Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet elöbb (221 db)

Hogyan lehet elobb nyugdijba menni?

Legjobb válasz: Kifizeted az államnak a nyudíjjárulékodat elõre 65 éves korodig, és akkor nyugdíjba mehetsz elõbb.

Kifizeted az államnak a nyudíjjárulékodat elõre 65 éves korodig, és akkor nyugdíjba mehetsz elõbb.
uránbányába mész dolgozni
1. viccelsz vagy pár évet tényleg meg lehet "venni"?
Nem lehet megvenni elõre az éveket. Ilyen már nagyon régóta nincs. Hogy lehet? - Belesel valamilyen kedvezménybe (40év, baletttáncos vagy, stb) - Olyan gazdag vagy, hogy már nem kell dolgoznod (ekkor már 16 évesen is, a suli befejezése után egybõl "nyugdíjba" mehetsz).

Hogy lehet előbbre hozni a menstruációt? Valaki valami praktika?

Késik 5napja és ideges vagyok.Teszteltem ma,de aszerint nem vagyok terhes.Ha nem jön meg,akkor 1hét múlva újratesztelek+elmegyek n?gyógyászhoz.Addig is valami tanács?

Legjobb válasz: Konkrétan semmit sem tudsz csinálni. Esetleg próbálj meg egy kád meleg vízbe belefeküdni, a melegtõl "elindul", legalábbis nekem segíteni szokott.

Konkrétan semmit sem tudsz csinálni. Esetleg próbálj meg egy kád meleg vízbe belefeküdni, a melegtõl "elindul", legalábbis nekem segíteni szokott.
Hastánc, cickafarkfû tea.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mindet kipróbálom. Én még a vörösborról hallottam és az Aviva tornáról(utóbbit az elõbb szedtem le netrõl) Remélem segíteni fognak...
Igen, az alkohol is segít, de ha mégis terhes vagy és meg akarod tartani a babát, akkor azt inkább mellõzd...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes, eddig 3tesztet csináltam...de még mindig nem jött meg..:(

Hogy lehet előbbre hozni a mensit?

Van-e valami házi praktikátok a mensi pár nappal való el?bbrehozására? (Fogamzásgátló nélkül)

Legjobb válasz: Én a vörösborról hallottam, de nem kell belõle sokat inni csak 1-2 dl-t. Én még nem próbáltam, szóval nem vagyok teljesen biztos benne, hogy hatásos. Egy próbát megér.

Én a vörösborról hallottam, de nem kell belõle sokat inni csak 1-2 dl-t. Én még nem próbáltam, szóval nem vagyok teljesen biztos benne, hogy hatásos. Egy próbát megér.
Ááá, bocs, nem figyeltem a zárójeles részt. Akkor nincs ötletem.
Csak tegnap volt az utolsó ilyen kérdés.
A kérdező hozzászólása: Drága utolsó válaszoló! Mielõtt feltettem a kérdést beírtam a keresõbe néhány kulcsszót, de nem adott ki találatot. A kérdés kiírásakor sem adott ki hasonló kérdést, így elküldtem. A kiírása után találtam rá egy darab ilyen jellegû kérdésre, de törölni már nem tudok... De ennyire hasznos választ azért ne adj:)
Ha szedsz tablettát, akkor ha abbahagyod a ciklus vége elõtt, 1-2 nap alatt megjön.

Letöltöttem egy filmet jó minőségben aviban, kiírtam és lejátszottam de előbb van a kép mint a hang de van mikor előbb van a hang mint a kép. Mitől van ez, vagy hogyan lehet elkerülni a problémát?

Legjobb válasz: nem szereti a DVD lejátszó azt a formátumot, AVI-ból kismillió fajta létezik, attól hogy az egyiket nem szereti a másikat lehet hogy még boldogan lejátsza

nem szereti a DVD lejátszó azt a formátumot, AVI-ból kismillió fajta létezik, attól hogy az egyiket nem szereti a másikat lehet hogy még boldogan lejátsza
Még a számítógépen nem csúszott?
A kérdező hozzászólása: de a számítógépen normálisan lejátsza a filmet, csak én leszedtem 6 filmet abból egyet kiírtam és félek hogy a többi is ilyen lesz. nemtudom hogy mit csináljak mert a többi avis filmemet lejátsza normálisan. számítógépen meg nem tárolok filmet csak addig amíg ki nem írom
Nos ez így nekem magas, talán valami kodeket nem szeret... Ha a gépen jó a film, akkor nem kéne ilyesmit produkálnia a lejátszóban. Régebben kiírt filmjeiddel mi a helyzet, azok rendben vannak? Egy ötlet:Konvertáld dvd videoba ezt az egy problémást, ha a többi jó, és tuti a gépen rendben van minden.

