Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet elérni hogy (846 db)

Hogyan lehet elérni, hogy Isten Igéje az ember életét, kapcsolatait megváltoztassa, igéknek hogy kell engedelmesekedni, hogy valóra váljanak?

Legjobb válasz: Két szó is fura a kérdésedben:"elérni", és "valóra váljanak". Egyrészt ezt nem lehet "elérni", mivel a hit kegyelembõl adatik Jézus Krisztus által. Egész egyszereûen csak higyj, és ezzel mindent elértél. A többi dolog - a változások - a hited gyümölcsei lesznek, amik abból adódnak majd hogy más szemmel látod majd magad és az embertársaidat, ezért alapjaiban változik meg a gondolkodásod és a viselkedésed. "valóra váljanak" - az igék nem varázsigék. Ehhez többet azt hiszem nem is kell hozzáfûznöm. :)

Két szó is fura a kérdésedben:"elérni", és "valóra váljanak". Egyrészt ezt nem lehet "elérni", mivel a hit kegyelembõl adatik Jézus Krisztus által. Egész egyszereûen csak higyj, és ezzel mindent elértél. A többi dolog - a változások - a hited gyümölcsei lesznek, amik abból adódnak majd hogy más szemmel látod majd magad és az embertársaidat, ezért alapjaiban változik meg a gondolkodásod és a viselkedésed. "valóra váljanak" - az igék nem varázsigék. Ehhez többet azt hiszem nem is kell hozzáfûznöm. :)
Ha megfelelõen olvasod (értem ez alatt, hogy vagy vele, hogy egy szimbólumokkal telezsúfolt írást tartasz a kezedben), akkor az ige megtanít élni, tûrni, szeretni, de legfõképp elfogadni. Most nem a vallásokról beszélek, nem tudom, de nem is a a lényeg, te melyik felekezethez tartozol, hanem maga a hit, és a másik ember feltétel nélküli elfogadása. Ha ezt az egyet meg tudod valósítani, a kapcsolataid is pozitív irányba fognak fejlõdni.
"Isten igeje!" Eloszor is az elmedet kell atitatni ezekkel, hogy aztan mar a gondolataid is tisztak legyenek. Az ige, az cselekedet. Tehat a gyakorlatban megkell tanulnod azt, hogy nem csak olvasod ezeket, hanem elsajatitod, errol szol Jezus tanitasa.
valóban, meg kell tartani a parancsolatokat, ehhez viszont ismerni kell azokat. és miként a gazdag ifjú, sokszor az sem elég, hisz õ gyermekkorától fogva ezt tette. Ima, ismeretszerzés, ismeretek alkalmazása. az etióp eunuchot juttatod eszembe: "érted is, amit olvasol?" kérdezte tõle fülöp.
Én kiírtam a bibliából azokat a részeket, amik arról szólnak, hogy mi Isten akarata, majd ezt követõen éveken keresztül, ebben gyakoroltam magam, vagyis igyekeztem Isten akarata szerint élni.1-2 év után megváltoztak (pozitívan) körülöttem a dolgok – nem kicsit, nagyon. Ha a biblia.hit.hu keresõjébe bepötyögöd az akarat szót – ez némileg megkönnyíti a keresést. Úgy engedelmeskedtem, hogy mindig és minden körülmények között a bibliát tekintettem fõ zsinórmértéknek. Ugyan könnyebb rossznak lenni, mint jónak, de megéri a fáradságot.
" Hogyan lehet elérni, hogy Isten Igéje az ember életét, kapcsolatait megváltoztassa" Alapos agymosással.
Aki tudományosan vagy mûvészileg képzett, annak nincs szüksége vallásra. Johann Wolfgang von Goethe Gyermekkoromban elszántam magam, Hogy szólok istennek, ha van. De nékem õ égõ csipkefenyérben Meg nem jelent, se borban és kenyérben, Hiába vártam sóvár-irigyen, Nem méltatott reá, hogy õt higgyem. Karinthy Frigyes Nem hiszek a személyes Istenben, s ezt a felfogásomat sohasem titkoltam el, hanem mindig világosan kifejezésre juttattam. Ha van valami bennem, ami vallásosnak nevezhetõ, az az a határtalan csodálat, amelyet világunk szerkezete ébreszt bennem, világunké, amennyire azt tudományunk feltárni képes. Albert Einstein Az erkölcs alapjához tartozik, hogy... senkitõl se követeljük meg, hogy olyasmiben higgyen, amit nem lehet bebizonyítani, és ne hangoztassunk érthetetlen, a lehetséges tudás határain kívül esõ állításokat. Thomas Henry Huxley Tehát mélységesen vallásos voltam, de 12 éves koromban ennek hirtelen vége szakadt. Azáltal, hogy sok közismert tudományos könyvet olvastam, hamarosan arra a meggyõzõdésre jutottam, hogy sok bibliai történet nem lehet igaz. Ez a felismerés tett gyanakvóvá minden hatalommal szemben, és ez a hozzáállás egész életemet végigkíséri. Albert Einstein Az ember, aki alaposan meggyõzõdött az okság törvényének egyetemes mûködésérõl, egy pillanatra sem tudja elfogadni egy létezõ gondolatát, aki beleavatkozik az események folyamába. Számára nincs értelme a félelem vallásának, és ugyanilyen kicsi a társadalmi és erkölcsi vallásnak. Egy Isten, aki jutalmaz és büntet, elképzelhetetlen számára annál az egyszerû oknál fogva, mivel az emberi cselekedeteket külsõ és belsõ szükségletek határozzák meg, így Isten szemében az ember nem tehetõ felelõssé jobban, mint amennyire egy élettelen tárgy felelõs azokért a mozgásokért, amelyeket végez. (...) Egy ember erkölcsi magatartása rokonszenven, neveltetésen, szociális kapcsolatokon és szükségszerûségeken kell, hogy alapuljon; semmi vallásos alap nem szükséges. Albert Einstein

