Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet csaj jo az (20 db)

Hogy lehet egy csaj jo az agyban?

elag gatlasos vagyok,raadasul nem igazan tudom mit hogyan csinaljak,hogy jo legyen...a pasim kerte,hogy csinaljam oralisan de ez sem igazan ment!

Legjobb válasz: Szerintem akkor jó egy csaj és egy pasi az ágyba ha mind a két fél jó. Legyél odaadó, tegyél meg neki sok mindent. És õ viszonozni fogja. Ettõl lesztek jók az ágyba. Meg nem feltétlenül kell szex közbe jónak lenni. Délutáni filmnézés közbe elkezdheted puszilgatni a hasát, és hát a száddal kielégítheted. Ettõl is jó leszel. Mindennek a lényege hogy legyél bátor, ha nem jó neki ugyis szól. Lehet hogy egy-ketten hülyeségnek tartják, de nézz meg egy-két pornót. Nem feltétlenül úgy kell csinálni ahogy õk, és nem attól leszel jó ha úgy csinálod mint õk, de sok ötlettel lehetsz gazdagabb. És ajánlom hogy próbálkozz. Szedd össze magad és legyél bátrabb. Imádni fogja a pasid. Sok sikert. Remélem egy kicsit segítettem.

Szerintem akkor jó egy csaj és egy pasi az ágyba ha mind a két fél jó. Legyél odaadó, tegyél meg neki sok mindent. És õ viszonozni fogja. Ettõl lesztek jók az ágyba. Meg nem feltétlenül kell szex közbe jónak lenni. Délutáni filmnézés közbe elkezdheted puszilgatni a hasát, és hát a száddal kielégítheted. Ettõl is jó leszel. Mindennek a lényege hogy legyél bátor, ha nem jó neki ugyis szól. Lehet hogy egy-ketten hülyeségnek tartják, de nézz meg egy-két pornót. Nem feltétlenül úgy kell csinálni ahogy õk, és nem attól leszel jó ha úgy csinálod mint õk, de sok ötlettel lehetsz gazdagabb. És ajánlom hogy próbálkozz. Szedd össze magad és legyél bátrabb. Imádni fogja a pasid. Sok sikert. Remélem egy kicsit segítettem.
Szerintem ugy, ha nem passziv, a fiuk utaljak azokat a csajokat akik mindent a pasira biznak, legalabbis en utalom :D
ha gátlásos vagy, akkor se legyél passszív, ha még nagyon nem oldódtál fel, akkor csak simogasd v csókolgasd, nem kell rögtön sikítozni v mitté ;) de azér vmit csinj, mondom pl kezdetnek még a simi is megteszi talán :) orálisan meg ne csináld, amíg nem akarod! én régen azt hittem, sose fogom akarni, aztán egyszercsak megjött a kedvem és azóta imádom csinálni :")
Mióta vagytok együtt? Te azért sem csinálod, mert félsz attól , hogy elöször csinálod és nem lessz jó és a pasidnak csalódást okozzol? Szerintem ha szeretitek egymást nincs itt semmi szégyelni való...Am szerintem az orális szex is tök jó...Minnél többet csinálod annál jobb lessz! Mondjuk a pornó film jó ötlet...Meríthetsz egy kis fantáziát meg elképzelést, hogy akkor hogyan is tovább! Tényleg ha szeretitek egymást ne félj semmibe belevágni...Nem fog kitörni a 3. világhábórú ha lesõnek nem valami jól csinálod! Remélem egy idõ után menni fog minden! SOK SIKERT!
Szerintem egy olyan csaj jó az ágyban aki élvezi amit csinál. A gátlásokat is fel lehet oldani.Ha nem akarod orálisan akkor ne erõltesd mert úgysem lesz jó egyikõtöknek sem. Hanyadik szexuális együttléted lenne? Ne akarj jó lenni az ágyban tapasztalat nélkül. Ha a fiú többet tud nyújtani és mutatni és új dolgokat tanitani, akkor mutasson õ elõbb neked új dolgokat. Tény hogy nem szeretik a passziv lányokat. Kezdetnek talán elég, az érdeklõdésed, és az hogy elengeded magad.

