Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet egy bajuszt (5 db)

A bajuszban egy sztár?

Hogy lehet leszedni egy bajuszt?

mert mégcsak 13-éves vagyok és nem merem leborotválni mert félek hogy megvágomagam hogylehet biztonságosan leszedni szüleimtöl meg cikilene megkérdezni

Legjobb válasz: Hát ha már van bajúszod, akkor csak borotvával... a fiúk borotválni szokták és általában az apjuk segítségét kérik. Ne félj attól, hogy megvágod magad. Amúgy is elõfordul még felnõttekkel is. Szerintem vedd a bátorságot és kérd az apukád segítségét!

Hát ha már van bajúszod, akkor csak borotvával... a fiúk borotválni szokták és általában az apjuk segítségét kérik. Ne félj attól, hogy megvágod magad. Amúgy is elõfordul még felnõttekkel is. Szerintem vedd a bátorságot és kérd az apukád segítségét!
Atól függ h mivel szetetd le ha borotvával akor szerintem borotválkozz meg még 1x elöször énissokat szenvedtem vele de aztán megtanultam és mostmár 2perc alatt megvan :-) Ja és ez tok ojan h megnö szal idönkét borotválokznod kell :P Én általába 2naponta csinálomde ha berinömel vok akor van h regel is meg este is mer nem szereti ha borostás vagyok :P
A kérdező hozzászólása: Leszedtem a bajuszom nem tejesen de egy kicsit szuroslet mit lehetne csinálnom hogy buha legyen.
Nemcsak borotvával és gyantával lehet leszedni!Lehet venni szõrtelenítõ krémet(pl. a Tescoban többféle van már 500ft-tól).A krémmel jól bekened a szõrtelenítendõ részt, hogy eltakarja a szõrszálakat, majd kb.5 perc múlva lemosod jó alaposan, közben lágyan masszírozd, hogy jobban lejöjjenek!(Én az egyik legolcsóbbat vettem (Opilca a neve)és használt.)Külön bajuszra, állra, arcra is lehet kapni ezeket a termékeket.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszön a segitségeket és az ötleteket mindenkitöl.
Én 16vagyok kb 1.5-2 éve borotválkozok nekem nem monta senki h hogy kel de nem vagdostam magam ösze elöször kb 1honapja végtam meg magam mer sietem XD vegyél borotvahabot meg borotvát és rajta és akor mivan ha megvágod magad ? Látod nekem 2év után sikerült ez tök normális szerintem ...
vagy elmész egy kozmetikushoz legyantáztatni.ez szerintem jó megoldás ilyen korban, és nem fog látszani ahogy visszanõl:)
Az is jó ötlet, ha félsz hogy megvágod magad, hogy apukád segítségével villanyborotvát használsz, azzal nem tudod megvágni magad. De anyud is tud segíteni ebben.
Szerintem próbáld ki egyedül, ha ciki megkérdezni apádat. Az interneten találsz leírást, hogy hogy kell leborotválni, hogy minnél kisebb valószínûséggel vágd meg magad.
Nem ciki szólni a szülõknek. Öcsém is szólt nekik, mondjuk õ 12volt amikor eléggé bajszosodott már, anyu mondta neki h még nem kéne borotválkozni ezért szõkítették neki egy ideig, kb egy évig. Utána meg kapott borotvát és kikisérletezte magának h h borotválkozzon.
Nekem vannak a legizmosabb fogaim!!!

Egyik osztálytársunk igen szép "szakmunkás" bajusszal rendelkezik, és szinte már kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk rajta. Lehet komolyabb baja ha osztálykiránduláson és szép, méretre vágott gyantacsíkot teszünk rá?

Legjobb válasz: Igen, lehet baja, az hogy nem fogja olyan menõ viccnek venni mint ti gondoljátok, hanem lelki sérültet csináltok belõle egy életre. Valamint sose tudhatod hogy nem-e allergiás a gyantára vagy bármi, bár ennek kicsi a valószínûsége, de nagyon veszélyes lehet. Semmi közötök hozzá milyen a bajusza, legfeljebb normális tanácsokat adhatnál neki, hogy aztán magától neki essen egy borotvával otthon.

