Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet feliratot a (129 db)

Hogyan lehet hozzácsatolni a feliratot a videóhoz?

Ha letöltök egy filmet és letöltöm hozzá a feliratot, hogyan kell hozzácsatolni? Mert én még nem csináltam ilyet, és szeretném megtanulni.

Legjobb válasz: Töltsd le a VLC, vagy a KMPlayer-t. Ezek a lejátszók kezelik a külsõ feliratokat. Legegyszerûbb ha átnevezed a feliratot, ugyanaz legyen a neve mint a videóé. pl. Vak asszony visszanéz.avi Vak asszony visszanéz.srt Ilyenkor ha elindítod a videót, a feliratot automatikusan betölti mellé.

Töltsd le a VLC, vagy a KMPlayer-t. Ezek a lejátszók kezelik a külsõ feliratokat. Legegyszerûbb ha átnevezed a feliratot, ugyanaz legyen a neve mint a videóé. pl. Vak asszony visszanéz.avi Vak asszony visszanéz.srt Ilyenkor ha elindítod a videót, a feliratot automatikusan betölti mellé.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Van VLC-m, úgyhogy ez jó lesz! :)

Sorozatatba hogyan lehet feliratot rakni hogy külön . Str fálj ne kelljen a felirathoz?

un: feliratot beégetni az adott fáljba.

Legjobb válasz: Xvid4PSP 5 vagy bármilyen más égetõprogram . De bika gépkell hozzá , nekem egy 20perces animét 5-10percig éget pedig i5-2500k-m van és maximumon dolgozik.

Xvid4PSP 5 vagy bármilyen más égetõprogram . De bika gépkell hozzá , nekem egy 20perces animét 5-10percig éget pedig i5-2500k-m van és maximumon dolgozik.

Hogy lehet feliratot ráégetni a filmre és milyen programmal?

Lehetőleg magyar programot szeretnék.

Legjobb válasz: Virtual dub + subtitles plugin és felirat konvertálók (SSA;SRT to SSA) Felrakod a virtual dubot és a könyvtárába rakod a subtitles plugint.Átkonvertálod a feliratod SSA-ba. Megnézed a film/videó tömörítését és a virtualba betöltöd és beállítod olyanra.Majd berakod s subtitles plugint és itt kérni fogja a feliratot(SSA kiterjesztéssel). Egy ideig kódolgat,aztán kész lesz és a save-el elmented. Nem nehéz,csak annak tûnik.

Virtual dub + subtitles plugin és felirat konvertálók (SSA;SRT to SSA) Felrakod a virtual dubot és a könyvtárába rakod a subtitles plugint.Átkonvertálod a feliratod SSA-ba. Megnézed a film/videó tömörítését és a virtualba betöltöd és beállítod olyanra.Majd berakod s subtitles plugint és itt kérni fogja a feliratot(SSA kiterjesztéssel). Egy ideig kódolgat, aztán kész lesz és a save-el elmented. Nem nehéz, csak annak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Köszi ^^ Igazából letöltöttem a filmet, csak nem nyitja meg a VirtualDubbal. :S
Tedd fel hozzá a K-Lite codec pack-et.Az nagy eséllyel segít :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ((:


DivX Player-hez hogyan lehet hozzáadni a filmnek a feliratát?

Legjobb válasz: Ha okos a progi akkor elnevezed a feliratot CTRL+C CRTL+V módszerrel teljesen ugyan arra, aztán a feliratfájl végére odaírod a kiterjesztést (.srt) Az okosabb progik ez után azonnal használják a feliratot. Ha mégse akkor ugyan ez a módszer VLC média player-el garantált.

Ha okos a progi akkor elnevezed a feliratot CTRL+C CRTL+V módszerrel teljesen ugyan arra, aztán a feliratfájl végére odaírod a kiterjesztést (.srt) Az okosabb progik ez után azonnal használják a feliratot. Ha mégse akkor ugyan ez a módszer VLC média player-el garantált.

Windows media playerben hogy lehet feliratot tenni a filmhez?

mióta létezik azóta nem bírok rájönni!

Legjobb válasz: Lejátszó ablakában jobb klikk dalszövegek és felíratok.

Lejátszó ablakában jobb klikk dalszövegek és felíratok.
A kérdező hozzászólása: ezenkívül?máshogy nem lehet?mert így nem megy...
A felírat és film egy mappában legyen és teljesen azonos nevûeknek kel lenniük. Nekem W7 nél a fentebb leírt módon(bekapcsolva ha elérhetõ) és az itt leírt módon mûködik. Nézd: http://kephost.net/files/3o6xll6njx0hy3gp0ta3.jpg
VobSub-ot kell telepíteni mellé! http://download.chip.eu/hu/VobSub-2.23_100696.html
...xp-nél ...ez kimaradt.

