Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet bevágódni (10 db)

Hogyan lehet bevágódni a pasi szüleinél?

A barátom 17 éves, szülei egyetlen gyermeke. Nemrég kezdtünk el járni, már el?re rettegek attól, hogy találkoznom kell a szüleivel. Elég visszahúzódó vagyok, borzasztóan félek t?le, hogy nem fognak kedvelni. Vigyek nekik valami ajándékot? Mit mondjak nekik?

Legjobb válasz: Lényeg, hogy NE öltözz r bancosan és ha lehet kicsit visszafogotabban mint úgy általában. Én a garbót javaslom :D Am, az is fontos még, hogy legyél képes kommunikálni a szüleivel, nagyon gyakori hiba, hogy a lány ott falja a pasiját a szülei elõtt is és tudomást sem vesz a külvilágról. Te vagy a lány, szóval téged alapból bírni fognak (max szélsõséges esetben k rvának fognak tartani). 17F

Lényeg, hogy NE öltözz r bancosan és ha lehet kicsit visszafogotabban mint úgy általában. Én a garbót javaslom :D Am, az is fontos még, hogy legyél képes kommunikálni a szüleivel, nagyon gyakori hiba, hogy a lány ott falja a pasiját a szülei elõtt is és tudomást sem vesz a külvilágról. Te vagy a lány, szóval téged alapból bírni fognak (max szélsõséges esetben k rvának fognak tartani). 17F
Szerintem elõször ne vigyél semmit, csak magadat. A második találkozáskor süss otthon valami sütit, és kínáld meg õket, és mondd meg nekik, te csináltad otthon:) Ha azt szeretnéd, hogy az anyós szeressen, akkor néha segíts neki valamilyen házi munkában.

Fiúk! Nálatok hogy lehet bevágódni? Milyen lány tetszik nektek?

Legjobb válasz: Formás, szõke, lehet kicsit telt :D kedves aranyos

Formás, szõke, lehet kicsit telt :D kedves aranyos
Lehetõleg csengess, mielõtt bevágódsz :) Viccen kívül: lehet vékony, átlagos, izmos, vagy nagyon picit husis is :) Haj, szem szín mindegy, de a rövidhajú lányok nálam kizárva.
kedves legyen és semmi modorosság, egyszerû szépség, + bónusz van humora:) )
50%-ban legyen ördög, 50%-ban egy angyal. Külsõre pedig ódákat zenghetnék, de a vékonyabbakra gondolj.
2-es vagyok. Küllemre értettem a kérdést. Belsõre: életvidám, odaadó, hûséges, dinamikus, határozott, csábos, kommunikatív, rendszeretõ, igényes...
Nekem a csúnya is jó.Csak kedves legyen, és hosszú haja legyen.
A kérdező hozzászólása: köszi!
legyen szép szeme formás karcsú alkata értelmes arca kis melle de ne túl kicsi olyan pont kézre esõ :) bevágódni meg ha szenvedélyesen jól csókol már megis fogott :)

Gimiben hogy lehet bevágódni egy tanárnál? Hogy lehet valaki kedvenc?

Legjobb válasz: Nálunk pl vannak néha olyan feladatok amiért a tanár 5-öst ad,ha megoldod. Az ilyeneket meg tudod csinálni az tuti jó pont,plusz,még nem hülyéskedsz az óráján és kész...magyarul légy okos:)