Hogy lehet a facebook-ban kikapcsolni azt hogy ha lájkolom egy jó csaj képét az megjelenik az én üzenőfalamon tehát ne legyen a falamon olyasmi hogy "én kedvelem "bomba csaj" képét?

Legjobb válasz: de az aki lájkolja a képet a saját falán nem jelenik meg "én kedvelem a bizonyos képet" ezt a bejegyzést csak mások látják épp ezért én el sem tudom úgy tüntetni ahogy mondjátok :S nagyon bosszant a face ilyen gyökér megoldásokkal

A kérdező hozzászólása: de az aki lájkolja a képet a saját falán nem jelenik meg "én kedvelem a bizonyos képet" ezt a bejegyzést csak mások látják épp ezért én el sem tudom úgy tüntetni ahogy mondjátok :S nagyon bosszant a face ilyen gyökér megoldásokkal

Hogy lehet a facebook-ban kikapcsolni azt hogy ha lájkolom egy jó csaj képét az megjelnik az én üzenőfalamon tehát ne legyen a falamon olyasmi hogy "én kedvelem "bomba csaj" képét?

Legjobb válasz: keresd meg a saját hírfolyamodban azt a bejegyzést, és menj rá az egérrel, és mellette megjelenik egy kis X, arra kattints, és megkérdezi, hogy "biztos törlöd a bejegyzést?" és rendben. De amíg megkeresed, addig mások látják :)

keresd meg a saját hírfolyamodban azt a bejegyzést, és menj rá az egérrel, és mellette megjelenik egy kis X, arra kattints, és megkérdezi, hogy "biztos törlöd a bejegyzést?" és rendben. De amíg megkeresed, addig mások látják :)
Mibe, hogy barátnõd elõtt akarod eltitkolni?
A kérdező hozzászólása: de az aki lájkolja a képet a saját falán nem jelenik meg "én kedvelem a bizonyos képet" ezt a bejegyzést csak mások látják épp ezért én el sem tudom úgy tüntetni ahogy mondjátok :S nagyon bosszant a face ilyen gyökér megoldásokkal
Ha nem vállalod fel, akkor ne lájkolgasd. Neked hogy esne ha a bnõd más pasik képét lájkolná? Indulj ki innen..
A kérdező hozzászólása: ha nem tudsz a kérdésre válaszolni minek írsz alá mindenféle baromságot
Mert te meg baromságot kérdezel azért... Abban az esetben nem látszik csak a többi ismerõsöd számára, hogy milyen képet lájkoltál, ha akit lájkolsz annak nem publikusak a képei. Minden más esetben LÁTSZIK! Józan ész kéne csak hozzá...Nõj fel..
A kérdező hozzászólása: gyökér :S akkor te nem is érted mit kérdeztem mind1 úgy látom most nem fog segíteni ez az oldal, hagyjuk is!
Én értem mit kérteztél te agyilag korlátolt, és válaszoltam is rá, de nem érted meg, hogy ezt a "funkciót" NEM LEHET KIKAPCSOLNI ?? -.-' Istenem, IQ 0....

Hogyan lehet leszolitani egy jó csaj az utcán, vagy egy helyen aholott vannak a barátnõi is?

Legjobb válasz: Ha ott vannak a barátnõk, akkor sehogy. Legalábbis nekem valamiért a kiszemelt csaj barátnõi mindig a legnagyobb ellenségeim lesznek :D

Ha ott vannak a barátnõk, akkor sehogy. Legalábbis nekem valamiért a kiszemelt csaj barátnõi mindig a legnagyobb ellenségeim lesznek :D
A kérdező hozzászólása: xddd aha
segítség kérés
Azt hiszem, itt marad az egyenes módszer. Odamész, és megkérdezed, hogy egy-két szó erejéig elrabolhatnád-e a társaságtól. Persze utána jön a neheze, hogy mit tudsz elérni abban a max fél percben, amit magadnak szereztél. Azt hiszem, maximum több lépcsõben tudod elhívni egy kétszemélyes találkára.

Hogyan lehet a pasit lenyűgözni az ágyban? Van valami jó praktikátok csajok :D?

Új barátom van éshát nemsokára sor kerül a dologra. Szeretném, ha minden nagyon jól sikerülne.. Van valami jól bevált "trükk, technika v. "eseménysorozat ", amivel levehetném a lábáról??? Nagyon szeretném :) Oroszlán és ő mindenben nagyon jó...

