Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet egy férfi testét (4 db)

Létezik olyan 30 fölötti nõ, aki annyira félénk, hogy alig mer hozzáérni egy férfi testéhez? Vagy ilyen helyzetben a férfi lehet a hibás?

Legjobb válasz: Létezik, persze. Nem feltétlenül a férfi a hibás. A jelszó: türelem és gyengédség :)

Létezik, persze. Nem feltétlenül a férfi a hibás. A jelszó: türelem és gyengédség :)
Vannak ilyen félénk nõk, akikben ha feloldják a gátlást bizony egy erotikus vulkánná vállnak..F
Igen, én pont ilyen nõ vagyok.. :)
Csatlakozom az elsõ véleményhez, a türelem és gyengédség mellé én még odatenném, hogy sok pozitív visszajelzés a nõ felé, hogy tudja és érezze, hogy jó az, amit csinál.

Hogy lehet felizgatni egy férfi testét?

Legjobb válasz: Legjobban a látvány izgató nekünk férfiaknak. Így véleményem szerint az izgatás a szexi ruhával kezdõdik. Általánosan nem nagyon van más módszer, mert innentõl a személyes érdeklõdése határozza meg mi számára a legizgatóbb. Ezért(nem csak ezért) beszélgetni kell ezekrõl, hogy tudjátok mi a jó a másiknak. Ui: Az viszont biztos, hogy az orális izgatásnál kevés van ami jobb :P

Legjobban a látvány izgató nekünk férfiaknak. Így véleményem szerint az izgatás a szexi ruhával kezdõdik. Általánosan nem nagyon van más módszer, mert innentõl a személyes érdeklõdése határozza meg mi számára a legizgatóbb. Ezért(nem csak ezért) beszélgetni kell ezekrõl, hogy tudjátok mi a jó a másiknak. Ui: Az viszont biztos, hogy az orális izgatásnál kevés van ami jobb :P
Szinte bárhogy.-) A féfiak valóban vizuális típusok, mindent szeretnek látni és hallani. Ez nagyon fel tudja õket izgatni. De természeteseen a legarogénabb zóna a nemi szerv, de van aki beindul attól is, hogy csókolgatod a nyakát vagy simogatod a mellbimbóját. Teljesen egyedi. somogasd mindenhol és meglátod, mire hogy reagál.
Tényleg minden férfi nagyon vizuális. Egy jó tipp például , hogy imádják azt meglesni ahogy magadat simogatod.(pl az én barátom teljesen megõrül ha végigsímítom a melleim:P) Van aki szereti ha a mellbimbóját nyalogatod. Azt is nagyon szeretik ha úgy simogatod õket hogy alig ér hozzájuk a kezed(pl a hasukon, mellhasukon, combjait) Vagy ha ruha van rajtatok akkor akkor belemarkolhatsz a fenekébe ( viszont ezt nem minden fiú szereti!) vagy megmarkolhatod, vagy végigsimíthatod ott is:P Kis fantázia kell sikerülni fog:)
Mindenkinek van erogén zónája, nem minden esetben kell kezdeni középen.
Fõzz neki Finomat meztelenül :) , ez cska vicc természetesen :) .Én fiú vagyok amúgy :D Az köztudodd, amit az elõttem író hölgy / úr ít, hogy a férfiak vizuális tipusúak, szóval a látvány izgatja fel õket a legjobban! Én attól izgulok be a legjobban, ha a barátnõm olyat csinál amit ritkán szokott, mert az naggyon jó, és alig várom már, h mi lesz a vége! Kis franciázás is jót tehet neki
A testét sehogy, a férfit magát ezerféleképp 32/F

Fiúk! Hogy lehet egy fiút/férfit kezdeményezésre bátorítani akár párkapcsolatra, udvarlásra, testi közeledésre, akár párkapcsolatban a szex kezdeményezésére?

Tehát úgy "hivogatni", késztetni ?t, hogy akarjon valamit, de ez ne legyen kezdeményezés még a lány/n? részér?l, tehát ne mondja ki kerek perec, hogy mit szeretne, a fiú viszont kimondja ennek hatására! Hogy értse, hogy szabad a pálya, nem fog visszautasítást kapni. Fiúk megélését, tanácsát várom, hogy mi esik nekik jól ilyenkor és milyen késztetésekre reagálnak - ha nem reagálnak semmit vagy egyértelm?en észlelt vonzalomra távolodással válaszolnak, és szótlansággal, akkor az miért van? Miért hagynak egy n?t lógva, válasz nélkül, ha az már egyértelm?en jelzett? Olyan lányok is írhatnak, akiknek mindig sikerül a kívánt reakciót kiváltaniuk, tehát értenek hozzá:) vagy rájöttek már valamire. Köszönöm. Életkort és/vagy nemet írjatok, legyetek kedvesek!

Legjobb válasz: Nálad mi az egyértelmû?

