Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet csaj jo az agyban (3 db)

Hogy lehet egy csaj jo az agyban?

elag gatlasos vagyok,raadasul nem igazan tudom mit hogyan csinaljak,hogy jo legyen...a pasim kerte,hogy csinaljam oralisan de ez sem igazan ment!

Legjobb válasz: Szerintem akkor jó egy csaj és egy pasi az ágyba ha mind a két fél jó. Legyél odaadó, tegyél meg neki sok mindent. És õ viszonozni fogja. Ettõl lesztek jók az ágyba. Meg nem feltétlenül kell szex közbe jónak lenni. Délutáni filmnézés közbe elkezdheted puszilgatni a hasát, és hát a száddal kielégítheted. Ettõl is jó leszel. Mindennek a lényege hogy legyél bátor, ha nem jó neki ugyis szól. Lehet hogy egy-ketten hülyeségnek tartják, de nézz meg egy-két pornót. Nem feltétlenül úgy kell csinálni ahogy õk, és nem attól leszel jó ha úgy csinálod mint õk, de sok ötlettel lehetsz gazdagabb. És ajánlom hogy próbálkozz. Szedd össze magad és legyél bátrabb. Imádni fogja a pasid. Sok sikert. Remélem egy kicsit segítettem.

Szerintem akkor jó egy csaj és egy pasi az ágyba ha mind a két fél jó. Legyél odaadó, tegyél meg neki sok mindent. És õ viszonozni fogja. Ettõl lesztek jók az ágyba. Meg nem feltétlenül kell szex közbe jónak lenni. Délutáni filmnézés közbe elkezdheted puszilgatni a hasát, és hát a száddal kielégítheted. Ettõl is jó leszel. Mindennek a lényege hogy legyél bátor, ha nem jó neki ugyis szól. Lehet hogy egy-ketten hülyeségnek tartják, de nézz meg egy-két pornót. Nem feltétlenül úgy kell csinálni ahogy õk, és nem attól leszel jó ha úgy csinálod mint õk, de sok ötlettel lehetsz gazdagabb. És ajánlom hogy próbálkozz. Szedd össze magad és legyél bátrabb. Imádni fogja a pasid. Sok sikert. Remélem egy kicsit segítettem.
Szerintem ugy, ha nem passziv, a fiuk utaljak azokat a csajokat akik mindent a pasira biznak, legalabbis en utalom :D
ha gátlásos vagy, akkor se legyél passszív, ha még nagyon nem oldódtál fel, akkor csak simogasd v csókolgasd, nem kell rögtön sikítozni v mitté ;) de azér vmit csinj, mondom pl kezdetnek még a simi is megteszi talán :) orálisan meg ne csináld, amíg nem akarod! én régen azt hittem, sose fogom akarni, aztán egyszercsak megjött a kedvem és azóta imádom csinálni :")
Mióta vagytok együtt? Te azért sem csinálod, mert félsz attól , hogy elöször csinálod és nem lessz jó és a pasidnak csalódást okozzol? Szerintem ha szeretitek egymást nincs itt semmi szégyelni való...Am szerintem az orális szex is tök jó...Minnél többet csinálod annál jobb lessz! Mondjuk a pornó film jó ötlet...Meríthetsz egy kis fantáziát meg elképzelést, hogy akkor hogyan is tovább! Tényleg ha szeretitek egymást ne félj semmibe belevágni...Nem fog kitörni a 3. világhábórú ha lesõnek nem valami jól csinálod! Remélem egy idõ után menni fog minden! SOK SIKERT!
Szerintem egy olyan csaj jó az ágyban aki élvezi amit csinál. A gátlásokat is fel lehet oldani.Ha nem akarod orálisan akkor ne erõltesd mert úgysem lesz jó egyikõtöknek sem. Hanyadik szexuális együttléted lenne? Ne akarj jó lenni az ágyban tapasztalat nélkül. Ha a fiú többet tud nyújtani és mutatni és új dolgokat tanitani, akkor mutasson õ elõbb neked új dolgokat. Tény hogy nem szeretik a passziv lányokat. Kezdetnek talán elég, az érdeklõdésed, és az hogy elengeded magad.

Ha egy pasi úgy áll a dolgokhoz, hogy először megfekteti a csajt és ha jó az ágyban, akkor folytatja tovább? Lehet neki valaha komoly párkapcsolatja?

Már 26 éves, de csak kefél mindenkit. Leghosszabb nem csak szexkapcsolatja 2 honapig tartott.

Legjobb válasz: kedves elsõ, azért lefõbb tulajdonságodat, a határtalan szerénységet máskor ki ne felejtsd. ha 26 éves korára még nem komolyodott meg, már nem is fog.

