Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet egy nőnél a (5 db)

Hogy lehet egy nőnél úgy próbálkozni, hogy elkerüljem a barátzónát és ne kelljen kifordulnom magamból?

Legjobb válasz: Barátságból is lehet szerelem. Ha ezt nem akarod, akkor rámenõsebb vagy.

Barátságból is lehet szerelem. Ha ezt nem akarod, akkor rámenõsebb vagy.
Ebben az esetben, dõlj hátra és várd meg még a gyengébbik nem közeledik feléd.
A kérdező hozzászólása: Köhömm jól elolvastad? Ki kell fordulnom magamból? Úgy miért is lenne jó egy barátnõ?
Egybõl elhívod randevúzni és konkrétan azt mondod neki, hogy megszeretnéd ismerni.
Ezt nehéz elmagyarázni. Legyél férfi. Te vagy a domináns fél. Nem megjátszani kell a kemény fiút, hanem mutass felé egyértelmû érdeklõdést.
Hát nem tudom, lehet hogy maradi vagyok, de én azt szeretem, ha egy pasi határozott és tudja mit akar. Légy jókedvû, vicces, legyen stílusod, és vállald be hogy akarod! Aztán úgyis vagy lyuk vagy fa, de ilyen hozzáállással a legtöbb nõnél több esélyed van!
Jól kell kinézni.
Én alapból nem barátkozom lányokkal, mert nem hiszek a lány és fiú közti barátságnál, fõleg akkor ha a fiú nõként tekint az adott lányra. Ebben a berát zónás baromságban se hiszem. Valamelyik idióta puá-s hülye elkezdte terjeszteni azt semmi alapja. Sok olyan párról tudok akik sokáig kerülgették egymást, semmi nem volt köztük és egyszer csak évek után összejöttek. Meg az ellenkezõjérõl is, hogy utálták egymást és valami hatására mégis egymás mellett kötöttek ki. Ha kifordulsz magadból akkor hazudsz elsõsorban magadnak másodsorban az adott lánynak. És ha a kifordult személybe szeret netán ele akkor az a kapcsolat halálra van ítélve, mert nem hiszem hogy egy életen keresztül el tudnád játszani...

Hogyan lehet egy nőnél elérni a spriccelős orgazmust?

Legjobb válasz: Lányként írom: én is szeretném ezt megtanulni, de idáig csak kétszer sikerült, akkor ujjal csinálták éppen és valószínûleg a G-pontot találhatták el. De sajnos azóta nem jött össze, de kitartóan próbálkozom. :)

Lányként írom: én is szeretném ezt megtanulni, de idáig csak kétszer sikerült, akkor ujjal csinálták éppen és valószínûleg a G-pontot találhatták el. De sajnos azóta nem jött össze, de kitartóan próbálkozom. :)
Nekem is minden vágyam egy ilyen csajjal összejönni. Exembõl egyszer jött egy pici, de az sûrû volt, és kb 20-30 cm-t spriccelt ki a kezembõl, kb étolaj sûrûségû, és nagyon fincsi szaft volt, utána sme sikerült többször, pedig sokszor élvezett, sokszor hatalmasakat is. Egy új munkatársam volt ilyen csajjal, szökõkútnak hívta, megígérte, összehoz vele, de nem jött többet melózni. annyira vágyom, hogy franciázás közben élvezzen el, a számban, én meg az övében. mind lenyelném, és smárolnánk utána... Remélem összejön már valamikor. Ez a hü.ye tudatlan ba-rom meg cikizte a csajt, hogy ez meg mi a fene?! Én meg erre vágyom... szegény csaj. Ha olvassa, írjon, én megbecsülöm, és megteszek neki bármilyen kívánságát az ágyban.
g-pontot ingereld és hátha
Hát haver( 2.) b+ ja!!!!!! Bár csajom képes rá, de mikor már párszor ugy volt, akk is szégyelte ugyh visszafolytotta.. Na de alényeg h csajom képes rá szal irigykedj ha ezt olvasod pls.. Ja igen gondolom ilyen 20 / 30+ lehetsz vagy több én meg a szâros 15 évemmel kifogtam a nagyhalat! !
De szívesen segítenék, és le is nyelném, ha kijön ;)
Én is

Hogy lehet elérni egy nőnél a hüvelyi, ill. a csikló orgazmust?