Legjobb válasz: "Oroszlán és õ mindenben nagyon jó..." Ne legyél Naív Katicabogár :):) Még a végén lehet túlteljesíted Õt! 20/F

"Oroszlán és õ mindenben nagyon jó..." Ne legyél Naív Katicabogár :) :) Még a végén lehet túlteljesíted Õt! 20/F
Néhány tipp az orális szexhez :) Gáttájék . Vegye szájába vagy nyalogassa partnere a heregolyóját, fél kézzel markolja meg a péniszét, majd szabad kezének hüvelyk vagy mutatóujjával nyomja a gáttájékot. Dugó . A szájával lassan felfelé haladva partnere péniszén, kissé fordítsa el a fejét jobbra, majd balra, nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza. Amikor eléri a peremet, azt is nyalogassa körbe alaposan, mielõtt egészen a tetejére érne. Majd ismételje ugyanezeket a mozdulatokat, ezúttal a péniszen lefelé haladva. Fagyi. Fogja meg a pénisz alját, majd nyalogassa, mint a fagylaltot. Hol egyik, hol másik oldalról simítsa végig a nyelvével. Vagy vegye a makkot határozottan az ajkai közé és így nyalogassa. Pillangó. Kinyújtott és merev nyelvével elõször a makkot érintse meg itt ott, majd rebbenõ mozdulatokkal haladjon végig a pénisz szárán, mint a pillangó. Oldalharapás . Ujjaival fogja meg a pénisz fejét, és csókolgassa, finoman harapdálja az oldalát. Belsõ szorítás . Vegye szájába a péniszt, majd ajkaival szorítsa meg. Külsõ szorítás . Nyomja ajkát a pénisz végéhez, és úgy csókolja, mintha húzni akarná. Mangószívás. A péniszt félig vegye a szájába, és erõsen szívja. Mélyen. Vegye egészen tövig a szájába, mintha el akarná nyelni. Fuvolázás . A heregolyók csókolgatása és a péniszlap egyidejû billentyûzését jelenti. Lényeg még: fogaid elfedd a száddal, mindig tartsd nedvesen, mindig kezd lassan és gyengéden, és fokozatosan gyorsíts, növeld a nyomást. Elõjátékként simogasd az érzékeny pontokat:nyak, köldök alatti rész, comb belsõ fele... A férfiak jobban felizgulnak, ha látják is, hogy mit csinálsz, tehát kellõ hangulatvilágítás.
Ha ezt meg kell kérdezned, már buktad a dolgot :-P Egyébként: nyeld le! :-D
Vigyél neki egy sört is, közben tudjon kortyolgatni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen LÁNYOK :D :D :D, különösen, aki lényegként kiragadta a csillagjegyet .. :-)

Az a pasi akinek barátnője van és mégis flörtölget más csajokkal is lehet még jó ember? Vagy ettől már biztos, hogy rossz ember?

Legjobb válasz: Miért, most ezen felül adakozhat pl. árvaházaknak:D Akkor meg azé' annyira nem rossz ember;) Viccen kívül, ha melletted sétálva flörtölget másokkal az gáz.

