Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet felkészülni (113 db)

Hogyan lehet felkészülni a szövegalkotásra?

Nem tanultam rá semmit, itt az ideje, légyszi segítsetek, suliban egyet sem csináltunk még.

Legjobb válasz: Szerintem ha van egy kis józan eszed és beszélõkéd simán lehet írni egy négyes-ötös szövegalkotást. Dobj fel egy témát, és írj róla jó hosszú fogalmazást. Nem tudom hogy lehet ilyenre felkészülni, olvasgass elõzõ évekbeli szövegalkotási kérdéseket, és azokat csináld meg.

Szerintem ha van egy kis józan eszed és beszélõkéd simán lehet írni egy négyes-ötös szövegalkotást. Dobj fel egy témát, és írj róla jó hosszú fogalmazást. Nem tudom hogy lehet ilyenre felkészülni, olvasgass elõzõ évekbeli szövegalkotási kérdéseket, és azokat csináld meg.

Hogyan lehet felkészülni egy tragédiára?

Papám cukros és most agyérelmeszesedést is diagnosztizáltak nála, habár azt nem tudom mennyire lehet előrehaladott. Néha félremond neveket (de hamar kijavítja magát) és remeg az ajka ritkán. Szerintetek meddig fogja még bírni? Anyám féltem nagyon, nem tudom hogyan reagálna az anyja elvesztésére , félek, hogy semmi se lenne ugyan olyan mint régen s nem mióta élek még nem halt meg semmilyen közeli rokonom és nem tudom hogyan tudnám egyáltalán végignézni valakinek a haláltusáját én nem bírom ki, hogy minden nap látom aztán egyszer már nem. Kétségbeesett 14 éves lány

Legjobb válasz: A nevek félremondása egyszerûen idõskori demencia miatt is lehet. Sajnos erre tényleg nem lehet felkészülni, még akkor is váratlanul érhetnek, ha régóta látod valakinek a szenvedését. Erre nincs bevállt recept, a halál fáj azoknak, akik hátra maradtak de ez idõvel enyhül és csak az emberre fogsz emlékezni. De elõfordulhat, hogy még évtizedekig itt lesz veletek is a nagypapád, folytonos aggódás helyett inkább próbálj vele több idõt tölteni.

A nevek félremondása egyszerûen idõskori demencia miatt is lehet. Sajnos erre tényleg nem lehet felkészülni, még akkor is váratlanul érhetnek, ha régóta látod valakinek a szenvedését. Erre nincs bevállt recept, a halál fáj azoknak, akik hátra maradtak de ez idõvel enyhül és csak az emberre fogsz emlékezni. De elõfordulhat, hogy még évtizedekig itt lesz veletek is a nagypapád, folytonos aggódás helyett inkább próbálj vele több idõt tölteni.
A kérdező hozzászólása: hogyan reagálna az apja elvesztésére* bocsánat csak ideges vagyok .
ne aggódj ez nem olyan mint a daganat gyógyszerrel helyre lehet hozni, ha jó államotú nyugi
Ne agyalj ezen, legyél ugyanolyan a papáddal mint eddig, llegxél vele, bedzélgesetek.

Hogyan lehet felkészülni az Elsőre?

A barátommal két éve vagyunk együtt, kisebb-nagyobb megszakításokkal, távkapcsolatban. Havonta egyszer-kétszer találkozunk, de csak napokra, nem aludhat itt. Végre-valahára a szüleim megengedték, hogy maradjon. Már ő is nagyon szeretné, hogy beteljesedjen a kapcsolatunk és én is alig várom. :D A kérdésem: Lányok, asszonyok! Ti hogy készültetek fel az elsőre? Egyáltalán fel lehet? Gondolok itt mind testi, mind lelki előkészületekre. :D 17/L

Legjobb válasz: Hááát. Nem árt, ha szõrtelenítesz :D Na de komolyan. Én nem igazán készültem. Legyen jó hosszú elõjáték, addig amíg el nem lazulsz teljesen és akkor minden rendben lesz. Szerintem erre nem nagyon lehet felkészülni. Ha úgy érzed, hogy szereted és megbízol benne, akkor jó lesz :) 17L