Hogyan lehet elérni, hogy a másik ne azonosítsa az adott problémáimat velem, hiszen nem vagyok egyenlő azokkal, nem én vagyok a probléma, és hogy elfogadjon, s meg is akarjon ismerni velük együtt?

..., ne pedig lelépjen, mert nem is hajlandó id?t áldozni az emberre, hogy megismerje? Bármilyen kapcsolatra értend?, baráti, társas... (A sors alakította szerencsétlenül és kegyetlenül az életem, amiben önhibán kívül most is sajnos nyakig vagyok, emiatt ez a kérdés és az emberek általános "hülye" hozzáállása miatt.)

Legjobb válasz: Szerintem nem tudsz mit tenni, csak magadat add...nem lehet ezt elérni sehogyan sem... Ha megvan "a szikra", legyen az baráti, vagy serelmi kapcsolat, akkor a másik emberségesen fog hozzád, és a problémádhoz is állni, de ha nincs meg, és nem kötõdik, akkor megette a fene, sajnos várnod kell, míg jön egy vki,akivel egy hullámhosszon vagytok, és képes "cipelni", és elviselni a problémáidat is... minden jót, remélem hamar társra lelsz!

Szerintem nem tudsz mit tenni, csak magadat add...nem lehet ezt elérni sehogyan sem... Ha megvan "a szikra", legyen az baráti, vagy serelmi kapcsolat, akkor a másik emberségesen fog hozzád, és a problémádhoz is állni, de ha nincs meg, és nem kötõdik, akkor megette a fene, sajnos várnod kell, míg jön egy vki, akivel egy hullámhosszon vagytok, és képes "cipelni", és elviselni a problémáidat is... minden jót, remélem hamar társra lelsz!
Sajnos ezt sehogyan sem tudod befolyásolni. Max annyi, h próbálj pozitivan hozzáállni az egészhez, legyél nyitott és reménykedj:) Mást nem tudsz...

Hogy lehet elérni hogy több orgazmusom is legyen egymás után?

Hüvelyi és csikló orgazmusra is képes vagyok, de hogy lehet elérni hogy többször is menjen?

Legjobb válasz: Mekkora problémád van. Ne haragudj. honnan tudnánk mi innen, a számítógép elõl, hogy te hogyan tudnád elérni? pontozz le, nekem már úgyis mindegy :)

Mekkora problémád van. Ne haragudj. honnan tudnánk mi innen, a számítógép elõl, hogy te hogyan tudnád elérni? pontozz le, nekem már úgyis mindegy :)
Gyakoroljátok a tantra-szexet, azzal lehetséges.
köszönöm a dicsérõ szavakat, talán azért érzem magam egy picivel "jobbnak" nálad, mert én nem sértegettelek, és nem is foglak, nem az én mûfajom. Remélem valaki tudni fogja helyetted, hogy hogyan tudnál többszörös multiorgazmust elérni. Sok sikert!
Hát a ha Neked ezek az adottságok megvannak akkor csak a fiun múlik :) . egyszerre izgassa a csiklódat és a G pontodat :) !
A kérdező hozzászólása: tanácsot vártam te idióta. nem azt h te nem tudod a géped elõl. kockafejû majom. ide azért írnak az emberek h ha kérdésük van adjanak választ vagy tanácsot. nem azt h mekkora problémád van meg bla bla... ember.térj már észhez. ennyire meg vagy keseredve. borzasztó.
Elõször is olvass utána. Szerintem az elõzõ is azért írta azt, mert neki semmilyen sincs, nekem sem , úgyhogy írigylem a problémádat én is, de tényleg, mert én egyszer sem megyek el, mentem el még soha.