Nálad mi az egyértelmû?
A kérdező hozzászólása: Nyilvánvalóan az, amit én annak érzek.:) Fennálló ismeretség keretein belül például ha nagyon sokat flörtölünk, szexuális jellegû utalásokat teszünk egymásnak kölcsönösen. Vagy ha sokszor kifejeztem már érdeklõdésemet a személye iránt, pl. rendszeresen felköszöntöm a születésnapján, névnapján, ünnepeken, és tudja, hogy örömöt jelent õ nekem.
érj hozzá, nem csak haveri szinten
Figyu, nekem sincs igazán nagy tapasztalatom, de megsimogatom, átölelem, megcsókolom, ilyesmik, így vágja, mit akarok...
Szemkontaktus, több kommunikáció kezdeményezése felém (mégha lényegtelen dologgal kapcsolatban is), mosolyok, érdeklõdés. Amit írsz, az alapvetõen a "kezdeményezni, de mégsem", de szerintem nem kell aggódni amiatt, hogy kezdeményez a hölgy. Én általában jobban szeretem, ha nincs kimondva egyenesen a dolog (és így végülis a kezdeményezés sem egyértelmû), az valahogy elveszi az egésznek a varázsát, illetve talán egy picit kell éreznem, hogy kell harcolnom érte, vagy legalábbis valamit tennem, hogy lenyûgözzem, legalább egy kicsit. Mert voltak olyanok, akik nagyon, NAGYON a tudtomra adták, és az elrettentett. Igaz, fõleg azért, mert amúgy sem jöttek be. Ha tetszik a lány, akkor el tudom viselni, ha egyenesen megmondja, hogy tetszem neki (ha elõtte érzékeltem is ezt), és kevésbé lesz belõle fura pillanat, de az meg is szünteti a "játékot", kiveszi belõle az élvezetet. Szerintem az egész titka az, hogy tudtok-e egymással normálisan beszélni, és jó irányba halad-e erõlködés nélkül a dolog. Az elsõ beszélgetés után már minden könnyebb. A túlságosan kihívóan öltözködõ lányok elrettentenek, mert rájuk bármelyik férfi nézhet prédaként. Túlságosan kihívó: feltûnõen ki van a fenék, a mell (mégha takarva is van) + parfümfelhõ, és nagyon érzéki mozdulatok (van, aki úgy csinálja ezeket, hogy már nincs is ezeknek tudatában, és minden pasi figyelmét felhívja ezzel magára). Mondhatjuk, hogy ezek által a hölgy elveszíti az exkluzivitását. Én a szemet figyelem, meg hogy figyel-e engem, aztán a beszélgetés során figyelem, hogy reagál. Ha tudom, hogy normálisan hogy viselkedik, és aztán össze tudom hasonlítani azzal, hogy velem mit csinál, abból óvatos következtetéseket próbálok levonni a tetszésindexemmel kapcsolatban. Miért hagyjuk lógva? Hát vagy nem tetszik az illetõ hölgy, vagy fogalmam se volt (tehát meglepetés volt és sokk) vagy csak úgy zavarba jöttem, és nem tudtam értelmeset kinyögni (ez talán most már kevésbé tud velem elõfordulni) már az azonnali válasz hiánya a kérdés.
A kérdező hozzászólása: 3-4: Nem az a kérdés, hogy hogy érjem el, hogy vágja, mit akarok, hanem hogy mivel lehet ARRA KÉSZTETNI, hogy Õ KEZDEMÉNYEZZEN.


Egy 35-40 közötti férfinak, hogyan lehet felkelteni a figyelmét, érdeklődését, hogy le akarjon feküdni veled? Úgy, h nem mondod meg neki szóval inkább a testi jelekre gondolok.

Legjobb válasz: Attól függ hány éves vagy. Ha fiatalka, akkor elég csak odamenni hozzá (feltéve, hogy egyedülálló) :)

Attól függ hány éves vagy. Ha fiatalka, akkor elég csak odamenni hozzá (feltéve, hogy egyedülálló) :)
Meztelenül szétrakod neki a lábad. Szerintem érteni fogja! Én érteném ... 38/F
Menj oda hozzá, nézz mélyen a szemébe, és mondd el neki, hogy szeretnéd, ha megdugna. Nálam bevállna. 38F
Szerintem meg ez pont az a korosztály, akikkel már lehet beszélni nyíltan, hívd meg valahova nõ létedre. A huszonéves palik azok akik még társat keresnek maguknak, már aki ugye.. De ezek már ilyen idõs korukra ki is unták százsoron a házisárkányukat, õvelük már nyugodtan lehet beszélni, hogy kivel is kéne megcsalni a háziállatukat. Ne legyél szívbajos. SZedd el ami neked jár! CSak ne legyél túl levakarhatatlan, az sose jó. CSak úgy pöccintsd meg neki, hogy nem bánnád, ha izzadhatna alattad! Sok sikert kívánok.
Az enyémet fel lehet. Igaz még az alsó korhatár alatt vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi Az eddigi válaszokat.Amúgy 21 éves vagyok.Pont azért nem akarom neki megmondani vagy elhívni valahová nehogy azt higgye tapadok vagy, h többet akarok tõle...
A 30 feletti férfiak az érintésre indulnak be. És most nem a szexualitásra értem. Beszélgetés közben érintsd meg a vállát, hajolj közelebb hozzá...stb. Ebbõl simán leveszi, hogy bejön neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!