Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet egy csajt hogy nyelje (1 db)

Hogy lehet rávenni egy csajt hogy nyelje le vagy szájba mehessek el?

Igen kivi lennék rá de barátnöm nem akarja! (Rossz tapasztalat miatt) Szerintetek rátudom venni majd? Nem fotos dolog, mert a kapcsolatunk felhötlen, de kiváncsi lennék! Ha nem teszi meg az se baj...

Legjobb válasz: nekem volt egy barátnõm, aki az elején leszögezte, hogy ne is álmodjak róla. Ezért mindíg szólnom kellett elötte. Szóltam is. Aztán egy alkalommal nem reagált. Azt hittem nem hallotta. De nem engedte, hogy elhúzzam magam... Idõnként említsd meg, hogy azért ez a titkos álmod. Ne tolakodóan, csak úgy. Egyszercsak be fogja vállalni. Vagy nem. A nõk sokmindenre hajlandóak maguktól. Csak eröltetni nem szabad. Finoman terelgetni kell õket, lebegtetni a témát, hogy ne merüljön feledésbe. Az eredmény nem garantált, de más lehetõség nem igazán van.

nekem volt egy barátnõm, aki az elején leszögezte, hogy ne is álmodjak róla. Ezért mindíg szólnom kellett elötte. Szóltam is. Aztán egy alkalommal nem reagált. Azt hittem nem hallotta. De nem engedte, hogy elhúzzam magam... Idõnként említsd meg, hogy azért ez a titkos álmod. Ne tolakodóan, csak úgy. Egyszercsak be fogja vállalni. Vagy nem. A nõk sokmindenre hajlandóak maguktól. Csak eröltetni nem szabad. Finoman terelgetni kell õket, lebegtetni a témát, hogy ne merüljön feledésbe. Az eredmény nem garantált, de más lehetõség nem igazán van.
Erõltetni ne szabad, mert annak nem lesz jó vége. Én is sokáig óckodtam tõle, még kipróbáltam, de a mai napig úgy vagyok, hogy nem mindig esik jól lenyelni. Én úgy "kezdtem", hogy eleinte nem engedtem a számba menni, a csukott számmal simogattam. Majd a nyitott számmal, de kiköptem, hagytam kifolyni, és végül eljött az idõ, mikor le is nyeltem. Szóval adj neki idõt, néha finoman célozz rá, hogy élveznéd, de ne erõltesd, ne érezze kényszernek. Az emberek változnak, ha türelmes vagy, elõbb utóbb szerencséd lehet:-)
Mondd meg neki egyszerûen! Max nemet mondd. Ne erõltesd, de azért legyél 1értelmû. (Én mindigis lenyeltem.)
ha szereted a barátnõdet, miért kívánsz tõle olyat, ami számára nem okoz örömöt? Különben is pasik, nektek ez miért olyan fontos? A szexben nem az a jó, ha két ember azt teszi, mely mindkettõjüknek egyaránt élvezet?
Szia. Én a múlthét végén a barátommal megbeszéltem, hogy megcsinálom. elötte csak 1* csináltam, de baromira megbántam. de ujra megtettem. megint baromira megbántam, mjadnem elhánytam magam. Ugyhogy semmi neerõltess. mert annak nem lehet jóvége. Szerintem semmi különös nincs benne. Vagy te szivesen nyelnéd le? Nekem a tudat miatt volt borzalmas, hogy miaz. meg a pocsék ize miatt. nemondd neki. ha akarja ugyis említi. ha nem akkor meg beletipornál a lelkébe.
Én az elsõ alkalmon kívül végig lenyeltem.Az elsõnél is csak idegen volt, és undinak tûnt...de van amikor eléggé édes, akkor még jól is esik :D Próbáld neki mondani, hogy az a rossz tapasztalat kiküszöbölhetõ, csak próbálja ki veled...lehet hogy az a fiú erõszakos volt vele, hát akkor te légy gyengéd...ÜGYESEN!
Szerintem se erõltesd annak ugyse lesz jó vége csak rosszat fog gondolni!Eleinte énse nyeltem le, de mostmár ha nem a seggemre vagy máshova fejezi be akkor én mindig lenyelem.Rossz nincs benne...
Nem igzán értem, hogy miért kellene lenyelnie? Azt már nem érzed... hadd döntse el õ! Az más kérdés, hogy meddig tud kényeztetni téged... ez meg majd szépen kialakul. Idõvel, ha látja, hogy mennyire jó neked, nyilván tovább is fogja folytatni.
M9-es Berettával...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

18 férfival feküdtem le eddig, ez sok?

27 n

19

Bevalljuk vagy ne valljuk be a hütlenséget?