Miért, most ezen felül adakozhat pl. árvaházaknak:D Akkor meg azé' annyira nem rossz ember;) Viccen kívül, ha melletted sétálva flörtölget másokkal az gáz.
Mit értünk flört alatt? Lehet valaki csak flörtöl, mert kell a visszajelzés, de soha nem csalná meg a párját. Nem feltétlenül rossz ember.
Mindenkinek más a flört. Az én párom már akkor felkapja a vizet, ha egy másik nõt említek neki(mindegy milyen okból), és rögtön elkezdi kérdezni, hogy csinos -e és hasonlók.
Lehet a barátnõje csak addig kell, mig nem jön egy jobb, õ meg keres...
Mit nevezel flörtnek, az se mindegy. Ha csak beszélget, az nem jelent semmit. Ha kikezd más csajokkal, elsõnek van igaza.
Hát nem éppen a legjobb. Lehet hogy csak idegesíteni akar téged. ha nagyon durván nyomja, szóljál neki határozottan (ne kérlelõn vagy sírósan!) hogy ne flörtöljön és kész. Vagy esetleg megkérdezheted tõle, hogy miért flörtöl más lányokkal? (de ne sírósan, ne beszarian, határozottan!) ha nem érdekli az érzéseid, akkor jobb abbahagyni a kapcsolatot. Bár én a te helyedben elkezdenék pasikkal flörtölni. Kíváncsi lennék milyen pofázata lenne:D
Nem feltétlenül. Nekem egyik ismerõsöm (igaz már 40éves és 15éve házas) mai napig is flörtölget lányokkal. De olyan viccesen teszi egyáltalán nem zavaróan :) A felesége is tud róla tehát abszolult nem a háta mögött csinálja és a feleségét szereti csak Õ így próbál kedveskedni. Szerintem ez még belefér akinek ilyen a stílusa.
hát én nemtom... ha az én pasim más csajjal flörtölgetne kikaparnám mindkét szemét az tuti.
Nem biztos, hogy rossz ember, az viszont igen, hogy nem szerelmes a baratnojebe, es nem tiszteli ot.
végzet asszonyka csak vigyázz nehogy a saját csapdádba és beleess, vagy rosszabb téged is megszopasson...
te biztos pasi vagy, hogy ezt mondod. csordaszellem az van!
Nem nõ vaggyok, és tapasztalatból irtam, mert álltam bosszut igy én is és én, szívtam meg , mert hiába álltam bosszút, csak ürességet éreztem utána...
"belül majd felrobbanok, de a barátomhoz ezerszer erõsebb érzelmek kötnek, valódi szerelem." Hat pont ez az, hogyha igazan, valoban szerelmes lennel a baratodba, akkor nem erintene meg annyira a masik pasi.Amugy mindegy, csak azert vigyazz.Mondjuk nekem eleve nem birom az ilyen mindenki kedvence pasikat....
Lehet, hogy flörtnél tovább soha nem merészkedne.Vagy ha igen, ahhoz már elég sok kellene.Vannak ilyen , , mindenki kedvence" pasik, akik nem csalták meg még a párjukat, csak a szájuk nagy.
Nem feltétlenül rossz ember. Csak nem tiszteli a nõket. A barátnõjét se, és ha te leszel az, téged se. Sosem értettem azokat a nõket akik olyan pasira hajtanak aki foglalt. Szerinted ha te leszel majd a fix pont és mással flörtölget akkor te mit érzel?
Még jó hogy élvezem, tudod hány nõt szívatott meg és milyen csunyán, abortuszra is mentek miatta egy jópáran, szóval...az a minimum hogy megszívatom helyettük is. Egyébként élvezem ezt a végzet asszonya szerepet..:)
