Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet egy nőnél (9 db)

Hogy lehet egy nőnél úgy próbálkozni, hogy elkerüljem a barátzónát és ne kelljen kifordulnom magamból?

Legjobb válasz: Barátságból is lehet szerelem. Ha ezt nem akarod, akkor rámenõsebb vagy.

Barátságból is lehet szerelem. Ha ezt nem akarod, akkor rámenõsebb vagy.
Ebben az esetben, dõlj hátra és várd meg még a gyengébbik nem közeledik feléd.
A kérdező hozzászólása: Köhömm jól elolvastad? Ki kell fordulnom magamból? Úgy miért is lenne jó egy barátnõ?
Egybõl elhívod randevúzni és konkrétan azt mondod neki, hogy megszeretnéd ismerni.
Ezt nehéz elmagyarázni. Legyél férfi. Te vagy a domináns fél. Nem megjátszani kell a kemény fiút, hanem mutass felé egyértelmû érdeklõdést.
Hát nem tudom, lehet hogy maradi vagyok, de én azt szeretem, ha egy pasi határozott és tudja mit akar. Légy jókedvû, vicces, legyen stílusod, és vállald be hogy akarod! Aztán úgyis vagy lyuk vagy fa, de ilyen hozzáállással a legtöbb nõnél több esélyed van!
Jól kell kinézni.
Én alapból nem barátkozom lányokkal, mert nem hiszek a lány és fiú közti barátságnál, fõleg akkor ha a fiú nõként tekint az adott lányra. Ebben a berát zónás baromságban se hiszem. Valamelyik idióta puá-s hülye elkezdte terjeszteni azt semmi alapja. Sok olyan párról tudok akik sokáig kerülgették egymást, semmi nem volt köztük és egyszer csak évek után összejöttek. Meg az ellenkezõjérõl is, hogy utálták egymást és valami hatására mégis egymás mellett kötöttek ki. Ha kifordulsz magadból akkor hazudsz elsõsorban magadnak másodsorban az adott lánynak. És ha a kifordult személybe szeret netán ele akkor az a kapcsolat halálra van ítélve, mert nem hiszem hogy egy életen keresztül el tudnád játszani...

Hogy lehet egy nőnél elérni, hogy szexuális rabszolga legyen?

Barátn?mnél akarom elérni, de eddig szép szóval nem ment, hogy szexuális rabszolga legyen. Azaz azt szeretném elérni, hogy van egy kis cseng?m és amikor csengetek egyet, akkor azonnal orálisan kielégít és amikor kett?t csengetek, akkor lehajol, hogy tudjak vele szexelni. Szerintem vagyok olyan jó pasi, hogy ezt megtegye nekem a csajom

Legjobb válasz: Szerintem nyalj sót.

Neked felfújhatós való öregem...
Még józanodj 1 picit, szépöc$ém, korán van... Aztánn nézz bele a tükörbe...
Szerintem nyalj sót.
Keress szub nõt. Annak tetszene. És mellesleg egy kretén vagy. Nem mert ez a vágyad, hanem mert azt hiszed szimplán a génjeid miatt ezt bármelyik nõtõl elvárhatod. 20F
vicces fiú..:)
Huzzal mar vissza counterezni:p
Remélem ez csak egy ujévi vicc!
kérdezd meg mutert
Nõként annyit elmondhatok, hogy mindenesetre nehezebben, mint fordítva. A fiúk az esetek 98-99%-ában izgalmasnak találják, vevõk rá. De vannak szub nõk is, menj fel egy olyan oldalra és keress olyat. Csak ott is vigyázz: a magukat szub nõknek kiadók jó 60-70%-a szub pasi!!!
Azt hiszem, a 2. írta, igazat adok neki: "Szerintem vagyok olyan jó pasi, hogy ezt megtegye nekem a csajom" Ez még nem jelenti, hogy a nõ erre vágyik! Az én barátom is fullos pasi, mégis jobban izgat a fordított felállás, ahol én vagyok a domináns. De soha nem tennék vele ilyet, ha nem izgatná! :) Tehát nem várnám, hogy "parancsra" orálisan kielégítsen, stb. Szoktunk ilyesmit játszani, de õ vetette fel én meg örültem neki, titkod vágyam volt. Addig megelégedtem azzal, hogy nem "parancsra" teszi. :)
Ha nem csak szerinted, hanem a barátnõd szerint is vagy olyan jó pasi, akkor ez a kérdés nem fog benned felvetõdni. Addig viszont sajnos fizetned kell az ilyen dogokért, hogy a csengetéseidet meghallja valaki.
Micsoda poénos kérdés, haha, kacag a vakbelem.
Hogy te mekkora egy öntelt , egoista , b*zi vagy !