Hogy lehet minél előbb és hatásosan 5 kg-ot fogyni?

16 éves vagyok és van amikor nagyon rám jönn az ehetnék és olyankor nem birok magammal de szoktam futni vagy táncolni,169 cm vagyok és 55kg de szeretnék 50 kg lenni mert amúgy is er?s csontozatú vagyok!

Legjobb válasz: Szia, ha minél elöbb akarsz, akkor nem lesz hatàsos. Adj magadnak 5-6 hetet az 5 kilo leadàsàra, ugyanis hetente max 1 kg leadàsa az egészséges fogyàs. Ez még nem elég ahoz, hogy megörizd az 50kg-os sulyodat,mert ezutàn következik a stabilizàlàs, ami azt jelenti, hogy vigyàznod kell nehogy visszaszedd a leadott kilokat. A visszahizàst ugy kerüld el, hogy tovàbbra is mértékletesen étkezel. Es még egy fontos dolog: az Isten megörizzen attol, hogy a magazinokban publikàlt idiota fogyokuràkat kiprobàld, mert olyan ördögi körbe kerülsz, hogy egész életedben yoyozni fogsz a kiloiddal. A fogyàshoz elég, ha a szokàsos adag 3/4-ét vagy felét eszed ( kaloriacsökkentés). Bàrmit lehet enni, csak mennyiség kérdése.

Szia, ha minél elöbb akarsz, akkor nem lesz hatàsos. Adj magadnak 5-6 hetet az 5 kilo leadàsàra, ugyanis hetente max 1 kg leadàsa az egészséges fogyàs. Ez még nem elég ahoz, hogy megörizd az 50kg-os sulyodat, mert ezutàn következik a stabilizàlàs, ami azt jelenti, hogy vigyàznod kell nehogy visszaszedd a leadott kilokat. A visszahizàst ugy kerüld el, hogy tovàbbra is mértékletesen étkezel. Es még egy fontos dolog: az Isten megörizzen attol, hogy a magazinokban publikàlt idiota fogyokuràkat kiprobàld, mert olyan ördögi körbe kerülsz, hogy egész életedben yoyozni fogsz a kiloiddal. A fogyàshoz elég, ha a szokàsos adag 3/4-ét vagy felét eszed ( kaloriacsökkentés). Bàrmit lehet enni, csak mennyiség kérdése.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :)
Szia! Nekem a lányom szintén 16 éves, szintén 169 cm és 55 kg, de egy deka felesleg sincs rajta, pedig erõs csontozatú õ is. Szerintem neked az 50 kg már nagyon kevés lenne, elvesznének a nõi formáid, ami nem úszógumit jelent, hanem szerintem az a tökéletes ún. homokóra alak. Egyébként nagyon egyetértek az elõttem szólóval, én is így adtam le 5 éve 22 kg-t és ezt azóta is tudom tartani. Úgyhogy ha már mindenáron le akarsz fogyni, fogadd meg a tanácsát, folytasd a sportolást, csak ügyelj arra, hogy nehogy anorexiába csapjon át a dolog! Sok sikert! :)
A baba mérete és fejlettsége alapján értékelt a gép!:) Boldog babavárást
a baba méretei alapján számol az uh de nálam ez bejöt vagyis nekem az én számitásaim szerint is a gép adja a jó hetek számát nem a menzi de még itt az elején neked változhat a szülésig egy párszor lehet hogy a végén még rá is fotok húzni egy hetet majd a babód eldönti mikor akar megszületniaddig jó baba várást

Mondtam a lánynak facebookon, hogy találkozhatnánk 2odjára is. Azt mondta, hogy "lehet róla szó". Ez ilyen félválasz, ami előbb utobb kifogásokba megy át, hogy mégsem akar találkozni?

