Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet egy csajt (289 db)

Talán kérj tanácsot a haverodtól, vagy mondd meg neki, hogy szedjen fel egy csajt neked is :)
hát normális lányt nem fogsz 1 nap alatt felszedni....de van olyan akit egy pillanat alatt feltudsz....tudod az út szélén ácsorog..
Ha mindegy hogy melyiket, es csak a darabszam szamit, akkor a klaszikus, minden szembejovot megkerded: akarsz dugni? a megoldas. Egyebbkent, egy "csajt" nem felszedni a muveszet, hanem megtartani hosszu tavon...
Szerintem, az a csaj, akivel 20 perc ismeretség után összejött... nem fényezném, jó nagy ribanc lehetett.
A kérdező hozzászólása: Haverom 20 perc alatt szedett fel egy csajt (és a csaj nagyon dögösen nézett ki)
Én is ezzel küszködök de ne félj sikerülni fog
A kérdező hozzászólása: hello irj nekem privátot és majd megbeszéljük...
lécci segicsetek nekem!! hogy lehet fölszedni 1 csajt mitmondjak neki?:) de msn akarok elöbb beszélni vele mert ott jóbb:DXD hogy tudom a leg jóbban elcsábitani!! lécci írjatok majd erre:) kösz elöre:)
A kérdező hozzászólása: a kérdésen viszont változtatnék
A kérdező hozzászólása: ok értem.. egyet értek hogy nem lehet egy normális csajt 1 nap alatt meghóditani. és csak nagyon kivételes esetek vannak de ne menyiségre utazok hanem hogy minél hamarab tul legyek a nehéz folgokon. a megtartás az nem nehéz vagy is ez az én véleményem
A kérdező hozzászólása: a csajt ismerem és sztm nem az... am nem ez volt a kérdés...
Miért a megismerkedés idõtartamától függ, mennyire "értékes" egy adott nõ? A lépések amúgy általában: vonzalomkeltés - komfort - csábítás, de a Mystery Method ezeket jóval bõvebben is kifejti.

Hogy lehet egy csaj jo az agyban?

elag gatlasos vagyok,raadasul nem igazan tudom mit hogyan csinaljak,hogy jo legyen...a pasim kerte,hogy csinaljam oralisan de ez sem igazan ment!

Legjobb válasz: Szerintem akkor jó egy csaj és egy pasi az ágyba ha mind a két fél jó. Legyél odaadó, tegyél meg neki sok mindent. És õ viszonozni fogja. Ettõl lesztek jók az ágyba. Meg nem feltétlenül kell szex közbe jónak lenni. Délutáni filmnézés közbe elkezdheted puszilgatni a hasát, és hát a száddal kielégítheted. Ettõl is jó leszel. Mindennek a lényege hogy legyél bátor, ha nem jó neki ugyis szól. Lehet hogy egy-ketten hülyeségnek tartják, de nézz meg egy-két pornót. Nem feltétlenül úgy kell csinálni ahogy õk, és nem attól leszel jó ha úgy csinálod mint õk, de sok ötlettel lehetsz gazdagabb. És ajánlom hogy próbálkozz. Szedd össze magad és legyél bátrabb. Imádni fogja a pasid. Sok sikert. Remélem egy kicsit segítettem.

