Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet csaj jo (42 db)

Hogyan lehet egy jó csajt felszedni mondjuk 1 szórakozóhelyen vagy bárhol?

17f

Legjobb válasz: Mond neki azt hogy: Nincs olyan karom, mint Arnoldnak, nincs olyan szemem, mint Brad Pittnek, nincs olyan hasizmom mint Mel Gibsonnak, de úgy nyalok, mint LASSIE

Mond neki azt hogy: Nincs olyan karom, mint Arnoldnak, nincs olyan szemem, mint Brad Pittnek, nincs olyan hasizmom mint Mel Gibsonnak, de úgy nyalok, mint LASSIE
Esetleg hívd meg egy italra pl szia meg hívhatlak valamire a többit találd ki magad
Italra ne hívd meg mert : 1. vagy balf**nak fog hinni vagy 2. elmegy veled és egész este itatni fogja magát , a buli végén meg otthagy. Ezek mind tapasztalatok. Viszont! Ha látod, hogy iszik valamit , akkor kérj tõle (legyél egy kicsit pofátlan , mert az magabiztosságra vall) és fontos , hogy csak szépen fokozatosan nyomulj , ne úgy indíts , hogy belemarkolsz a se***-be. Kicsit táncikáljatok , hívd ki beszélgetni , és ha normális , akkor már jöhet az ital. 20f

Hogy lehet egy csaj jo az agyban?

elag gatlasos vagyok,raadasul nem igazan tudom mit hogyan csinaljak,hogy jo legyen...a pasim kerte,hogy csinaljam oralisan de ez sem igazan ment!

Legjobb válasz: Szerintem akkor jó egy csaj és egy pasi az ágyba ha mind a két fél jó. Legyél odaadó, tegyél meg neki sok mindent. És õ viszonozni fogja. Ettõl lesztek jók az ágyba. Meg nem feltétlenül kell szex közbe jónak lenni. Délutáni filmnézés közbe elkezdheted puszilgatni a hasát, és hát a száddal kielégítheted. Ettõl is jó leszel. Mindennek a lényege hogy legyél bátor, ha nem jó neki ugyis szól. Lehet hogy egy-ketten hülyeségnek tartják, de nézz meg egy-két pornót. Nem feltétlenül úgy kell csinálni ahogy õk, és nem attól leszel jó ha úgy csinálod mint õk, de sok ötlettel lehetsz gazdagabb. És ajánlom hogy próbálkozz. Szedd össze magad és legyél bátrabb. Imádni fogja a pasid. Sok sikert. Remélem egy kicsit segítettem.

Szerintem akkor jó egy csaj és egy pasi az ágyba ha mind a két fél jó. Legyél odaadó, tegyél meg neki sok mindent. És õ viszonozni fogja. Ettõl lesztek jók az ágyba. Meg nem feltétlenül kell szex közbe jónak lenni. Délutáni filmnézés közbe elkezdheted puszilgatni a hasát, és hát a száddal kielégítheted. Ettõl is jó leszel. Mindennek a lényege hogy legyél bátor, ha nem jó neki ugyis szól. Lehet hogy egy-ketten hülyeségnek tartják, de nézz meg egy-két pornót. Nem feltétlenül úgy kell csinálni ahogy õk, és nem attól leszel jó ha úgy csinálod mint õk, de sok ötlettel lehetsz gazdagabb. És ajánlom hogy próbálkozz. Szedd össze magad és legyél bátrabb. Imádni fogja a pasid. Sok sikert. Remélem egy kicsit segítettem.
Szerintem ugy, ha nem passziv, a fiuk utaljak azokat a csajokat akik mindent a pasira biznak, legalabbis en utalom :D
ha gátlásos vagy, akkor se legyél passszív, ha még nagyon nem oldódtál fel, akkor csak simogasd v csókolgasd, nem kell rögtön sikítozni v mitté ;) de azér vmit csinj, mondom pl kezdetnek még a simi is megteszi talán :) orálisan meg ne csináld, amíg nem akarod! én régen azt hittem, sose fogom akarni, aztán egyszercsak megjött a kedvem és azóta imádom csinálni :")
Mióta vagytok együtt? Te azért sem csinálod, mert félsz attól , hogy elöször csinálod és nem lessz jó és a pasidnak csalódást okozzol? Szerintem ha szeretitek egymást nincs itt semmi szégyelni való...Am szerintem az orális szex is tök jó...Minnél többet csinálod annál jobb lessz! Mondjuk a pornó film jó ötlet...Meríthetsz egy kis fantáziát meg elképzelést, hogy akkor hogyan is tovább! Tényleg ha szeretitek egymást ne félj semmibe belevágni...Nem fog kitörni a 3. világhábórú ha lesõnek nem valami jól csinálod! Remélem egy idõ után menni fog minden! SOK SIKERT!
Szerintem egy olyan csaj jó az ágyban aki élvezi amit csinál. A gátlásokat is fel lehet oldani.Ha nem akarod orálisan akkor ne erõltesd mert úgysem lesz jó egyikõtöknek sem. Hanyadik szexuális együttléted lenne? Ne akarj jó lenni az ágyban tapasztalat nélkül. Ha a fiú többet tud nyújtani és mutatni és új dolgokat tanitani, akkor mutasson õ elõbb neked új dolgokat. Tény hogy nem szeretik a passziv lányokat. Kezdetnek talán elég, az érdeklõdésed, és az hogy elengeded magad.