Van egy lemezlejátszóm amit egy laptopon keresztül szeretnék lejátszani de nem szól hogy lehet elérni hogy szóljon? Persze ha lehet, de úgy tudom lehet

Legjobb válasz: Várj elõsször kitaláljuk milyen lejátszó és milyen ki és bemenetek vannak rajta.

Várj elõsször kitaláljuk milyen lejátszó és milyen ki és bemenetek vannak rajta.
Szia! Ez adottság, nem lehet rajta segíteni.
Lehet, hogy hormonális probléma vagy a huvelyhámmal van baj. Vizsgáltasd ki magad orvossal.
Esetleg gondoltál arra, hogy nem izgulsz rá eléggé?mindegyik baràtodnál igy volt?voltál már szerelmes annyira, hogy ránézzel, és folyamatosan kivánod a csókját?

Twitteren hogyan lehet elérni, hogy a profilunk hitelesített legyen?

Gyakori, szóval lehetőség biztos van rá. Kérdés, pontosan hogyan is lehetséges megvalósítani a profil hitelesítését.

Legjobb válasz: igen, csak híres embereknek lehet. valószínû ezt e-mail-ben lehet elintézni, valószínû kellenek hozzá igazoló dokumentumok.

igen, csak híres embereknek lehet. valószínû ezt e-mail-ben lehet elintézni, valószínû kellenek hozzá igazoló dokumentumok.
Szerintem ezt csak híres embereknek lehet. Pontosan én sem tudom, hogy megy ez :(
a yamm.hu-n elvileg lehet az ilyen ismertebbeket, de vannak noname emberek is. Ott próbáld meg.
Windows media playerben az Eszközök menü/beépülõ modulok lenyíló listájában lehet.
szia. nekem be van ez pipálva, és msn-ben is. sajnos igy sem jeleniti meg. mi a teendõ? win7-em van, 2009-es msn (az hiszem) és a legujabb plus van hozzá.
A kérdező hozzászólása: de nekem nincs is olyan h eszközök, csak: most játszott, mûsortár, bemásolás, írás, szinkronizálás, media guide. ennyi!:/
Van olyan menüsor, csak nálad nincs bekapcsolva. CTRL+M kapcsolja ki/be, vagy pedig az Alt megnyomásakor ideiglenesen megjelenik. Ott már van Fájl/Nézet/stb.., és az Eszközökön belül található a beépülõ modulok. Itt kell a Messengerhez egy pipa, meg a Messengerben is egy pipa hogy mutassa a lejátszást. Ha sehogy sem jön össze, a Winamp és VLC is tartalmaz olyan beépülõ beállítást ami kijelzi a WLM-ben a lejátszott zenét vagy akár videót is.

Hogyan lehet elérni, hogy végigaludja az éjszaka nagy részét?

Egyedül nevelem a fiam és dolgoznom kell 1-2 hónapon belül. Most hat hónapos, igény szerint szoptatott csak anyatejes baba. Semmi bajom nem lenne azzal, hogy nem aludtam 2 óránál többet a születése óta a szoptatás miatt (ezt bírnám is csinálni tovább), de az utóbbi hetekben rászokott az éjszakai bohóckodásra, vagyis éjjelente 2-3 órákat eltöltök a visszaaltatással szopi után. Ha így kell dolgoznom, biztosan felcsavarodok az els? fára. Létezik esetleg valami nyugtató babáknak? Nappal egyáltalán nem alszik, nem az a baj, hogy kipihent estére. Germicid C-t ha adok neki mindennap, szintén nem t?nik jó megoldásnak, pedig attól félórán belül bealszik, mert nem fáj a foga se legalább. Vagy más is ezt csinálja?

Legjobb válasz: Próbálkoztál már vele, hogy a lehetõ legkésõbb etesd meg? Mondjuk 22.00 felé szopizzon. Lehet, hogy hamarabb éhes lesz, esetleg tápszerrel egészítsd ki az esti etetéseket.

