Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet becsajozni a (5 db)

Hogyan lehet a legkönnyebben becsajozni?

Legjobb válasz: Úgy, hogy sokat beszélsz lányokkal, mindenhol.

Úgy, hogy sokat beszélsz lányokkal, mindenhol.
Elmész egy discoba és kész. Tele van ribanccal. Ittasan nem nézik van-e autód, vagy nincs.
Kérdezõ, úgy, hogy egyelõl elfelejted ezt a sok sületlenséget, amit bankkártyákról meg kocsikról meg szépségrõl összehordtak, másfelõl nem akarsz görcsösen becsajozni, viszont igyekszel érdekessé tenni magad. Nekem a legjobb csajozós idõszakom kb az volt, amikor munkanélküli voltam, idõnként a járda mellõl szedtem a dekket, és hát a külsõm is hagyott némi kívánni valót. Viszont volt mondanivalóm az emberek számára, amire néhányan felfigyeltek, köztük csajok is...
Légy laza, humoros, kedves add önmagad!Ha milliomos vagy akkor is tudsz csajozni, csak akkor olyanokat fogsz bevonzani, akik nem elsõsorban téged szeretnek hanem a pénzed és a külsõségeket, õk a ribizlik, tisztelet a kivételnek.Ismerek nem is egy olyan szép lányt akit kifejezetten taszít ha lát egy olyan srácot, aki játsza a májert mert õ gazdag és apuci által vásárolt verdával keménykedik.... Pénzen nem tudsz venni szerelmet!
A kérdező hozzászólása: kösz srácok :)
Ez hülyeség. Nekem csomó haverom nem milliomos és nincs drága autója, és mégis jó csajuk van. Ha pénzed van, akkor csak érdekbõl dugnak veled, viszont ha jóképû vagy és vonzó a személyiséged (tudsz beszélni, domináns vagy, van tekintélyed stb.), akkor pedig miattad akarnak veled dugni a csajok.
Kapcsold ki a gépet, menj társaságba.
Bedühödtek az antiszoc kockák. Amúgy meg legyen egy jó szöveged, lehessen veled nevetni meg jókat dumálni, a többi adja magát. Ne legyél egy anyád szoknyáján ülõ balfék, hanem hajtsd a melót is néha, csak nem fizetheti a csajod állandóan a mozit. Adj magadra, tisztálkodj normálisan, a ruhád legyen mindig tiszta, friss illatú, legyél magadra igényes, ne csöpögjön a zsír a hajadból és ne legyél tele ocsmány ragyákkal, mosolyogj sokat. Így akárhol becsajozhatsz.
ne legyél ronda
a 4-es válasz volt a leghasználhatóbb. miért pontozták le?
Attól függ, mire kell a csaj? Dugásra? Ha ronda vagy, sehogy. Még ha pénzed is van, akkor is csak kényszerbõl és érdekbõl fog dugni veled a csaj, melletted pedig a jóképû, jótestû sráccal fog dugni, mert azzal élvezi. Ha csúnya vagy és szegény, és nincs semmi vonzerõd, akkor inkább menj prostituálthoz, mert egy csajtól úgyis csak szexet akarsz, és ott viszonylag olcsón megkapod. Egy átlag csajra meg költhetsz egy csomót randikra, ajándékokra stb., és még akkor se biztos, hogy lefekszik veled.
Egy drága kocsi, egy bankkártya.
23:56-nak van igaza. Ment a zöld pacsi! Ha nincs 50 misid, meg fekete Bömösöd, akkor max. a jótündérke vagy a kívánságos aranyhal segíthet mostanság.
Manapság sajnos a partybiccsek vannak túlnyomó többségben. Elég csak ránézni hogy öltözködnek :S
ha ez már kérdés, akkor ott gondok vannak. az igazán jó humorú, értelmes, viszonylag jól kinézõ pasikra tapadnak a nõk, a többiek meg itt kérdezgetik a csajozási tanácsokat :) persze ez függ attól is, h mi a célcsoportod. ha egy partybiccset akarsz kukira rántani, akkor bömös, fux, lóvé. ha normális lányt, akkor bizony az IQ-dat is oda kell tenni, viszont nagy az esélye annak, hogy nem csak éjre lesz a tiéd, hanem jópár hónapig, netán évig. persze csak ha te is akarod. :)
PUA fórum:D LOL, ez akkora sületlenség mint a Csajozási Tanácsok :D
elsõnek a válaszát támogatom, beszélgess minél többet csajokkal plusz olvasgass itt http://www.puafestival.com/forum/index.php
"Légy laza, humoros, kedves add önmagad!" Ezek akkora gyöngyszemek. Legyél ilyen, olyan, amolyan, de add önmagad.
Ti így csajoztok??? Én csak egy hosszúságot mondok. Ha alkoholt iszok akkor meg csak mutatom.
Fogalmam sincs, "random" csajokkal akkor foglalkozom, ha közvéleményt kutatok (ahhoz random minta kell) egyébként meg lehetõleg a hozzám hasonló értékrendû és érdeklõdési körû társaságban ismerkedtem. Ott meg 10-bõl 10. Hogy az utcán, 10 szembe jövõ "random" lányból hány mire terelné a témát, és mik lennének az esélyeim az anno volt fentebb leírt helyzetben, arról gõzöm sincs, mert arra soha nem voltam rászorulva. (most meg már egy ideje párkapcsolatban élek) Aki olyan köröket ír, amirõl te sopánkodsz, az 2 hibát követ el, egyfelõl önmagában is hibának tekinti hogy nincs menõ kocsija meg vastag bankszámlája, és ezt a nõ megérzi. A másik, hogy hagyja, hogy vele szemben fogalmazzanak meg egybõl elvárásokat, és azon görcsöl, hogy hogyan tudna legalább látszólag megfelelni, ehhez mit mondjon, hogy adja elõ magát. A "tudom, csökkent értékû vagyok" alapállásból meg igen nehezen adja el magát az ember...
Sületlenségek persze :D mindenki hazudik, neked van igazad. Érdekelne, hogy 10 random lányból mennyi az, aki nem az állásodra és a közlekedési módszereidre tereli a beszédtémát a randin.
Úristen mégis, hogyan öltözködjenek? :O "-.- Amúgy a discoban a legnehezebb az ismerkedés.

