Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet becsajozni (13 db)

Hogy lehet becsajozni az utcán vagy egy plázában?

Legjobb válasz: mosolyogj a csajokra. és meg is szólíthatod õket,aki mer az nyer. nézz rájuk elismerõen,és ha nem mered elsõre megszólítani õket,legalább fordulj utánuk és ha õ(K) is visszafordulnak,akkor menj utánuk,köszönj,és mondj valami sztépet,hogy õ milyen szép,stb,a lányok szeretik a bókokat,meg ha a hiúságukat legyezgetik,szép szavakkal. esetleg meghívhatod õt valahova beülni egy üdcsire,aztán legközelebb máshova. hajrá! aki mer az nyer,ez tuti!!!! én lány vagyok,és néha szemezünk férfiakkal,van akivel igy jöttem össze,meg más is,van akivel nem,mert nem mert,csak mosolygott,hát hajrá!

mosolyogj a csajokra. és meg is szólíthatod õket, aki mer az nyer. nézz rájuk elismerõen, és ha nem mered elsõre megszólítani õket, legalább fordulj utánuk és ha õ(K) is visszafordulnak, akkor menj utánuk, köszönj, és mondj valami sztépet, hogy õ milyen szép, stb, a lányok szeretik a bókokat, meg ha a hiúságukat legyezgetik, szép szavakkal. esetleg meghívhatod õt valahova beülni egy üdcsire, aztán legközelebb máshova. hajrá! aki mer az nyer, ez tuti!!!! én lány vagyok, és néha szemezünk férfiakkal, van akivel igy jöttem össze, meg más is, van akivel nem, mert nem mert, csak mosolygott, hát hajrá!

Szűz férfiként hogy lehet becsajozni?

25/F

Legjobb válasz: Egyszer mindent el kell kezdeni. Ugyanúgy kell elkezdeni, ahogy a nem szûz pasik is csinálják.

Egyszer mindent el kell kezdeni. Ugyanúgy kell elkezdeni, ahogy a nem szûz pasik is csinálják.
Hazugsággal.
Sehogy:) Max egy megoldás van, legyél gazdag:)
A kérdező hozzászólása: Eszembe se jutott egyáltalán, hogy így mutatkozzak be. Ettõl függetlenül könnyen leszûrhetik a viselkedésemrõl, hogy nem vagyok egy Don Juan. :D
Én is ugyanilyen helyzetben vagyok, csak lassan 2 évvel idõsebben. Ha rájöttél a válaszra, majd írd meg nekem is.
"Olyat kell találnod, akit ez nem zavar, mert normális értékrendje van, nem olyan, mint a kis p*csáknak." Fehér holló.
A kérdező hozzászólása: Akinek megy a duma, annak általában van mirõl is dumálnia bõven. Nekem ez nem az erõsségem, legalábbis nem tudok olyan dumával elõrukkanni, amitõl beindulnának.
Az elsõ válaszadónak van igaza, ment a zöld pacsi! Leginkább úgy lehet becsajozni ha gazdag vagy, a nõket ugyanis a pénzeden és a verdádon kívül más nemigen érdekli...
Hello, nekem ugyan ez a problémám, csak én 30+ vagyok, tehát még vertebb helyzetbõl indulok, az a baj hogy a nõk egybõl levágják hogy nem stimmel nálam valami és menekülnek elõlem, vagy legalábbis így érzem.
A lényeg, hogy nem szabad feladni, és hinni kell benne, hogy egyszer majd nekünk is jutni fog egy aranyos és megértõ lány, akit nem fog zavarni a tapasztalatlanságunk! :) (26 éves szûz)
18-as elég gáz, hogy csak ilyen nõkkel találkozol...nekem egyik barátnõm sem volt ilyen és nem is kezdenék ilyen csajokkal Sajnállak, hogy nem találsz normális lányokat, pedig vannak.:)
ne mond már nem tudsz dumálni, pedig aki tud, annak megy N
küldj egy képet priviben :) segítek ha gondolod :) 20L
És szerinted a nem szûz férfiak az édesanyjukból is úgy csusszantak ki? :)
A kérdező hozzászólása: Ha tényleg nulla az esélyem, elmegyek prostituálthoz, végülis nem gond.
A kérdező hozzászólása: , , És szerinted a nem szûz férfiak az édesanyjukból is úgy csusszantak ki? :) " Azért ez nem ilyen egyszerû. Egy normális férfi 20 éves kora elõtt, sõt, 15-16 évesen szexel, én meg vén pancser vagyok.
Szóval csak az a normális, aki már 15 éves gólya korában csajozik? Ma is tanultam valami újat.
A kérdező hozzászólása: A nõk szemében igen. Az idõsebb szüzeket megvetik sajnos.
rosszlanyok.hu
Nem mindenki. Attól, hogy ma ez az általános, régen még nem volt így. Olyat kell találnod, akit ez nem zavar, mert normális értékrendje van, nem olyan, mint a kis p*csáknak. És persze ne azzal kezd, hogy szia, szûz vagyok.
Nehogymár itt gyászold magad! Simán tudsz csajozni. Kezdj el ismerkedni! Nem kell azzal kezdeni, hogy mondod neki, hogy szûz vagy. Ha már egy ideje jártok és szerelmesek vagytok egymásba akkor már nem fogja érdekelni a csajt hogy szûz vagy-e vagy sem. Basszus mit síratod itt magad? 25 éves vagy nem 55!
Vannak, de olyan kevesen, hogyha véletlenül szinglik, akkor is egy hét alatt elkelnek.

