......ilyen esetekben a gyerektartás nevetségesen alacsony is lehet, nem mondom, h akkor már ne is jöjjön, de megélni nem lehet belõle......a gyerek nem akart megszületni, nem õ kérte, hanem mi hívtuk ide, megérdemli, h megfelelõ mennyiségû zöldség, gyümölcs, hús legyen az étrendjébe és ez bizony nem két forint és ha hozzá vesszük, h a ruházkodás is szinte létfeltétel, akkor is megterhelõ anyagilag, ha csak használtat veszünk! Szerintem a munka az egyetlen lehetõség, ami jót tesz anyukának is, mert nem kell minden nap négy fal között rettegni a csekkektõl!
nem értem miért pontoztak le, aki lepontozott levezetné h havi 30-ból milyen életet biztosít a gyerekének és magának segítség nélkül? nem kötözködés csak el sem tudom képzelni! kéregetni lehet meg ilyesmi, de a gyest általában még apukával se vállalják, inkább meló!
Szerintem sem lehet ennyibõl megélni, segítség nélkül legalább is képtelenség. Ezt tapasztalatból mondom. A gyerektartás sem olyan egyszerû, ahogy azt sokan elképzelik, mármint ha egy férfi nem akar fizetni, ha nagyon akar ki tud bújni a felelõsség alól. Ha nem bejelentve dolgozik, és nincs vagyontárgya, akkor nem tudják mibõl levonni. Az asszonytartás meg nem jár, én megkérdeztem anno az ügyvédemet, mert az anya nem munkaképtelen, az, hogy otthon marad, csak egy opció, de ha akar, el tud menni dolgozni. Nekem ezt mondta az ügyvéd, és elég jól ismeri a dörgést, mert ez a szakterülete. Annyit lehet tenni, hogy a gyerek megy a bölcsibe, anyuka meg dolgozni (már ha talál munkát). Segítség nélkül máshogy nem igazán megy.
Olyan nincs, hogy "apuka nem akar fizetni", vagy nincs bejelentve.Ilyenkor megelõlegezi az állam a gyerektartást, és majd behajtja az apukán!!! Nálunk is igy volt.
Lehet mondani, hogy olyan nincs, de mégis van. Ismerek olyat, akinél az apuka azt csinálja, hogy félévente kifizet egy havi gyerektartást, és ilyenkor már az állam nem fizet. Mert az kell hozzá, hogy fél évig ne fizessen, ha fél évente kifizet egy havit, akkor újra indul a fél év. Vagy ha az apának nincs az országban bejelentett lakcíme, mert ilyenkor azt mondják, hogy nincs esély a behajtásra.

Sims2-be hogyan lehet gyereket csinálni? Kérem válaszoljanak! (ps2)

Legjobb válasz: Most angolul nem igazán tudom de ha jó a kapcsolata a fiú és a lány simeknek és mind 2 fel nõt akkor a 2 személyeses ágyra küldöd õket de csak pihenni és az ágy interakcióji között lesz 2 olyan parancs,hogy etye-petye és hogy próbáljanak gyereket nemzeni ( én persze magyarul mondom mert nem játszottam angol simsel )akkor értelemszerûen a 2.ra mész és ha vége az aktusnak és sikeres volt akkor valami csilingelõs hang jön (mindenki ezt mondja de én még nem nagyon halottam ) vagy a csajnak hányingere lesz reggel vagy az elkövetkezõ napokban.

Most angolul nem igazán tudom de ha jó a kapcsolata a fiú és a lány simeknek és mind 2 fel nõt akkor a 2 személyeses ágyra küldöd õket de csak pihenni és az ágy interakcióji között lesz 2 olyan parancs, hogy etye-petye és hogy próbáljanak gyereket nemzeni ( én persze magyarul mondom mert nem játszottam angol simsel )akkor értelemszerûen a 2.ra mész és ha vége az aktusnak és sikeres volt akkor valami csilingelõs hang jön (mindenki ezt mondja de én még nem nagyon halottam ) vagy a csajnak hányingere lesz reggel vagy az elkövetkezõ napokban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Arra is figyelj, hogy a szükségleteik megfelelõek legyenek, tehát nagyjából minden zöld.:DD
A kérdező hozzászólása: Ok :D kösz!

Egy homo embernek hogyan lehet gyereke?

Többször hallottam olyanról és még az egyik ismerősömtől is hogy már van egy vagy több gyerek is de a pasi/nő de leginkább a pasi lelép mert homo és férfival jön össze. Az egyik haverommal is ez történt és a nő össze jött egy másik nővel. De egy homokos ember hogyan tud gyereket nemzeni ha egyszer nem vonzódnak a nőkhöz? 24/F/Biszex

Legjobb válasz: Úgy, hogy erõt vett magán és csinált gyereket!