Szerintem akkor jó egy csaj és egy pasi az ágyba ha mind a két fél jó. Legyél odaadó, tegyél meg neki sok mindent. És õ viszonozni fogja. Ettõl lesztek jók az ágyba. Meg nem feltétlenül kell szex közbe jónak lenni. Délutáni filmnézés közbe elkezdheted puszilgatni a hasát, és hát a száddal kielégítheted. Ettõl is jó leszel. Mindennek a lényege hogy legyél bátor, ha nem jó neki ugyis szól. Lehet hogy egy-ketten hülyeségnek tartják, de nézz meg egy-két pornót. Nem feltétlenül úgy kell csinálni ahogy õk, és nem attól leszel jó ha úgy csinálod mint õk, de sok ötlettel lehetsz gazdagabb. És ajánlom hogy próbálkozz. Szedd össze magad és legyél bátrabb. Imádni fogja a pasid. Sok sikert. Remélem egy kicsit segítettem.
Szerintem ugy, ha nem passziv, a fiuk utaljak azokat a csajokat akik mindent a pasira biznak, legalabbis en utalom :D
ha gátlásos vagy, akkor se legyél passszív, ha még nagyon nem oldódtál fel, akkor csak simogasd v csókolgasd, nem kell rögtön sikítozni v mitté ;) de azér vmit csinj, mondom pl kezdetnek még a simi is megteszi talán :) orálisan meg ne csináld, amíg nem akarod! én régen azt hittem, sose fogom akarni, aztán egyszercsak megjött a kedvem és azóta imádom csinálni :")
Mióta vagytok együtt? Te azért sem csinálod, mert félsz attól , hogy elöször csinálod és nem lessz jó és a pasidnak csalódást okozzol? Szerintem ha szeretitek egymást nincs itt semmi szégyelni való...Am szerintem az orális szex is tök jó...Minnél többet csinálod annál jobb lessz! Mondjuk a pornó film jó ötlet...Meríthetsz egy kis fantáziát meg elképzelést, hogy akkor hogyan is tovább! Tényleg ha szeretitek egymást ne félj semmibe belevágni...Nem fog kitörni a 3. világhábórú ha lesõnek nem valami jól csinálod! Remélem egy idõ után menni fog minden! SOK SIKERT!
Szerintem egy olyan csaj jó az ágyban aki élvezi amit csinál. A gátlásokat is fel lehet oldani.Ha nem akarod orálisan akkor ne erõltesd mert úgysem lesz jó egyikõtöknek sem. Hanyadik szexuális együttléted lenne? Ne akarj jó lenni az ágyban tapasztalat nélkül. Ha a fiú többet tud nyújtani és mutatni és új dolgokat tanitani, akkor mutasson õ elõbb neked új dolgokat. Tény hogy nem szeretik a passziv lányokat. Kezdetnek talán elég, az érdeklõdésed, és az hogy elengeded magad.

Hogyan lehet egy csajt meghódítani?

Egyáltalán ha oda megyek az utcán egy lányhoz akkor hogyan szólítsam meg ? Mit mondjak neki ?

Legjobb válasz: Egy római légióval lehet meghódítani. Fõleg ha gall a csaj.

Egy római légióval lehet meghódítani. Fõleg ha gall a csaj.
Mondjuk ha már máskor is beszélgettetek akkor:Szia HOgyvagy? mostanában nem sokszor látlak!Merre jársz mostanában?Estleg:HOgy megy a suli?:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat csajok ! ;) sokat segítettetek !
Pl én a következõképp szeretném h meghódítsanak: -elvigyen a fiú egy étterembe/kávézóba -kezdjen egy normális beszélgetést -legyen õszinte -nem várok el ajándékokat, max egy szál rózsát -értékelem a beszélgetéseket, sétálásokat, autózást, kirándulást Pl elviheted egy romantikus helyre, egy sétára, stb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat igaz hogy csak egyet tudok hasznosítani de azért köszi !
Látom rengeteg az idióta válasz, ezért megsajnáltalak. Leírom, hogy engem legutóbb hogyan hódítottak meg (de az utcán nem tudom, én általában ha leszólítanak úgy teszek, mintha nem hallanám, vagy nem érteném). A sráccal buliban találkoztunk, csak táncoltunk, különösebben nem is fogott meg a dolog, azt hittem nem látom többet. Legközelebb aztán amikor a barátaimmal mentem egy teljesen más helyre valahogy ott volt, kiderült, hogy a barátnõimet, akik ott voltak a buliban bejelölte ismerõsnek, csak hogy tudja, hogy hol találhat meg legközelebb. Igazából én világosban meg se ismertem, és csak akkor jöt oda, amikor menni készültem, és marasztalni próbált meg megfogta a kezem egy pillanatra, amikor elköszöntünk. Utána felvett facebookon, egyszer beszéltünk facebookcseten, utána felvett skypon. Néha írogatott, és mindenféle becenevekkel illetett, amit inkább mondjuk tolakodónak találtam, de amúgy nagyon edves volt. Amikor legközelebb találkoztunk szintén egy buliban, akkor a buli elején odajött, hogy tudta, hogy itt leszek és meghívott egy italra, közben beszélgettünk. A buli után amikor hazamentem, reggel észrevettem, hogy írt nekem sms-t, hogy aggódik, hogy épségben hazaértem-e (hogy a viharba ne értem volna, amikor õ hívta a taxit, egyet nekem egyet magának). Na ez volt az a pont amikor levett a lábamról, ugyanis én nem adtam meg neki a telefonszámomat. Nagyon tetszett az, hogy nem könyörgött számokért, meg nem kérdezett, hanem kedvesen, udvariasan de célirányosan megszerezte, amit akart. Igaz, így eltartott másfél hónapig, de szerintem ilyennek kell lennie egy igazi férfinak.
Ezt jol vesd a fejedbe:) 1)moralisan keszulj fel:D 2)strategia kidolgozasaXD 3)ragadj fegyvert egy 4ma1 es megteszi de a biztonsag kedvert egy M4A2 es Abrems tankot is vigyel:) :DXD 4)csapj le ra(hasznald a meglepetes erejet:D XD
Hidrogénbombával és náci propagandával.
lóbáld meg elõtte a pcsödet
A Nõ szívéhez, a bordáin keresztül vezet az út.
mondd neki, hogy szia, aranyosnak tûntél ezért idejöttem, hogy megismerjelek. xy vok. meglátod, hogy nem ez a lényeg (:
mondd neki, hogy szia, aranyosnak tûntél ezért idejöttem, hogy megismerjelek. xy vok. meglátod, hogy nem ez a lényeg (: Ez igaz, csak sajnos ez sem 100%os módszer.:D