Elozo, akkor miert nem koptatod le egyszer es mindenkorra?Meglenne annak a modja, de nyilvan nem akarod, mert tetszik neked, hogy nyomul rad.Csak vigyazz, nehogy megis pofara eses legyen a vege ennek a nagy magabiztossagnak...
Kedves Kérdezõ! Most nekem is van egy ilyen. Van barátnõje, nõcsábász, idõsebb is nálam, és egyfolytában hajt rám. Március óta megy ez, azt hiszem beleszerettem már márciusba, és vonz benne hogy milyen jó pasi, nagyon érzem benne a szenvedélyt, és a többéves gyakorlatot amivel hülyítette a nõket. Azokkal nagyon csúnyán elbánt. Megmenteni nem akarom. Sõt semmit sem akarok tõle, az elején majdnem felborította a kapcsolatomat egy csókkal, amit bevallottam a barátomnak, több nem történt, nagyon erõs voltam. És most mivan, én belül szeretem õt is és a barátomat is, bár õ inkább csak vonz. Nyomakodik ezerrel, pedig van barátnõje és szeretõje is, becézget, nyalizik, sündörög úgyanúgy mint a többi lánnyal, én meg felvettem egy álarcot, ami mögött rengeteg érzelem van, de nem látja. Ezért is nyomul és ostromol még mindig. Szegény még nem is tudja, milyen rossz lesz neki: bár kívánom, sosem leszek a skalpja, sosem fog úgy megalázni mint a barátnõjét, meg a barátja feleségét akivel lefeküdt, és a nõ überszerelmes lett bele, és azóta vele csináltatja meg a munkáit. Az egom gyõzött! Sok mindent eltûrtem neki, amíg a párommal mosolyszünet volt, a keresgéléseket, a hívásokat, emaileket. A nyaramból is elvett a szarkavarásaival két teljes hetet. Nagyon nehéz, de én vagyok az elsõ: belõlem nem fog hülyét csinálni és kisemmizni, nagyobb az egom annál, amiket láttam, hogy mit csinált a nõkkel. Most is napjában keres, én pedig belül majd felrobbanok, de a barátomhoz ezerszer erõsebb érzelmek kötnek, valódi szerelem.
A kérdező hozzászólása: igazad van. köszi. csak találnék végre egy ilyen pasit..
Hagyd , mert amint megkapott, ejtene, trófea gyûjtõ...Neki sajnos mindegy milyen a keret a luk a fontos, nem bántásból, csak szeretném, ha kinyilna a szemd, sok pasi van ám aki tiszteli a nõket, és nõként kezeli õket...
A kérdező hozzászólása: tartok tõle hogy igazad van!
Kérdezõ! Hagyd ezt a pasit! Komolytalan ürge.
A kérdező hozzászólása: hát azt azért nem merném kijelenteni h biztosan megcsalná a csaját, csak az idegesítõ ahogy viselkedik más csajokkal, mintha beakarná magát biztosítani, h mindig legyen kivel kavarnia...
A kérdező hozzászólása: õ nem az én barátom, csak én szeretném hogy az legyen, vagyis nem igazán tudom h mit szeretnék xd :S csak talán felejtõs a pasi, mivel alapból úgy beszél a csajokról mintha trófeák lennénk.
A kérdező hozzászólása: igen, csak a szája nagy de nem tudná megcsalni a barátnõjét(90%). ésszel tudom, hogy hagyni kéne mert én úgyse tudnám elviselni, hogy más csajokkal flörtöljön amikor velem jár, de mégis ragaszkodok hozzá vmiért. amúgy nem csinálok semmit. a legkisebb jelét sem mutatom h kicsit is bejönne, mert régen kavart velem sajna, szóval engem is megkapott mint "trófeát"... de egy ideje igyekszem kerülni. csak mondom tök mind1 mit csinál, mert vhogy így is úgy is vonzódok hozzá.