Lehet egy átlagos csajnak jó kinézetű fiuja anélkül, hogy rettegnie kelljen hogy előbb-utóbb meg lesz csalva?

Hisz olyan sok jó csaj is van, és nem is mind "üres fej? libák meg plázacicák". Leginkább ezekt?l félek, az üresfej?ekt?l nem annyira mert a fium az ilyeneket észre sem veszi. De félek azoktól, akik rendesek is, és egyben jól is néznek ki.. A fium egy nagyon rendes ember, sokat ad a bels? tulajdonságokra, talán ezért is tetszettem meg neki, nem tudom.. kapok t?le dícséretet, de tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok egy "félistenn?", ? viszont eléggé jól néz ki, mások szerint is. Kicsit bánt, hogy nem tudok neki azzal is "szolgálni", hogy jól nézek ki, és hogy büszke lehet rám ha pl bemutat valakinek.. Néha félek, hogy talál magának mást, aki jól is néz ki, és rendes is.

Legjobb válasz: Arra gondoltál már, hogy esetleg megbízzál a párodban? Neked is kellemesebb lenne, ha nem azon kattognál ha vele vagy, hogy stírölöd a szebb csajokat és mindenkire közellenségként tekintenél. Bizonyára azért van Veled, mert Téged szeret és amint említetted nincs szüksége üresfejû plázap*csákra. Elsõsorban próbálj meg magadnak megfelelni és fogadd el azt, hogy úgy nézel ki ahogy. Ezen senki nem tud változtatni. Örülj annak, hogy szeret Téged. Just relax. És ha esetleg elhagyna egy szebb lányért, akkor meg nem kár, mert saját magáról nyújtja be a szegénységi bizonyítványt. Ebben az esetben mindenképpen jobbat érdemelsz. :)