Hogyan lehet egy csaj kulonleges egy pasi szamara, ha nem ismeri tulzottan a csajt, csak neha nezte, hogy mit csinal?

Legjobb válasz: úgy h beleszeretett a fiú egyböl.énis így jártam.van egy barátnõm,elkezdtem járni aikidora és ott van egy lány edzõtársam.nagyon jól néz ki,és énis szoktam nézni

úgy h beleszeretett a fiú egyböl.énis így jártam.van egy barátnõm, elkezdtem járni aikidora és ott van egy lány edzõtársam.nagyon jól néz ki, és énis szoktam nézni

Hogy lehet egy csajt kiszakítani a társaságából, ha tetszik?

Többször volt olyan,hogy egy csaj nagyon tetszett egy bulihelyen, vagy akárhol, de volt vele pár barátnője, aztán hagytam, mert nem tudtam mit csinálni vele. Ha egyedül van(ami azért ritka egy szórakozóhelyen), akkor könnyebb azért a téma. Most konkrétan egy olyan esetre gondolok, amikor egy csajokból álló banda kört alkotva táncol és befelé fordulnak. Gyakori az ilyen:D Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: lány vagyok és magamra ismertem a leírt szituban:D azt tudom ajánlani, hogy táncolj a kiszemelt csaj mellett/mögött és érj hozzá minél többször... nekem ált ez egyértelmû utalás szokott lenni. ha õ is hozzád ér táncolás közben akkor élvezi a helyzetet-> kezdjetek együtt táncolni, pl mögé állsz és úgy nyomjátok ;)

lány vagyok és magamra ismertem a leírt szituban:D azt tudom ajánlani, hogy táncolj a kiszemelt csaj mellett/mögött és érj hozzá minél többször... nekem ált ez egyértelmû utalás szokott lenni. ha õ is hozzád ér táncolás közben akkor élvezi a helyzetet-> kezdjetek együtt táncolni, pl mögé állsz és úgy nyomjátok ;)
A kérdező hozzászólása: :D köszi.a következõ hétvégén kipróbáljuk :D
Megszólítod a csoport vezetõjét, elnyered a bizalmát és ezután szabad utad lesz, szinte õ fog "rátolni" a barátnõjére. Ha befelé fordulva táncolnak, az nehezebb ügy, érdemesebb olyankor várni, vagy felkelteni valamivel a figyelmüket. Jó alap, ha látják rajtad, hogy te érzed magad a legjobban a buliban. Így õk akarnak majd részesei lenni a te társaságodnak, mert pozitív érzéseket adsz nekik, és nem te próbálsz meg "befurakodni" közéjük, mint a legtöbb srác. A barátnõk bizalmát ilyenkor is érdemes elnyerni, lássák rajtad, hogy normális srác vagy, nyugodt szívvel rád bízhatják a barátnõjüket.

Hogy lehet egy csaj ekkora ribanc? /lent, kicsit hosszú/. Minden csaj ilyen aki kicsit is szép?