6

Maszturbáltatok már suliban? ( irjatok kort, és h fiu v lány v e létszi)

11

Ittasan miért fáj orgazmus után a péniszem, főleg amikor wc-zek?

Viszkető,égő érzést érzek

3

Érdekes probléma! Ezek alapján milyen lehet a szexuális érdeklődése?

A páromról van szó.
Még ismerkedés alatt mondta, hogy szeret domináns félként megjelenni a szexben.
Régebben eljárt valamilyen sm szórakozóhelyre.
Szereti a durva orált.

Ehhez képest szereti, ha én vagyok felül (bár gyakran úgy is ő irányít).
Nem zavarja, ha nagyon megharapom.
És amikor felvetettem, hogy nem csak azt szeretem, ha finoman megpaskolják a fenekem, hanem azt is, amikor úgy rendesen elfenekelnek. És hasonló nyalánkságok.
Nos, erről kiderült, hogy őt ez egyáltalán nem izgatja.

Nem tudom összerakni a dolgot, valaki segítene?

9

Tényleg ezért lesz nehéz társat találnom?

Pár hete lett vége egy kapcsolatomnak. Bevallom őszintén minden stimmelt, a szexet kivéve.
Mindent megpróbáltam, de egyszerűen a szexuális elképzeléseink, elvárásaink, és étvágyunk nem volt azonos.
A kapcsolatunk alatt többször beszéltem Vele erről, tehát nem érte meglepetésként.

Az exem egy 32éves Férfi, akiről azt gondoltam volna, hogy nagyobb a szexuális fantáziája annál amit később megmutatott.
Bevallom nem volt más oka a szakításunknak.
Amikor szakítottam Vele, teljesen őszintén megmondtam neki, hogy mint emberrel nincs semmi problémám, egyszerűen a szex nem volt (Nekem) elég jó.
Azt is mondtam neki, hogy habár Nő vagyok, de számomra nagyon fontos, hogy a szex stimmeljen, ami ugyebár egy jó kapcsolat alapja.

Akkor azt válaszolta Nekem, hogy emiatt az "elvárásom" miatt lesz nehéz magamnak társat találni.

Véleményetek szerint?

24/N

11

Fiúk! Ti féltek a barátságzónától?

Nem gondoljátok, h onnan egyenes út vezet a szerelmi kapcsolathoz?

13

Szerintetek lehet, h akar többet is, mint barátság vagy csak havernak akar? 18/L

Van egy fiú, akivel 1,5 órán át beszéltünk egy buliban, de már előtte is ismertük egymást a suliból, de nem voltunk beszélő viszonyban.
A buli óta írt facen és elhívott egy másik buliba,de így baráti társasággal. Én elmentem szívesen, ott nem volt semmi, de jól elvoltunk.Azóta ír kb minden nap és órákat beszélgetünk. Régen már mondták, h tetszem a fiúnak, de akkor még barátnője volt.
Most nem tudod, h akar-e tőlem valamit vagy csak barátnak?

2

Hol találok a magyar tanáromhoz hasonló kaliberű férifit? Egyáltalán létezik ilyen a korosztályomban? 18L

Rájöttem,hogy gyakorlatilag beleszerettem a magyar tanárom jellemébe,és teljesen kialakult bennem egy olyan kép,hogy milyen is számomra a tökéletes férfi.Nem személyi kultuszról van szó,csupán csak szeretném ha lenne egy korombeli hasonkó gondolkodású társam.Õ egy nálam kb egy fejjel magasabb,normál testalkatú,arcra teljesen átlagos ember,aki képes TISZTELNI az embereket.(nem csak a nőket,mindenkivel teljesen korrekt)Nem felszínes ember,tehát nem a külső alapján könyvel el olyannak amilyen vagy,hanem inkább a tettek alapján,persze a külső is fontos,de nem a legfontosabb.Korrekt és segítőkész,pontosan tudja hogy kik azok az emberek akiket messziről kerülni kell,távoláll tőle az előítéletesség,istenkáromlás,piás,lezüllött élet.Családcentrikus és gondoskodó személy,keresztény,visszafogott,nem anyagias,ragaszkodó.Igénye van a tudásra/tanulásra és nem csak a szakterületén belül,nem várja el,hogy a nő a rabszolgája legyen,úgy tekint a nőre mint egy partner,akivel EGYÜTT mindent meg tudnak oldani,tehát nem használja ki a nőt.Ez ugy kb mind igaz rá,eddig tökéletesen megmutatkozott minden hozzászólásbol,gyerekkorában gyógyszerész akart lenni,végül mégis inkább a magyar felé orientálódott,mert nagyon megragadta a költészet,de egy tudományágat sem néz le...(ja és nem netfüggő,hozzám hasonlóan nincs fenn fb-n)

20

Maszturbáltatok már moziban?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!