Úgy, hogy erõt vett magán és csinált gyereket!
Nagy (homo) részük azért tud növel is szexelni és az eredmény ugyanaz. Leszbiknél még egyszerübb, mert csak hagyja magát és kész.
Két pasi örökbe tud fogadni egy gyereket két nõ pedig szerez egy donor apukát és megszüli a gyereket..
Tehát dugni azért tudnak. Lehet, hogy nem olyan jó mintha a saját nemével csinálná, de meg tudja csinálni!
Lefexik egy csajjal. Max annyira nem vonzza a csaj szexuálisan, de attól még egy homokos is férfi.
Tudott amikor maszturbál egy nõ vagy férfi, szexuálisan õ sem vonzódik a saját kezéhez.....

Ha fájdalmas a peteérés, hogy lehet gyereket gyártani? Hogy találta ki ezt ilyen felemásra a természet?

ti gondolkodtatok már ezen a kett?sségen? már akik egyáltalán érzik.

Legjobb válasz: GYEREKET GYÁRTANI fogalmazhatnál szebben is

GYEREKET GYÁRTANI fogalmazhatnál szebben is
Ez a kérdés bennem is felmerült már :) Volt, amikor úgy görcsöltem, felülni sem tudtam...és ilyenkor szexeljen az ember lánya :) De ilyenkor kell és kész!! nekünk így jött össze a baba!!
Kérdezõ, gonodlj bele pl. a macskáknál hogy van: nekik kimondottan fáj a párzás is! Mégis megteszik, mert kell a fajfenntartás. Biztos volt oka a természetnek, hogy így találta ki:)
Végre valaki kiírta ezt ! Nálunk pont ez volt ! Mára már határozottan emlékszem , hogy ezeken a napokon a hátam közepére nem kívántam a sexet !!! Már a meddõségibe jártunk és volt Inszem is ami nem sikerült de akkor vettem egy könyvet és abba írták le , hogy ekkor kell sexelni ! Sok hosszú hónap után terhes lettem "csak " a termékeny 3 nap alatt !!!!
Ez amit írtál, hogy nem születne egészség fiúgyermeke, oltári nagy baromság. Nekem szép nagy 22-24 mm petéim vannak, azok bizony tudnak változást csinálni a szervezetben, jóhogy diszkomfort érzésem van. Ez olyan mint van aki majd meghal menstruáció alatt, van aki pedig alig érzi. Én sajnos az elsõ vagyok, irtózatosan fáj az is. Majd talán szülés után megváltozik (ezt mondják az okosok). Bár már szülésnél tartanánk...
Én is hasonlón gondolkodtam reggel. Bizony hogy sokan megérzik, ki jobban, ki kevésbé. Én pl. úgy terveztem, hogy egyáltalán nem figyelek magamra, úgyis mindjárt lombik...de nem tudom nem észrevenni a jeleket. Úgy görcsöl reggel óta a hasam, mintha menstruálnék és olyan nyúlós nyákom van hogy csak na. Nem tudom nem észrevenni, hogy pé-m van, ráadásul bizony fájdalmas a szeretkezés, mert nagyon alacsonyan van ilyenkor a méhszájam, ráadásul úgy szúr a petefészkem aktus közben is, hogy vigyázni kell milyen pózban csináljuk. Amint elmúlik ez a 2-3 nap minden visszaáll a régire. Szóval nekem pl. nagyon rossz, hogy nem tudok nem odafigyelni a pé-re és ráadásul ilyenkor még jobban be vagyok zsongva a szexért, amit végül alig tudok élvezni, mert mindenhogy fáj.
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ! ne haragudj ha sérti a füledet, kisbabát tervezni, így jobb? Mi szoktunk viccesen nevezni dolgokat a férjemmel, minden családban vannak családi szlengek. Nem hiszem h a válaszadást befolyásolja a kérdés feltevés, nem káromkodtam. Többiek: nem hiszem h 99% nem érzi, ha rákerestek arra h fájdalmas peteérés, meglepõ mennyi nõnek okoz gondot. Pusztán biológiai értelemben érdekelne a dolog, tud-e valaki rá magyarázatot. Ilyenre gondoltam pl: Peteérés idején általában kisfiúk fogannak, elõtte általában kislányok, lehet h akiknek fájdalmas, nem születne egészséges fiúgyermeke, így intézi a természet, h azon a napon/napokon ne is gondoljon szexre. Nekem pl kislányom van, peteérés elõtt voltunk együtt, lehet h nem véletlen.
Nekem kimondottan fájdalmas, de nem tart egész nap, és ha elmúlik a fájdalom, egybõl megjön a kedvem:) Szóval jól ki van ez találva:) De az is igaz, amit elõttem írtak, hogy nagyon kevés nõnek fájdalmas.
volt már peteérésed egyáltalán?
te véletlen nem egy férfi vagy aki azzal lesz lepattintva, hogy: most peteérésem van?
KÉtlem, hogy bárkinek olyan mértékben fájdalmas lenne a peteérés, hogy az akadályozná a szexuális életét. Márcsak azért sem, mert a nõk 99%-a egyáltalán meg sem érzi
miért gondolod hogy fájdalmas a peteérés? Nekem pl. soha nem okozott fájdalmat
Görcsöl, fáj, szúr hogy eszembe sem jut a szeretkezés, de amint hazaér a párom, rávetem magad, mert úgy be vagyok indulva... :) Aktus után megint nyavalygok, hogy jajj de rossz, de egy óra múlva újból rámásznék... :) ) Furcsa játéka ez a természetenk.