Arra gondoltál már, hogy esetleg megbízzál a párodban? Neked is kellemesebb lenne, ha nem azon kattognál ha vele vagy, hogy stírölöd a szebb csajokat és mindenkire közellenségként tekintenél. Bizonyára azért van Veled, mert Téged szeret és amint említetted nincs szüksége üresfejû plázap*csákra. Elsõsorban próbálj meg magadnak megfelelni és fogadd el azt, hogy úgy nézel ki ahogy. Ezen senki nem tud változtatni. Örülj annak, hogy szeret Téged. Just relax. És ha esetleg elhagyna egy szebb lányért, akkor meg nem kár, mert saját magáról nyújtja be a szegénységi bizonyítványt. Ebben az esetben mindenképpen jobbat érdemelsz. :)
Tudod mi tesz egy nõt ellenállhatatlanná a szép külsõ mellett? Az önbizalom. Ha egy nõ magabiztos, az hatalmas vonzerõt ad. Az a fajta kinyilatkoztatás, miszerint "nem vagyok egy "félistennõ", õ viszont eléggé jól néz ki, mások szerint is. Kicsit bánt, hogy nem tudok neki azzal is "szolgálni", hogy jól nézek ki, és hogy büszke lehet rám ha pl bemutat valakinek", csak azt mutatja meg, hogy egy félszeg lányka vagy, aki attól fél, hogy egy másik nõ elveszi a párját. Ez nem éppen vonzó. Ha veled van, az azt mutatja, hogy szép vagy, különben mással lenne. Ezért viselkedj is "szépen", legyél rá büszke, legyél mindig dögös.
Téged választott, nem? Pedig, gondolom, nem melletted szépült meg.
azt hittem eddig, hogy csak a pasik képzelik azt, hogy bármi összefüggés van a külsõ és a hûség között (eleget kílódtam emiatt), de látom, egyes nõk is. ez butaság! aki olyan típus, az akkor is meg tud csalni, ha úgy néz ki, hogy lemegy a bányába feljön a szén. egy numerára bárki talál nõt. aki meg nem olyan, az után csorgathatja a nyálát akárhány csaj, nem fog Téged megcsalni.
Verd ki ezt a butaságot a fejedbõl. Ha a srác szerelmes, akkor neki Te vagy a legszebb.
Tuti nem hiszed el, de számára te vagy az istennõ.
Ha szerelmes, akkos nem kell félned. De fordíts nagy figyelmet a kinézetedre, hogy büszke lehessen a szép barátnõjére. Én olyan helyzetben vagyok, mint te, igyekszem mindig jól kinézni, hogy tényleg büszke lehessen rám.
a szerelem nem attól függ h hogy nézel ki te vagy õ ha minden ok köztetek amugy akkor miért lépne félre? fölösleges nem gondolod?
Igen. Ne magadból indulj ki, nekünk fiúknak nemcsak a külsõ számít.
nem
Ki kell fognod a férfiak rendesnek nevezett rétegét, annak a kb. 20%-nak az egyikét.Továbbá, ha ez megvan, önbizalom, és bizalom a másik felé. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor szinte biztos, hogy a férfi azzal a bizonyos szervével fog gondolkodni.Ennyi.
Nekem pont olyan volt az exem, mint te. Folyton mondogatta, hogy majd úgyis találok nála helyesebb pasit, mert nem tudja elhinni, hogy kötöttem ki egy olyan csúnya pasi mellet, amilyen õ..én sokkal jobban érdemelnék, mert így-úgy vagyok gyönyörû... folyamatos volt a féltékenykedés. Egy idõ után erre rá is ment a kapcsolatunk. Én szerettem õt, de nem tudtam folyton ápolni a lelkét, hogy "de nem is", mert nem hitte el...nem akarta elhinni, hogy nekem õ volt akkor a legszebb. Persze objektíven is meg tudtam állapítani, hogy vannak nála sokkal jobb pasik, de azok a belsõ tulajdonságok, amiket mutatott nekem magából, a külsejét is széppé varázsolták.
Egyébként a szép nõket is megcsalja az, aki akarja.
már miért ne lehetne? ez pusztán felfogás kérdése. mindenkinél van szebb és jobb, de mindenkibõl csak egy van! ha szeret és hûséges típus akkor biztosan nem fog lecserélni, még akkor sem ha épp találhatna egy szebb lányt.
Elsõ szebb lányig van esélyed.
Csináljátok 3asban
Hát kb. sehogy, vagy nagyon hosszú folyamat. Ha sokat mondogatod neki, talán elhiszi idõvel.
Arra nem gondoltál hogy ezzel akar téged lekoptatni?
Sehogy. Én is ilyen vagyok: önbizalom hiányos. Mások szerint meg szép. De ha magamnak nem tetszem, akkor tök mindegy mit mond a másik.
egyetértek az utolsóval. de azért mondogasd neki sokszor, hátha egyszer elhiszi.:)

Hogy lehet a facebook-ban kikapcsolni azt hogy ha lájkolom egy jó csaj képét az megjelenik az én üzenőfalamon tehát ne legyen a falamon olyasmi hogy "én kedvelem "bomba csaj" képét?