Legjobb válasz: Szerintem te nem a huszonéves korosztály vagy, úgyhogy lehet, hogy kissé elavult már az információm, de nálam/nálunk a "lehet róla szó" mindig azt jelentette, hogy "Lehet róla szó. Én nem fogok neked könyörögni, de, ha elhívsz megint, akkor felõlem oké". Ha én nem mertem/akartam konkrétan elutasítani, akkor egybõl a kifogásokkal kezdtem, hogy "hát, nem tudom, mikor lehetne összehozni, mert még blabla, meg aztán mindjárt kezdõdik a suli, és még bla bla..", hihetõ aktualitásokkal behelyettesítve, "de majd még meglátjuk, jó?". Ha engem kérdezel, ez annyit jelent, hogy lehet róla szó, ha te szóba hozod.

Szerintem te nem a huszonéves korosztály vagy, úgyhogy lehet, hogy kissé elavult már az információm, de nálam/nálunk a "lehet róla szó" mindig azt jelentette, hogy "Lehet róla szó. Én nem fogok neked könyörögni, de, ha elhívsz megint, akkor felõlem oké". Ha én nem mertem/akartam konkrétan elutasítani, akkor egybõl a kifogásokkal kezdtem, hogy "hát, nem tudom, mikor lehetne összehozni, mert még blabla, meg aztán mindjárt kezdõdik a suli, és még bla bla..", hihetõ aktualitásokkal behelyettesítve, "de majd még meglátjuk, jó?". Ha engem kérdezel, ez annyit jelent, hogy lehet róla szó, ha te szóba hozod.
Én akkor mondtam ilyet mikor nem akartam túl lelkesnek tûnni.
hát, nálam ez a talán kategória, ami elvileg a lányoknál az igen - de én nem vagyok fb generáció... pl. elsõ találkozás után hívnám a csajt, nem a "facén" írnék...
nem, ez az hogy majd még megbeszélitek mikor találkoztok:)
A kérdező hozzászólása: j aés nem indokolatlanul fogdosom a lányokat, hanem megerösités kérése nélkül. Egészen más. pl, szemben álltam vele, mert vártam h utolérjen, megfogtam a kezét, odahuztam, magamhozöleltem. Kicsit látszott rajta, hogy húúúúúúha, mert ezek tökös lépések.
A kérdező hozzászólása: volt már ilyen randi, hogy utána nem akart találkozni a lány, mert hogy én össze akarok jönni vele és "neki ez nem kell" az a baj, hogy ezek a randidolgok ilyen egytényezõsen müködnek. Mégohzzá az az egyetlen meghatározo dolog, hogy mennyire jössz be a nõnek.
az a baj, hogy ezt így gondolod, nagyon számít a külsõ, nem tagadom, de a személyiség az rombolni és építeni is tud, és a tiéddel az a baj, hogy frusztrált vagy (csak szerintem) hogy vannak nálad jobban kinézõ pasik ezt már nem tudom hol hallottam, de megéri megjegyeznek ha egy lány azt látja rajtad, hogy nem hiszed magad elég jónak, akkor hogyan felelhetnél meg neki, ha még magadnak sem tudsz ha nem így van ne vedd magadra, de akárhogy is lesz sok sikert!
A kérdező hozzászólása: de õ mit sem tud ezekröl...én elhivtam randizni, bejelentettem, hogy eljöhetne megint. Az, hogy jön egy jobb pasi, és az jobban tetszik a lánynak, akkor most én fejre is állhatok.
A kérdező hozzászólása: én elég jonak hiszem magam, de maradjunk a realitások talaján: én nem vagyok magas, nem vagyok ferfias, erös testalkatu és joképü sem, mig mások ezeket alapbol megkapják a természettõl.
A kérdező hozzászólása: és azok a fiuk akik alapbol jol néznek ki, viszonylag könnyen eljutnak szexig olyan lányokkal, akik vállalhatóan szépek, de nekem meg ilyen éppencsak összejöhet kategoriák. Pl ez a lány is jobban néz ki mint én.