Hááát. Nem árt, ha szõrtelenítesz :D Na de komolyan. Én nem igazán készültem. Legyen jó hosszú elõjáték, addig amíg el nem lazulsz teljesen és akkor minden rendben lesz. Szerintem erre nem nagyon lehet felkészülni. Ha úgy érzed, hogy szereted és megbízol benne, akkor jó lesz :) 17L
Meddig jutottatok eddig?
A kérdező hozzászólása: Nem sokáig... gyenge kis petting a maximum...
A kérdező hozzászólása: nagyon félénk vagyok, csak mostanában kezdett "eldurvulni" a helyzet... :P


Hogyan lehet felkészülni az első kufircra?

...hogy minél kés?bb menjek el. van rá valami technika? el?z?leg hogy verjem a farkam (meddig húzzam az orgazmust?)? :D

Legjobb válasz: "Hogyan lehet felkészülni az elsõ kufircra" 1. Mi ez a Tré Szöveg ?! 2.az írásod alapján nem lehetsz egy einstein.. 3.misszionárius pózban a legalkalmasabb az elsö szeretkezésre.

"Hogyan lehet felkészülni az elsõ kufircra" 1. Mi ez a Tré Szöveg ?! 2.az írásod alapján nem lehetsz egy einstein.. 3.misszionárius pózban a legalkalmasabb az elsö szeretkezésre.
A kérdező hozzászólása: mi a bajod?

Hogyan lehet felkészülni egy párkapcsolatra?

Egy komlyan gondolkodó de legtöbbször viccel?d? 15 éves fiú vagyok. Még nem volt barátn?m és egy ideig még nem is szeretnék(nem azért mert nem lehetett volna). Az lenne a kérdésem, hogy egy igazán komoly kapcsolatra, hogy lehet felkészülni? Valami ötletetek van? Csak normális válaszokat! Köszönöm

Legjobb válasz: Egy kapcsolatra nem lehet felkészülni, pláne úgy hogy még semmi tapasztalatod nincsen ezzel. Egyszerûen csak várd meg a megfelelõ lányt, és majd minden jönni fog magától!

Egy kapcsolatra nem lehet felkészülni, pláne úgy hogy még semmi tapasztalatod nincsen ezzel. Egyszerûen csak várd meg a megfelelõ lányt, és majd minden jönni fog magától!
Szerintem mielött egy igazán komoly kapcsolatba belevágnál elötte gyûjts tapasztalatot. Dericsd ki hogy mit szeretnekk a lányok, mit kevésbe...stb. Ha van elég tapasztalaod akkor már csak egy megfelelõ alany kell és kész!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nem értek egyet a 2. kommenttel. Nem hiszem, hogy elõbb kísérletezni kell, "kiélni magad", hogy komoly kapcsolatba kezdhess. Azért sem igaz ez, mert nem lehet kiismerni, hogy "a lányok" mit szeretnek. Én pl. utálok virágot kapni lány létemre... (mert felesleges pénzkidobás). Ez csak egy példa, ami remélem, jelzi neked, hogy minden lány más, és az adott lányt kell kiismerned. Kicsit jobban a témához kapcsolva: nem tudsz felkészülni tudatosan egy kapcsolatra szeritem. Ahhoz kell egy lány, akit megszeretsz, és ezzel jön majd:D Mert az, hogy szereted, nagyon is alakítja majd a cselekedeteid: úgy fogsz dolgokat csinálni, hogy minél többet együtt lehessetek, hogy neki jó legyen... ez magától jön, ha szeretsz valakit. Egyébként az élet majd megedz, ahogy telnek a hónapok, évek, egyre érettebb személyiség leszel, az is kedvez a komoly kapcsolatoknak:) És külön drakula, hogy komoly kapcsolatban gondolkozol! Mindig így érdemes egy kapcsolatba belevágni! Ha eleve úgy érzed, nem lesz ez hosszú életû, akkor ne is kezdjétek el, én így tanácsolom neked:) 21L
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ. Biztos, hogy így van.:)

Hogyan lehet felkészülni a 2012-ben történő apokalipszisra?