Hogy lehet becsajozni Szigeten?

Legjobb válasz: ....ugy mint bárhol máshol...Alkohollal :)

....ugy mint bárhol máshol...Alkohollal :)
Bevágsz 2 feles vodkát > Keresek egy kissé ittas csajt > "Szia, de szép vagy, sétálunk egyet?" > Fûzõd 2 órát, rátérsz a szexre > Megvan.
Ha beszélsz nyelveket. Amúgy becsajozni, és lefeküdni 2 külön dolog. becsajozni nehéz. idén feltûnõen sok magyar volt kint, de máskor nem hallok ennyi magyar szót.

Discoban hogyan lehet becsajozni?

Szombaton go globe.És hogyan menjek oda 1 lányhoz?? Tudok táncolni és jól nézek ki de nincs önbizalma! Mit mondjak neki??

Legjobb válasz: Szeva! Kõ kóla?

Szeva! Kõ kóla?
Odamész hozzá nem kell semmit se mondani csak megfogod és lehugyozod.Ha ezek után nem akad ki akkor tetszel neki.Mondom nyugodtan próbáld ki ez a legjobb módszer.
TE: Jössz a tóra? Csaj: Milyen tóra? :O TE: Hát a szopatóra ... ^^ ... és már viheted is a csajt a málnásba heggeszteni ^^
"Nem aszt" :DD Menj oda beszélgetni mi olyan nehéz ezen? Hová valósi-hogy hívják-jön-e táncolni-meghívhatod-e valamire stb..
Odamész táncolni és megkérdezed, hogy iszik-e veled valamit talán vagy hasonlók. Ha nem megy, akkor keress másikat. Mi ezen a komplikált?
ne menj oda egy csajhoz se, legalább több szabad "préda" marad azoknak akiknek már leszállt a heréjük.
Úgy menj oda, hogy egyik lábad a másik után rakod!
Gyössz topogni g*có?
A kérdező hozzászólása: Nem aszt hogy jó a pics*d??
A kérdező hozzászólása: Kösz 22/F

Hogyan lehet a lehetõ legrövidebb úton becsajozni?

Legjobb válasz: Elõször is meg kell találnod a legrövidebb utat. Az általánosságban mindig az egyenes, de ha két konkrét pont között kell kiválasztani, akkor néha a legrövidebb út a halálig vezet, a leghosszabb meg a Wc-ig. Szóval elsõsorban legyél halálosan szerelmes, mert a szart senki sem szereti.

Elõször is meg kell találnod a legrövidebb utat. Az általánosságban mindig az egyenes, de ha két konkrét pont között kell kiválasztani, akkor néha a legrövidebb út a halálig vezet, a leghosszabb meg a Wc-ig. Szóval elsõsorban legyél halálosan szerelmes, mert a szart senki sem szereti.
"Én nem akarok érzelmeket :) . Csak pinát, de sürgõsen." Akkor menj k*rvázni, ahelyett hogy tönkreteszel egy szerencsétlen lányt érzelmileg.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok érzelmeket :) . Csak pinát, de sürgõsen. Tudom, hogy õk is akarják, csak azt a hülye nyelv alatti nyelvüket nem értem, ami a bugyijukba vezet.
Mi a célod? Szimpla szexre nézz ki jól vagy itass le valakit, vagy perkálj valakinek egy húszast azt puszi. A rendes kapcsolatokhoz idõ, energia és érzelem kell, nem megy csak úgy...
fütyûni kell
Kölcsönös szimpátiával
Egyébként hány éves vagy?
Azt ne csináld! Kihívja a rendõrséget és mehetsz majd a bíróságra!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hú, erre nem is gondoltam. Esetleg pofánrúgom elõtte, hogy motiváljam kissé. Úgy biztos felfigyel majd rám.
vagy akkor rendelj pizzát, vagy nem tudom. nehéz tanácsot adni....
Nekem eddig minden alkalommal bevált. ha nem jön be, valamit rosszul csinálsz, vagy rossz a bojlerod.
A kérdező hozzászólása: És akkor odajön rá a csaj?..
Vízbe kell ülni. Amit megmelegítessz elõtte. Mongyuk a bolylerral.
A kocsma oldalától keleti irányban.
A kérdező hozzászólása: Jaj de okos vagy, ezt én sem akarom.