Legjobb válasz: de az aki lájkolja a képet a saját falán nem jelenik meg "én kedvelem a bizonyos képet" ezt a bejegyzést csak mások látják épp ezért én el sem tudom úgy tüntetni ahogy mondjátok :S nagyon bosszant a face ilyen gyökér megoldásokkal

A kérdező hozzászólása: de az aki lájkolja a képet a saját falán nem jelenik meg "én kedvelem a bizonyos képet" ezt a bejegyzést csak mások látják épp ezért én el sem tudom úgy tüntetni ahogy mondjátok :S nagyon bosszant a face ilyen gyökér megoldásokkal

Hogy lehet a facebook-ban kikapcsolni azt hogy ha lájkolom egy jó csaj képét az megjelnik az én üzenőfalamon tehát ne legyen a falamon olyasmi hogy "én kedvelem "bomba csaj" képét?

Legjobb válasz: keresd meg a saját hírfolyamodban azt a bejegyzést, és menj rá az egérrel, és mellette megjelenik egy kis X, arra kattints, és megkérdezi, hogy "biztos törlöd a bejegyzést?" és rendben. De amíg megkeresed, addig mások látják :)

keresd meg a saját hírfolyamodban azt a bejegyzést, és menj rá az egérrel, és mellette megjelenik egy kis X, arra kattints, és megkérdezi, hogy "biztos törlöd a bejegyzést?" és rendben. De amíg megkeresed, addig mások látják :)
Mibe, hogy barátnõd elõtt akarod eltitkolni?
A kérdező hozzászólása: de az aki lájkolja a képet a saját falán nem jelenik meg "én kedvelem a bizonyos képet" ezt a bejegyzést csak mások látják épp ezért én el sem tudom úgy tüntetni ahogy mondjátok :S nagyon bosszant a face ilyen gyökér megoldásokkal
Ha nem vállalod fel, akkor ne lájkolgasd. Neked hogy esne ha a bnõd más pasik képét lájkolná? Indulj ki innen..
A kérdező hozzászólása: ha nem tudsz a kérdésre válaszolni minek írsz alá mindenféle baromságot
Mert te meg baromságot kérdezel azért... Abban az esetben nem látszik csak a többi ismerõsöd számára, hogy milyen képet lájkoltál, ha akit lájkolsz annak nem publikusak a képei. Minden más esetben LÁTSZIK! Józan ész kéne csak hozzá...Nõj fel..
A kérdező hozzászólása: gyökér :S akkor te nem is érted mit kérdeztem mind1 úgy látom most nem fog segíteni ez az oldal, hagyjuk is!
Én értem mit kérteztél te agyilag korlátolt, és válaszoltam is rá, de nem érted meg, hogy ezt a "funkciót" NEM LEHET KIKAPCSOLNI ?? -.-' Istenem, IQ 0....

Hogyan lehet leszolitani egy jó csaj az utcán, vagy egy helyen aholott vannak a barátnõi is?

Legjobb válasz: Ha ott vannak a barátnõk, akkor sehogy. Legalábbis nekem valamiért a kiszemelt csaj barátnõi mindig a legnagyobb ellenségeim lesznek :D

Ha ott vannak a barátnõk, akkor sehogy. Legalábbis nekem valamiért a kiszemelt csaj barátnõi mindig a legnagyobb ellenségeim lesznek :D
A kérdező hozzászólása: xddd aha
segítség kérés
Azt hiszem, itt marad az egyenes módszer. Odamész, és megkérdezed, hogy egy-két szó erejéig elrabolhatnád-e a társaságtól. Persze utána jön a neheze, hogy mit tudsz elérni abban a max fél percben, amit magadnak szereztél. Azt hiszem, maximum több lépcsõben tudod elhívni egy kétszemélyes találkára.

Annyi jó csaj van, de egyiket sem töcskölhetem meg, mert ronda vagyok? Hogyan lehet ezt a traumát túlélni?

Legjobb válasz: Vegyél lejjebb az igényeidbõl, és keress hozzád hasonló kinézetû csajt. Akkor a töcskölés része teljesülhet.