Legjobb válasz: sehogy ..ez olyan mintha azt kérdeznéd h lehet felkészülni egy cunamira, v földrengésre!!! A váratlanság ereje van iylen dolgokban , de egyébként nem lesz akkor semmi hidd el, max ezt megelõzõen lesz vmi személetváltás az emberek látásmódjában h pl h álljanak bizonyos dolgokhoz az életben, de ne gondolj itt semmi rosszra az egész egy eltúlzott vmi!!

sehogy ..ez olyan mintha azt kérdeznéd h lehet felkészülni egy cunamira, v földrengésre!!! A váratlanság ereje van iylen dolgokban , de egyébként nem lesz akkor semmi hidd el, max ezt megelõzõen lesz vmi személetváltás az emberek látásmódjában h pl h álljanak bizonyos dolgokhoz az életben, de ne gondolj itt semmi rosszra az egész egy eltúlzott vmi!!
Fotel, popcorn és Pepsi cola, és nagyképernyõs tévé.
nem lesz világvége!!!!! de valami biztos lesz ha már annyi teórira van arra az évre :D másik meg hogy semmi se tart öröké elõbb utobb tényleg vége lesz :D ha cunami lesz akkor menj fel magas hegységre és akkor nem ér el. ennyi földrengés... akkor meg nem kell magas emeletes házban tartózkodni. gondolkodni kéne!!!
úgy, hogy elköszönsz mindenkitõl és várod, hogy jöjjön
Nem lesz világ vége ha hasmenésem lesz. Nem akarok lemaradni.
Nem hiszek benne, hogy bekövetkezik. De ha egy világnak vége lesz, akkor maximum magadban teheted rendbe a dolgaidat, a lelked nyugalmát állíthatod vissza, mert akkor nem menekülsz meg...
A kérdező hozzászólása: Csak azért, mert azt írták a neten, hogy akkor lesz az aranykor, és akkor lesz egy kozmikus járat, amire csak meditációkkal, meg ilyyesmikkel lehet felkészülni, hogy feljuss rá, és ha nem jutsz fel rá akkor csak a következõre szálhatsz fel ami 25000 év múlva lessz!
o.O o____o És te ezt elhiszed?
ez a kozmikus járat elég wtf. AZ aranykor már elmúlt, réges régen, nem valószínû, hogy most jönne el, a vízöntõ korszak nem a megnyugvásról és békés fejlõdésrõl szól. figyelj, nem valószínû hogy az elkövetkezõ egy évben léped meg azt a szellemi-spirituális ugrást, ami kell egy ilyen kozmikus járathoz, vagyis épp olyan valószínû, mint az hogy hirtelen rádöbbensz a világ nagy igazságaira. A fejlõdés sokszor hirtelen, élményszerû, de látva az írásod, kérdésed, gyerekálmaid, úgy érzem, neked nem kell "tartanod" ettõl. Élj úgy, ahogy szeretnél, légy az, aki szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Jó de írd már le milyen meditációt lehet csinálni 2012-re!

Kullancs terjesztette agyvelőgyulladás vírusra hogyan lehet felkészülni?

10 napja volt 2 kullancs csípésem. Szürke potrohú kullancsok voltak. Ma éjszaka nagyon fájt a fejem és reggel is. Tipikusan olyan fejfájás, mint amilyen influenza fertőzéskor is szokott lenni (enyhe nyomás a nyakon, torkon, émelygéssel). Lázam nincs. Reggel feltúrbóztam az immunrendszeremet így a tünetek elviselhető mértékűre csökkentek. Lehet ez agyvelőgyulladás vírus? Mit kell tennem? Van értelme orvoshoz menni? Vagy tök mind1? Hogyan lehet felkészülni a 2. fázisra ha agyvelő gyulladás vírusról van szó?