Legjobb válasz: Bármilyen meglepõ, a hüvelyi orgazmusról akkor beszélünk, ha a nõ közösülés során élvez el (a pénisz a hüvelyben), csiklós orgazmusról pedig akkor, ha a csikló ingerlésével sikerül a csúcsra érnie (történjen az ujjal, nyelvvel, bármi egyébbel). Túl nagy használati utasítást ehhez nem lehet adni, a hüvelyi orgazmusnál úgy kell mozogni a nõben, minél kitartóbban, hogy az neki is jó legyen, jó, ha a pénisz minél mélyebbre süllyed benne (bár kinek mi a jó). A csikló ingerléséhez pedig ki kell tapintani elõször is a csiklót: ez a két szeméremajak határolta rész felsõ végében található, egy kiálló pöcökre emlékeztet. Ezt az apró érzékszervet állandó nyomás alatt tartva (tehát nem szabad felemelni róla ujjunkat vagy nyelvünket), simogatni vagy nyelvvel nyalogatni kell, amíg... bumm. Szárazan ennyi a két metódus lényege, de azért jó, ha nem szó szerint ezt követitek, hanem az elõjátékra is fordítotok idõt.

Bármilyen meglepõ, a hüvelyi orgazmusról akkor beszélünk, ha a nõ közösülés során élvez el (a pénisz a hüvelyben), csiklós orgazmusról pedig akkor, ha a csikló ingerlésével sikerül a csúcsra érnie (történjen az ujjal, nyelvvel, bármi egyébbel). Túl nagy használati utasítást ehhez nem lehet adni, a hüvelyi orgazmusnál úgy kell mozogni a nõben, minél kitartóbban, hogy az neki is jó legyen, jó, ha a pénisz minél mélyebbre süllyed benne (bár kinek mi a jó). A csikló ingerléséhez pedig ki kell tapintani elõször is a csiklót: ez a két szeméremajak határolta rész felsõ végében található, egy kiálló pöcökre emlékeztet. Ezt az apró érzékszervet állandó nyomás alatt tartva (tehát nem szabad felemelni róla ujjunkat vagy nyelvünket), simogatni vagy nyelvvel nyalogatni kell, amíg... bumm. Szárazan ennyi a két metódus lényege, de azért jó, ha nem szó szerint ezt követitek, hanem az elõjátékra is fordítotok idõt.
Annyit tennék még hozzá, hogy a lánynak is sok szerepe van ebben. Ha maszturbált rendszeresen és megtanulta a hüvelyi orgazmust(nekik tanulni kell:) ) akkor elég ha annyit teszel amit az elõttem szóló javasolt kiegészítve azzal, hogy eleinte meg kell tudakolni tõle milyen mozgás, irány, sebesség stb neki a legizgatóbb. Egyszerûen meg kell kérdezni és kész. Tapaszaltabbak próbálgassanak minden félét és figyeljék a rezzenéseket :) Sok sikert! Crea

Hogyan lehet a leghatékonyabban vonzalmat kiépíteni egy nőnél?

Legjobb válasz: mindegyiknél más, de egy közös van bennük de inkább nem irom le

mindegyiknél más, de egy közös van bennük de inkább nem irom le
Legyél te Venczli Alex.
Jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni.
hát az bizony nem elég :) vonzalmat nem sokan tudnak kiépíteni, vannak olyanok, akik bejönnek, de nem vonzódok hozzájuk!
legyél vicces, kedves, erdeklõdj a lány iránt, legyél kicsit titokzatos is. De ha ronda vagy, tök mindegy :ddddd
KISUGÁRZÁS, ELÕADÁSMÓD. Egyébként, és ezt jól jegyezd meg. Ezek számítanak a leginkább.
Ha nem akartok babát, akkor egy percet sem legyen a szerszámod a lány puncijában!!!
Akármennyit késhet, ki is maradhat. Ha 11 nap múlva sem jön meg neki, tesztet csináljatok, ha pozitív irány a doki, és megtanuljátok ti is, hogy óvszer nélkül nem szexelünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!