Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet fesztiválon (24 db)

Hogy lehet fesztiválon ismerkedni?

Nos sokan írtátok, hogy itt elég sok lány részt vesz ezeken a rendezvényeken...

Legjobb válasz: Hát...ha nem érdekel a fesztivál, ne menj el, felesleges. Én minden fesztiválon ott vagyok, és hihetetlen, ami ott megy. Amikor mindenki eszeveszetten tombol a kedvenc zenéire..az nagyon klassz...és koncertek közben lehet a legjobban felfigyelni az igazira..mert már van köztetek egy kapocs, ami összeköt - a zene, a koncertezés szeretete. Innen lehet kiindulni. Ha téged ez a világ nem vonz, szerintem másfelé próbálkozz.

Hát...ha nem érdekel a fesztivál, ne menj el, felesleges. Én minden fesztiválon ott vagyok, és hihetetlen, ami ott megy. Amikor mindenki eszeveszetten tombol a kedvenc zenéire..az nagyon klassz...és koncertek közben lehet a legjobban felfigyelni az igazira..mert már van köztetek egy kapocs, ami összeköt - a zene, a koncertezés szeretete. Innen lehet kiindulni. Ha téged ez a világ nem vonz, szerintem másfelé próbálkozz.
Második válaszadónak: De ugyanebbe a problémába ütköznek sokan, akik csak azért mennek el bulizni mondjuk diszkóba, mert ismerkedni akarnak, de amúgy a zene nem érdekli õket. Mégis hol lehet akkor ismerkedni, ha az ember fia nem az a bulizós fajta?
hát figyelj a fesztiválok qva jó helyek... mindenki szabadabb... na szal pl csak menj oda és a többi jön magától...) //jó tanács tényleg 2-3 mp belül mikor megszólíthatodd tedd meg...:) mert tényleg szar vagy ha odamész és semmi...// a zenével ne foglalkozz én pl handsupot szeretem és nem tok olyan bulit ahol handsup vanXD // 4%os esélyed van ha csak bemutatkozol és megkérdezed van e kedve kufircolni;)// am meg laza magabbiztos, humoros, pimasz, vicces legyél... ne beszélj a problémáidról... hagyd kibontakozni a csajt kérdezz... stb.. nah hajrá!!! //10 leszólított csaj = min 1 ágyjelenet//
az elõttem lévõ hozzászólónak: biztos ez a statisztika? mmondjuk egy fiestán?Am egyszer voltam koncerten és már a csajt masziroztam meg tapiztam ere meg meg kérdeztem: jössz hátra sétálni? :D erre elhuzott:D lehet azt hite cak meg a akartam dugni (ami igaz de nem azért mondtam:Dakor) vagy mert el akartam szakítani a szinpadtól?:D
a statisztika... én is olvastam a 4%-ot a 10bõl 1 az meg rajtad múlik hogy mennyire vagy ügyes:) van akinek egy este semmi nem jön össze:)
sok sörrel és fontos az intuició:D:D:D(ury)

Hogy lehet fesztiválokra piát bevinni? Van bevált praktikátok?

A kérdés természetesen feltételes, nem terveztem semmi ilyesmit ;)

Legjobb válasz: kenyér belsejét kiszedni, bele az üveg - súlynál mondjuk lehetnek bajok :D laposüveg, sörhas http://m.blog.hu/az/aztadom/image/marcius/s%C3%B6r%20s%C3%B6..

kenyér belsejét kiszedni, bele az üveg - súlynál mondjuk lehetnek bajok :D laposüveg, sörhas http://m.blog.hu/az/aztadom/image/marcius/s%C3%B6r%20s%C3%B6..
A kérdező hozzászólása: ez igen! köszi :D

Nyári fesztiválokon (Sziget, Volt, Sound, Hegyalja, BalaTone, Ozora, Efott stb. ) ilyen helyeken hogy lehet munkát kapni? Személyesen kell érdeklődni vagy interneten keresztül?

Legjobb válasz: Olyan körökben kell mozognod, akik szervezik ezeket a rendezvényeket. Ha nincs, akkor nagyon kevés az esély rá, hogy munkát szerezz magadnak valamely fesztiválon.

Olyan körökben kell mozognod, akik szervezik ezeket a rendezvényeket. Ha nincs, akkor nagyon kevés az esély rá, hogy munkát szerezz magadnak valamely fesztiválon.


Hogyan lehet ismerkedni fesztiválokon, borheteken, kiállításokon, 18 körüli emberekkel (lányokkal vagy fiúkkal)?

17 éves fiú vagyok és új szociális kört szeretnék kiépíteni, pesti fiatalokkal, akik értelmesek is nemcsak folyton az iváson meg a füvezésen jár az eszük. Lányok, fiúk ti milyen szövegnek örülnétek ilyen helyzetben? Csak barátkozni akarok elsősorban,nem igazán felszedni embereket (lányokat).

Legjobb válasz: Pedig fesztiválon több olyan lány van,akinek a pián és a füvezésen jár az esze.

Pedig fesztiválon több olyan lány van, akinek a pián és a füvezésen jár az esze.
Odamész és beszélgetsz. Burkold segítség kérésbe, vagy valami hasonlóba :)
A kérdező hozzászólása: konkrét példákat kérhetek srácok?