Legjobb válasz: Nézd még ha csak bebeszélnéd magadnak a tüneteket, akkor is érdemes elmenni orvoshoz. Ne halogasd addig amíg késõ lesz esetleg. De rengeteg cikk van a neten, pl a webbetegen, de össze lehet még kanalazni. Olvasgass utána, de én elmennék, már csak azért is hogy megnyugtassam magam.

Nézd még ha csak bebeszélnéd magadnak a tüneteket, akkor is érdemes elmenni orvoshoz. Ne halogasd addig amíg késõ lesz esetleg. De rengeteg cikk van a neten, pl a webbetegen, de össze lehet még kanalazni. Olvasgass utána, de én elmennék, már csak azért is hogy megnyugtassam magam.
A kérdező hozzászólása: Kérdés csak annyi hogy tud e valamit csinálni az orvos vagy megállapítja, hogy vírusos fertõzés és ennyi.
Engem kórházba vittek (két hétig élet-halál között voltam), de nem is emlékszem a két hétbõl egyetlen percre sem.

Hogy lehet felkészülni a szülésre? Kinek mi segített/könnyített rajta?

Olyanokra gondolok hogy légzőgyakorlat, málnalevéltea, sok mozgás, vagy bármi.

Legjobb válasz: Mi jártunk páros szülésfelkészítöre és nagyon jó volt. Pont abba a korházba ahol szültem, így bevittek mindenhova minket, a bába az ágyon feküdve mutogatta hogyan lehet szülni, megmutatta a szülö széket stb... mi rengeteget nevettünk, de szuper gyakorlatok voltak a légzésre, elmondta miért fontos hogy elég oxigénje legyena babának. apa nem szereti a korházakat, fél. de nagyon tetszett neki is, és a szülés annyira természetes volt neki. málnalevél teát ittam, de nekem a hasizmaim gyengék voltka nehezen tudtam kinyomni a bébit. Most szeretnék a következövel akupunktúrás kezelésre járni az utsó hetekben.

Mi jártunk páros szülésfelkészítöre és nagyon jó volt. Pont abba a korházba ahol szültem, így bevittek mindenhova minket, a bába az ágyon feküdve mutogatta hogyan lehet szülni, megmutatta a szülö széket stb... mi rengeteget nevettünk, de szuper gyakorlatok voltak a légzésre, elmondta miért fontos hogy elég oxigénje legyena babának. apa nem szereti a korházakat, fél. de nagyon tetszett neki is, és a szülés annyira természetes volt neki. málnalevél teát ittam, de nekem a hasizmaim gyengék voltka nehezen tudtam kinyomni a bébit. Most szeretnék a következövel akupunktúrás kezelésre járni az utsó hetekben.
Szia! A légzõgyakorlatok mindenképpen segítenek, csak mondjuk ne csak nyugodt állapotban gyakorold. Fájások alatt megfelelõen lélegezni kb. olyan mintha levágnál 1 km sprintet és azt mondanák, hogy na most nyugodtan, lassan vegyél levegõket. Aztán ami segít a megfelelõ vérkép beállítása szülés elõtt. Ne legyél vas hiányos, vérszegény vagy egyéb probléma.. Ezek ugyanis nehezíthetik a szülést és a szülés utáni idõszakot. Ez hosszú idõt vehet igénybe, ezért fontos vele foglalkozni. Pl. a vas pótlása, felszívódása sokszor 3 hónapot is igénybe vesz. A homeopátiás szerek használata is mindenképpen ajánlott, legalábbis nekem segített. A sportról nem tudok nyilatkozni, mert én nem bírtam magam rávenni, úgyhogy az nem tudom mennyire segít. Nekem is segített az is, hogy voltam bent elõtte a szülõszobán és ismertem a járást. Lelkileg legalábbis. Jó felkészülni még, hogy miket lehet igénybe venni. Gondolok itt kádban vajúdásra, vagy, hogy van e labdájuk. Gátvédelmes szülés esetén, pedig akár egy intim torna tanfolyam és gátmasszázs. Az intim torna tanfolyamot már érdemes a terhesség elsõ felében elvégezni.
EDA, EDA, EDA!!!!! MEGVÁLTÁS!!!!
EDA nélkül is lehet nagyon gyorsan és könnyen szülni. Felkészülni nem igazán lehet sztem.