Hogyan lehet egy nőnél elérni a spriccelős orgazmust?

Legjobb válasz: Lányként írom: én is szeretném ezt megtanulni, de idáig csak kétszer sikerült, akkor ujjal csinálták éppen és valószínûleg a G-pontot találhatták el. De sajnos azóta nem jött össze, de kitartóan próbálkozom. :)

Lányként írom: én is szeretném ezt megtanulni, de idáig csak kétszer sikerült, akkor ujjal csinálták éppen és valószínûleg a G-pontot találhatták el. De sajnos azóta nem jött össze, de kitartóan próbálkozom. :)
Nekem is minden vágyam egy ilyen csajjal összejönni. Exembõl egyszer jött egy pici, de az sûrû volt, és kb 20-30 cm-t spriccelt ki a kezembõl, kb étolaj sûrûségû, és nagyon fincsi szaft volt, utána sme sikerült többször, pedig sokszor élvezett, sokszor hatalmasakat is. Egy új munkatársam volt ilyen csajjal, szökõkútnak hívta, megígérte, összehoz vele, de nem jött többet melózni. annyira vágyom, hogy franciázás közben élvezzen el, a számban, én meg az övében. mind lenyelném, és smárolnánk utána... Remélem összejön már valamikor. Ez a hü.ye tudatlan ba-rom meg cikizte a csajt, hogy ez meg mi a fene?! Én meg erre vágyom... szegény csaj. Ha olvassa, írjon, én megbecsülöm, és megteszek neki bármilyen kívánságát az ágyban.
g-pontot ingereld és hátha
Hát haver( 2.) b+ ja!!!!!! Bár csajom képes rá, de mikor már párszor ugy volt, akk is szégyelte ugyh visszafolytotta.. Na de alényeg h csajom képes rá szal irigykedj ha ezt olvasod pls.. Ja igen gondolom ilyen 20 / 30+ lehetsz vagy több én meg a szâros 15 évemmel kifogtam a nagyhalat! !
De szívesen segítenék, és le is nyelném, ha kijön ;)
Én is

Hogy lehet elérni egy nőnél a hüvelyi, ill. a csikló orgazmust?

Legjobb válasz: Bármilyen meglepõ, a hüvelyi orgazmusról akkor beszélünk, ha a nõ közösülés során élvez el (a pénisz a hüvelyben), csiklós orgazmusról pedig akkor, ha a csikló ingerlésével sikerül a csúcsra érnie (történjen az ujjal, nyelvvel, bármi egyébbel). Túl nagy használati utasítást ehhez nem lehet adni, a hüvelyi orgazmusnál úgy kell mozogni a nõben, minél kitartóbban, hogy az neki is jó legyen, jó, ha a pénisz minél mélyebbre süllyed benne (bár kinek mi a jó). A csikló ingerléséhez pedig ki kell tapintani elõször is a csiklót: ez a két szeméremajak határolta rész felsõ végében található, egy kiálló pöcökre emlékeztet. Ezt az apró érzékszervet állandó nyomás alatt tartva (tehát nem szabad felemelni róla ujjunkat vagy nyelvünket), simogatni vagy nyelvvel nyalogatni kell, amíg... bumm. Szárazan ennyi a két metódus lényege, de azért jó, ha nem szó szerint ezt követitek, hanem az elõjátékra is fordítotok idõt.