Hogy lehet, hogy IWIW-en, vagy Facebookon rettentő jó csajoknak a 80%-ánál az van kinn, hogy egyedülálló?

Szerintem ez valamiféle n?i taktikázás része lehet.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen hülye vagy:) Mind kettõ nagy hülyeség.Esetleg ha van valakije akkor is minek azt szétkürtölni és az idegeneknek is tudni. Nem tartom magam húde szépnek mások véleménye meg marhára nem lényeg de én csak akkor rakom már ki ha komoly a dolog.Ha csak pár hónapja vagyunk együtt még nem.

Szerintem egyszerûen hülye vagy:) Mind kettõ nagy hülyeség.Esetleg ha van valakije akkor is minek azt szétkürtölni és az idegeneknek is tudni. Nem tartom magam húde szépnek mások véleménye meg marhára nem lényeg de én csak akkor rakom már ki ha komoly a dolog.Ha csak pár hónapja vagyunk együtt még nem.
Te vagy az elsõ kérdezõ aki megválaszolta a saját kérdését.Látod, tudsz te ha akarsz.
Van aki nem állítja át. Nekem van ilyen ismerõsöm. Am. más verziót nem tudok.
valóban vannak iylen lányok .. de szerintem többségük vagy olyan mint amit a második válaszolo irta vagy tényleg nincs barátjuk nem kell mindig a rosszat látni a lányokban;)
háátt bizti vannak olyan csajok is, akikre te gondolsz..dee sztem ez nem teljesen így van ahogy leírod..attól még h vki jól néz ki és jó csaj az még nem jelenti h már akkor tuti van pasija is..mellesleg ha lenne is..minek kéne szétkürtölni..és magánügy h a "mézesmázaslevelekre" mit válaszol;)
mert akkora ribancok h már senkinek se kellenek:)
nekem, és barátnõmnek is mindenhol az van h egyedülálló. 4 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk, aki ismer, azt tudja, hogy õ az én barátnõm, és én pedig az õ barátja vagyok. másnak miért kellene ezeket tudni?
Én egyetértek a kérdezõvel :D
mert mi a fészbuk meg az iwiw, meg a myvip? mióta tartozik az egész településre meg a távoli ismerõsökre h az illetõnek van e társa, vagy nincs? amugy meg szerintem a mai idõkben büszkék a lányok nagyrésze arra ha van barátja, szóval simén kirakják ha kapcsolatban vannak! nem kell mindig a dolgok árnyaltabb oldalát nézni! mi van ha egyedülálló?meg mi van ha nem? ha bejön valakinek a csaj , akkor így is úgyis fog neki irogatni meg bókolni... ha mindenki kitenné h kapcsolatban van , és csak 20%nak lenne kint h egyedülálló, akkor meg mi lennénk a ribancok akiknek barátja van??? álljonmár meg a menet:/
arra nem gondoltál, hogy talán csak egy normális pasira várnak, akit nagyon nehéz megtalálni?! Fõleg ha ilyeneket képzelnek róluk, mint amiket te hordasz itt össze. Nehéz olyan srácot találni aki kedves okos jól néz ki és igazán szeret minket, szóval ha gondolod mindenki akinek nincs pasija egy ku*va remélem nincs barátnõd, vagy ha igen sajnálom õt...
Tudsz neveket mondani? 16/F
16.28 -teljesen egyetértek:) és egyébként, ha egyedülálló vagyok és elmegyek bulizni, mért fáj az ha ott találkozom valakivel?!lehet h te ronda vagy és ezért szarunk az olyanokra mint te...de attól még nem vagyunk kur*ák...

Ha egy pasi úgy áll a dolgokhoz, hogy először megfekteti a csajt és ha jó az ágyban, akkor folytatja tovább? Lehet neki valaha komoly párkapcsolatja?

Már 26 éves, de csak kefél mindenkit. Leghosszabb nem csak szexkapcsolatja 2 honapig tartott.

Legjobb válasz: kedves elsõ, azért lefõbb tulajdonságodat, a határtalan szerénységet máskor ki ne felejtsd. ha 26 éves korára még nem komolyodott meg, már nem is fog.

Az a baj az ilyen pasikkal, hogy egypatronosok. Egy nõnek sem kell többször, a harmatgyenge teljesítmény miatt. Vagy nem tud, vagy nem akar, esetleg a kettõ együtt.
kedves elsõ, azért lefõbb tulajdonságodat, a határtalan szerénységet máskor ki ne felejtsd. ha 26 éves korára még nem komolyodott meg, már nem is fog.
elsõ vagyok. csak arra akartam felhívni a figyelmét, hogy normális, értékes nõje sosem lesz.
nem, nem szeretek baszni. én szeretkezni szoktam... tudod, szerelembõl...rémlik valami? :D ezen jot nevettem:) a lényeg ugyanaz, te barom.
nem lehet. és örülök, hogy vagyok annyira intelligens, szép, okos nõ, hogy soha nem lesz közöm ilyen típusú "pasihoz"
köszönjük emese
nem, nem szeretek baszni. én szeretkezni szoktam... tudod, szerelembõl...rémlik valami?
miért ne lehetnék értékes? azért, mert tisztában vagyok az adottságaimmal, határozott vagyok stb.? inkább legyek elesett naív liba, akit minden pasi megfektethet? hát nem köszi...
és te lennél az az értékes nõ? ugyanmár...
miért baj az ha megfektet? nem szeretsz baszni?
jo paraszt az biztos de legalább tud élni (amig pofára nem esik)
anyád a barom, mert megszült... nem, nem ugyanaz. gondolkozzál már el rajta egy kicsit. vagy keress rá, hogy mi a különbség a dugás és a szeretkezés között :) ))
A kérdező hozzászólása: tehát akkor így állunk... szokta mondani egyébként õ is, hogy most kell élni, amíg fiatal. Kérdés hogy meddig lesz fiatal... Van neki 2-3 csaja, akiket csak megcsörrent és bármikor készen állnak egy menetre.
az ilyenek még 60 évesen is fiatalok.
Kedves Kérdezõ! Jól sejtem, hogy neked tetszik ez a srác, és abban reménykedsz, hogy majd te sikeresen megfogod? Szerintem az ilyen tetvek azért kapnak meg annyi lányt (gyakran értelmes lányokat is), mert imponál nekik a gondolat, hogy na majd õk elkapják a grabancát, és hûséges srácot faragnak belõle, és az milyen átkozottul nagy dicsõség lesz. Szerintem az ilyen kef.élõgépek nem 26 évesen komolyodnak meg. Egyébként nem értem, minek kellett belekötni az elsõ hozzászólóba. Nem fényezte magát hosszasan, csak megemlítette, hogy van benne annyi tartás, hogy ilyen alakokhoz nem alacsonyodik le.

