Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet egy csajt hogy nyelje (1 db)

Hogy lehet rávenni egy csajt hogy nyelje le vagy szájba mehessek el?

Igen kivi lennék rá de barátnöm nem akarja! (Rossz tapasztalat miatt) Szerintetek rátudom venni majd? Nem fotos dolog, mert a kapcsolatunk felhötlen, de kiváncsi lennék! Ha nem teszi meg az se baj...

Legjobb válasz: nekem volt egy barátnõm, aki az elején leszögezte, hogy ne is álmodjak róla. Ezért mindíg szólnom kellett elötte. Szóltam is. Aztán egy alkalommal nem reagált. Azt hittem nem hallotta. De nem engedte, hogy elhúzzam magam... Idõnként említsd meg, hogy azért ez a titkos álmod. Ne tolakodóan, csak úgy. Egyszercsak be fogja vállalni. Vagy nem. A nõk sokmindenre hajlandóak maguktól. Csak eröltetni nem szabad. Finoman terelgetni kell õket, lebegtetni a témát, hogy ne merüljön feledésbe. Az eredmény nem garantált, de más lehetõség nem igazán van.

nekem volt egy barátnõm, aki az elején leszögezte, hogy ne is álmodjak róla. Ezért mindíg szólnom kellett elötte. Szóltam is. Aztán egy alkalommal nem reagált. Azt hittem nem hallotta. De nem engedte, hogy elhúzzam magam... Idõnként említsd meg, hogy azért ez a titkos álmod. Ne tolakodóan, csak úgy. Egyszercsak be fogja vállalni. Vagy nem. A nõk sokmindenre hajlandóak maguktól. Csak eröltetni nem szabad. Finoman terelgetni kell õket, lebegtetni a témát, hogy ne merüljön feledésbe. Az eredmény nem garantált, de más lehetõség nem igazán van.
Erõltetni ne szabad, mert annak nem lesz jó vége. Én is sokáig óckodtam tõle, még kipróbáltam, de a mai napig úgy vagyok, hogy nem mindig esik jól lenyelni. Én úgy "kezdtem", hogy eleinte nem engedtem a számba menni, a csukott számmal simogattam. Majd a nyitott számmal, de kiköptem, hagytam kifolyni, és végül eljött az idõ, mikor le is nyeltem. Szóval adj neki idõt, néha finoman célozz rá, hogy élveznéd, de ne erõltesd, ne érezze kényszernek. Az emberek változnak, ha türelmes vagy, elõbb utóbb szerencséd lehet:-)
Mondd meg neki egyszerûen! Max nemet mondd. Ne erõltesd, de azért legyél 1értelmû. (Én mindigis lenyeltem.)
ha szereted a barátnõdet, miért kívánsz tõle olyat, ami számára nem okoz örömöt? Különben is pasik, nektek ez miért olyan fontos? A szexben nem az a jó, ha két ember azt teszi, mely mindkettõjüknek egyaránt élvezet?
Szia. Én a múlthét végén a barátommal megbeszéltem, hogy megcsinálom. elötte csak 1* csináltam, de baromira megbántam. de ujra megtettem. megint baromira megbántam, mjadnem elhánytam magam. Ugyhogy semmi neerõltess. mert annak nem lehet jóvége. Szerintem semmi különös nincs benne. Vagy te szivesen nyelnéd le? Nekem a tudat miatt volt borzalmas, hogy miaz. meg a pocsék ize miatt. nemondd neki. ha akarja ugyis említi. ha nem akkor meg beletipornál a lelkébe.
Én az elsõ alkalmon kívül végig lenyeltem.Az elsõnél is csak idegen volt, és undinak tûnt...de van amikor eléggé édes, akkor még jól is esik :D Próbáld neki mondani, hogy az a rossz tapasztalat kiküszöbölhetõ, csak próbálja ki veled...lehet hogy az a fiú erõszakos volt vele, hát akkor te légy gyengéd...ÜGYESEN!
Szerintem se erõltesd annak ugyse lesz jó vége csak rosszat fog gondolni!Eleinte énse nyeltem le, de mostmár ha nem a seggemre vagy máshova fejezi be akkor én mindig lenyelem.Rossz nincs benne...
Nem igzán értem, hogy miért kellene lenyelnie? Azt már nem érzed... hadd döntse el õ! Az más kérdés, hogy meddig tud kényeztetni téged... ez meg majd szépen kialakul. Idõvel, ha látja, hogy mennyire jó neked, nyilván tovább is fogja folytatni.
M9-es Berettával...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol érdemes homo sex hirdetést feladni?

Szeretnék kipróbálni fiukkal , egy két dolgot főleg kézimunka , orál , de sajnos Dunaújváros elég kicsi :(

8

Szerintetek van vmi koze ahhoz a fogamzasgatlonak, hogy amiota nem szedem minden nap kívánom a szexet! Elotte ennyire nem. Hm?

7

Fiúk! Mit gondoltok erről a ciciről?

http://mommo.hu/kep/popup/854608/75e056f291

23

20 évesen egy inteligens pasi aki nem néz ki rosszul nagyon ciki ha szűz?

15

Mennyire normális, hogy ilyenformán nem kicsit indulok be a pasimra? /MELEG TÉMA/

Ma vadásztunk. És olyan izgató, hogy a kis miniatürizált kezecskéiben ott egy hatalmas puska :$$$$$$ (xD Hű, így visszaolvasva elég pervi :))) :$$)

9

Lányok ti lenyelitek?

Arra lennék kíváncsi a lányok részéről ti lenyelitek a spermát mi a tapasztalatotok mikor édes vagy miért nyelitek le mivel lehet titeket rávenni.

25

Lányok! Ti mire szoktatok felizgulni? Amitől megjön a kedvetek a sexhez!

14

A barátnőm, mikor találkozunk nem hajlandó puszival köszönni. És még néha a csókolózást is kényszernek érzi. Miért lehet ez?

Egyébként más területeken minden rendben van. Bár néha bekattan és amig be nem szivunk addig elmebeteg.

6

Meglehet a szerelem ölelgetés nélkül?

6

A barátom sokkal több szexet akar mint én, ez normális? Lentebb folyt. Köv.

Szeretek vele lenni, mielőtt még valaki ezzel jönne, és élvezem is, de egyszerűen neki nem elég semmi. Sajnos ez kezd nagyon idegesíteni, félek, hogy a kapcsolatunk rovására megy. Mit tehetnék?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!