Van egy nagyon szép lány a sulimban, sok fiúnak tetszik, látszatra húú de kedves mindenkivel, de amint valaki oda megy hozzá vagy fel veszi msnre már "jjajjj nem akarok járni senkivel, a második amit ír, h van e kocsid és elvinnél e engem meg a barátn?imet ide oda partyzni..", szólav hogy lehet valaki ilyen, nekem is már 1 hete húzza a fejemet, megadta a számát is, de nem hívhatom fel, mert teszteli, h meddig bírom, suliba meg se akar ismerni, köszönni luxus. Smink nélkül soha nem látta még senki, tökéletes alak, csini kis ruhák, szép mosoly, partiba mindig olyan részeg, h másnap azt se tudja kivel mit csinált...pf mellesleg 17 éves.

Legjobb válasz: téged is érdekel, akkor meg minek szidod? ha ennyire zavar, ne foglalkozz vele. ilyen egyszerû.

téged is érdekel, akkor meg minek szidod? ha ennyire zavar, ne foglalkozz vele. ilyen egyszerû.
a csaj azért ilyen, mert elhitetitek vele, hogy csinálhatja ezt.ha egy kicsit is szép vki akkor ti fiúk már nem tudtok mit kezdeni magatokkal...ha annyira nem tetszik amit csinál miért foglalkozol vele?
Üdv a 21. században!:)
ne érdekeljen ilyenekkel ne foglalkozz, õk majd megkapják az élettõl amit érdemelnek. max pornószínész lesz belõlüök :D
Undorító [email protected]! Hagy azt a nyomorultat! Majd a csini kis mosolyát egy agresszívabb pali átalakítja! Hány ilyen ismerõsöm volt...nem kell õket észrevenni, az fáj nekik a legjobban.
mi is a lány neve? :P
Sajnálom hogy kiábrándítalak a többiekkel eggyütt , de tényleg csak feltûnési viszketegsége van. Vagy rakd helyre te, vagy majd az idõ meg teszi. Jah és kapard le róla a 7 ktg vakolatot és fogadjunk hogy tovább nem fogod szeretni.
Hajrá Diszkóscsajok! legalább értünk küzdenek a pasik! és szenvednek is miattunk!! :-D
Tipikusan ideillik szerintem, hogy aki igazán szép az festék nélkül is szép. Szerintem hagyd a gec!be.
szép? elmúlik. ribancokkal meg nem érdemes kezdeni.
Ilyen csaj kell nektek "pasik"....
szerintem meg érzelmi és értelmi fogyatékos vagy. már a fogalmazásodból is süt a butaság. szánalomhegy.
Jesszus öcsi, benned valami elromlott.. most komolyan egy 17 éves törpek*rváért epekedsz, és nem csak meghúzni, hanem barátnõnek?? Bocsi, de nem sok értelmet látok benned, legalább is ebben. Ha ennyire szidod, akkor minek neked? Azt mondod szép, de még a külsejét is fikázod, lelke meg, azt mondod nincs.. könyörgöm ember, gondolkozzál már legalább egy keveset.. és keress egy TÉNYLEG szép lányt, de egy ilyen "mindenesterészeg" [email protected]
A kérdező hozzászólása: ami azt illeti van kocsim meg pénem is, de az múltja miatt, meg amiket csinál ezért kihívás
Ezekbõl lesznek 25-30 éves korukra a kiégett qrvák. :)
17éves vagyok, nem iszom, 1-2 jagert buliban, és sörözöm a barátokkal, de maximum spicces vagyok. a barátomnak 1 éve van kocsija, egyszer ültem benne, amikor koripályán kiment a bokám.nem szeretném, hogy arra gondoljon, hogy a pénze miatt szeretem. vannak ilyen lányok, ne foglalkozz vele, csak beállsz a többi fiú közé a sorba. Keress valaki mást, aki nem a smink és a csini rucik miatt szép, hanem természetes.
ébredj már fel ez is csak egy nõ! Mindegyik ezt csinálja aki tudja magáról ( vagy azt hiszi ) hogy jól nézz ki! Tanács nézz át rajta és mikor esetleg berúgatod, dugd meg és csinálj képet, figyeld meg császár leszel.... éljenek a 16 évesek....