Miért van az, hogy manapság egy olyan jó csajt sem lehet találni, aki hűséges, és nem a pénz számít neki?

Belefáradtam már, hogy állandóan csalódás ér, inkább már leszek pap.

Legjobb válasz: engem nem érdekel,hogy van-e pénze,ha van is,akkor inkább magára költse,ne rám!a hûség nálam alap!az,hogy jó csaj vagyok-e,arról fogalmam sincsen.vannak,akiknek bejövök,vagy épp szerelmesek belém,vannak,akik még csak rám se hederítenek.ez van. :)

engem nem érdekel, hogy van-e pénze, ha van is, akkor inkább magára költse, ne rám!a hûség nálam alap!az, hogy jó csaj vagyok-e, arról fogalmam sincsen.vannak, akiknek bejövök, vagy épp szerelmesek belém, vannak, akik még csak rám se hederítenek.ez van. :)
Kinek mit takar a jó csaj...
Teljesen együtt érzek :) Látom nem vagyok egyedül :)
UNCSIIIII.
De van mint pl. én :P csak nekem 3 éve komoly kapcsolatom van. 17/L
nekem errõl megvan a véleményem nõként. Ha elmegyek valahova szórakozni, akkor szinte percenként jön oda valami pasi, hogy meghívhat-e valamire (pedig én kifejezetten konzervatívan öltözöm, általában kendõ van a nyakamban és még a vállamat se szoktam kitenni). Namármost ha esetleg azt mondom, hogy igen, és miután beszélgetünk, rájövök, hogy õ nem az én emberem, akkor fel vannak háborodva, pedig az esetek 100%-ában felajánlom, hogy a saját italomat fizetem. Persze, ha esetleg lelépek mégis, akkor ezek a srácok az elsõk, hogy bezzeg arra jóvoltam, hogy meghívassa magát. Tudod nekem meg ebbõl van elegem, hogy mindenki meg akar vásárolni egy pohár kólával. Tudod a lányoknak 2 választásuk van: vagy "meghívatják" magukat, és akkor a pénzre hajtanak, vagy pedig ha visszautasáítják a meghívást, akkor a srác konstatálja, hogy nem akarjuk õt megismerni...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A "jó csaj" nálam nem feltétlenül azt jelenti, hogy modell alkat legyen, persze nézzen ki valahogy, de nem csak a külsõség a legfontosabb.Értelmes, ne legyen beteges "világfájdalma", jó beszélgetõpartner, stb...
Miért van az, hogy egyetlen jó pasit se lehet találni, aki a belsõt nézné és nem a cicit?
Megjegyezném a férfiak hûtlenebbek, mert õk a vizuális típusok, és már áll a farkuk egy jól gömbölyödõ melltõl, aztán meg mennek félre, ha úgy adódik, kisbabát, feleséget letojva. (elég GYK-n is körbe nézni, szörnyû mit mûvelnek egyesek, mert én nem általánosítok...) Én is hûséges vagyok, kõkemény elv, a pénzt még pont letojom, de már 5 éve kapcsolatban vagyok, plusz úgyse vagyok neked jó nõ. Ne a cicababák között keresgélj. 21/L
Ne a GYK-s tapasztalatokból indulj ki, ebbõl max annyit lehet leszûrni, hogy több nõ panaszkodik itt, mint férfi. A nõk között is pont ugyanannyi a hûtlen... Mondom ezt nõként.
Jó, nem írtam bele, mert úgyse hiszik el, amit írok (mert mindig a nõ hibás, sz*r, szemét, pénzéhes, f*sz éhes, stb. /irónia, ha valaki nem érti/), de az életben is ezt tapasztaltam eddig. Pasi el, gyerekkel marad az anyuka vagy terhesen.(2 barátnõm esete pl.)
Én is erõsítem a szabályt. Ráadásként pár nélkül vagyok. De veled elsõ benyomás alapján nem kezdenék, mert azt szeretem, ha a "nem jó csajok" ugyanolyan konkurensek, mint a... khm, jók. Ugye érted.
Nem érdekel a pénz, amíg annyi van, hogy tisztességgel meg lehessen belõle élni, spórolni kicsit nem nagy kunszt Eszméletlen lojális vagyok mind barátságban, mind szerelemben Sajnálom, de én is foglalt vagyok! 20/l (párom 23/f)
Ha jó pasi vagy akkor nem lehetetlen.Ha nem, akkor is van esély, csak ki kell várni...jó sokáig.Meg persze a mai csajoknál a pénz sem mellékes. 21/l
A kérdező hozzászólása: Szerencsés... De kivétel erõsíti a szabályt! :)
Hát, nekem sikerült, szóval cáfolnám^^
A kérdező hozzászólása: Legalábbis itt nálunk BAZ megyében nem találtam.
A kérdező hozzászólása: Lehetetlen, hogy rossz helyen keresem... már mindenhol kerestem... :)
(elõzõ vagyok)igen, a lényeget hagytam ki.lehet találni, valszeg rossz helyen keresel :D
A kérdező hozzászólása: Hát, nekem ez új... lassan, sajnos...
Legyél Pap!