Bármilyen meglepõ, a hüvelyi orgazmusról akkor beszélünk, ha a nõ közösülés során élvez el (a pénisz a hüvelyben), csiklós orgazmusról pedig akkor, ha a csikló ingerlésével sikerül a csúcsra érnie (történjen az ujjal, nyelvvel, bármi egyébbel). Túl nagy használati utasítást ehhez nem lehet adni, a hüvelyi orgazmusnál úgy kell mozogni a nõben, minél kitartóbban, hogy az neki is jó legyen, jó, ha a pénisz minél mélyebbre süllyed benne (bár kinek mi a jó). A csikló ingerléséhez pedig ki kell tapintani elõször is a csiklót: ez a két szeméremajak határolta rész felsõ végében található, egy kiálló pöcökre emlékeztet. Ezt az apró érzékszervet állandó nyomás alatt tartva (tehát nem szabad felemelni róla ujjunkat vagy nyelvünket), simogatni vagy nyelvvel nyalogatni kell, amíg... bumm. Szárazan ennyi a két metódus lényege, de azért jó, ha nem szó szerint ezt követitek, hanem az elõjátékra is fordítotok idõt.
Annyit tennék még hozzá, hogy a lánynak is sok szerepe van ebben. Ha maszturbált rendszeresen és megtanulta a hüvelyi orgazmust(nekik tanulni kell:) ) akkor elég ha annyit teszel amit az elõttem szóló javasolt kiegészítve azzal, hogy eleinte meg kell tudakolni tõle milyen mozgás, irány, sebesség stb neki a legizgatóbb. Egyszerûen meg kell kérdezni és kész. Tapaszaltabbak próbálgassanak minden félét és figyeljék a rezzenéseket :) Sok sikert! Crea
Ha nem akartok babát, akkor egy percet sem legyen a szerszámod a lány puncijában!!!
Akármennyit késhet, ki is maradhat. Ha 11 nap múlva sem jön meg neki, tesztet csináljatok, ha pozitív irány a doki, és megtanuljátok ti is, hogy óvszer nélkül nem szexelünk.

Hogyan lehet a leghatékonyabban vonzalmat kiépíteni egy nőnél?

Legjobb válasz: mindegyiknél más, de egy közös van bennük de inkább nem irom le

mindegyiknél más, de egy közös van bennük de inkább nem irom le
Legyél te Venczli Alex.
Jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni.
hát az bizony nem elég :) vonzalmat nem sokan tudnak kiépíteni, vannak olyanok, akik bejönnek, de nem vonzódok hozzájuk!
legyél vicces, kedves, erdeklõdj a lány iránt, legyél kicsit titokzatos is. De ha ronda vagy, tök mindegy :ddddd
KISUGÁRZÁS, ELÕADÁSMÓD. Egyébként, és ezt jól jegyezd meg. Ezek számítanak a leginkább.

Egy nőnél erőszakkal el lehet érni, hogy lentebb vegyen az elvárásaiból?

És jó legyek neki én is?

Legjobb válasz: Max. akkor ha az apja vagy.

