Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet gyúrni, hogy csak (3 db)

Hogyan lehet a leghatásosabban gyúrni csak egy kézre?

Hello!

Legjobb válasz: Az én öcsikémnek van egy olyan gyúróeszköze aminek az a neve hogy powerball. Ez egy labda-szerû, aminek a közepén egy másik labda-szerû ellentétesen mozog, amikor forgatod a kezedben (csak a csukló mozog körkörösen). Ez kifejezetten kar erõsítésre van. És nagyon nehéz pörgetni! Az öcsi karján mindig duzzadnak az erek, amikor ezzel erõsít.

Az én öcsikémnek van egy olyan gyúróeszköze aminek az a neve hogy powerball. Ez egy labda-szerû, aminek a közepén egy másik labda-szerû ellentétesen mozog, amikor forgatod a kezedben (csak a csukló mozog körkörösen). Ez kifejezetten kar erõsítésre van. És nagyon nehéz pörgetni! Az öcsi karján mindig duzzadnak az erek, amikor ezzel erõsít.
Ja és netrõl lett rendelve. Itt egy kép róla: http://www.sportszert.hu/detail/Hobbi_es_szabadido_kellek/Po..
Na hogy tetszik a szerkezet? Azért ciki, hogy egy pasi sem szólt hozzá a topikhoz, csak én! Mármint a pasiknak ciki.Minden másban nagy a szájuk:D
Talán azért nincs sok válasz, mert nem egyszerû a kérdés. Egy kézzel ha megy a fekvõtámasz, akkor az jó lehet.. vagy vegyél súlyzót, akkor nem kell kondiba járni. Ugyan olyan nem lesz, mert másféle mozgást végzel az egyikkel mint a másikkal, de szerintem senkinek sem teljesen ugyanolyan. (Nekem pl az egyik combom vagy 3cm-el nagyobb mint a másik..) Az elõzõ válaszolóhoz: nem ismerem a terméket, ez a bicepszet, tricepszet is erõsíti?(Lajikusként én úgy látom inkább csak alkarra edz)
veszel egy egy kezes súlyzót és csak arra a kezedre edzel az a power micsoda csak alkarra jó!
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket! érdekes kis kütyü XD de nekem nem alkarra kéne az gond
Ha elolvassátok a leírást, akkor kiderül, hogy nem csak az alkarra lehet edzeni vele. Van hozzá egy kis füzet is, amiben le van rajzolva, hogy mikor mit edz.

Hogy lehet lélekre gyúrni, hogy csak a legvégső esetben eredjen el a könnyem?

Mostanában túl gyakran sírok. A férfiak kevesebber sírnak irigylem is ?ket, mert ez a gyengeség jele.

Legjobb válasz: Ki mondta hogy ez a gyengeség jele. Elég nagy problémát is okoz a férfiaknak (vagy nõknek) hogy nem tudnak sírni mégha 1. nem is vallják be, 2. nem is tudnak róla hogy ez probléma. A sírás rengeteg mindenre "jó", a tested kiadja magából a negatívat, a rosszat, a feszültséget, vagy éppen a túlcsorduló pozitív-negatív érzelmeket. Ez annyira egészséges, hogy el sem tudod képzelni. Ha sírnod kell sírj, egy pillanatig se érezz miatta szégyent vagy bûntudatot. Ha zavar hogy mások elõtt sírsz, akkor vonulj félre ahol nem látnak. Ha elfelejted a szégyenérzést a sírás miatt, meg fogod tapasztalni, hogy mennyire megkönnyebbülés utána... Ha "túl" gyakran sírsz, annak oka van. Ne a sírást próbáld megkerülni, hanem az okát megoldani. A "lélekre gyúrás" hosszú távon hidd el nem vezet jóra! Ki kell engednünk azt ami legbelül van!! Ha elfojtod õket, annak nem olyan következményei lehetnek a jövõben, amilyet te elképzelsz most.