Hogy nem vagyok az esete de tök jó csaj vagyok és szép akkor a viselkeséssemel vagy mivel lehet a baj? Mitől nem vagyok az esete?

Volt egy fiú nagyon szerelmes voltam belé.Egyre többet találkoztunk és ? tuta ,hogy nekem bejön.Pár napja összevesztünk és ma az egyik közös barátnönkel találkoztam.Akinek minden elmondott az a srác rólam.Azt mondta hogy szép vagyok és ,hogy tök jó csaj meg minden csak nem vagyok azz esete...

Legjobb válasz: a pasik furák... (bocs srácok) lehet,h tényleg szépnek tart, de nem akar töled semmi komolyat. Biztosan veled is volt már olyan, hogy "Fú de jó pasi...de nem kéne annyira" Szóval igy jobban jársz mert legalább nem akkor csinálja ezt ha már összejöttetek.

Azt hiszi , hogy egy beképzelt ribizli vagy :S Én is jártam már így és igy inkább:S lerázott a srác
Az egy dolog, hogy kit tartunk szépnek, meg az egy másik dolog, hogy ki az, aki igazán tetszik. Objektíven nézve szép vagy, de neki személy szerint nem vagy az esete. És itt nem csak a külsõre kell gondolni.
a pasik furák... (bocs srácok) lehet, h tényleg szépnek tart, de nem akar töled semmi komolyat. Biztosan veled is volt már olyan, hogy "Fú de jó pasi...de nem kéne annyira" Szóval igy jobban jársz mert legalább nem akkor csinálja ezt ha már összejöttetek.
Amiket mondott az inkább külsõ tulajdonság... Lehet, hogy a belsõvel van vmi probléma. :\
A külsõ nem minden. Ha a belsõd nem jön be neki, akkor bizony így jártál.
lehet, hogy nem jössz be neki -.-
"tök jó csaj vagyok és szép" - csak egy kicsit vagy beképzelt. xD
vagy büdös a szád xd bocsi
A kérdező hozzászólása: De ha nem jövök be neki akkor mért mondta..ráadásul nem is nekem mondta hanem a legjobb barátnõjének akinek csak nem hazudna.
Figyelj az embernek vagy egy ízlése. Neked is. És hiába ápolt, szép, okos valaki ha nem fér bele ebbe az ízlésbe. Nem tudom mi nem érthetõ ezen. Pl valakinek gyönyörû fekete, ápolt haja van de te a vöröset szereted akkor már mindegy milyen ápolt. Attól mert normálisan nézel ki még nem fogsz mindenkinek annyira tetszeni hogy jérni akarjon veled! Ezért különbözõek az emberek. Képzeld el ha mindenki ugyanazt akarná!
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a normális válaszokt.
Ha úgy beszélsz mint amilyen helyesen írsz, akkor lehet, hogy azért nem vagy az esete.
Keress mást. Van még hal a tegerben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!