Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet farmeranyagot házilag megkoptatni (1 db)

Hogy lehet a farmeranyagot házilag megkoptatni?

Legjobb válasz: Súrolópor vagy folyékony súrolószer,szivacs+egy kis víz.Nekem bevált.

Súrolópor vagy folyékony súrolószer, szivacs+egy kis víz.Nekem bevált.
A enyhén hypos víz is jó.
Esetleg próbáld meg mosógépben fehérítõvel + fõzõmosás 95°C-on
domesztosz
Na én tegnap kipróbáltam. Hipokolritos tisztítószeres meleg vízben áztattam egy kék farmert fél napig, közben forgattam, nyomkodtam. Olyan hipó szag volt, hogy még az elõszobában is lehetett érezni. De a farmer egy istennek nem akart világosodni. Még egy halvány árnyalatot sem. :(


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyibe kerül egy ilyen korlát?

Összesen 16 méter léc (vagy deszka) szükséges hozzá. 8-8 méter, mert két sorban van rakva. Nem tudom milyen vastagságú, szélességű lenne jó. Teraszra kell korlátnak.

1

A multi cutter vagy a renovátor rezgőfűrész mennyire hasznos?

Valaki használta már valamelyiket? A Bosch mennyivel jobb mint a tv shop-os renovátor?

1

Milyen tolómérő márkákat ajánlotok?

Most kezdtem el gépész iskolába járni, és szeretnék egy saját tolómérőt. az iskolának mitutoyo van. 0,05ös kéne. Milyen márkát, milyen árkategóriába ajánlotok nekem tolómérőt ?
Nagyon köszönöm!

7

Hogyan lehet kiszedni beletört kulcs miatt a zárbetétet?

Van egy kinyitott ajtó hengerzárral, amibe beletörött a kulcs az egyik oldalt. A zárbetétet szeretném kicserélni. Műszaki ember vagyok, de sajnos ebben a témában hiányos az ismeretem. Olvastam már ragasztásos, kifúrásos módszerről is. Elgondolásom szerint a kifúrásos lenne a megfelelő. Kérdésem, ha van itt specialista, hogy 13-as vagy 16-os fúróval kell kifúrni? Minden hasznos választ más módszerek említésével is nagyon szépen megköszönök.

4

Hogyan lehet ablakot eltüntetni fényveszteség nélkül?

A nappali és az előszoba közötti ablakot szeretnénk eltüntetni úgy hogy a fény is megmaradjon (mivel másik ablak nincs) de fűtés szempontjából is megfelelő legyen.

3

Szoba leválasztás?

52négyzetméteres lakásban lakunk. Az lenne problémám,hogy külön szobát szeretnék de csak egy kis szoba van ahol a szüleim laknak és egy nagyszoba ahol én lakok az öcsémnel +van egy hal a két szoba között ahol nincs ablak. Valahogy megkéne oldani hogy legyen egy külön szobám gondolkoztam azon hogy a nagyobbik szobát gipszfallal leválasztjuk de a szüleim szerint ez drága ,a halban pedíg csak egy ágy fér el. Tudnátok mondani olyan megoldásokat amu kivitelezhető,nem drága és jól hangszigetel?

1

Villanyszerelés, hol kapok kék vezetéket?

De jó a sárga, fehér vagy piros is, vékony legyen, 1.5mm vastag, pár méter, és ne legyen benne rézhuzal, tehát a vezeték műanyag külseje kell drót nélkül mert damilt akarok belehúzni, horgászni kell.

3

Lehet tömíteni szilikonnal a wc kagyló vízbefolyó részénél a gumi és a cső csatlakozásánál vagy ki kell cserélni a gumit mindenképpen?

2

Ciszterna belvárosi lakásban, szennyvíztisztító? Sokkal olcsóbb víz.

Iszonyat magas a vízdíj, ezért gondoltam, hogy a régi kamrából kialakítanék egy víztározót, a mosógépből kijövő, mosdóból lefolyó, kádból lefolyó, mosogatóból lefolyó vízet fokozatos finomságú szűrőkön át tisztítanám gyakorlatilag desztillált vízzé (kb 50 ezerbe kerülne) aztán egy szivattyúval belenyomnám a ciszternába ami a spejzban van. Innen a víz visszacsoroghatna a mosogatóba, a mosógépbe, és még fürödni is lehetne vele, persze ivóvíznek nem használnánk. Gyakorlatilag egy zárt rendszer lenne az egész, és nem lenne más dolgom mint a könnyű szennyvíziszapot kilapátolni a szűrőkből hetente, és kidobni a szemetesbe, esetleg a ciszternába 1-1 klórtabletta.

A wc természetesen csak öblítés szinten lenne a körre kötve és a mosogatógépből kifolyó vízen is erősen gondolkozom. A szennyvízülepítő, ami a ciszterna mellett lenne kéménybe vezetett szellőzővel szellőzne.

Ha megfelelőek a számításaim havi 15-20 ezer forintos vízszámlát tudnánk 1-2 ezer forintra csökkenteni. A szivattyúk áramdíja 1-2 ezer forint havonta.

4

A ragasztópisztolyokba többféle fajta ragasztótípus rakható töltelékként, vagy egyféle van? És az mire jó leginkább?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!