Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet farmeranyagot házilag (1 db)

Hogy lehet a farmeranyagot házilag megkoptatni?

Legjobb válasz: Súrolópor vagy folyékony súrolószer,szivacs+egy kis víz.Nekem bevált.

Súrolópor vagy folyékony súrolószer, szivacs+egy kis víz.Nekem bevált.
A enyhén hypos víz is jó.
Esetleg próbáld meg mosógépben fehérítõvel + fõzõmosás 95°C-on
domesztosz
Na én tegnap kipróbáltam. Hipokolritos tisztítószeres meleg vízben áztattam egy kék farmert fél napig, közben forgattam, nyomkodtam. Olyan hipó szag volt, hogy még az elõszobában is lehetett érezni. De a farmer egy istennek nem akart világosodni. Még egy halvány árnyalatot sem. :(


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nagy hőmérsékletű testet mivel lehet hőszigetelni?

Lényegében egy 280-300 °C-os Füstgép kazánját kellene leszigetelni!
Mivel lehet, vagy Milyen anyaggal szokták?

2

Hogyan tudok itthon kulcsot másolni?

Van ugye egy módszer, hogy veszek egy nyers kulcsot és kireszelgetem, de nekem ez nem lesz jó, ugyanis nem tudok nyers kulcsot venni. Itt a kulcs a kezemben viszont valami alternatív módon kéne egy kulcsot létrehoznom. Van ólmom például abból kéne kiönteni, vagy ilyesmi.
Ha bármi ötletetek van írjatok kérlek.
Esetleg hogy mivel és hogyan tudnék mintát venni a kulcsról, hogy késöbb kiönthessem.

Válaszokat előre köszönöm és mindenkinek jó barkácsolást :)

4

Tudnátok ajánlani Csongrád, Szentes környékén jó redőnyöst? Köszönöm.

0

Natúr fenyő ágyat mivel lehet lefesteni?

5

Padlófűtés bekötés közvetlen 800L két hőcserélős (PR2) puffertartály hőcserélőire. Ilyet célszerű, hatásfok?

2 hőcserélő csöves 800L puffert (SunS. PR2) szeretnék beépíteni úgy, hogy a padlófűtés kör közvetlenül a két hőcserélőn menjen keresztül (egymás után), a lentin majd a fentin. A kazán az előállított meleg vizet közvetlen a tartályba felülről töltené be és alulról vételezne. A két kör így hidraulikailag független, ellenáramú hőcserélőnek tekinthető a tartály. A puffer fagymentes helyen lenne. Ez a kialakítás azért lenne célszerű mert – költséget tekintve - nem mindegy, hogy csak a padlófűtésbe keverek glikolt vagy a kazánba és a pufferbe is. Úgy tudom, hogy a hőforrást szokás a csőtekercsbe (hőcserélő) vezetni, de akkor ez itt fordítva lenne. Ilyet lehet, ha igen milyen hatásfokra lehet számítani, mekkora lenne az eltérés egy hőcserélő nélküli (üres) pufferhez képest? A fenti puffer hőcserélő felület 1.8m2 (11.1L), a lentié 2.9m2 (17.9L), a padló felülete kb. 140m2.

0

Öt ponton záródó bejárati ajtó zárát házilag helyre tudnám hozni?

Van egy Tarna nevű, 5 ponton záródó bejárati ajtóm, amin ma délelőttől nem tudok kimenni ! Azt történt, hogy az unokaöcsém az ajtó előtt állt és ki akartam nyitni neki (ehhez kettőt kell fordítani a záron!) és ő az első fordítás után türelmetlenül lenyomta a kilincset kívülről. Miután nem nyílt ki, én belülről visszazártam és újrakezdetem a kinyitást, mire ő az első elfordítás után megint lenyomta kívülről a kilincset...(ezután már kiabáltam vele, hogy többet hozzá ne nyúljon)...és azóta nem nyílik az ajtóm...egyszer el tudom fordítani a kulcsot, a második fordításig már nem jut el, megakad.
Kérdés 1. házilag van-e erre megoldás, 2. ha szakember kell, akkor milyen foglalkozik vele és kb. mekkora összegre lehet számítani ?

2

Mit jelent az hogy, a benzines láncfűrész motorja melegszik?

Mi okozza ezt a hibát?

4

Üdv mindenkinek! A kompresszoromhoz szeretnék nyomáskapcsolót készíteni! Egy oldalon olvastam hogy lehet házilag is csinálni. Nyomás: 3-12 Bar (többi lent) ?

ohadtul unom már otthon az unatkozást.
És mindenféleképpen én szeretném elkészíteni!
kérlek írjátok le, hogy mik kellenek hozzá.
és hogy hol lehet beszerezni.
rajzokat is várok.
előre is köszönöm!

2

Veszek mondjuk fehér blúzt. Milyen festékkel festhetek rá, hogy ne jöjjön ki mosáskor?

2

Siófokon és/vagy Budapesten hol lehet plüss anyagot kapni nagy választékban?

A helyzet az,hogy plüssjátékokat szeretnék varrni,de eddig szinte egy méteráruban sem találtam,interneten pedig nem szeretnék rendelni,mert úgy nem látom az anyag textúráját/stb. Előre is köszi a válaszokat :)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!