Hogyan lehet a leg könyeben becsajozni mik a legjobb csajozos szövegek?

Legjobb válasz: Magadtól ha ráérzel akkor majd tudsz...Elmondani nem lehet,fõleg nem fogja kiadni senki se a sajátját,nehogy elterjedjen :D

Magadtól ha ráérzel akkor majd tudsz...Elmondani nem lehet, fõleg nem fogja kiadni senki se a sajátját, nehogy elterjedjen :D
A bókolás a legjobb ! Egy lány szívéhez az út, nem a brahiságon keresztül vezet!
ha csajozós szövegekkel próbálkozol akk az rég rossz
Ha nekem egy srác például azt mondaná, hogy szép a szemem, akkor egybõl ellolvadnék és a srácnak sokkal több esélye lenne nálam. A lényeg az, hogy ne vesd rá magad egybõl a csajra, több kisebb bókot. Ha sokat elsütsz egyszerre, akkor abból semmi jó nem lesz. SOK SIKERT ! ! !
Dehogy, nincs értelme a bókolásnak, késõbb meg elmondja a barátnõinek a hátad mögött, és egy jót nevetnek rajtad.A csajok egy nyálgépnek fognak tartani emiatt, énis így jártam régebben, tökösnek kell lenni, férfiasnak.

Hogyan lehet gyorsan, egyszerûen becsajozni?

19/F

Legjobb válasz: Nekem is hasonlóan nem jött be a lassú víz partot most módszer, ahogy semmilyen más módszer sem. Én rettenetesen ocsmány vagyok, szóval ha te sem vagy jóképû, izmos és magas, akkor ne nagyon reménykedj abban, hogy van könnyû módszer.

Nekem is hasonlóan nem jött be a lassú víz partot most módszer, ahogy semmilyen más módszer sem. Én rettenetesen ocsmány vagyok, szóval ha te sem vagy jóképû, izmos és magas, akkor ne nagyon reménykedj abban, hogy van könnyû módszer.
Jól kell kinézni vagy gazdagnak kell lenni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem jól nézek ki (Teljesen átlagos az arcom, nincsenek kiütéseim, májfoltok semmi. 184 cm magas vagyok 73 kiló egy kevés izmom is van) és még tanulok, szóval pénzem egyelõre a zsebpénz, meg amit a suli mellett össze tudok gürizni az elkészített termékeimbõl, viszont a családom a magyar átlaghoz mérten jó körülmények közt él. Jogsim van már, kocsim még nincs. Azért egy beszélgetés közben szerintem nemigen van lány, akit ez konkrétan érdekelne. Vagy akkor meséljek ilyesmiket, amikor az életemrõl, ilyesmikrõl kérdez?
A gazdagság ilyenkor ott kezdõdik, h Merci- vagy BMW-kulcsot pörgetsz és húszezressel fizetsz. Amúgy valószínû, h az arcod nem tetszik a lányoknak.
Próbálj meg egyszerû témákat feldobni nekik. És... ahogyan csak tudsz, utalj némi szexre. Ne olyan tabutémákat fitogtass neki, csak érzékeltesd vele, hogy ez a dolog az élet egyik alap dolga. Talán õ is elkezd rólad morfondírozni, és akár kapcsolatba is bonyolódhatsz :D Nem tuti tipp, csak próbáld meg, nem veszíthetsz :D

Hogyan lehet a legkönnyebben becsajozni?

Legjobb válasz: Úgy, hogy sokat beszélsz lányokkal, mindenhol.

