Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet fájlt megnyitni (75 db)

TGA fájlokat hogy lehet képként megnyitni?

Legjobb válasz: azok képfájlok, ajánlom a megnyitásukhoz az irfanview nevû programot

azok képfájlok, ajánlom a megnyitásukhoz az irfanview nevû programot
Vagy töltsd le a Gimp-et innen: http://www.gimp.org/ Ez egy ingyenes kép szerkesztõ program. Ezzel megtudod nyitni a tga formátumú képeket és akár más formátumba el is mentheted hogy Gimp nélkül is megtudd nyitni. Vagy itt van egy TGA kép nézegetõ: http://tgaviewer.com/

Hogy lehet megnyitni a BDL fájlokat?

Legjobb válasz: http://pcsupport.about.com/od/fileextensions/f/bdlfile.htm Amúgy MINDENFÉLE fájlt meg tudsz nyitni pl notepaddal. Vagy programozói szemszögbõl mint bináris fájlt, bármely fájlt képes vagy olvasni amihez van jogod. Te nem megnyitni akarod, te "lejátszani" szeretnéd.

http://pcsupport.about.com/od/fileextensions/f/bdlfile.htm Amúgy MINDENFÉLE fájlt meg tudsz nyitni pl notepaddal. Vagy programozói szemszögbõl mint bináris fájlt, bármely fájlt képes vagy olvasni amihez van jogod. Te nem megnyitni akarod, te "lejátszani" szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: És mivel lehet lejátszani?
A linket is elolvastad? OneSpace Designer Bundle, tehát feltehetõen egy hasonló nevû program valamilyen adatfájlját találtad meg.


Uh vki ne tudja hogy lehet megnyitni milyen progival . Pl kiterjesztésű fájlt? :O

Egy számlát kéne megnyitni, de nem sikerült, sima szöveges dokba mentette le vmi progi kéne hozzá:O de nem vágom vki tudna segíteni pls:O köcce el?re is einvoice.pl

Legjobb válasz: Amennyire én tudom, a .pl a PERL-fájlok kiterjesztése. Ehhez a Perl értelmezõre van szükség, amit letölthetsz innen: http://downloads.activestate.com/ActivePerl/releases/5.12.1... Megfelelõ verziójú Windows Installer is kellhet hozzá. Persze nem 100%, hogy az egy perl fájl, elvileg lehet más fájltípus kiterjesztése is .pl. Esetleg ha a fájlt megnyitod jegyzettömbben, be tudnád másolni az elsõ néhány sorát? Abból többet megtudnék.

Amennyire én tudom, a .pl a PERL-fájlok kiterjesztése. Ehhez a Perl értelmezõre van szükség, amit letölthetsz innen: http://downloads.activestate.com/ActivePerl/releases/5.12.1... Megfelelõ verziójú Windows Installer is kellhet hozzá. Persze nem 100%, hogy az egy perl fájl, elvileg lehet más fájltípus kiterjesztése is .pl. Esetleg ha a fájlt megnyitod jegyzettömbben, be tudnád másolni az elsõ néhány sorát? Abból többet megtudnék.
Totalcmd-ben nevezd át a pl-t pdf-re.
A kérdező hozzászólása: %PDF-1.3 %âãÏÓ 7 0 obj << /Type/XObject /Subtype/Image /Width 4960 /Height 7015 /BitsPerComponent 1 /ImageMask true /Filter/FlateDecode /Length 33194 >> stream x¶ì½Ï²«FÖ·™*ƇñÐÇI_‚‡5¨0þîÄ—PCw„〬®>úƒ®KùÐçAõ¬.·9ñjØTÔ y£ ²×ZÉ_ ¤D‰´÷ï9gom!$xùw¡1
A kérdező hozzászólása: letöltöttem az elsõt sikerült letölteni de amikor menyitoma fájlt elmegy a kép:S még az írásokat sem látom fekete villanás :S, A második linkrõl nem tudtam leszedni errort irt ki:O fáradt vagyok szerintem holnap újra megpróbálom hátha:D am köcce :) )))
Igen, amit bemásoltál, abból látszik, hogy ez egy PDF-fájl, ami valamiért át lett nevezve. Nevezd át .pdf-re, és ha még nem lenne feltelepítve, tedd fel az Adobe Readert!
Universal Viewer Free http://www.freeweb.hu/zityisoft/portable.html (lefele görgetve a 2.__Start Downloadra klikk)
A kérdező hozzászólása: uh xD köszikee :P sikerült pucc

FTP kapcsolaton, hogy lehet megnyitni egy fájlt úgy, hogy egy másik fájlt érje el?

Minecraft szervert futtatnék FTP-n, de mikor indítom, kiírja, hogy nincs joga a következőt elérni... Ezt, hogy lehetne megoldani?

Legjobb válasz: Nem ismerem a minecraftot, de szerintem oda nem ftp kapcsolat kell. Az ftp (file transfer protokol) kizárólag a fájlok átvitelére szolgál. Esetleg ha mégis az kell lehet hogy a portbeállítással lesz valami gubanc.