Igen, lehet baja, az hogy nem fogja olyan menõ viccnek venni mint ti gondoljátok, hanem lelki sérültet csináltok belõle egy életre. Valamint sose tudhatod hogy nem-e allergiás a gyantára vagy bármi, bár ennek kicsi a valószínûsége, de nagyon veszélyes lehet. Semmi közötök hozzá milyen a bajusza, legfeljebb normális tanácsokat adhatnál neki, hogy aztán magától neki essen egy borotvával otthon.
Szerintem az õ beleegyezése nélkül ehhez nincs jogotok. Nem tudhatjátok hoyg miért visel bajuszt. Lehet õ így érzi jól magát, lehet bajusz nélkül csúnyának látja magát vagy amit már itt is olvastam hoyg az apja nem engedi hogy levágjam mert náluk ez családi szokás. Gyantázni meg pláne nem szabad mert a férfiaknak erõsebb a szõrzetük az arcon pedig érzékeny a bõr. Szépen begyulladhat utána.
Nem baj az élettõl majd visszakapod.
Lehet, aztán neked is. Jogos önvédelemnek számít ha gyantába fojt.
nálunk hasonló volt, egyik srác bajszára borotva habot fújtak a fiúk, sõt el is kezdték lehúzni neki, a felét lekapták mire felébredt, utána kénytelen volt befejezni a mûveletet. Elég dühös volt az illetõ, rosszul esett neki, de nem lett lelkisérült.:) Viszont azt javaslom ne csináljátok meg, nagy botrány lehet belõle: inkább beszélgessetek vele, adjatok neki tippet, hogy nyerõbb lenne bajusz nélkül.
Ha úgy érzitek, hogy lépni kéne az ügyben, akkor mondjátok meg neki, hogy Bocsi Józsi, de nem áll jól az a kis pihe az orrod alatt. Sõt, ha egy lány mondja neki talán jobban veszi a dolgot és megszabadul tõle. Ennyi. Nem kell itt ilyen gerilla akciókat folytatni, az egyenes beszéd hatásosabb :)
Szerintem benned (rajtad) is van olyan hiba, amiért mások cikizhetnének, de ne aggódj, az élettõl visszakapod, hogy ilyen "aranyos" vagy. :)
igen mivel ha betépitek a bõr is jön vele de minimum belilul. Na meg amúgy is nagy parasztok vagytok hogy csak eszetekbe jutott.
Hihetetlen nagy parasztság lenne.
ekkora ökörséget is rikán hallani... neked hogy esne? azért gondolkodjatok...
és szerinted hagyni fogja?:D amúgy baja nem lesz tõle
Mi lett a vége? :D


Hogyan kell gyantazni? Lepesrol lepesre ha lehet, es az is erdekel milyen termeket ajanlanatok? A bajuszt hogyan tavolitsam el? Nagon kicsi van az egyik oldalban de idegesit. No vagyok

Legjobb válasz: Én a rossmannból vagy dm-bõl szoktam venni a görgös gyantát, abból is a narancssárgás színût. Ugyanott lehet kapni lehúzó csíkot is, szerintem az 50 vagy 100 db-os kiszerelés elég jól megéri. Szóval: felmelegítem a gyantát a mikróban, kb 2.5-3 perc amíg jó lesz, de közben néha rányitok és megnézem, nehogy túlmelegedjen és szétpukkanjon. Ha megbizonyosodtál arról, hogy a gyanta NEM forró, akkor a szõr növekedésével megegyezõen ráhúzol 1 réteget. Meghúzod a bõrt, hogy feszüljön, és rátapasztod a lehúzó csíkot. Azt jól rásimogatod, de közben a bõrõdet húzod (fõleg, ha lágyrészen van), és a szõr növekedésével ellentétesen lerántod a csíkot. Arra figyelj, hogy ha maradt is ott kevés szõr, vagy csipesszel kiszedegeted, vagy maximum 2-szer ismételheted ezt, mert különben letéped a bõröd felsõ rétegét is, ami igen fájdalmasan és csúnyán ki tud sebesedni.

Én a rossmannból vagy dm-bõl szoktam venni a görgös gyantát, abból is a narancssárgás színût. Ugyanott lehet kapni lehúzó csíkot is, szerintem az 50 vagy 100 db-os kiszerelés elég jól megéri. Szóval: felmelegítem a gyantát a mikróban, kb 2.5-3 perc amíg jó lesz, de közben néha rányitok és megnézem, nehogy túlmelegedjen és szétpukkanjon. Ha megbizonyosodtál arról, hogy a gyanta NEM forró, akkor a szõr növekedésével megegyezõen ráhúzol 1 réteget. Meghúzod a bõrt, hogy feszüljön, és rátapasztod a lehúzó csíkot. Azt jól rásimogatod, de közben a bõrõdet húzod (fõleg, ha lágyrészen van), és a szõr növekedésével ellentétesen lerántod a csíkot. Arra figyelj, hogy ha maradt is ott kevés szõr, vagy csipesszel kiszedegeted, vagy maximum 2-szer ismételheted ezt, mert különben letéped a bõröd felsõ rétegét is, ami igen fájdalmasan és csúnyán ki tud sebesedni.
Ja, még azt elfelejtettem írni, hogy az is egy megoldás lenne, ha elmennél kozmetikushoz, õ leszedi max. 450-ért, és akkor már nagyjából fogod tudni, hogy kell. Ha meg csak a bajszodat szeretnéd, úgy csináld, ahogy már írtam, csak ahhoz nem muszály görgõs gyantát venni, hanem árulják ezeket a vékony hideggyanta csíkokat. Én bajuszra azt használom, 12 db volt benne, kb. 800 ft volt, ugyancsak a dm-ben. Legalább 1.5 éve vettem, de még most fogyott el, igaz én közben csipeszeltem is a bajszom.
genetika.
Genetika. Meg lehet, hogy nekik is lesz, csak késõbb. A jó oldala: gyönyörû lehet a hajad.
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod?:)
Mert a szõr a fejünkön is nõ. :) Nekem is szép hajam volt. :)
Nem vagyunk egyformák, kinek elõbb, kinek késõbb.Én 12 évesen már tiszta szõr voltam, szõrösebb mint az azonos korú fiúk.
A kérdező hozzászólása: :) ))!Rendben, köszönöm a válaszokat!:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!