Úgy, hogy sokat beszélsz lányokkal, mindenhol.
Elmész egy discoba és kész. Tele van ribanccal. Ittasan nem nézik van-e autód, vagy nincs.
Kérdezõ, úgy, hogy egyelõl elfelejted ezt a sok sületlenséget, amit bankkártyákról meg kocsikról meg szépségrõl összehordtak, másfelõl nem akarsz görcsösen becsajozni, viszont igyekszel érdekessé tenni magad. Nekem a legjobb csajozós idõszakom kb az volt, amikor munkanélküli voltam, idõnként a járda mellõl szedtem a dekket, és hát a külsõm is hagyott némi kívánni valót. Viszont volt mondanivalóm az emberek számára, amire néhányan felfigyeltek, köztük csajok is...
Légy laza, humoros, kedves add önmagad!Ha milliomos vagy akkor is tudsz csajozni, csak akkor olyanokat fogsz bevonzani, akik nem elsõsorban téged szeretnek hanem a pénzed és a külsõségeket, õk a ribizlik, tisztelet a kivételnek.Ismerek nem is egy olyan szép lányt akit kifejezetten taszít ha lát egy olyan srácot, aki játsza a májert mert õ gazdag és apuci által vásárolt verdával keménykedik.... Pénzen nem tudsz venni szerelmet!
A kérdező hozzászólása: kösz srácok :)
Ez hülyeség. Nekem csomó haverom nem milliomos és nincs drága autója, és mégis jó csajuk van. Ha pénzed van, akkor csak érdekbõl dugnak veled, viszont ha jóképû vagy és vonzó a személyiséged (tudsz beszélni, domináns vagy, van tekintélyed stb.), akkor pedig miattad akarnak veled dugni a csajok.
Kapcsold ki a gépet, menj társaságba.
Bedühödtek az antiszoc kockák. Amúgy meg legyen egy jó szöveged, lehessen veled nevetni meg jókat dumálni, a többi adja magát. Ne legyél egy anyád szoknyáján ülõ balfék, hanem hajtsd a melót is néha, csak nem fizetheti a csajod állandóan a mozit. Adj magadra, tisztálkodj normálisan, a ruhád legyen mindig tiszta, friss illatú, legyél magadra igényes, ne csöpögjön a zsír a hajadból és ne legyél tele ocsmány ragyákkal, mosolyogj sokat. Így akárhol becsajozhatsz.
ne legyél ronda
a 4-es válasz volt a leghasználhatóbb. miért pontozták le?
Attól függ, mire kell a csaj? Dugásra? Ha ronda vagy, sehogy. Még ha pénzed is van, akkor is csak kényszerbõl és érdekbõl fog dugni veled a csaj, melletted pedig a jóképû, jótestû sráccal fog dugni, mert azzal élvezi. Ha csúnya vagy és szegény, és nincs semmi vonzerõd, akkor inkább menj prostituálthoz, mert egy csajtól úgyis csak szexet akarsz, és ott viszonylag olcsón megkapod. Egy átlag csajra meg költhetsz egy csomót randikra, ajándékokra stb., és még akkor se biztos, hogy lefekszik veled.
Egy drága kocsi, egy bankkártya.
23:56-nak van igaza. Ment a zöld pacsi! Ha nincs 50 misid, meg fekete Bömösöd, akkor max. a jótündérke vagy a kívánságos aranyhal segíthet mostanság.
Manapság sajnos a partybiccsek vannak túlnyomó többségben. Elég csak ránézni hogy öltözködnek :S
ha ez már kérdés, akkor ott gondok vannak. az igazán jó humorú, értelmes, viszonylag jól kinézõ pasikra tapadnak a nõk, a többiek meg itt kérdezgetik a csajozási tanácsokat :) persze ez függ attól is, h mi a célcsoportod. ha egy partybiccset akarsz kukira rántani, akkor bömös, fux, lóvé. ha normális lányt, akkor bizony az IQ-dat is oda kell tenni, viszont nagy az esélye annak, hogy nem csak éjre lesz a tiéd, hanem jópár hónapig, netán évig. persze csak ha te is akarod. :)
PUA fórum:D LOL, ez akkora sületlenség mint a Csajozási Tanácsok :D
elsõnek a válaszát támogatom, beszélgess minél többet csajokkal plusz olvasgass itt http://www.puafestival.com/forum/index.php
"Légy laza, humoros, kedves add önmagad!" Ezek akkora gyöngyszemek. Legyél ilyen, olyan, amolyan, de add önmagad.
Ti így csajoztok??? Én csak egy hosszúságot mondok. Ha alkoholt iszok akkor meg csak mutatom.
Fogalmam sincs, "random" csajokkal akkor foglalkozom, ha közvéleményt kutatok (ahhoz random minta kell) egyébként meg lehetõleg a hozzám hasonló értékrendû és érdeklõdési körû társaságban ismerkedtem. Ott meg 10-bõl 10. Hogy az utcán, 10 szembe jövõ "random" lányból hány mire terelné a témát, és mik lennének az esélyeim az anno volt fentebb leírt helyzetben, arról gõzöm sincs, mert arra soha nem voltam rászorulva. (most meg már egy ideje párkapcsolatban élek) Aki olyan köröket ír, amirõl te sopánkodsz, az 2 hibát követ el, egyfelõl önmagában is hibának tekinti hogy nincs menõ kocsija meg vastag bankszámlája, és ezt a nõ megérzi. A másik, hogy hagyja, hogy vele szemben fogalmazzanak meg egybõl elvárásokat, és azon görcsöl, hogy hogyan tudna legalább látszólag megfelelni, ehhez mit mondjon, hogy adja elõ magát. A "tudom, csökkent értékû vagyok" alapállásból meg igen nehezen adja el magát az ember...
Sületlenségek persze :D mindenki hazudik, neked van igazad. Érdekelne, hogy 10 random lányból mennyi az, aki nem az állásodra és a közlekedési módszereidre tereli a beszédtémát a randin.
Úristen mégis, hogyan öltözködjenek? :O "-.- Amúgy a discoban a legnehezebb az ismerkedés.

