Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet egy kutyát a szexre (2 db)

Hogy lehet rávenni egy kutyát a szexre?

Az egyik barátn?m ismer?se látta egy pornófilmben, hogy egy kutyával csinálja.

Legjobb válasz: Szia! A válasz nem is olyan egyszerû, mint gondolnád. Legelõször is az a legjobb, ha az illetõnek van saját kutyája, mert eleve jó viszonyban vannak, nem kell a kutyát magához szoktatnia. Másodszor: le kell gyõzni a kutya gátlásosságát, mert a természet törvényei szerint a kutya kutyával szokott szexelni. Ezt úgy lehet csinálni, ha nyugodt körülményeket biztosítanak. Kezdetben játsszanak, majd lassan-lassan érdemes a kutya nemi szerveit megérinteni. Ha a kutya negatívan, elutasítóan reagál, akkor abba kell hagyni!!! Ha elfogadja, akkor lehet hosszabb ideig is simogatni, fogdosni. Akár az elélvezésig is simogathatja az illetõ. A közösülés problémásabb, azt külön meg kell tanítani a kutyának és a gazdájának is érdemes a kutyáról több anatómiai ismeretet szereznie. Üdv: Hungaroboy

Szia! A válasz nem is olyan egyszerû, mint gondolnád. Legelõször is az a legjobb, ha az illetõnek van saját kutyája, mert eleve jó viszonyban vannak, nem kell a kutyát magához szoktatnia. Másodszor: le kell gyõzni a kutya gátlásosságát, mert a természet törvényei szerint a kutya kutyával szokott szexelni. Ezt úgy lehet csinálni, ha nyugodt körülményeket biztosítanak. Kezdetben játsszanak, majd lassan-lassan érdemes a kutya nemi szerveit megérinteni. Ha a kutya negatívan, elutasítóan reagál, akkor abba kell hagyni!!! Ha elfogadja, akkor lehet hosszabb ideig is simogatni, fogdosni. Akár az elélvezésig is simogathatja az illetõ. A közösülés problémásabb, azt külön meg kell tanítani a kutyának és a gazdájának is érdemes a kutyáról több anatómiai ismeretet szereznie. Üdv: Hungaroboy
A kutyák tüzelnek, van idõszak, amikor a hormonjaik eindulnak teljesen. És ha eléjük dugnak egy lyukat, hát szaporodnak. Szegények persze nem is tudják, mit csinálnak velük.
Ha a kutya éppen kanos, akkor mindegy hogy mivel csinálja. A palotapincsiknek pl párnát szoktak adni, de amúgy bármi jó nekik, csak gondolom a párzási idõszakban kell csinálni.
Haha ez már sztem is elég gáz ha valaki egy kutyával akarja meghuzatni magát :D
Biztos hihetetlenül higénikus egy dolog! Végülis elég vonmzó a kutyám...a szomszéd macskának is bejött...egy próbát megér... NA jó ezt már betegesnek találom! egy állattal? jézusom...
HAGÁYTOK MÁR XD SZEGÉNY CSAJ ÖNÉRZETÉT SZÉT CSESZITEK tugyátok hogya kutya az ember legjobb barátja XD hehe no annak okán hogy nem láttam még áló faxu kutyát bár katicabogarat és amcskákatm á láttam szni XD lol nem tom hogy vedd rá :D márl áttam ien marhaságokrol vidit meg a hecc ekdvéért olvastam ien ksi történeteket :D ott töbnyire a ktuya kans volt oszt megdugta nem kelett sokatl acafacáznia a csajnak :D perszea férje k akadt mikor verte a kutyának XD de hát a kutya be fenyitete a pasit majdnem le harapta a tökét :Dhehe de am egyk rédést fel tennék neked: miért kutyával? ugyé rtem apszolut ksiebbségi komplexus meggyözödésed hogy hát pasinak nem kelessz vagy egyszerüen egy kéjenc nimfomán kis dögvagy hihi :D s akkorát akrsz élvezni hogy a kutyát is átt lõddXD egyik se nagy baj :D de hát azért :D:D.... (én is ismizek egy csajszit aki ugy19 lehet és hát kicsit rá van álva a kutyusokra :D) hehe durva XD MINDEN ESETRE INKÁBB KERESS MEGÉRTÕ KEDVES PALIT :D NE MEGÉRTÕ KEDVES PULIT XD
ha látod hogy kanos a kuty és már megakar dugni mindent ami a közelében van hát térdelj le és hagyd hogy megdugjon. " a barátnõm ismerõse" haha nyugi én nem itélkezem. ugy tünik mostanában ez az új divat, kutyával macskával kecskével, lóval, szarvassal.
A kérdező hozzászólása: nem nekm kel basszátok meg! nekem van barátom..szal
Tedd a faszodhoz a csöpit és ráharap.

Szeretnem meg tudni hogy lehet ráveni egy kutyat a szexre?

Legjobb válasz: Egy ellenkezõ nemû kutyával.

Egy ellenkezõ nemû kutyával.
kutyát? odamész mondod" Buksi idejössz" lefogod, azt berepeszted neki análba... lesz ám vaúú vaúú :D
Dugd be az ujjad a seggébe
Szerintem a baratjat becezi kutyanak vagy leakarja tiltatni a profiljat
már mint te akarsz vele szexelni vagy mi van??vagy egy másik kutyával akarod össze ugrasztani??
hogyha te akarsz vele szexelni akkor szólnék hogy az állatkínzást a törvény bünteti..-.-
Láttadm ár a Sout Parkban hogyan vette rá Cartman a pónit hogy leharapja a t*két a srácnak? :D:D:D:D nagyon ott volt a szeren kb hasonló módon próbáld :)
És ezt miért nem az állattartás témába írtad?
Szexelni akarsz a kutyáddal?
Fiu lány vagy? Ha lány akkor én inkább a lovat ajánlom neked. Fontos az elõjáték! Simogasd a pin.áját, majd fogd le és told. Ja és használjatok óvszert, ha nem akarsz apa lenni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!