Nálunk pl vannak néha olyan feladatok amiért a tanár 5-öst ad, ha megoldod. Az ilyeneket meg tudod csinálni az tuti jó pont, plusz, még nem hülyéskedsz az óráján és kész...magyarul légy okos:)
Miért akarsz kedvenc lenni? Azzal azért számolj, hogy a tanárok kedvenckéi általában nem túl népszerûek az osztálytársak körében. Tanulj a saját örömödre, ne azért, hogy bevágódj. Barátkozni ott vannak a társaid, jobban jársz velük.
sok tanulással ésszel aktív részvétel az órákon versenyeken való részvétel és helyezés elérése meg néha néha megkínálod csokival édességgel stb meg persze beszélgetsz vele sokat
19:42-es... gondolom értelmes lehetsz teis, hamár féregnek nevezel valakit, akit nem is ismersz...
Amúgy az ilyen férgeket mint te szokták laposra verni..
Talán ne nyalizz, és még kedvelni is fognak...
Pont, hogy nem azt írta, hogy tanulni gáz, hanem hogy a tanárnak puncsolni gáz.
még mielõtt nekem támadna vki, hogy biztos úgy rugdostak át kettessel .. jeles tanuló vagyok úgy, hogy nem vagyok kedvenc, mert visszadumálok ha arról van szó, nem is járok be minden órára .. (nem nagyzolás csak ne legyünk már ekkora csicskák hogy csontig benyalunk .. )
értelmes is, aki leférgezte.. Minek akar benyalni, tanuljon és ennyo .. azért akarjon ötöst kapni mert megérdemli és nem azért mert .. jaj õ F.pistike, meg se nézem ötös, vagy hmm egy pont hiányzik, megadjuk neki .. ÖTÖS.. nyomorék stréber
Nekem sosem volt célom kedvencnek lenni, mégis volt olyan tanárom, akinek az voltam, vagy legalább is nagyon kedvelt. Két magyartanárom is volt középsuliban, akik nagyon szerettek, mert én meg az irodalmat szerettem nagyon :) És az õ óráikon mindig figyeltem, mindig jelentkeztem magyarázatnél és kérdeztem ezt-azt, mert tényleg érdekelt a dolog. A szakközepes magyartanáromnál néha tök másról kérdeztem, mint amirõl magyarázott, nála ezt is meg lehetett csinálni :) Pl. asszem Csokonay Dorottyáját tanultuk éppen, nekem meg eszembe jutott, hogy van egy olyan szó, hogy szinesztézia, és az valami irodalmi kifejezés, ezért megkérdeztem, hogy mi az, bár tudtam, hogy nem tartozik oda, de tök jófej volt a tanár, és az óra további részében ezt magyarázta (kizárólag nekem, mert a többiek nem figyeltek). De ezt inkább ne csináld, nem minden tanár szereti az ilyen véletlenszerû kérdéseket. De azt szeretik, ha valaki a témával kapcsolatban kérdez. Az angol tanáraim is szerettek mindig, mert jó voltam angolból. A szakközepes kimondottan imádott, mert az osztály többi része tojt bele az angol tanulásba, nekem meg nem kellett nagyon tanulni, angol tagozatos gimibõl mentem oda, eleve már rég tudtam azt, amit õ meg akart tanítani, ezért nekem mindig adott külön feladatokat, meg vitt versenyekre, és kb. úgy csinált, mintha tõle tudnám, amit tudok :) Pedig hát már általánosból úgy jöttem ki, hogy többet tudtam, mint amennyit õ 12. osztály végére meg akart tanítani, mert általánosban is nagyon jó angol tanárom volt. Ellenben a fizika, kémia, matek tanáraim utáltak, mert én meg a tantárgyaikat utáltam. Ez van.
az adott tárgyban amit lead anyagot nézz utánna, és kérdezz meg valami részletet, amit nem említett az órán. Ezzel te is jól jársz, mert mélyíted a tudásod és a tanárnak is jólesik :)
Nyalj be csontig mindnek.
A kérdező hozzászólása: (tanárok kedvenckéi általában nem túl népszerûek az osztálytársak körében) ez nem okoz gondot nekem. mirõl beszéljek velük?
A kérdező hozzászólása: mirõl beszélgessek vele?
nem gáz tanulni, én is tanulok, de szerintem leszûrhetõ volt a kommentembõl, hogy mivel van bajom :)


Egyetemen hogy lehet bevágódni egy tanárnál? Hogy lehet valaki kedvenc?

Legjobb válasz: Nyalizol neki simán, vagy lefekszel vele, vagy lefizeted. Pedig ez az élet, ez a jogi kar!!! tényleg a jogi karok így mûködnek?