Az a baj az ilyen pasikkal, hogy egypatronosok. Egy nõnek sem kell többször, a harmatgyenge teljesítmény miatt. Vagy nem tud, vagy nem akar, esetleg a kettõ együtt.
kedves elsõ, azért lefõbb tulajdonságodat, a határtalan szerénységet máskor ki ne felejtsd. ha 26 éves korára még nem komolyodott meg, már nem is fog.
elsõ vagyok. csak arra akartam felhívni a figyelmét, hogy normális, értékes nõje sosem lesz.
nem, nem szeretek baszni. én szeretkezni szoktam... tudod, szerelembõl...rémlik valami? :D ezen jot nevettem:) a lényeg ugyanaz, te barom.
nem lehet. és örülök, hogy vagyok annyira intelligens, szép, okos nõ, hogy soha nem lesz közöm ilyen típusú "pasihoz"
köszönjük emese
nem, nem szeretek baszni. én szeretkezni szoktam... tudod, szerelembõl...rémlik valami?
miért ne lehetnék értékes? azért, mert tisztában vagyok az adottságaimmal, határozott vagyok stb.? inkább legyek elesett naív liba, akit minden pasi megfektethet? hát nem köszi...
és te lennél az az értékes nõ? ugyanmár...
miért baj az ha megfektet? nem szeretsz baszni?
jo paraszt az biztos de legalább tud élni (amig pofára nem esik)
anyád a barom, mert megszült... nem, nem ugyanaz. gondolkozzál már el rajta egy kicsit. vagy keress rá, hogy mi a különbség a dugás és a szeretkezés között :) ))
A kérdező hozzászólása: tehát akkor így állunk... szokta mondani egyébként õ is, hogy most kell élni, amíg fiatal. Kérdés hogy meddig lesz fiatal... Van neki 2-3 csaja, akiket csak megcsörrent és bármikor készen állnak egy menetre.
az ilyenek még 60 évesen is fiatalok.
Kedves Kérdezõ! Jól sejtem, hogy neked tetszik ez a srác, és abban reménykedsz, hogy majd te sikeresen megfogod? Szerintem az ilyen tetvek azért kapnak meg annyi lányt (gyakran értelmes lányokat is), mert imponál nekik a gondolat, hogy na majd õk elkapják a grabancát, és hûséges srácot faragnak belõle, és az milyen átkozottul nagy dicsõség lesz. Szerintem az ilyen kef.élõgépek nem 26 évesen komolyodnak meg. Egyébként nem értem, minek kellett belekötni az elsõ hozzászólóba. Nem fényezte magát hosszasan, csak megemlítette, hogy van benne annyi tartás, hogy ilyen alakokhoz nem alacsonyodik le.

Hogyan lehet a pasit lenyűgözni az ágyban? Van valami jó praktikátok csajok :D?

Új barátom van éshát nemsokára sor kerül a dologra. Szeretném, ha minden nagyon jól sikerülne.. Van valami jól bevált "trükk, technika v. "eseménysorozat ", amivel levehetném a lábáról??? Nagyon szeretném :) Oroszlán és ő mindenben nagyon jó...

Legjobb válasz: "Oroszlán és õ mindenben nagyon jó..." Ne legyél Naív Katicabogár :):) Még a végén lehet túlteljesíted Õt! 20/F

"Oroszlán és õ mindenben nagyon jó..." Ne legyél Naív Katicabogár :) :) Még a végén lehet túlteljesíted Õt! 20/F
Néhány tipp az orális szexhez :) Gáttájék . Vegye szájába vagy nyalogassa partnere a heregolyóját, fél kézzel markolja meg a péniszét, majd szabad kezének hüvelyk vagy mutatóujjával nyomja a gáttájékot. Dugó . A szájával lassan felfelé haladva partnere péniszén, kissé fordítsa el a fejét jobbra, majd balra, nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza. Amikor eléri a peremet, azt is nyalogassa körbe alaposan, mielõtt egészen a tetejére érne. Majd ismételje ugyanezeket a mozdulatokat, ezúttal a péniszen lefelé haladva. Fagyi. Fogja meg a pénisz alját, majd nyalogassa, mint a fagylaltot. Hol egyik, hol másik oldalról simítsa végig a nyelvével. Vagy vegye a makkot határozottan az ajkai közé és így nyalogassa. Pillangó. Kinyújtott és merev nyelvével elõször a makkot érintse meg itt ott, majd rebbenõ mozdulatokkal haladjon végig a pénisz szárán, mint a pillangó. Oldalharapás . Ujjaival fogja meg a pénisz fejét, és csókolgassa, finoman harapdálja az oldalát. Belsõ szorítás . Vegye szájába a péniszt, majd ajkaival szorítsa meg. Külsõ szorítás . Nyomja ajkát a pénisz végéhez, és úgy csókolja, mintha húzni akarná. Mangószívás. A péniszt félig vegye a szájába, és erõsen szívja. Mélyen. Vegye egészen tövig a szájába, mintha el akarná nyelni. Fuvolázás . A heregolyók csókolgatása és a péniszlap egyidejû billentyûzését jelenti. Lényeg még: fogaid elfedd a száddal, mindig tartsd nedvesen, mindig kezd lassan és gyengéden, és fokozatosan gyorsíts, növeld a nyomást. Elõjátékként simogasd az érzékeny pontokat:nyak, köldök alatti rész, comb belsõ fele... A férfiak jobban felizgulnak, ha látják is, hogy mit csinálsz, tehát kellõ hangulatvilágítás.
Ha ezt meg kell kérdezned, már buktad a dolgot :-P Egyébként: nyeld le! :-D
Vigyél neki egy sört is, közben tudjon kortyolgatni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen LÁNYOK :D :D :D, különösen, aki lényegként kiragadta a csillagjegyet .. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!