Ki mondta hogy ez a gyengeség jele. Elég nagy problémát is okoz a férfiaknak (vagy nõknek) hogy nem tudnak sírni mégha 1. nem is vallják be, 2. nem is tudnak róla hogy ez probléma. A sírás rengeteg mindenre "jó", a tested kiadja magából a negatívat, a rosszat, a feszültséget, vagy éppen a túlcsorduló pozitív-negatív érzelmeket. Ez annyira egészséges, hogy el sem tudod képzelni. Ha sírnod kell sírj, egy pillanatig se érezz miatta szégyent vagy bûntudatot. Ha zavar hogy mások elõtt sírsz, akkor vonulj félre ahol nem látnak. Ha elfelejted a szégyenérzést a sírás miatt, meg fogod tapasztalni, hogy mennyire megkönnyebbülés utána... Ha "túl" gyakran sírsz, annak oka van. Ne a sírást próbáld megkerülni, hanem az okát megoldani. A "lélekre gyúrás" hosszú távon hidd el nem vezet jóra! Ki kell engednünk azt ami legbelül van!! Ha elfojtod õket, annak nem olyan következményei lehetnek a jövõben, amilyet te elképzelsz most.
Sztem add ki magadból!!Hidd el én is nehéz ehlyzetben vagyok, sírógörcseim vannak naponta szöbbször is!Ne tartsd vissza ha lehet, de ha már nagyon nem bírod, akkor önkontrollt próbálj meg alkalmazni.Mondd el sokszor magadban, hogy mostantól nem sírok, és amikor ilyen helyzetben vagy(ha teheted akkor ordíts egy nagyot)vagy mondd el gyoraan, hogy nem sírok, erõs vagyok!!-nekem néha beválik.Sok szerencsét!!Üdv, :[email protected]
Egyáltalán nem szégyen sírni! Ha jól kisírod magad, megkönnyebbülsz. Én legjobban elalvás elõtt "szeretek" sírni, vagy ha valami problémám van, akkor jön ki legjobban. Jól kisírod magam, alszok rá egyet és másnap már nem is olyan hatalmas a probléma. Ha pedig társaságban vagyok és úgy jön rám a sírás, akkor megpróbálom "fogvicsorgatva" is visszatartani, de ha mégsem megy, akkor azzal "nyugtatom" a többieket, hogy 'azért jó a sírás, mert utána nagyon élesen látsz'. :) Fel a fejjel és sírj nyugodtan, nem szégyen!
Valóban nem szégyen a sírás, de ha mégis olyan helyzetbe kerülsz amikor muszály visszatartani, egyszerûen "elnapolod". Azt mondod magadban, hog majd otthon sírsz, és ha még akkor is sírni akarsz majd amikor hazaérsz, csak nyugodtan. Nekem ez mindíg sikerül, egyszerûen azt mondom: Majd otthon sírok, és ha úgy érzem, hogy már nem is akarok sírni akkor nem volt olyan nagy baj.
Nekem meg mindig azt mondják, ne sírj, mert enm bírják elviselni hogy sírok, de valahogy ki kell adni, én sokszor agresszívan viselkedek, ha már sírni sem engednek, de nekik az sem jó.
Sírni nem szégyen, hidd el nekem, jobb ha kiadod magadból azt ami bánt... ha benn tartod csak rosszabb. de amúgy miért sírsz? :S vagy nagyon magánjellegû?

Az a gond hogy én túlsúlyos vagyok (173cm-78kg) Állitólag (csak barátoktól hallottam) ha sokat edzek, minden nap járok gyúrni akkor a zsir átalakul izommá. Ez persze gondolom nem teljesen igy van de lehet benne valami?

Az a gond hogy én túlsúlyos vagyok (173cm-78kg) Állitólag (csak barátoktól hallottam) ha sokat edzek, minden nap járok gyúrni akkor a zsir átalakul izommá. Ez persze gondolom nem teljesen igy van de lehet benne valami?