Nyalizol neki simán, vagy lefekszel vele, vagy lefizeted. Pedig ez az élet, ez a jogi kar!!! tényleg a jogi karok így mûködnek?
Hát nálunk pl senki nem akart a kedvence lenni egyik tanárnak sem, meg amúgy sem volt idõnk bevágódni nála.
Úgy, hogy tanulsz. Nem olyan érdekes ez... Én például az analízis gyakon voltam a tanár egyik kedvence, rettenetesen meg voltam ijedve az elején, és ezt a tanár is észrevette, rengetegszer szólított fel. Aztán lassan kibontakoztam, és "összehaverkodtunk".
Nyalizol neki simán, vagy lefekszel vele, vagy lefizeted. Ezt a választ te írtad. Ez a válasz 48%-ban hasznosnak tûnik CSAK kérdezném, hogy ilyenkor le vagyok pontozva? Pedig ez az élet, ez a jogi kar!!!
Nyalizol neki simán, vagy lefekszel vele, vagy lefizeted.
Benyalsz neki, de tövig. Még akkor sem biztos a siker.
Egyetemen nem tudom miért kéne már ezzel foglalkozni. A lényeg, hogy ne azzal vond magadra a figyelmét, hogy leszarod az óráját. De egy csomó órára annyian járnak, hogy azt sem tudja a tanár, hogy ki kicsoda. Kb. annyi, hogy igyekszel elõre ülni a legtöbb órán, hogy az arcodat megjegyezzék, ez szóbeli vizsgán jól jöhet, emlékezni fog rád a tanár, hogy te szoktál járni az órájára. Írásbelin sokszor még ennek sincs jelentõsége.
hát lányként férfi tanárnál leginkább egy jó dekoltázzsal. Amúgy miért akarsz te kiskedvenc lenni?
a lány vagy és nagy a melled, akkor nem lesz nehéz... :-)

9 éves kisfiú és 7 éves kislány miről szereti, ha kérdezik? Hogy lehet "bevágodni" náluk telefonos beszélgetések alatt?

Kérlek segítsetek, nagyon fontos !! Én amúgy 20 vagyok, lány.

Legjobb válasz: Suliról semmiképpen ne kérdezd! :) Kérdezd meg, milyen mesét látott legutóbb, jó volt-e, mi a kedvenc játéka, ugye, milyen aranyosak a kiskutyák... stb. Lényeg, hogy a szabadidejérõl, szórakozásról kérdezz, beszélj.

Suliról semmiképpen ne kérdezd! :) Kérdezd meg, milyen mesét látott legutóbb, jó volt-e, mi a kedvenc játéka, ugye, milyen aranyosak a kiskutyák... stb. Lényeg, hogy a szabadidejérõl, szórakozásról kérdezz, beszélj.
Ezt a kérdést mintha egy pedofil tette volna fel.
jaja sulit hanyagold szabadidõ, játékok, barátok
Basszus, én eddig nem voltam olyan Karácsony bolond, de most nagyon meghoztad a kezdem ezekkel a dalokkal:) És ez lesz az elsõ igazi közös Karácsonyunk a võlegényemmel, tavaly, pont Karácsony elõtt jöttünk össze, jó volt, de még nagyon friss volt a dolog. Idén meg már együtt élünk a saját kis lakásunkban, együtt fogunk karácsonyozni. Jövõ Karácsonykor meg már rég házasok leszünk. Úgyhogy most én is nagyon nagyon várom:) :) .
Húú, bocsi, ezt nem ehez a kérdéshez akartam:D
19:50 " jingle bell-jingle bell"

Hogyan lehet bevágódni egy lánynál?

általános tippeket pl.apróságokat venni neki,találkozgatni

Legjobb válasz: Rohansz, megbotlasz a küszöbben és bevágódsz az ajtón pont akkor, mikor a kiszemelt lány kiszeretne menni rajta.

Rohansz, megbotlasz a küszöbben és bevágódsz az ajtón pont akkor, mikor a kiszemelt lány kiszeretne menni rajta.
Illedelmes vagy, figyelmes, de nem papucs, van humorod és nem rinyálsz. Ezek régebben bejöttek, ma már egyre kevésbé érzem így :)
Jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni.
Lég surmó kis buz*gyerek rózsaszín pólóval meg felfele zselézett hajjal és egybõl tapadni fognak rád a csajok.
GeGeL? ma nagyon hiányoltak téged:) vagy hiányoltad magad? nemtudom xdd
ja am elõzõ vagyok és egyetértek GeGeL-el_ a lényeg persze lemaradt:)
Önmagadat adod, és nem vársz el semmit, ez jó kiindulópont. Ami elvárásod mégis volna, abból vagy próbálj meg nagyon-nagyon óvatos javaslatokat faragni magadban, és inkább az elején egyet se mondj el neki (de hatvan együtt töltött év után is ugyanígy, segítõ, udvarias javaslatokban gondolkodj, remélem egyértelmû). És tényleg ne legyenek szerepeid, hacsak nem mókából... Ha a lány nagyon nem ilyen, gondolom rájössz, mi a boldogabb út.
-vagy (alfabétaság rulez)
Jól nézel ki

Fitness modellnél hogy lehet bevágódni?