Hogyan lehet felkészülni az érettségire?

Most fogom a 10.et kijárni, így 2 év és érettségi. Az eddigi éveim botrányosan rosszak voltak. Tele kettesekkel. Érzem is, hogy a tudásom nem sok. Szerencsére egy jó középsuliba járok. Most már nagyon keményen szeretnék az érettségire tanulni, mert egyetemre szeretnék menni. Amellett, hogy a tananyagot óráról órára megtanulom, hogy tudok még az érettségire készülni?

Legjobb válasz: Ha tényleg elég jó suliba jársz, akkor az órai anyag több mint amire középszintû érettségire kell. Emelt szintûhöz meg van fakt 11-12.-ben. Érdemes megoldani az elõzõ évi feladatsorokat, meg lehet venni gyakorlókönyveket.

Ha tényleg elég jó suliba jársz, akkor az órai anyag több mint amire középszintû érettségire kell. Emelt szintûhöz meg van fakt 11-12.-ben. Érdemes megoldani az elõzõ évi feladatsorokat, meg lehet venni gyakorlókönyveket.
Jó lenne még eldöntened, hogy milyen szakra akarsz jelentkezni és oda milyen tárgyakat fogadnak el. Abból egy emelt szintût érdemes letenni.
Manj valami jó faktra -
Mármint menj Fakton elég jól fel lehet készülni az érettségire

Lányok, hogy lehet felkészülni az első szájbaélvezésre?

Eddig mindig a mellemre élvezett a barátom, de szeretné kipróbálni, hogy milyen az, amikor a számba megy el. Milyen érzés lesz? Félre lehet nyelni? Erősen spriccel vagy csak egyszer csak "ott lesz a számban"? Köszi a segítséget!:) 19/L

Legjobb válasz: Gondolom elírás lehet... Talán nem szákba, hanem zsákba élvezés, nem?! ... ;)

Gondolom elírás lehet... Talán nem szákba, hanem zsákba élvezés, nem?! ... ;)
Sztem kellemes érzés lesz, nekem az (volt) ;) nehéz félrenyelni xdd mindenkinél más és sokmindentõl függ h erõsen spriccel-e v sem(pl attol h elõtte elélvezett-e már egyszer, v hogy mikor verte ki utoljára) viszont nem árt odakészítened egy pohár vizet, ha esetleg nem lenne jó ize a barátodénak, h leöblítsd a szádat :) sok sikert ;)
Illetve azt azért elõre tisztázzátok, hogy lenyeled-e, vagy sem, ne akkor kámpicsorodjon el szegény! (Bár gondolom kísérleti jelleggel úgyis le fogod!:D)
mit kell erre készülgetni?uram atyám mik vannak...
A kérdező hozzászólása: 6-os, köszi!:) és bocsi az elírásért, de elsõ kommentemben ott a javítás.
Mi nem készültünk. Csak tettem a dolgom és megtörtént. Ennyi.
Véletlen nem "szákbaélvezést" akartál írni? Ma már az a divat... (Ejtsd: dájvit)
Ez olyan hú de fontos a szájbaélvezés???? Én leéltem már 34 évet és 1x élveztek a számba "tinédzser" :) koromba azt is jól tarkón hajintottam :) Nem birom semmi képpen elviselni a számba az állagát .Ennnnyyi és azóta se csinálom, de mást igen :)
egyszer orálnál, mikor a számba élvezett a barátom, nem nyeltem le egybõl, hanem egyszerre akartam, mikor már teljesen "végzett", és miután kivettem a számból a farkát, véletlen ráköptem az egészet.:DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!