A kérdező hozzászólása: meg is jött a kifogáshalmaz, jobban kinézõ pasi bekerült badoorol a facebook ismerösei közül, egyértlemü a helyzet: NEM KELLEK NEKI.
Tudod mit? Sajnáltasd csak magad. Ha nyavajogsz, hogy a jobban kinézõ pasiknak több az esélyük, attól tuti jobb lesz a helyzeted. Igen, aki jobban néz ki, annak könnyebben megy. Aki kevésbé, annál meg nem áll fenn az a veszély, hogy valaki mellé csak dísznek kell és dugásra. Ha valaki talál nálad jobb faszit, akkor keress egy olyan csajt, akinek te vagy a legjobb. Ennyi. Ne rinyálj.
Óh ne aggódj annyira, hogy jobban néz ki mint te.Nézz körül a világban, nagyon ritka, hogy két azonos kategóriájú szépember van együtt.A szerelem meg amúgy sem a külsõtõl függ, ahhoz kémia kell. A másik meg hogy én akkor is "lehet róla szó" tipusú válaszokat adok a férfiaknak, ha közben majd szétvet a vágy, hogy találkozzunk, pont mert nem akarom, hogy levágja, hogy mennyire odavagyok érte.Úgyhogy ez simán lehet csak visszafogottság és túláradó érzelmektõl való tartózkodás is, ami pedig nem zárja ki, hogy belül meg alig várja, hogy lásson :)
Majd még megbeszéljük, mikor. Ennyi, szerintem nem kell túlbonyolítani.
Én azt nem értem, amikor azt mondta a csaj, lehet róla szó, miért nem fixáltad le azonnal a következõ randit.
A kérdező hozzászólása: de ha közbejön egy sokkal jobban kinézõ gyerek, akkor miért ne válassza õt?
Nem baj, kedves válaszoló, te sem illenél hozzám, de hát így szép a világ, nem?:) Én megtaláltam a saját foltomat, drukkolok, hogy találjátok meg ti is. ÉS magamból indulok ki, hisz honnan máshonnan tudnék, nem fogok senkinek tuti recepteket osztogatni, hogy szedjen fel egy csajt, mert amióta a világ a világ, ez soha nem sikerült még senkinek. Sõt, ha azt kérdeznétek, hogy mi hozzám a tuti recept, még arra sem tudnék válaszolni, pedig már huszoniksz éve együtt élek saját magammal:) Szóval, még annyit fûznék a végére, hogy az indokolatlan testi érintés lehet néha ijesztõ is a lány számára, pláne, ha elõtte bizonytalan volt. Én erre a helyedben odafigyelnék, ezt csak biztosnak tûnõ befutókon alkalmaznám, ha férfiállat lennék. Másrészt a magasság esetetekben nem releváns, hisz nem vagy nála alacsonyabb. Harmadrészt: bárki bele tud kötni bárki külsejébe. Senki sem tökéletes. Az pedig, hogy te ezt így gondolod, lehet hatalmas mellényúlás is, ha például õt a külsõd megfogná, de érzi rajtad ezt az enyhe komplexust, és emiatt lesz bizonytalan. Amúgy, ha elment veled randizni, és másodszorra is szóba állt veled, sõt, egy második randiról is "lehet szó", akkor nem hinném, hogy olyan aggasztónak találja a megjelenésed:)
A kérdező hozzászólása: én nem vagyok hösszerelmes, én ugy csinálok randin, mintha tudnám, hogy kellek a lánynak, és akar engem, ezért kérés nélkül érek hozzá, a legnagyobb természetességgel kerülök hozzá közel fizikálisan, stbstb. Sajnos azzal nem tudom lenyügözni, hogy 1 fejjel magasabb vagyok nála, mert csak papiron vagy 10 centivel, meg egyazegyben jobban néz ki tölem. Túl sok ellenérvet tudna kitalálni már csak a külsöm miatt is.