Hogy lehet gyereket sütni a The Sims 3 játékban?

Az volna a kérdésem, hogy lehet-e gyereket sütni a The Sims 3 játékban? Mert a kettőben a The Sims 2-ben lehetett! Ha lehet írjátok meg kérlek!

Legjobb válasz: Vedd ki a gyereket a bölcsõbõl. Ezután kattints jobb gombbal a sütõre. A választhatók közül válaszd a "Bake child with onion"-t.

Vedd ki a gyereket a bölcsõbõl. Ezután kattints jobb gombbal a sütõre. A választhatók közül válaszd a "Bake child with onion"-t.
Gyereket SÜTNIII??? :O
xD ezen most jót nevettem. Kajak elõszedem a sims2-t és kipróbálom, nem is tudtam hogy lehet ilyet :D

Sterilizáció után hogyan lehet gyereket vállalni?

Legjobb válasz: Amennyire én tudom, a sterilizáció visszafordíthatatlan, szóval sehogy. Örökbefogadás. De lehet, hogy én tudom rosszul.

Amennyire én tudom, a sterilizáció visszafordíthatatlan, szóval sehogy. Örökbefogadás. De lehet, hogy én tudom rosszul.
Ha petevezeték elkötés volt, akkor lombikkal lehet. A férfiaknál pedig visszafordítható.

Hogyan lehet gyereknek csinálni facebook oldalt?

Már próbáltam volna, de a rendszer nem engedi.

Legjobb válasz: Én úgy vettem észre, hogy korhatár van, hogy asszem 1996nál késõbbi születési dátummal nem lehet regisztrálni. Megoldás: vársz pár évet, vagy "meghamisítod" a korod, és beírsz egy hamarabbi szül. évet.

Én úgy vettem észre, hogy korhatár van, hogy asszem 1996nál késõbbi születési dátummal nem lehet regisztrálni. Megoldás: vársz pár évet, vagy "meghamisítod" a korod, és beírsz egy hamarabbi szül. évet.
A kérdező hozzászólása: Láttam az oldalon olyan gyereket akinek van és nem szerepel a születési éve:-O
13 év alatt nem lehet regisztrálni.
biztos úgy állította be, hogy ne lássa senki (ha lehet ilyet)

Sims2ben hogy lehet gyereket csinálni?

Összeházasodtak, meg minden, de nem tudom hogy lehet csinálni, el?re is köszi a választ

Legjobb válasz: Mindketten feküdjenek franciaágyon (pihenés), ha a csajjal vagy épp, akk kattints a pasira, (ha pasival akk a csajra) és ott van olyan hogy gyermeknemzés. Ha nincs akk összebújás, és utána gyermeknemzés. Ha a dolog után ilyen zene halatszódik akk teherbe esett, ha nem, akkor meg még próbálkoznod kell. Ja, és ezt lehet jacuzziban is :D

Mindketten feküdjenek franciaágyon (pihenés), ha a csajjal vagy épp, akk kattints a pasira, (ha pasival akk a csajra) és ott van olyan hogy gyermeknemzés. Ha nincs akk összebújás, és utána gyermeknemzés. Ha a dolog után ilyen zene halatszódik akk teherbe esett, ha nem, akkor meg még próbálkoznod kell. Ja, és ezt lehet jacuzziban is :D
A kérdező hozzászólása: köszi megpróbálom_)
De elõtte érd el, hogy szerelmesek legyenek egymásba...
Ha összeházasodtak, akkor valószínûleg szerelmesek :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!