Vagy csak azért nincs komolyabb kapcsolata mert nem a vele egykorú kis tinédzser pöc.ökre vágyik akik körbenyalják õ meg élvezi:D szerintem ez neki egy jó kis kabaré a suliban...és azzal, hogy körülugrálod soha sem fogod megszerezni, a csajnak is csak az a fontos amiért egy kicsit kell teperni...valahogy nekem sem kell olyan sohasem aki egybõl nyomul...kiábrándító és nyálas tud lenni...
buta, óvodás...de nem értem, hogy ha te ilyeneket irogatsz róla h aztse tudja micsinál meg segg részeg és mellesleg csak pfff mer 17 éves...akkor miért érdekel ez a csaj? Lehet megteheti mert szép, de ha én a helyében elolvasnám azt amit csak pár sorban írtál róla tutira nem kellenél még hülyítésre se:D
Ezt a típust jó megalázni egy kicsit, mert azt hiszik, hogy mindent megtehetnek. A legtöbb srác csíra ahhoz (mint ahogy te is), hogy keresztül tudjanak nézni rajta, és úgy kezelje, mintha ott se lenne. Én biztos aláznám egy kicsit, csak hogy érezze a tutit. És sajnos ezek olyan hülyék, hogy lehet még imponálna is nekik. Egyébként sokszor ezek a csajok megváltoznak 18-19 után, és normálisak lesznek. 23/f
Jajj, hagyjuk már a ezt a süket dumát, nézzük már meg egy némelyik "politikust". Õket is jól rendbe tette az élet mi? A nálatok az a büntetés, hogy több millájuk van, akkor engem is büntessetek meg kérlek. Hogy jönnek ide a "politikusok"? Nagyon egyszerû, a mai világban a sztárok, politikusok, hírességek olyan emberekbõl kerülnek ki mint ez a csaj, sajna, és 4-10 több pénzük van (általában) mint az ide irkálókat együttvéve. Ki fog égni? Ezt honnan veszitek, lehet 35-40 évesen is többet fog magára adni, mint ti most... Ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy ez a helyes út, mert nem az. De amit ti csináltok az is épp úgy szánalmas. "Feljárkálunk névtelen oldalakra, és nyugtatjuk magunkat, hogy úgyis beszopja egyszer"... Neked srác meg legyen eszed, itasd le dugd meg, élvezd, és hagyd a fenébe.
Fiatalság bolondság majd rájösz hogy nem az ilyen nagy széttaposott erdõ a jó
öhm...nehogy megsértõdj...de te télleg nem vagy normális...neked ez a csaj csak d.u.gni kell semmi másra, csak lelkileg annyira éretlen vagy, h ezt te nem veszed észre...fikázod, h mennyire hülye....h NINCS LELKE... de neked mégis kell... és nagy bölcsen leírod, h dehát szép...istenem! minek kell egy embernek egy olyan társ, akinek nincs lelke? te normális vagy? ki vagy akadva, mert már nem szõke, hanem barna...és? ebbõl látszik, h neked csak a plázacicusok jönnek be...istenem -.- hihetetlen vagy...még egy egysejtû is több gondolkodásra képes, mint te...egyáltalán ilyen [email protected]ágot minek írtál be?...egyszerûen csak féltékeny vagy, ez a baj, h annyi pasi körülveszi, de te azt akarod, h csak te egyedül legyél...kiborítóak az emberek ebben a világban...bocsánat, de már kijött
hát erre annyit kell csak mondjak, az okos ember nem az ilyenek társaságát keresi.jó te fiatal vagy megértem még.majd idõvel rájössz.nekem van bmw, lóvé, jóképû vagyok, ás ugy ismerkedem mindent lehazudok.csorónak álítom be magam