Hogyan lehet feliratot feltölteni a Feliratozz.hu-ra? Vagy más ötlet?

Életemben el?ször készítettem feliratot (A Grace Klinika egyik új részéhez), nagyon hosszú és fárasztó munka, de élvezetem!:) Szeretném közzétenni a neten, a feliratozz.hu-ra gondoltam, eddig onnan töltöttem le a legjobb feliratokat. Valaki tudna segíteni, hogy hogy tudok oda feltölteni? Nem találtam regisztrációs panelt, el kell esetleg küldeni valakinek?:S

Legjobb válasz: Köszi a választ! Én csak azt furcsálltam, hogy a honlapon semmilyen leírást nem találni arról, hogyan is mûködik ez az egész... Van egy e-mail cím, alá írva egy mondat, hogy ha kérésed, kérdésed, ajánlásod van, oda írj, de szerintem ebbõl nem derül egyértelmûen ki, hogy ki és hogyan, milyen feltételek mellett küldhet be feliratot. De nem is lényeg, az egészet úgysem tudnám elvállalni. Feltöltöttem a Megaupload-ra és belinkeltem 1-2 fontosabb helyre, hogy bárki elérhesse, ennyi:)

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én csak azt furcsálltam, hogy a honlapon semmilyen leírást nem találni arról, hogyan is mûködik ez az egész... Van egy e-mail cím, alá írva egy mondat, hogy ha kérésed, kérdésed, ajánlásod van, oda írj, de szerintem ebbõl nem derül egyértelmûen ki, hogy ki és hogyan, milyen feltételek mellett küldhet be feliratot. De nem is lényeg, az egészet úgysem tudnám elvállalni. Feltöltöttem a Megaupload-ra és belinkeltem 1-2 fontosabb helyre, hogy bárki elérhesse, ennyi:)
Sok feliratos oldal pl a hosszupuska csak azoknak a feliartozóknak a feliratait teszi ki, akik a fórumban jelezték, hogy megcsinálják, vagy elvállalták a teljes sorozat elkészítését. Volt, hogy én is küldtem feliratot, megjelenés után fél nappal, de nem rakták ki, inkább nézték ahogy siránkozik mindenki a fórumban mert nem ér rá a fordító. Így az az igazság, hogy l*szarom. Én értem angolul, õk pusztuljonak meg ha ennyire nem képesek. Rakd fel pl opensubtitles-re, oda szerintem mindenki tölthet fel
Le kell töltened a filmet és a feliratot is hozzá.

Letöltöttem az angol filmemhez angol feliratot, hogyan lehet beszúrni a filmhez, hogy lejátssza vele együtt?

Legjobb válasz: tedd egy mappaba a filmet es a feliratot.. ugyanazt a nevet add mindket fajlnak, aztan inditsd a filmet :)

tedd egy mappaba a filmet es a feliratot.. ugyanazt a nevet add mindket fajlnak, aztan inditsd a filmet :)
Azért nem árt még egy olyan lejátszó program is, ami kezeli a felirat fájlokat. ( VLC, KMPlayer, stb...)

Dvd írásnál, hogy lehet feliratot rárakni a filmre?

vannak letöltve filmeim, és rászeretném tenni ?ket DVD-re. és mindegyikhez van is felirat, ugy hogy amikor nézem ?ket VLC-vel akkor ott rátudom tenni miközben a gépen nézem..de DVD-re hog lehet ?ket rárakni??

Legjobb válasz: Elég érthetetlen a kérdésed! Mert ha DivX, vagy hasonló tömöritett formátumba vannak, akkor keresd meg a filmhez tartozó, vagyis ugyanazon néven levõ srt fájlt, és azt is ird ki a filmmel együtt DVD-re DVD adatlemezként. Viszont ha eredeti DVD, vagyis VOB formátumba vannak, akkor az egész filmet cakkpakk (VIDEO_TS) mappa - DVD video fájlként ird meg! Ezen rajta lesznek a feliratok is

Elég érthetetlen a kérdésed! Mert ha DivX, vagy hasonló tömöritett formátumba vannak, akkor keresd meg a filmhez tartozó, vagyis ugyanazon néven levõ srt fájlt, és azt is ird ki a filmmel együtt DVD-re DVD adatlemezként. Viszont ha eredeti DVD, vagyis VOB formátumba vannak, akkor az egész filmet cakkpakk (VIDEO_TS) mappa - DVD video fájlként ird meg! Ezen rajta lesznek a feliratok is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!