Próbálkoztál már vele, hogy a lehetõ legkésõbb etesd meg? Mondjuk 22.00 felé szopizzon. Lehet, hogy hamarabb éhes lesz, esetleg tápszerrel egészítsd ki az esti etetéseket.
Én ajánlok egyet, bár egy kicsit drasztikusnak tûnik. Leteszed, beszélsz hozzá, majd kimész. Ha sír, vársz 1 percet, bemész hozzá, beszélsz nyugodt hangon 10-15 mp-ig (esetleg visszaadod a cumiját) és kimész (ne simizd). Utána 3 perc, majd 5 perc a várakozási idõ a bemenetel és megnyugtatás elõtt. Ez a sokat vitatott Aludj jól gyermekem címû könyv módszere. Én nemrég kezdtem el (igaz nem is nagyon hittem benne, de már én is fáradt voltam), az elsõ nap nagyon rossz volt, de kibírtuk. A második nap, 3x ébredt meg, de csak jelzett és elég volt 1x bemenni!! Majd a 3. napon végigaludta az éjszakát este 7-tõl reggel 6:45-ig, amikoris mosolyogva ébredt!!!!! Én ébresztettem fel 22:30-kor egy utolsó szopira, utána aludt tovább! A lényeg, hogy nem szabad ellágyulni, következetesnek kell lenni! Lehet, hogy most sokan megköveznek, de nem érdekel! Végre kipihent vagyok, és a gyermekem is az! Egyébként nálunk sem az volt a baj, hogy nem volt elég a tej (bár ért ilyen vád, hogy "biztos nem elég tápláló a tejem" - pff), egyszerûen csak egy "rossz" szokása volt felkelni (ami ellen a gyógyszer semmit sem ér), anya persze ugrott azonnal... Sok sikert! Ja, mi 5 hónaposak vagyunk

Hogy lehet elérni, hogy a digitális fényképezőgép a képre ráírja a dátumot?

Olympus FE-190, 6,0 megapixeles gépünk van és nem jövünk rá. Maga a gép tárolja a dátumot, de a képre nem tudjuk rátenni.

Legjobb válasz: Ha a használati utasításban nem találod, elõfordulhat, hogy nem is lehet. A csládban van több Panasonic Lumix, ráadásul a drágább típusokból és azokon sem lehet. Én is bosszankodtam már rajta.

Ha a használati utasításban nem találod, elõfordulhat, hogy nem is lehet. A csládban van több Panasonic Lumix, ráadásul a drágább típusokból és azokon sem lehet. Én is bosszankodtam már rajta.
Tudomásom szerint ezek a gépek automatikusan tárolják a dátumot - és még sok más fényképezési paramétert. Ezt az Exif információk között lehet megnézni, bármelyik képkezelõ programmal (Properties menû választással). A dátum megjelenításárõl a NYOMTATÁSKOR kell dönteni, illetve akkor kiválasztani, hogy megjelenjen, esetleg az idõpont is másodpercre kijelezve. Üdv. Gazsi
Gazsinak igaza van. Nem minden gépnél lehet a képre tenni a dátumot, de az exifben mindig ott van. Ha fontos, hogy rajta legyen, tedd rá Photoshoppal, vagy hasonlóval. Üdv. szekalmi
Bocs, azt hittem te is olyan vagy aki nem ért hozzá :) ) nem bántásból mondom. És nem a te gépedre értettem, hogy gagyi. Remélem sikerül beállítani.
Ez hülyeség, az enyém is digitális és simán feliratozik, ha úgy van állítva! Meg a többi is. Amelyik nem az nagyon gagyi lehet, vagy nem feladata ez. Használati utasítás?? Akár a neten is rákereshetsz, ha esetleg már nincs meg. De ha belemész a menüjébe valahol biztos lehet állítani. Esetleg vidd be az üzletbe ahol vetted. Egyébként amikor én vettem egy kedves eladó fiú odaállt mellém és 10 percen keresztül bemutatta a gép funkcióit és mindent beállított és elmondott. - szerintem ilyen egy rendes eladó.
Ha be mész a beállitásokba simán be tudod állítani!!
A digitálin gépek nem feliratoznak, mert a dátumot, és idõt elmentik a fájlba. Ha szeretnél feliratot, utólag egy képszerkesztõvel ráírhatod.
digitálin=digitális
A kérdező hozzászólása: Ha a menüben be lehetne állítani, nem itt érdeklõdnék. És a gép nem gagyi... De köszi a válaszokat.
Office 2007tõl Adatok fülön szûrõ! Régebbi verzió: Autószûrõ!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!