Hogy lehet legkönyebben becsajozni a suliban?

Legjobb válasz: véletlenül a lány klotyó felé veszed az irányt az utolsó óra után, nekem bejött! Bár az én esetemben szólt elõtte a csaj hogy így tegyek lol!

véletlenül a lány klotyó felé veszed az irányt az utolsó óra után, nekem bejött! Bár az én esetemben szólt elõtte a csaj hogy így tegyek lol!
-te hogyan csajozol? -hát, én odamegyek és megkérdezem van-e kedve kefélni. -akkor jó sok pofont kaphaszt. -igen. de jó sokat is kefélek... próbálkozni kell. Szerintem nyerõ tipp nincs.
kivered a kezébõl a füzeteit s visszaadod neki:D vagy a szendvicsét vered ki a kezébõl és fizetsz neki egy másikat:P az én barátomnak ez bejött....tiszta véletlenül:P
Szia!Én egy csaj vagyok, de szerintem tudok tipped adni, ami bejön a csajoknak!Szerintem szoktatok óráról órára másik terembe menni..ha osztálytársad akkor megkéred hagy vihesd el a könyveit..örülni fog neki hidd el!Ha meg nem osztálytársad akkor megfigyelheted mikor"vándorol"és ugyanezt megteheted!Ez eddig a haverjaimnak bejött, remélem neked is beválik!Sok sikert!
Nem tudom, hány éves vagy, de sztem ez a könyvcipelõs dolog elég gyerekes... 18/l
Igeaz hogy lany vagyok de epp ezer, en csak tudom hogy mi tetszik egy lanynak.Igen ez a konyvhordozas hasznos!De eloxor valazd ki azt a lanyt aki tetszik neked.Aztan baratkozz az osztalytarsaival es keujj kozelebb ugyertem barati kapcsolatba vele.Aztan johet a hazakiseres iskola utan.Hetvegen esetleg mehetnetek eggyutt az osztalytarsaival es vele valamerre.Nekem ez bevalt...
Ugyertem egy sraccal es nem csajjal:-p
Én is egy sulis lány vagyok. És az ég szerelmére! Ha teccik valaki, mikor egyedül van, menj oda és beszélgess vele! Ennyi.
Eléggé. a kiverõs viszont tetszik:D

Szerintetek hogy lehet gyorsan és egyszerűen becsajozni?

Legjobb válasz: Ha jóképûnek születtél, akkor elég gyorsan menni fog.

Ha jóképûnek születtél, akkor elég gyorsan menni fog.
dobj egy huszast és már tolhatod is
Nagyon nagy adag önbizalom, rámenõsség, és eszméletlen sok bõr a pofádon. Ha minden nõhöz odamész, egy csak igent mond.
hát itt:D és hogy lehet gyorsan és egyszerûen bepasizni?
kell egy jó kicsi, meg egy kifinomult stílus, megállsz kocsival a buszmegállóban kiszemelsz egy lányt, elkéred a számát pár mp-ig habozni fog, aztán megadja, és te másnap este felhívod h csináljatok vmit, elviszed vacsirázni utána fel is viheted magadhoz.;)
*kocsi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!