Hogyan lehet a leg könyeben becsajozni mik a legjobb csajozos szövegek?

Legjobb válasz: Magadtól ha ráérzel akkor majd tudsz...Elmondani nem lehet,fõleg nem fogja kiadni senki se a sajátját,nehogy elterjedjen :D

Magadtól ha ráérzel akkor majd tudsz...Elmondani nem lehet, fõleg nem fogja kiadni senki se a sajátját, nehogy elterjedjen :D
A bókolás a legjobb ! Egy lány szívéhez az út, nem a brahiságon keresztül vezet!
ha csajozós szövegekkel próbálkozol akk az rég rossz
Ha nekem egy srác például azt mondaná, hogy szép a szemem, akkor egybõl ellolvadnék és a srácnak sokkal több esélye lenne nálam. A lényeg az, hogy ne vesd rá magad egybõl a csajra, több kisebb bókot. Ha sokat elsütsz egyszerre, akkor abból semmi jó nem lesz. SOK SIKERT ! ! !
Dehogy, nincs értelme a bókolásnak, késõbb meg elmondja a barátnõinek a hátad mögött, és egy jót nevetnek rajtad.A csajok egy nyálgépnek fognak tartani emiatt, énis így jártam régebben, tökösnek kell lenni, férfiasnak.

Hogyan lehet a lehetõ legrövidebb úton becsajozni?

Legjobb válasz: Elõször is meg kell találnod a legrövidebb utat. Az általánosságban mindig az egyenes, de ha két konkrét pont között kell kiválasztani, akkor néha a legrövidebb út a halálig vezet, a leghosszabb meg a Wc-ig. Szóval elsõsorban legyél halálosan szerelmes, mert a szart senki sem szereti.