Vegyél lejjebb az igényeidbõl, és keress hozzád hasonló kinézetû csajt. Akkor a töcskölés része teljesülhet.
Vezesd le a feszkót a GYKn történõ végtelen siránkozással.
Ez a legnagyobb gondod? Komolyan irigyellek.
"egyiket sem töcskölhetem meg" Megkérdezted mindet?
"Eljõ sajnos még az az idõ mikor a rondákat kitilják mindenhonnan és egy zöld plecsnit kell viselniük mint megkülönböztetõ jelzés. Késõbb mindenhonnan kitiltanak minket, és a nagyon rondákat munkatáborokba kényszerítik. Ott a nagyon-nagyon gusztustalanokat elégetik, a többieknek meg meló egésznap." Jó is lenne, legalább eltûnnének az oldalról az ilyen nyomi rinyagépek.
Eljõ sajnos még az az idõ mikor a rondákat kitilják mindenhonnan és egy zöld plecsnit kell viselniük mint megkülönböztetõ jelzés. Késõbb mindenhonnan kitiltanak minket, és a nagyon rondákat munkatáborokba kényszerítik. Ott a nagyon-nagyon gusztustalanokat elégetik, a többieknek meg meló egésznap.
16: Nem önbizalom-hiányos vagyok, hanem van elég tapasztalatom, ez azért nagy különbség a kettõ között. Van elég önbizalmam az élet más területeirõl, viszont arról nem tehetek, hogy rettenetesen ocsmány külsõvel átkozott meg a természet, és ezért az általános reakció, amit ki tudok váltani nõkbõl az az undor.
"Ha te is ronda lennél, és szegény, és emiatt mindenki visszautasít, akkor te is itt rinyálnál" Biztos, hogy nem itt siránkoznék. Amúgy csóró vagyok, ezért is nem érdekelnek az ilyen anyagias ribancok. De persze egyszerûbb itt hisztizni, mint tenni valamit. Gondolom azt várod, hogy majd a csajok fognak neked könyörögni, hogy dugd már meg õket. Együttérzés? Én végtelenül humánus és együttérzõ vagyok, de amikor minden második kérdés ugyanilyen, akkor már kezd felmenni bennem a pumpa. Lassan át kéne keresztelni az oldalt rinya.hu-ra.
"Ez a sors jut a ronda embereknek. Nagyon nem tudsz ellene mit tenni, ezzel együtt kell érni. Sõt, a ronda emberek nem csak nem "töcskölhetik meg õket", hanem még kapcsolatot sem létesíthetnek, nem csak, hogy a szép lányokkal, de a csúnyácskábbakkal sem." LOL te aztán önbizalom hiányos, depressziós ember lehetsz!
Ha ronda vagy, haver, az egyetlen tulajdonság! :D Nekem is kb. a rozmár és a támadómenyét ötvözete a fejem, aztán akkora ... gép vagyok, hogy néha vízzel kell hûteni! :D Ne azon siránkozz haver, ami nem jó. Dolgozz kicsit azokon, ami esetleg igen! :) Ki tiltja meg, hogy jófej legyél? Meg hogy "rendes"? :D Meg hogy egy minimális izmot felszedj? :D Ha 5 év múlva még mindig ez a bajod, gyere vissza, addig meg meló! :D
De az esetek nagytöbbségében így van. Igaz a rondák között is sok a r*hadék. Mondjuk az egész emberiség 90%-a r*hadék szívetelen g*ci!
"Érdekes, hogy aki nem ronda annak valahogy nem jutott szív és együttérzés." Remélem, hogy ezt te sem gondolod komolyan.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy aki nem ronda annak valahogy nem jutott szív és együttérzés.
"Jó is lenne, legalább eltûnnének az oldalról az ilyen nyomi rinyagépek." De nem fog megtörténni mert ÁHÁHÁHÁHÁH mert az emberek 50%-a ronda meg hát a neoliberálok ezt nem engednék meg :D (na õk meg aztán végképp rondák - igaz sokuk szándékosan)
10.57-es! Ha te is ronda lennél, és szegény, és emiatt mindenki visszautasít, akkor te is itt rinyálnál.
Vagy gazdag leszel vagy prostizol. Más választás nincsen. Mellesleg a jó csajok mind pénzéhesek, hûtlenek, felszínesek, pic.ásak, stb.
a ku>rvázás is egy opció! ha elég gazdag vagy akkor simán megdu*ghatsz FHM-ben, CKM-ben, Playboy-ban szerepelt lányokat, minden csak a matekon múlik!
Ez a sors jut a ronda embereknek. Nagyon nem tudsz ellene mit tenni, ezzel együtt kell érni. Sõt, a ronda emberek nem csak nem "töcskölhetik meg õket", hanem még kapcsolatot sem létesíthetnek, nem csak, hogy a szép lányokkal, de a csúnyácskábbakkal sem.
Pénzel.
sehogy vazee :D én belehalnék ha tudatosulna bennem hogy kaptam egyetlen egy rohadt életet a franc se tudja kitõl és ronda vagyok és így kell leélnem... paraaaaaa... respect!!