Nem ismerem a minecraftot, de szerintem oda nem ftp kapcsolat kell. Az ftp (file transfer protokol) kizárólag a fájlok átvitelére szolgál. Esetleg ha mégis az kell lehet hogy a portbeállítással lesz valami gubanc.

Hogyan lehet egy PRC fájlt PDF-é konvertálni vagy mivel lehet megnyitni?

Legjobb válasz: Megnyitni ezzel tudod : Mobipocket Reader Letöltése : http://ipon.hu/utils/Mobipocket_Reader Konvertálni próbáld ki ezt : http://www.processtext.com/abcpalm.html esetleg ezt : http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Vagy próbáld ki ezeket az internetes konvertáló oldalakat : http://www.mobi-to-pdf.com/ vagy : http://www.istonsoft.com/pdf/convert-prc-to-pdf.html

Megnyitni ezzel tudod : Mobipocket Reader Letöltése : http://ipon.hu/utils/Mobipocket_Reader Konvertálni próbáld ki ezt : http://www.processtext.com/abcpalm.html esetleg ezt : http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Vagy próbáld ki ezeket az internetes konvertáló oldalakat : http://www.mobi-to-pdf.com/ vagy : http://www.istonsoft.com/pdf/convert-prc-to-pdf.html

Google Chrome böngészővel hogyan lehet a fájlokat közvetlenül megnyitni mentés nélkül?

Nagyon idegesít?, hogy elmenteni akarja a fájlokat és nem kínálja fel a megnyitás lehet?ségét. Erre a problémára keresek megoldást. Köszi

Legjobb válasz: ha csak megnyitnád, akkor is ugyan úgy letöltené, és letörölni már nem törölné le magától. annyi a különbség, hogy másik mappában van. de, hogy válaszoljak is: nem lehet megváltoztatni.

ha csak megnyitnád, akkor is ugyan úgy letöltené, és letörölni már nem törölné le magától. annyi a különbség, hogy másik mappában van. de, hogy válaszoljak is: nem lehet megváltoztatni.
A kérdező hozzászólása: Ok értem, de pl a firefox felkínálja hogy mentse vagy megnyissa. Tehát akkor chrome-nál ilyen választást nem lehet elérni?
Ha a megynitást választod akkor is letölt elõbb, csak ideiglenes mappába :)
alul megjelenik a sávban amit letöltesz. letöltés közben kattints rá és majd megnyitja ha lejött automatikusan, ha azt szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: OK, köszönöm a válaszokat.
Letöltéseket meg tudja jeleniteni a bal alsó sarokban. Le is tölti ideiglenes (Download) mappába. Ha ez zavar, akkor állítsd be úgy, hogy állítsd be úgy, hogy használja a Mozilla Firefox importot. Csavarkulcs/Beállítások/Személyes adatok/Adatok importálása egy másik böngészõbõl.

Hogyan lehet megnyitni az SFV fájlt mert szedte me egy filmet és nemtom megnyitni? Ha valaki tud lécci adjon egy linket ahonnan lelehet szedni a progit amivel meg lehet nyitni.

Legjobb válasz: Ha jól gondolom, volt mellette egy rakás olyan file hogy mondjuk *.050 stb.... na azokból a *.001 et megynyitod total commanderben onnan tudod kimásolni a filmet :D

Ha jól gondolom, volt mellette egy rakás olyan file hogy mondjuk *.050 stb.... na azokból a *.001 et megynyitod total commanderben onnan tudod kimásolni a filmet :D
Kiegészítve az elõzõ hozzászólót, ha nem értené a kérdezõ. Az sfv egy olyan fájl, amit pl totalcommanderrel lefuttatsz (dubla katt), vagy még nem próbáltam de parancssorral is lehet sztem, akkor leellenõrzi, hogy a letöltött fájlok helyesek-e, nem hibásak.
Az sfv csak ellenõrzõ összeg. Pl. Total Commanderrel tudod használmi.

Hogy lehet tömörített fájlt megnyitni?

Zenéket töltöttem le és RAR fájlként jelenítette meg. Hogyan tudnám ezt kibontani? Mire lehet ezt alkalmazni? A Windows Media Playerrel akarom lejátszani...

Legjobb válasz: Winrar nevü progival lehet megnyitni, vagy total commanderrel.

Winrar nevü progival lehet megnyitni, vagy total commanderrel.
Ha RAR programmal van betömörítve, akkor kell legyen a gépeden RAR program és elõször azzal kell kicsomagolnod ezeket a fájlokat. Utána bármilyen programmal lejátszhatod õket. Ezért szoktak mostanában ZIP programmal tömöríteni, mert az be van építve a windows-ba.

Hogy lehet megnyitni Windows 7-en . ISO fájlokat megnyitni?

Nagyon fontos lenne :$$

Legjobb válasz: Daemon tools program képes erre

Daemon tools program képes erre
vagy az Alcohol 120%


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!