Elõször is meg kell találnod a legrövidebb utat. Az általánosságban mindig az egyenes, de ha két konkrét pont között kell kiválasztani, akkor néha a legrövidebb út a halálig vezet, a leghosszabb meg a Wc-ig. Szóval elsõsorban legyél halálosan szerelmes, mert a szart senki sem szereti.
"Én nem akarok érzelmeket :) . Csak pinát, de sürgõsen." Akkor menj k*rvázni, ahelyett hogy tönkreteszel egy szerencsétlen lányt érzelmileg.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok érzelmeket :) . Csak pinát, de sürgõsen. Tudom, hogy õk is akarják, csak azt a hülye nyelv alatti nyelvüket nem értem, ami a bugyijukba vezet.
Mi a célod? Szimpla szexre nézz ki jól vagy itass le valakit, vagy perkálj valakinek egy húszast azt puszi. A rendes kapcsolatokhoz idõ, energia és érzelem kell, nem megy csak úgy...
fütyûni kell
Kölcsönös szimpátiával
Egyébként hány éves vagy?
Azt ne csináld! Kihívja a rendõrséget és mehetsz majd a bíróságra!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hú, erre nem is gondoltam. Esetleg pofánrúgom elõtte, hogy motiváljam kissé. Úgy biztos felfigyel majd rám.
vagy akkor rendelj pizzát, vagy nem tudom. nehéz tanácsot adni....
Nekem eddig minden alkalommal bevált. ha nem jön be, valamit rosszul csinálsz, vagy rossz a bojlerod.
A kérdező hozzászólása: És akkor odajön rá a csaj?..
Vízbe kell ülni. Amit megmelegítessz elõtte. Mongyuk a bolylerral.
A kocsma oldalától keleti irányban.
A kérdező hozzászólása: Jaj de okos vagy, ezt én sem akarom.

Hogy lehet legkönyebben becsajozni a suliban?

Legjobb válasz: véletlenül a lány klotyó felé veszed az irányt az utolsó óra után, nekem bejött! Bár az én esetemben szólt elõtte a csaj hogy így tegyek lol!

véletlenül a lány klotyó felé veszed az irányt az utolsó óra után, nekem bejött! Bár az én esetemben szólt elõtte a csaj hogy így tegyek lol!
-te hogyan csajozol? -hát, én odamegyek és megkérdezem van-e kedve kefélni. -akkor jó sok pofont kaphaszt. -igen. de jó sokat is kefélek... próbálkozni kell. Szerintem nyerõ tipp nincs.
kivered a kezébõl a füzeteit s visszaadod neki:D vagy a szendvicsét vered ki a kezébõl és fizetsz neki egy másikat:P az én barátomnak ez bejött....tiszta véletlenül:P
Szia!Én egy csaj vagyok, de szerintem tudok tipped adni, ami bejön a csajoknak!Szerintem szoktatok óráról órára másik terembe menni..ha osztálytársad akkor megkéred hagy vihesd el a könyveit..örülni fog neki hidd el!Ha meg nem osztálytársad akkor megfigyelheted mikor"vándorol"és ugyanezt megteheted!Ez eddig a haverjaimnak bejött, remélem neked is beválik!Sok sikert!
Nem tudom, hány éves vagy, de sztem ez a könyvcipelõs dolog elég gyerekes... 18/l
Igeaz hogy lany vagyok de epp ezer, en csak tudom hogy mi tetszik egy lanynak.Igen ez a konyvhordozas hasznos!De eloxor valazd ki azt a lanyt aki tetszik neked.Aztan baratkozz az osztalytarsaival es keujj kozelebb ugyertem barati kapcsolatba vele.Aztan johet a hazakiseres iskola utan.Hetvegen esetleg mehetnetek eggyutt az osztalytarsaival es vele valamerre.Nekem ez bevalt...
Ugyertem egy sraccal es nem csajjal:-p
Én is egy sulis lány vagyok. És az ég szerelmére! Ha teccik valaki, mikor egyedül van, menj oda és beszélgess vele! Ennyi.
Eléggé. a kiverõs viszont tetszik:D
nézz ki jól és legyen pénzed!akkor bárhol, bármikor.
Bárhol megszólíthatsz egy lányt, valami hézköznapi dologgal, pl utbaigazítást kérsz, megkérdezed mennyi az idõ stb. aztán utána már felhozhatsz valami témát, pl itt laksz a közelben, még sosem láttalak erre; merre mész, elkísérhetlek stb.. vagy megdícsérhetetd a szemét vagy hogy csinos stb... ha szimpatikus vagy neki akkor nem ráz le :) Sok sikert!
utolso, szoval ez egy eletkepes beszelgetes?:D szia, merre van az auchan?amugy mennyi az ido?meg sosem lattalak erre, szep csinos a szemed, legyszi ne razz le...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!