Ez annak a burkolt jelentése, hogy "nem volt jó az elsõ találka, valahogy le kell koptassam a srácot de azt kell éreztetnem vele hogy az õ hibája".
A kérdező hozzászólása: nem szokták megmondani a lányok nyiltan, hogy NEM. Egy párszor már beszoptam ezzel. Kifogás hegyek és majd az ember hámozza ki magának, hogy mi a tényállás.
A kérdező hozzászólása: jaj ha arra nem vagyok nyul, hogy randin pár perc után már hozzáérjek, és 1-2 óra mulva már magamhoz merjem ölelni meg ilyesmik, mindezt viccesen és lazán, akkor szted nyul lennék felhivni?
A kérdező hozzászólása: semmi esetre nem akarok beleragadni csetelésbe. A telefonálás valoban jobb, mert kötve van, nem ragadhat le órákat a válaszadással, valamennyire nyilt és egyenes kommunikáciot lehet folytatni.
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok. Az elsõ randin koszáltunk a városban, nem játszottam meg magam, hecceltem, piszkáltam, vezettem a lányt, ugy érzem, hogy tudok mit kezdeni a helyzetekkel, fizikálisan közeledni is merek, nem kérek engedélyt minden kis apróságra. Én csak attól parázok, hogy mivel a lány jobban néz ki tölem egy kategoriával, ezért inkább elmegy majd egy tölem 2x jobban kinézõ sráccal.
A kérdező hozzászólása: az optimális eset az lenne, ha a lány érezné a késztetést, hogy velem találkozzon és ne forditva.
Nálam az az optimális, ha a srác akar felszedni, és nem nekem kell õt.
A kérdező hozzászólása: de ha 1 izgatott kiskutyusra kezd hasonlitani, aki NAGYON fel akar szedni, akkor ne mondd már nekem hogy annyira hude be fog jönni?
Azért van különbség egy izgatott kiskutya, és egy olyan férfi (sõt, nagybetûvel: FÉRFI) közt, aki néha hamarabb felismeri, hogy akár csak 1 % esélye is van, mint, hogy bennem ez tudatosulna, és határozottan, de nem rámenõsen bebizonyítja számomra, hogy õ kell nekem:) A mostani párom is ilyen volt, és az elõtte lévõ is. Hihetetlennek tûnhet, de én az elsõ 2 randira mindig olyan elhatározással mentem el a párommal, hogy ejtem õt, mivel nem vagyok magamban biztos, és zárjuk le. De akárhányszor odaértem, õ kitalált valami meglepõt, olyan beszélgetéseink voltak, hogy elérte, hogy elkezdjem várni a következõt. Egy hõsszerelmes pincsi labdába sem rúghatott volna. Ennek 4 éve.
A kérdező hozzászólása: én az elõzõ csajommal ugy randiztam, hogy minden randiról ugy mentem el, hogy nem fogok többé találkozni vele. Harmadik randin már nála aludtam. Mondjuk õ neki nagyon tetszettem és látszott rajta a vágyakozás, hogy csokoljam meg, de erre nem került sor, és csak fecsegtem-fecsegtem.
legutóbb én is szó szerint ezt a választ kaptam, ki is derült, hogy nem akar semmit, persze kedvesen megmondta, h nincs ideje más dolgok miatt, nincs ideje pasira, aztán rá pár hétre bepasizott :D, én megértem, hogy kedvesek akarnak lenni, de az õszinteség a legtisztább, még ha fáj is azért remélem nem csak olyan lányok vannak mint az utolsó, bántás nélkül, de hozzám nem ilyen nõ illene, remélem van hozzám hasonló is
Ha én nem akarok találkozni, azt mondom, h "majd meglátjuk". A lehet róla szó szerintem pozitív.