Ha most jól értem akkor az a szitu h bejön neked a csaj de tudod azt h lóvéra menõs hülye kis ribi.És neked se kocsi se pénz így esély sincs. Nos igen szar a szitu. De tudod ez a 21.század.Ahol a nõk túlnyomó többségben a pénzre mennek és nincsenek érzéseik.Csak igényeik azok viszont nagyok.És lefexenek bárkivel akinek van jó kocsija meg sok pénze.
nem. nem minden szép lány ilyen. sõt ez a leány maximum magáról hiszi el, hogy szép, mert a tuskó paraszt srácok a "dizsiben" azt mondták neki, mert nem kövér, és kivan festve mint az atom. aki szép lány, az nem így szép. jó lenne rájönni erre is, néhány embernek. bárkibõl lehet csinálni kis rib*ancot, (akire max a fentebb említett emberek mondják hogy húdejónõ) "cuki" magassarkút, cukirucit, cukisminket, ráadva. :)
A kérdező hozzászólása: miyen a lelke?, sztem nincs is neki
A kérdező hozzászólása: hát valki helyre rakhatná már, ha ki megy a folyosóra ott teszi a fejét meg páwáskodik pf
A kérdező hozzászólása: de nagyon szép
Ezért mondom én, kellene egy kis háború. Egy kis eksön. EGy kis vér. Úgy el van puhulva a világ, hogy hányingerem van már ettõl. Nincs rettegés, nincs félelem, mindenk azt hiszi, hogy bármit megtehet. A fenébe is. Harcra fel!
A kérdező hozzászólása: nem akarom megverni, meg akarom szerezni
Tudja, h bárkit megkaphat ezért érthetõ módon szelektál. Ez van öcsi.
A kérdező hozzászólása: akkor mért nem jár komolyabban senkivel?
vidd el bulizni, itasd le és kész...de minek neked ilyen csaj??
A kérdező hozzászólása: az lesz, nem csak egy éjszakára kellll
azért nincs komolyabb kapcsolata, mert élvezi, hogy körülugráltok.
A kérdező hozzászólása: 14:29, erre még nem is gondoltam
Az ilyet messzire el kell kerülni. Pár év múlva még durvább lesz, egyre többet fog magáról gondolni és jobban fog manipulálni, csak azt nem fogja észrevenni, hogy már olyan lesz a feje, mint egy 30 éves kiélt valaminek. Azért nem jár senkivel, mert rohadtul élvezi, ahogy tepertek utána. Én megdugni se merném, általában az ilyen lányok kész nemibeteg gondozók. Puszit is csak levegõbe.
A kérdező hozzászólása: ja meg állítólah szûz, ha partyba benyúlnak a bugyijába ott rinyál, h nem akarom, meg de ugye szeretsz, és arról ne is beszéljünk, h nem sokára beleég a szoliba is, a múlthéten még szõke volt meg póthaja most meg barna a haja meg a bõre is-.-'
Mi van??? Ha ennyire utálod, akkor mit foglalkozol vele?Nevetséges vagy! Leginkább a kutyára hasonlítasz, aki fark csóválva követi a tüzelõ szukát.
Mekkora egy szánalmas nyomorult vagy te is... kell a csaj, de itt szidod? Valószínûleg azért nem jön össze senkivel, mert egy falusi kis cigányqrva és élvezi ha minden kiéhezett gusztustalan féreg körülugrálja (köztük te is), mert máshonnan úgysem kapna soha szeretetet. Ne csináld már... Ez vagy kamu, vagy egy óriási lelkinyomorék vagy. Jobbnál jobb. Ha egy kicsit is gondolkoznál, te is tudnád a kérdésedre a választ, de az luxus, mi? 17/L
Kerüljed el messzirõl, majd az élet elintézi, mikor a kopaszpénzes pasija 10 év múlva elveri, ha kimegy a házból. (Bocsi a sztereotípiákért.)
A kérdező hozzászólása: hát nem cigány, és nem vagyok nyomorék
attól olyan szép, hogy agyon van sminkelve.tudod ezeknek a lányoknak milyen halott lelkük van? és nem minden csaj ribanc, aki szép.
A kérdező hozzászólása: az mér lényeg?