Legjobb válasz: Ugyan olyan ember mint a többi .. ugyanúgy kell velük bánni, mint a normális emberekkel ...

Ugyan olyan ember mint a többi .. ugyanúgy kell velük bánni, mint a normális emberekkel ...
egy sima hétköznapi embernek sehogy . Nekik valami gazdagabb csávó kell, vagy valami vállalkozó legyen, vagy focista szóval nem egy villanyszerelõ.
sooook soooook pénnzzel és naaaagy naaagy autóval
Ha te is fel tudsz mutatni valamit (izmot)
légy kigyurt!
Jajjjj, hanyagoljuk már ezeket a pénzrõl szóló dumákat, lemerem fogadni, hogy aki ilyet ír az nincs magával se külsõleg sem pedig belsõleg megelégedve.... Van pár Fitnesses ismerõsöm és nincs pénzes pasijuk..., azt aláírom, hogy sportoló, de ez szerintem érthetõ is. kicsit furán nézne ki, hogy a csaj kigyúrtabb, mint a pasi... El kell kezdeni pasik kicsit sportolni/mozogni és akkor nem lesznek önértékelési hibák...(tisztelet a kivételnek)
Legyél Te is fittneszmodell :D

Hogy lehet hatékonyan bevágódni a 16-17 éves lányoknál?

Legjobb válasz: Legyen stílusod, legyél eredeti. Ne próbálj másokat utánozni, ne süss el silány poénokat. Nem muszáj mindenben megfelelni a lánynak, akit meg akarsz hódítani, a lényeg, hogy kitarts az általad képviselt elvek mellett. Nagyon fontos még az udvariasság, az õszinteség is, és nem árt, ha egy kicsit spontán vagy. Mosolyogj gyakran, az nagyon bejön a csajoknak ;)

Legyen stílusod, legyél eredeti. Ne próbálj másokat utánozni, ne süss el silány poénokat. Nem muszáj mindenben megfelelni a lánynak, akit meg akarsz hódítani, a lényeg, hogy kitarts az általad képviselt elvek mellett. Nagyon fontos még az udvariasság, az õszinteség is, és nem árt, ha egy kicsit spontán vagy. Mosolyogj gyakran, az nagyon bejön a csajoknak ;)
a lényeg az h add mindig magad, és télleg sokat nevess v mesélj vicces dolgokat, iesmi. (16éves lány)
Ha jól nézel ki. Ha egyedi a hajad az feltûnõ meg ha sokat mosolyogsz akkor biztos figyelnek rád.
Leginkább vazelinnel...
Ha teli vagy lóvéval és afruska barátnõi elõtt kiteszed a béemvédbõl, meg párizsba hurcolod nyaranta!
Vajaskenyeret vágva.
hm....nem is rossz ötlet
Késsel sztem lazán, föleg ha éles, de ha tompa az se baj, csak fogd be a csaj száját mer fájni fog neki by:szó köz
nálam baltával.
Szerintem az a lényeg, hogy magadat add. Próbálj kedves lenni, beszélgetni. Azért óvatosan közeledj, ne légy tapintatlan! Így annak az esélye is kisebb, hogy megégeted magad. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: kor 15-16
6.-ik: de gondllom ez a tûzijatek utan lesz... es felteheted a kerdest, ha többen is vannak, hogy "haliho, hogy tetszett.." aztan mar van egy beszedtema, ami kezenfekvõ, nem tul nyomulos, es lehet terelgetni utana L/19
Én meg 17 éves srác vagyok:D Holnap lesz valami jó program?:D Akkor benéznénk haverral meg esetleg egy-két csajjal megnézni, meg utána a gang felé elnézelõdni:D
A kérdező hozzászólása: volt tüzijáték? hol, mikor? holnap lesz ugy tudom
Hogy tetszett a tûzijáték?
A kérdező hozzászólása: ma pl városházánàl voltunk a retrozona egyuttest hallgatuk, oke mehetunk egyutt holnap :) )
Tarthatom az esernyõdet?
Hova mész bulizni? Én is Szolnokon leszek, 16 éves lány vagyok :D
Da, vodka. Baszunk?
A kérdező hozzászólása: kösssszönöm :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!