Egy átlagos lányból hogy lehet jó csajt formálni?

Legjobb válasz: Jó frizura, jó smink, jó ruhák. És "jócsajos" viselkedés.

Jó frizura, jó smink, jó ruhák. És "jócsajos" viselkedés.
Smink csajos ruhák és viselkedés meg is van :)
Nekem tetszett már "átlagos" lány is, és én õt is jó csajnak láttam, szóval nem biztos, hogy nagyon alakítani kell bármit is.

Hogyan lehet a pasit lenyűgözni az ágyban? Van valami jó praktikátok csajok :D?

Új barátom van éshát nemsokára sor kerül a dologra. Szeretném, ha minden nagyon jól sikerülne.. Van valami jól bevált "trükk, technika v. "eseménysorozat ", amivel levehetném a lábáról??? Nagyon szeretném :) Oroszlán és ő mindenben nagyon jó...

Legjobb válasz: "Oroszlán és õ mindenben nagyon jó..." Ne legyél Naív Katicabogár :):) Még a végén lehet túlteljesíted Õt! 20/F

"Oroszlán és õ mindenben nagyon jó..." Ne legyél Naív Katicabogár :) :) Még a végén lehet túlteljesíted Õt! 20/F
Néhány tipp az orális szexhez :) Gáttájék . Vegye szájába vagy nyalogassa partnere a heregolyóját, fél kézzel markolja meg a péniszét, majd szabad kezének hüvelyk vagy mutatóujjával nyomja a gáttájékot. Dugó . A szájával lassan felfelé haladva partnere péniszén, kissé fordítsa el a fejét jobbra, majd balra, nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza. Amikor eléri a peremet, azt is nyalogassa körbe alaposan, mielõtt egészen a tetejére érne. Majd ismételje ugyanezeket a mozdulatokat, ezúttal a péniszen lefelé haladva. Fagyi. Fogja meg a pénisz alját, majd nyalogassa, mint a fagylaltot. Hol egyik, hol másik oldalról simítsa végig a nyelvével. Vagy vegye a makkot határozottan az ajkai közé és így nyalogassa. Pillangó. Kinyújtott és merev nyelvével elõször a makkot érintse meg itt ott, majd rebbenõ mozdulatokkal haladjon végig a pénisz szárán, mint a pillangó. Oldalharapás . Ujjaival fogja meg a pénisz fejét, és csókolgassa, finoman harapdálja az oldalát. Belsõ szorítás . Vegye szájába a péniszt, majd ajkaival szorítsa meg. Külsõ szorítás . Nyomja ajkát a pénisz végéhez, és úgy csókolja, mintha húzni akarná. Mangószívás. A péniszt félig vegye a szájába, és erõsen szívja. Mélyen. Vegye egészen tövig a szájába, mintha el akarná nyelni. Fuvolázás . A heregolyók csókolgatása és a péniszlap egyidejû billentyûzését jelenti. Lényeg még: fogaid elfedd a száddal, mindig tartsd nedvesen, mindig kezd lassan és gyengéden, és fokozatosan gyorsíts, növeld a nyomást. Elõjátékként simogasd az érzékeny pontokat:nyak, köldök alatti rész, comb belsõ fele... A férfiak jobban felizgulnak, ha látják is, hogy mit csinálsz, tehát kellõ hangulatvilágítás.
Ha ezt meg kell kérdezned, már buktad a dolgot :-P Egyébként: nyeld le! :-D
Vigyél neki egy sört is, közben tudjon kortyolgatni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen LÁNYOK :D :D :D, különösen, aki lényegként kiragadta a csillagjegyet .. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!