Remélem az apja egy hegyomlás...aztán õ is alkalmazza az erõszakot, amin te gondolkodsz. ...egy apa...
Max. akkor ha az apja vagy.
Errõl a kérdésrõl ez a vicc jutott eszembe: Mesterséges megtermékenyítõ iroda hirdeti magát. A kopott irodában gyönyörû nõt fogad egy gyanús külsejû férfi. - Én azt akarom, hogy a fiam olyan okos legyen, mint Einstein. A férfi egy kis port szór egy pohár vízbe. - Más? - Olyan alakja legyen mint egy germán istennek! A férfi újabb port szór a vízbe. - Még valami? - Olyan szép legyen, mint Alain Delon! Még egy kis por a vízbe. - Más? - Ennyi elég. - Igya meg ezt a keveréket! A nõ megissza és azonnal elalszik. A férfi elkezdi gombolni a sliccét: - Na majd adok én neked Alain Delont!
Kérdezõ, légyszíves válaszolj már arra, hogy pontosan mit értesz erõszak alatt! Még reménykedem, hogy csak rosszul fogalmaztál és mi értjük félre, mert tényleg nem tudom elhinni, hogy ez komolyan megfordult a fejedben. Egyébként meg, ha minden nõ leráz, akkor benned van a hiba. "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Miért kéne lentebb vennie az elvárásaiból? Mindenkinek joga van megválogatni, hogy kivel van. Miféle erõszakra gondolsz? Egy nõ sem fogja lejjebb adni az igényeit attól, hogy erõszakoskodsz vele. Nem is értem, hogy juthat valakinek ilyen az eszébe.
na küldjed azt a képet! majd meglátjuk tényleg lejeb kell vinni az elvárásokat vagy csak te vagy csúnya..
A szikra alatt a vonzódást, szerelmet értik gondolom. Azt pedig senkibõl nem lehet kierõszakolni, vagy logikusan megmagyarázni. Mikor értik meg már végre a férfiak? Senkinek nem hibája ha valakinek nem tetszel. Fõleg nem a nõé. Meg különben is mire gondoltál? Megmondod neki, hogy "elõ a szikrával különben kinyírlak"? Szánalmas.
Ha erõszakot alkalmazol, már nem is vagy férfi!
Bizony az erõszakos parasztok nagyon bejönnek a csajoknak, és most nem viccelek, sajnos.
ha jólsejtem dél-texaszi akcentussal nyomod a vakert.biztos bejön valakinek, de azt mondjuk a legközelebb a bolgároknál találod, ebben az országban nem annyira divat amirõl beszélsz.
Azzal, hogy elkezdesz eroszakoskodni csak azt ered el, hogy meg jobban megutaltatod magad, esetleg foljelent zaklatasert.
Nem jobb szeretve lenni ember, mint megtûrve? Undorodna tõled minden nap ha rádnéz a csaj. Nem vagy te normális.
Erõszakkal a nõknél kudarcot vallasz hosszú távon mindenkép (még akkor is ha egy lakatlan szigeten ketten vagytok, és sikerül börtön nékül megúsznod). A nõk a számukra értékes férfiakat szeretik, az erõszakra szánt energiád fordítsd értékeid növelésére, pl: sport, tanulás, mûvészet, érzelmi inteligencia fejlesztés, ismerkedés és beszélgetés nõkkel cél nélkül. Néhány hónap, és csoda történik :-) ...
Ilyen gondolkodásmóddal nem csoda ha elkerülnek a nõk. Én sem állnék veled szóba sem pedig még nem is láttalak. Persze megverhetsz egy nõt, de attól még nem fog változni semmi, legfeljebb az hogy börtönbe kerülsz ahol ismerkedhetsz kanos férfiakkal, azokkal lehet több szerencséd lenne.
Ha ilyen kemény csávó vagy, verj rendszeresen laposra más férfiakat (igyekezz a seg.gfejekre összpontosítani, így még hasznot is hajtasz a társadalomnak), és biztos lehetsz benne, hogy a közelben figyelõ csajok közül rád gerjed valaki.
Neked orvos kell.
Lehet, de te akkor rögtön kiesel, ha egy Adonisz vagy is.
Ja, aztán már csak azt a pár évet kell kivárnod, amíg letelik a börtönbüntetésed! :D Atyavilág...
A kérdező hozzászólása: hát ha mondjuk ugy megversz egy nõt, hogy attól csorbul a szépsége, akkor muszáj lesz lentebb venni az elvárásaiból, ugyanis egy csunyácska nõ nehogymár igényt formáljon egy jó pasira.
Miért, neked teljesen mindegy, kivel vagy, csak nõnemû legyen?
Persze, ha eltöröd a kezét-lábát csak neked fog kelleni és viszont. Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?
A kérdező hozzászólása: a férfiakkal kapcsolatos elvárásairól beszélek.
Küldj képet!

Honnan lehet tudni egy nőnél hogy hormonzavaros-e? És mi az oka hogy hormonzavaroz?

Legjobb válasz: Pajzsmirigy rendellenes mûködése okozhatja. Jellemzõi: az elhízás, a szõrösödésre való hajlam, a kopaszodás, a nagyfokú izzadás. Endokrinológushoz kell fordulni ilyen esetben.

Pajzsmirigy rendellenes mûködése okozhatja. Jellemzõi: az elhízás, a szõrösödésre való hajlam, a kopaszodás, a nagyfokú izzadás. Endokrinológushoz kell fordulni ilyen esetben.
A kérdező hozzászólása: És ha én csak a második példát veszem észre magamon?

Apakomplexus? Egy nőnél az apakomplexus lehet, hogy 10 évvel idősebb barátja van? (korán elveszítette édesapját akit szeretett)

Legjobb válasz: minden ember a biztonsagot keresi es minden ember a szuleirol (nevelojerol) mintazza a partneridealljat. ez a szo hogy apakomplexus (anyakomplexxus) sajnos tobbszor tulertelmezett.

minden ember a biztonsagot keresi es minden ember a szuleirol (nevelojerol) mintazza a partneridealljat. ez a szo hogy apakomplexus (anyakomplexxus) sajnos tobbszor tulertelmezett.
Nincs kizárva, de nem feltétlen jelenti azt..
szerintem nem feltétlenül. tegyük fel, 20-25 éves a lány, 30-35 éves a férfi, az még akár bele is fér. és itt nem biztos, hogy Elektra-szindróma játszik. de nincs kizárva.
Apakomplexusnál nem 10 évvel idõsebb a férfi, hanem sokkal többel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!