Hogyan lehet egy csajt a gatyáján keresztül simogatva felizgatni?

Úgyértem, hogy a punciját simogatnám gatyán keresztül. hogyan simogassam neki? honnan fogom észrevenni hogy felizgult?

Legjobb válasz: úgy, hogy egyre jobban sóhajtozik és bújik, mint a macska

úgy, hogy egyre jobban sóhajtozik és bújik, mint a macska
öklözzed
csajok általában bugyiba vannak
a csajokat verbálisan lehet legjobban felizgatni, tudni kell hogy mit mondj nekik
Villával döfködd

Hogyan lehet egy csajjal elfelejtetni a volt pasiját?

van egy lány aki nagyon tetszik és egy csomó minden közös bennünk.én szeretném ha lenne köztünk valami de érződik rajta hogy még mindig érez valamit az ex pasija iránt.mit tehetnék hogy észrevegye hogy itt vagyok?köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha nem fogja meg semmi benned, akkor tehetsz bármit. Ez pedig vagy jön, vagy nem, nem lehet "kicsikarni".

Ha nem fogja meg semmi benned, akkor tehetsz bármit. Ez pedig vagy jön, vagy nem, nem lehet "kicsikarni".
Sehogy, köszönj be neki, aztán hagyd ott egy idõre, hogy rólad fantáziáljon.
Attól függ..a pasi dobta õt, vagy õ dobta a pasit? Jó lenne tudni, egész pontosan miért szakítottak, h még véletlenül se õ jusson rólad eszébe, nehogy te is elkövesd ugyanazokat a hibákat, mint az exe.
Hát szerintem, ha most akarsz vele lenni, akkor egy ideig törõdj bele, hogy csak második vagy .. Idõvel majd elmúlik, de nagyon kitartónak kell lenni. Vagy pedig várd meg, amíg túllép rajta. Ez viszonylag biztonságosabb módszer..
A kérdező hozzászólása: nekem azt mesélte hogy a pasival közös megegyezés szerint mentek szét(stárc zenél és nem tudtak úgy igazán együtt lenni mert nem volt szabad ideje)
A kérdező hozzászólása: nem jártam sikerrel mert újra összejöttek :S

Hogyan lehet egy csajt az a'gyba csalni?

egy bizonyos csajról van szó , és el van tervezve a hangulat , de nem tudom mit mondjak neki , ismerem de nem sokat beszélgetünk de szeretnek vele lefeküdni mert irtóra jól néz ki.

Legjobb válasz: Hívd el hozzátok , adj neki egy kis piát , beszélgessetek sokan , aztán utána megdughatod.. :D ( sztem hagyni fogja magát ha tetszel neki.. )

Hívd el hozzátok , adj neki egy kis piát , beszélgessetek sokan , aztán utána megdughatod.. :D ( sztem hagyni fogja magát ha tetszel neki.. )
Bazg én is erre gondoltam. De ne hagyd ki a ketrecet a sajt fölött, kitámasztva egy bottal. Ha a csaj felmászott az ágyra, kirántod a botot, és meg is van! De ha a csaj elég buta, az is jó, ha éjszaka felkapcsood a lámpát. Majd megy a fényre, mint a lepkék. -.-'
utolsó! ott a pont larkin
:D Egyszerü! Rakd el a székeket a szobádból!Így nem tud máshová leülni csak az ágyra. Kis beszélgetés.Kérd meg h masziroza meg a hátad utána viszonzod és sínen van a dolog.Mindíg bejön!!!
Tegyél sajtot a párnádra
A kérdező hozzászólása: a szobát kicsit romantikusabb hangulatra be akarom rendezni , ezert egybõl ide nem hiszem hogy jó ötlet mert csak röhögni fog vagy nem ?
ja. pakold ki a székeket a szobábol, aztán tegyél be egy felfujhatós tábortüzet (az elég romantikus) így majd melege lesz és levetkõzik. majd ülj a nyakába és fosd össze magad.így majd tusolni akar de te ne adj neki törölközõt, akkor majd bemászik a paplan alá.ott meg már sima ügyed van, simán becserkészheted neki a lompost. de biztos ami biztos amíg tusol te dobd ki a ruháit hogy legyen mivel zsarolni.
legyen jó dumád, nézz ki jól
Itasd le mint az állat, aztán hogy biztosra mehess, nyeless le vele vagy 3-4 dl ginát, aztán ha még mindig bizonytalan vagy, akkor menj el egy gazdaboltba, ahol vegyél egy kevés búgatóport, amit disznóknál szoktak alkalmazni a párzás elõsegítésére...hidd el, sssssima ügy lesz
1. ne légy ronda! 2. legyen jó szöveged.
Keverjél el aludni inkább ha itt kérdezgeted a hülyeésgeidet. Neked még nem való pina :D
Minden másra ott a Mastercard....
billegtesd meg neki egy kicsit a farkad
Ennek a szerszámnak a segítségével: [link]
Mit szeretnél keverni? Levest?
Egyszerû mint az egyszer egy: BMW X5
Pontosan hova fogsz menni bulizni csak h tudjam hol akarnak megb*szni....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!