Legjobb válasz: Haha, jó is lenne, ha a zsír átalakulna izommá. Sajnos ez egy tévhit, a zsír nem alakulgat át izommá. A különbözõ zsírsavak, aminosavak többek közt a fehérjék építõkövei. Lehet, hogy innen jött ez a tévhit, de ami biztos, az az, hogy gyúrás mellett te nem nagyon fogsz fogyni. A nehéz súlyzós edzés folyamán az izmaid szénhidrátot és fehérjét égetnek el a mûködésükhöz. Ha nem áll rendelkezésükre elég szénhidrát, akkor elerõtlenedsz és még több fehérjét égetnek el. A "gyúrás" tehát egy nagyon nagy adag mennyiségû szénhidrát és fehérjebevitelt igényel étkezésekkor, ráadásul a zsírszövetet nem nagyon kezdi ki, ami lerakódott a testeden háj formájában. A fogyás lényege az, hogy energiadeficitet alakíts ki, vagyis több energiát használj, mint amennyit beviszel, tehát arra kényszerítsd a tested, hogy a saját energiaraktárához nyúljon (azaz a zsírszövetekhez, a hájhoz, ha úgy jobban tetszik). Ezt úgy éred el, hogy nem eszel semmi zsírosat, a szénhidrátbeviteled is csökkented egy kicsit és közben aerob sportokat végzel, mint a biciklizés, szobabiciklizés, kocogás, sétálás, úszás. Az aerob sportoknál szénhidráttal és zsírral táplálkozik az izomzatod és van ideje a szervezetednek átalakítani az elraktározott zsírt energiává, ugyanis ez egy lassú folyamat, amire nincs idõ az intenzív, kemény súlyzós edzésnél. Ideálisan, egy ilyen sportot több mint egy óráig végzel, nem kell túl intenzíven, 110-130 körüli pulzusszám az optimális. A "gyúrás" egyébként nem abból áll, hogy lefekszel a padra, nyomogatod a súlyokat, majd' beszarsz és máris nõnek az izmaid. Nem. A testépítés egy komoly tudomány (vagy sokaknak doppingfutam szteroidokkal meg ilyesmivel, amik tönkreteszik az ember életét). A lényeg, hogy kell egy jó edzésterv, kell egy jó táplálkozás és mellé elegendõ pihenés. Errõl tényleg könyvet lehetne írni, de az alapokat elsajátíthatod a bodybuilder.hu oldal alapismeretek részébõl.

Haha, jó is lenne, ha a zsír átalakulna izommá. Sajnos ez egy tévhit, a zsír nem alakulgat át izommá. A különbözõ zsírsavak, aminosavak többek közt a fehérjék építõkövei. Lehet, hogy innen jött ez a tévhit, de ami biztos, az az, hogy gyúrás mellett te nem nagyon fogsz fogyni. A nehéz súlyzós edzés folyamán az izmaid szénhidrátot és fehérjét égetnek el a mûködésükhöz. Ha nem áll rendelkezésükre elég szénhidrát, akkor elerõtlenedsz és még több fehérjét égetnek el. A "gyúrás" tehát egy nagyon nagy adag mennyiségû szénhidrát és fehérjebevitelt igényel étkezésekkor, ráadásul a zsírszövetet nem nagyon kezdi ki, ami lerakódott a testeden háj formájában. A fogyás lényege az, hogy energiadeficitet alakíts ki, vagyis több energiát használj, mint amennyit beviszel, tehát arra kényszerítsd a tested, hogy a saját energiaraktárához nyúljon (azaz a zsírszövetekhez, a hájhoz, ha úgy jobban tetszik). Ezt úgy éred el, hogy nem eszel semmi zsírosat, a szénhidrátbeviteled is csökkented egy kicsit és közben aerob sportokat végzel, mint a biciklizés, szobabiciklizés, kocogás, sétálás, úszás. Az aerob sportoknál szénhidráttal és zsírral táplálkozik az izomzatod és van ideje a szervezetednek átalakítani az elraktározott zsírt energiává, ugyanis ez egy lassú folyamat, amire nincs idõ az intenzív, kemény súlyzós edzésnél. Ideálisan, egy ilyen sportot több mint egy óráig végzel, nem kell túl intenzíven, 110-130 körüli pulzusszám az optimális. A "gyúrás" egyébként nem abból áll, hogy lefekszel a padra, nyomogatod a súlyokat, majd' beszarsz és máris nõnek az izmaid. Nem. A testépítés egy komoly tudomány (vagy sokaknak doppingfutam szteroidokkal meg ilyesmivel, amik tönkreteszik az ember életét). A lényeg, hogy kell egy jó edzésterv, kell egy jó táplálkozás és mellé elegendõ pihenés. Errõl tényleg könyvet lehetne írni, de az alapokat elsajátíthatod a bodybuilder.hu oldal alapismeretek részébõl.
Arnold könyve egész jó. Egy olyan negyedrészt olvastam is, de már nem egy mai darab, így, bár sok minden hasznos van benne, tartalmaz rengeteg idejétmúlt állításokat is.
nincs benne igazság... elöször gyurj, hogy legyen izom aztán fogyj le, hogy az izom maradjon meg a zsír meg eltünjön..
Irtak is rola konyvet: ARNOLD SCHWARZENEGGER: A TESTÉPÍTÉS NAGY ENCIKLOPÉDIÁJA :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!