Hány éves korban "derül ki", hogy valaki meleg? Az illetőben hány évesen tudatosul ez? Szerintetek az lehet, hogy valaki előbb jön rá, hogy egy ismerőse meleg, mint az illető maga?

Az egyik ismerősöm 15 éves és én már jó pár éve azt gondolom, hogy meleg, de szerintem ő tuti nem gondolja így. Meg úgy általában, még nem hiszem, hogy túlzottan izgatja a szerelem/szexualitás kérdése, (bár ki tudja, annyira nem közeli ismerősöm, hogy ilyeneket tudjak róla) Olyanokból gondolom, hogy meleg, hogy szinte csak lány ismerősei vannak, nagyon jól kijön velük. Olyan részleteket észrevesz emberek kinézetén, ami szerintem heteró fiúknál elég ritka: új frizura, új ruha stb. Többet foglalkozik a külsejével, mint egy átlagos 15 éves fiú (egyszer pl. körömvágásban kért tanácsot, mert zavarta, hogy a körmei íve nem egyenletes) Alapjában véve is érzékeny típus. Visszafogott, kedves, segítőkész. Amolyan "finom" lélek. Sokszor előfordult már, hogy férfiak kinézetét elemezte, és ilyenkor is elég apró részleteket kiszúrt. De olyan is volt, hogy egy sztárpár volt pl. a tévében, és ő konkrétan mondta, hogy neki a férfi a szimpatikusabb, jobban néz ki stb. Nem tudom, hogy ezeket csak bemagyarázom magamnak, vagy ezek tényleg utalhatnak arra, hogy ő meleg. Szerintetek? Egyébként én 23 éves lány vagyok, és a fiú a család egyik ismerőse, amikor vendégségbe megyünk, akkor találkozok vele, de már nagyon régóta ismerem. És természetesen nem azért kérdezem, mert zavar vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok. Meg sajnálom is szegényt, mert a család egy-két megjegyzéséből kiderült már, hogy nem épp "melegbarátok", úgyhogy ha tényleg meleg, nem lesz egykönnyű dolga.

Legjobb válasz: Hát én melegként férfinak érzem magam. Azok, akik pasik és lánynak gondolják magukat azok transzszexuálisok. Egyébként meg nehéz megállapítani bárkirõl rögtön, hogy meleg. Rólam nem igazán szokták feltételezni. Sõt olyan is volt, hogy valakinek konkrétan mondtam, hogy randiztam már fiúval és csak utána pár nappal késõbb kérdezte meg, hogy tényleg meleg vagyok-e, mert nem tudta hova tenni a dolgot. Hát sztem, ha valaki elárulja, hogy volt fiúval dolga az már hagy kétséget. Vannak nõiesebb melegek, de kevesebben vannak, de mivel õk a feltûnõbbek, ezért általánosítják a melegeket a nõiességgel. Elég sok meleg ismerõsöm van és 1-2rõl meglehet mondani, hogy meleg, de a többirõl nem. Heteró helyre szoktam járni bulizni és hát mit ne mondjak a nagy kanok, akik hajkurásszák a csajokat, inkább õk néznek ki melegnek. Hasig kivágott póló, olyan gatya, ami már szinte cica nadrág stb. Ez nyilván a mai trendnek tudható be, de azért vicces, hogy ma a heteró férfiak néznek ki melegnek és nem a melegek. Párommal egyszer buliban ránk mászott egy csaj. Szóval nem lehet tudni, hogy ha két fiú együtt van bárhol, akkor csak haverok, vagy titokban járnak is. A melegek is férfiak, a férfiakat szeretek és elsõ sorban a férfias vonást szeretik. Én is adok a divatra és törõdök a külsõmmel, de nem többet, mint a heteró fiú barátaim. 22 F.