Sátrazni megyünk egy fesztiválra 4 napra (pontosítva a " VOLT Fesztiválra" ) ebbe elég kezdők vagyunk mit vigyünk magunkal ami mindenképpe kellenni fog? ! Jah és fürdés tisztálkodást ott hogy lehet megoldani? !

Legjobb válasz: Fürdéshez egy praktikus tanács: telefonteszt! Póló le, telefont tedd a mellkasodra! Ha szinte azonnal leesik, nem kell fürdeni. Ha felragad, ideje fürdeni... :D

Fürdéshez egy praktikus tanács: telefonteszt! Póló le, telefont tedd a mellkasodra! Ha szinte azonnal leesik, nem kell fürdeni. Ha felragad, ideje fürdeni... :D

(SZIN) Fesztiválozók! Alkoholt hogy lehet bevinni a nagyobb fesztiválokra?

Nemsokára megyünk a SZIN fesztiválra sátrazni és elég tanácstalanak vagyunk.Nemtudjuk ,hogy hova rakjuk a "piát", illetve, hogy mennyire kutatják át a táskákat stb.

Legjobb válasz: hát én voltam akkor nagyon gáz volt,mert még az övem is beizélt a fémdetektornál vagy minél xD és kb 5perc vt mire mindent leszedtem magamról... táskát átdúrják, fél litert lehet bevinni..de nem alkoholt! (beleszagolnak) de nyugodtan lehet ki-be járkálni és 5percre már találtok is boltot.hogyha már megvan a karszalag meg minden utána már nem igen nézik át többször szóval sztem ott már simán betudjátok rakni a táskába :D

hát én voltam akkor nagyon gáz volt, mert még az övem is beizélt a fémdetektornál vagy minél xD és kb 5perc vt mire mindent leszedtem magamról... táskát átdúrják, fél litert lehet bevinni..de nem alkoholt! (beleszagolnak) de nyugodtan lehet ki-be járkálni és 5percre már találtok is boltot.hogyha már megvan a karszalag meg minden utána már nem igen nézik át többször szóval sztem ott már simán betudjátok rakni a táskába :D
a gyomrotokban
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló! köszi a gyors válaszodat: D. hálózsákot , sátrat átnézik? mert arra gondoltunk, hogy abba belecsavarnánk..
Á esély sincs rá, hacsak nem ismered az "õrt". Mi kint piáltunk és az úgy sokkal jobb, meg olcsóbb. Kaját azt tudtunk bevinni, de csak mert az egyik srác lisztérzékeny és nem ehet meg akármit.XD
A Tisza folyón jól megrakott csónakon, vagy a Belvárosi hídról madzagon leengeded. De legjobb, ha olyan helyre nem mentek ahol még a víz bevitelét ik korlátozzák. Szegeden sok rendezvény van ahol nincs kolátozás.

Félsziget Fesztiválra hogy lehet legolcsóbban el és vissza jutni és mennyiért?

Legjobb válasz: lehet a busz olcsobb http://www.mav-start.hu/utazas/roman_marosvasarhely.php

Fesztiválon hogy lehet megmaradni az elsõ sorokban?

Nem nyom a tömeg?

Legjobb válasz: Rockmaraton lesz? :D Simán. Mi nem fürdünk egy héten keresztül, amikor vizelni tudjuk megtesszük, bár tavaly is egy fa mögé szoktunk ahol 100000-en látak. De kit érdekel? Ha ki kell menni, ki kell menni :D A tolongásosodra meg az a válaszom, hogy térdig véraláfutásos szokott lenni a lábam. :D

Rockmaraton lesz? :D Simán. Mi nem fürdünk egy héten keresztül, amikor vizelni tudjuk megtesszük, bár tavaly is egy fa mögé szoktunk ahol 100000-en látak. De kit érdekel? Ha ki kell menni, ki kell menni :D A tolongásosodra meg az a válaszom, hogy térdig véraláfutásos szokott lenni a lábam. :D
Ha bármikor az elsõ sorba szeretnél kerülni, két dolgot kell szerezned: 100 kiló tömör izom d kosaras mellek Ezek hiányába idõben kell érkezned. Hosszú évek kellenek a kulturált és gyors wc-re jutáshoz. Egész életemben 65 kiló alatt mozogtam (srác vagyok), de jó pár koncertet túl éltem/pogóztam. Utoljára talán MR2 koncerten voltam, kb a közepén, ha menni kellett akkor mentem WC-re, az egyik haverom elkísért, õ közel 110-120 kiló volt akkor, én mentem elõre, õ pedig folyamatosan bocsánatot kért azoktól akiket eltapostam. Ha nem akarsz hirtelen felindulásból WC-re rohanni, akkor fejezd be a sörözést 2 órával a koncert elõtt (rövidek mehetnek, de csak ésszel mert attól meg ha ugrálsz hánysz).
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, nem sörözök :)

A sziget fesztiválra, hogy lehet online jegyet rendelni?

augusztus 11.-ére

Legjobb válasz: már megtaláltam:D

A kérdező hozzászólása: már megtaláltam:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!