Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet gta 4 játékban (15 db)

Hogy lehet a gta 4 játékban dugni xboxon?

nagyon kéne köszönöm...

Legjobb válasz: Hat, elinditod a San Andreast es ket kocsi lopas kozt elkezded dugdosni a vegbeledbe az xbox vezerloket, jo szorakozast.

Hat, elinditod a San Andreast es ket kocsi lopas kozt elkezded dugdosni a vegbeledbe az xbox vezerloket, jo szorakozast.
csak kurvázni...mint eddig...
Igen "maradi" az elsõ hozzászólás :) Pl. a SimCity játékban kifejezetten erre való modulok is vannak... Sõt, extra igények (azonosnemû, perverz, stb...) is kielégítést nyerhetnek bizonyos "patchekkel..." Ma már igény van erre is egy játékban... Fejlõdik a világ. Azt pedig mindenki ítélje meg, hogy szükségszerû-e avagy sem...
Ugy mint a Vice City-ben...csak kurvazni lehet..Te meg beteg vagy, hogy a jatekban csak a dugas erdekel...
Játékban dugni ? Mit ? Hova? Beteg vagy?
Nem csak k_rvázni lehet. Ha van barátnõd, randik után felhív a lakásra.

Gta 4-et elinditom rá megyek hogy start megy a játék egyszer csak kiirja h FATAL ERROR : zlib20 . eredeti játék . Win7x64. mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Talán ez segíthet(videó leírásban vannak a linkek): http://www.youtube.com/watch?v=p9PfZl6LEXE

Talán ez segíthet(videó leírásban vannak a linkek): http://www.youtube.com/watch?v=p9PfZl6LEXE

Xbox 360-on játszok a gta 4-el. Az lenne a kérdésen hogy lehet autókat vagy módokat berakni a játékba ha xboxon játszok?

Nagyon fontos lenne kérlek írjatok segitsetek. El?re is nagyon köszönöm! 15/F

Legjobb válasz: nemnagyon lehet..

nemnagyon lehet..
A kérdező hozzászólása: áhh de kár :( az a baj hogy gépen meg nem tudok vele játszani mert nem valami jo a gépem :/ sehogy se lehetne megoldani? :(
A-a
a cheats ekre gondolsz?
a cheat ekre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Nem!!autókat szeretnék berakni a játékba

Lehetséges lenne gta 4-5 színtû játékot csinálni (némi extrával)? És ha igen pl. hogy? (Csak kíváncsiságból), bõvebben ha lehet.

A válaszokat elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Most csak én nem vágom teljesen, vagy tényleg nem túl sok ez így. :)

Most csak én nem vágom teljesen, vagy tényleg nem túl sok ez így. :)
nem értem a kérdést
Persze, új játékot bárki készíthet, az más kérdés, hogy miért nem átlag emberek készítik. Gondolom házilag szeretnél valami hasonlót csinálni, de azt mondom neked, hogy ez lehetetlen.. :D Mondjuk motornak ott az új Unreal Engine.. De nem házilag fogják megcsinálni az átlag emberek. Gondolom erre gondolsz, ha nem, akkor írd le bõvebben. :D
Hát ha te otthon csinálsz egy GTA 5-höz hasonló játékot, leszopom az összes mocskos cigányt!
#4 így fél 11-kor ez ütött :D
A kérdező hozzászólása: pontosabban egy profi játék készítõ programra lenne szükségem ha tudnátok ajánlani amivel valami gta-hoz hasonló dolgot lehet csinálni
De akkor is lehetetlen. :D Nem véletlenül vannak játékgyártók.. :D
tanulj meg programozni, modellezni, szetezz 500 ezer dollárt, egy fejlesztõ csapatot, és csinálhatsz egy felül nézetes gta-t
Mennyire valószínû hogy egy hadseregnyi szakembert felbérelnek egy ilyen projektre, ha van egy "profi program" amivel bármelyik 12 éves össze tudna kattintgatni ilyen játékokat... Agyhugykövet kapok az ilyen kérdésektõl.

A gta 4 pc játékban hogyan lehet single player-ben játszani?

Tát kihagyni ezt a social club-os regisztrálást?

Legjobb válasz: crackelsz

crackelsz
A kérdező hozzászólása: Aha csak az a gond crack-elek és akkor se jó mer nem talál valamit soha valamit kiir, hogy valami program kell neki de már többet is kiirt ja ez a windows live kéne gta 4-hez a windows live windows xp-re kéne.Tudna valaki egy linket küldeni ahol windows xp-re a gta 4-hez a windows live-ot lelelehet tölteni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!