Hát én melegként férfinak érzem magam. Azok, akik pasik és lánynak gondolják magukat azok transzszexuálisok. Egyébként meg nehéz megállapítani bárkirõl rögtön, hogy meleg. Rólam nem igazán szokták feltételezni. Sõt olyan is volt, hogy valakinek konkrétan mondtam, hogy randiztam már fiúval és csak utána pár nappal késõbb kérdezte meg, hogy tényleg meleg vagyok-e, mert nem tudta hova tenni a dolgot. Hát sztem, ha valaki elárulja, hogy volt fiúval dolga az már hagy kétséget. Vannak nõiesebb melegek, de kevesebben vannak, de mivel õk a feltûnõbbek, ezért általánosítják a melegeket a nõiességgel. Elég sok meleg ismerõsöm van és 1-2rõl meglehet mondani, hogy meleg, de a többirõl nem. Heteró helyre szoktam járni bulizni és hát mit ne mondjak a nagy kanok, akik hajkurásszák a csajokat, inkább õk néznek ki melegnek. Hasig kivágott póló, olyan gatya, ami már szinte cica nadrág stb. Ez nyilván a mai trendnek tudható be, de azért vicces, hogy ma a heteró férfiak néznek ki melegnek és nem a melegek. Párommal egyszer buliban ránk mászott egy csaj. Szóval nem lehet tudni, hogy ha két fiú együtt van bárhol, akkor csak haverok, vagy titokban járnak is. A melegek is férfiak, a férfiakat szeretek és elsõ sorban a férfias vonást szeretik. Én is adok a divatra és törõdök a külsõmmel, de nem többet, mint a heteró fiú barátaim. 22 F.
nekem a közvetett rokonságomban van ilyen, de õ 19 éves már. Amikor kisebb volt, mindig nézte a szép fiukat a képeken. Állandóan azzal van elfoglalva h õ kövér, pedig nem az. Csak barátnõi vannak, és azok csak lelki barátok neki, el sem tudnám képzelni hogy egyszer csaja lenne. A szülei nagyon lányt vártak, hát megkapták... Én nagyon sajnálom õt. Egyébként nincs arról szó hogy meleg lenne, de szerinteted?...
Én amióta az eszemet tudom, csak a 40-50 es férfiak érdekeltek. És ez olyan 8-10 éves koromban lehetett. üdv!
13 vagyok és csak a fiuk érdekelnek szex terén ezt kb egy éve tudom magamról
Én 17 vagyok de csak most kezdek barátkozni ezzel a dologgal igaz volt barátnõm is de azzal nem volt jó ugy igazábol most már tisztába vagyok vele hogy meleg vok de idáig nem is gondoltam ilyesmire..
én már általános suliban tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak, pedig, erõsen tetszettek a fiúk, úh végül 15 évesen sikerült elfogadni magam, ami nem volt könnyû, egy ilyen intoleráns világban, de szerencsére kerestem és találtam olyanokat akik az én cipõmben járnak és ez segített
ezekbõl még nem lehet tudni...
Lehet meleg csak nem mondta el neked.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon bírom a melegeket, jófejnek tartom õket, csak pozitív tapasztalatom van velük, nem tudnék semmi rosszat mondani róluk, én nem ismerek olyat, aki rossz ember lenne vagy ilyesmi. De miért sajnálod? Nem kell õket sajnálni. Vagy azért, mert nem képes magának beismerni a melegségét? És ez a "szülei lányt vártak, hát megkapták" mondat elég gáz. A melegek nem lányok, szerintem ez elég sértõ.
van olyan, hogy egy ismerõsrõl elõbb derül ki! én is így voltam... Barátom bevallotta, hogy szerelmes beléb ésegy este berúgtunk és.... azóta együtt vagyunk!

Pou-n, hogy lehet olyat csinálni hogy ha elbuksz egy játékot és egyből ujra kezded és mikor csináltál egyet egyből vissza adja az elöbb elért potszámot?

Kérlek segitsetek nagyon fontos lenne!

Legjobb válasz: Hát, a legújabb frissítés óta ezt nem lehet megcsinálni, de viszont: Van egy olyan pou, amit ha felteszel akkor végtelen pénzt ad, és mindent meg tudsz venni, és a pou 1. szintû...(Ha kell a link írj, ez egy modded apk)

Hát, a legújabb frissítés óta ezt nem lehet megcsinálni, de viszont: Van egy olyan pou, amit ha felteszel akkor végtelen pénzt ad, és mindent meg tudsz venni, és a pou 1. szintû...(Ha kell a link írj, ez egy modded apk)
A kérdező hozzászólása: De akor a játékon meg marad azt amit csináltam vagy csak végtelen pénzem lesz?
A kérdező hozzászólása: Jah és hogy érted hogy felteszem?

Hogyan lehet kirakni pl egy facebook dobozt a weblapomra úgy, hogy amikor valaki ellátogat az oldalra előbb ez jelenjen meg előtérbe, és addig ne lehessen semmit csinálni az oldalon amíg be nem zárja vagy magától el nem tűnik?

Legjobb válasz: Csak arra tudok válaszolni, hogyan lehet Facebook dobozt kitenni. Ha oldal: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-b.. Ha profil: http://videosmart.hu/video/facebook-sajat-nevjegy-keszites-w..

Csak arra tudok válaszolni, hogyan lehet Facebook dobozt kitenni. Ha oldal: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-b.. Ha profil: http://videosmart.hu/video/facebook-sajat-nevjegy-keszites-w..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!