Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet google.hu (19 db)

kétlem.
Természetesen nem.
Lehet, ha hozzá tudsz férni a Google szervereihez.

Hupont.hu-nál hogy lehet szerezni Google Analytics kódot?

Legjobb válasz: A Google Analytics kódot a Google Analytics-tõl lehet igényelni. Ez nem függ össze a huponttal. https://www.google.com/analytics/settings/?et=reset&hl=hu

A Google Analytics kódot a Google Analytics-tõl lehet igényelni. Ez nem függ össze a huponttal. https://www.google.com/analytics/settings/?et=reset&hl=hu

Régen beírtam, hogy google.hu bejött és beírtam akármit bejött az is és magyar oldalakat kidobta, meg bal oldalt magyarok voltak a beállítások, most meg angol, pedig google.hu-t írok be, ilyenkor mit lehet csinálni?

Legjobb válasz: Írj be a keresõbe valamit, majd a találatoknál jobb oldalon , felül találsz egy fogaskerék alakú gombot. Ott válaszd a akeresési beállításokat. A nyelvek beállítása.

Írj be a keresõbe valamit, majd a találatoknál jobb oldalon , felül találsz egy fogaskerék alakú gombot. Ott válaszd a akeresési beállításokat. A nyelvek beállítása.
A kérdező hozzászólása: megtaláltam de nem találok magyart.. se az M betünél se a H betûnél nincs..


Letöltöttem az internetről egy játékot és utána mikor belementem a Google Chrome-ba ki dob egy weboldalt. Hogyan lehet beállítani h ha belemegyek a Google Chrome-ba a google.hu weboldalt dobja ki?

http://isearch.babylon.com ezt a weboldalt dobja ki

Legjobb válasz: beállításoknál álitsad át a kezdõoldalt. és legközelebb ha telepítessz valamit, figyelj hogy toolbar-okat meg ilyen szarságokat ne telepíts fel. én már szoptam miatta 2-3 napon át

beállításoknál álitsad át a kezdõoldalt. és legközelebb ha telepítessz valamit, figyelj hogy toolbar-okat meg ilyen szarságokat ne telepíts fel. én már szoptam miatta 2-3 napon át
A kérdező hozzászólása: köszi

Csináltam egy ingyen honlapot az eoldal.hu segítségével. De ha beírom a honlap nevét a google-ba akkor nem adja ki ezt a honlapot. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy kiadja?

Legjobb válasz: Ne a honlapod nevét,ha nem azt ird be,amit az oldalra tõrténõ belépésnél találsz -belépés -www.akármi.eoldal.hu

Ne a honlapod nevét, ha nem azt ird be, amit az oldalra tõrténõ belépésnél találsz -belépés -www.akármi.eoldal.hu
A google általában egy hét elteltével adja ki. Ennek okát ne kérdezd, de én így jártam.

A mozilla firefox ban hogyan lehet törölni a emlékeztető szavakat amiket már beírtam a google kereső meőbe? Pl: Ha beirtam azt hogy videok.hu akkor azt hogy tőrőljem ha az egérel katintok a kereső mezőbe akkor ne emlékeztessen hogy be írtam?

Legjobb válasz: melyikeket akarod törölni ? (de léci ne írd le mégegyszer ugyanazt mint a kérdésedben,mert azt eddig sem lehetett megérteni,és ha kétszer írod le,akkor sem lesz jobb)

melyikeket akarod törölni ? (de léci ne írd le mégegyszer ugyanazt mint a kérdésedben, mert azt eddig sem lehetett megérteni, és ha kétszer írod le, akkor sem lesz jobb)

Van egy Sony Ericsson Xperia X10 Mini-m. És amikor belépek a Böngésző-be, kíírja, hogy a weboldal nem elérhető. (www.google.hu) Mi lehet a baj?

Jól írom be, de minden oldalnál ezt csinálja. Pénz is van rajta, de ha nem is lenne, akkor is működnie kéne WiFi-vel. Ami be is van kapcsolva, és akkor sem megy. Mit tegyek????

Legjobb válasz: Az egy dolog hogy be van kapcsolva,csatlakoztál valamilyen hálózatra wifivel?

Az egy dolog hogy be van kapcsolva, csatlakoztál valamilyen hálózatra wifivel?
Jogos kérdés! Rooter nélkül nehezen. Vagy valami nyitott wifi-n kell próbálkozz. Egyébként attól, hogy pénz van rajta az remek, de van e net elõfizetés a mobilodra? Nem arcoskodni akarunk, csak segíteni. :)
A kérdező hozzászólása: igen csatlakoztam egy nyitott hálózatra ami nem kér jelszót. akkor annyi történik, hogy kiírja hogy csatlakozva. egy sorban ott a hálózat neve alatta pedig hogy csatlakozva. na most itt azonnal a menü gombra megyek és a Böngészésre. lehet hogy én csinálok valamit roszzul, mivel 1 hete vettem a telót. elõtte egy nokia c5-03 -asom volt és azon sikerült. bár az nem androidos .. ja és net elõfizetésem nincs. a nokiához sem volt. :) )
Az androidnál láthatod a wifi jel erõsségét is. Lehet, hogy magát a jelen látja a telód, de az gyenge. Otthon nincs internet elérésed? Mert ha van szerezz be egy wifi routert és mehet a netezés mobilról is.
A kérdező hozzászólása: ok akkor ezt már értem, de ha mondjuk van pénz a kártyámon (telenor djuice) akkor mûködnie kéne a netnek wap-on nem? vagy egyáltalán hogyan kell átállítani, hogy a wap-ot használja?
Akkor ahhoz be kell kapcsolnod az adatforgalmat, DE pár oldal betöltése után le is szivná a pénzt ugyhogy mindenképp WiFivel próbálkozz.Menj el egy áruházba vagy egy kávézó ahol van WiFi és ott is próbáld ki!
A szolgáltatódnál kártyásan és elõfizetésesen is lehet kapni netcsomagokat. 100 megástol a gigásig. Látogass be a szolgáltatódhoz és érdeklõdj.
A kérdező hozzászólása: mivel jobb a netcsomag, minta sima wapon neteznék? olcsóbb???? gondolom
A kártyáról 1 perc alatt lefogja zabálni a pénzt!Inkább akkor mobilnet!

Hogy lehet a google.hu oldalrol kitorolni amiket kerestem vagyis, hogy ne mutasssa?

Legjobb válasz: Rámész az egérrel, de ne kattints rá, és nyomd meg a "Delete" gombot.

Rámész az egérrel, de ne kattints rá, és nyomd meg a "Delete" gombot.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen !! :D
A google emlékezete örök. Nem tudod kitörölni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!