Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet babára gondolni, mikor (3 db)

Hogy lehet nem babára gondolni, mikor szeretnénk? Úgy értem, állandóan azt hallom, ne akarjátok görcsösen?

Na most mit jelent "görcsösnek" lenni? Ha a pároddal elterveztétek, hogy jöhet, persze hogy szeretnéd miel?bb a babót, nem? És mikor megjön a menzesz, kicsit szomorú leszel, h megint nem jön össze... de nem adod fel, újra próba jön! Ilyenkor sztem a szeretkezés is más - persze a lehet? legjobb értelmében! :) Inkább türelmetlenségr?l van szó, nem? Olyan sok negatív dolgot hall az ember, és talán ezért aggódunk! Pedig egy év próbálkozás teljesen rendben van, állítólag?!

Legjobb válasz: Nekünk szinte kerek 7 év után jött, de úgy hogy már nem nagyon mûködött a házasság sem, már épp elkezdtünk beszélgetni errõl a különélésrõl, és erre kiderült hogy terhes vagyok, hát szerintem itt mi már tényleg letettünk a gyermekáldásról, de minden rendbe jött, újjá éledt a szerelem is! Na most nem azt mondom hogy kezdj el pakolni, de mi már tényleg feladtuk, és valóban akkor lettem terhes amikor mégcsak szinte nem is akartam már! De most ez akkora boldogság nekünk, hogy szinte fel sem bírom dolgozni, állandóan csak rá gondolok, de szinte már görcsösen, rengeteget sírok, rengeteget aggódom, olyan apróságokon h anyáék pl. kinevetnek! Na ilyenkor viszont robbanok, hogy hogy nevethetik ki az én kislányom, persze nem õt nevetik, csak ha róla van szó, elborul az agyam, és foggal-körömmel védem, de igazából nincs kitõl :D Sok sikert nektek, ha egy év után sem jön, akkor mindenképp vizsgáltassátok ki magatokat!

Nekünk szinte kerek 7 év után jött, de úgy hogy már nem nagyon mûködött a házasság sem, már épp elkezdtünk beszélgetni errõl a különélésrõl, és erre kiderült hogy terhes vagyok, hát szerintem itt mi már tényleg letettünk a gyermekáldásról, de minden rendbe jött, újjá éledt a szerelem is! Na most nem azt mondom hogy kezdj el pakolni, de mi már tényleg feladtuk, és valóban akkor lettem terhes amikor mégcsak szinte nem is akartam már! De most ez akkora boldogság nekünk, hogy szinte fel sem bírom dolgozni, állandóan csak rá gondolok, de szinte már görcsösen, rengeteget sírok, rengeteget aggódom, olyan apróságokon h anyáék pl. kinevetnek! Na ilyenkor viszont robbanok, hogy hogy nevethetik ki az én kislányom, persze nem õt nevetik, csak ha róla van szó, elborul az agyam, és foggal-körömmel védem, de igazából nincs kitõl :D Sok sikert nektek, ha egy év után sem jön, akkor mindenképp vizsgáltassátok ki magatokat!
Elsõ válaszoló: 35. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és minden szépet és jót kívánok Nektek!

Lehet, hogy babát várok és a párom messze dolgozik tőlem és megkérdeztem tőle a telefonba, hogy szokott-e gondolni rám és ő azt válaszolta, hogy rám nem csak a babánkra, mit jelent ez? Akkor ha szülök neki engem már nemfog szeretni csak a kicsit?

Legjobb válasz: A pasik sokszor bénák ha ki kell magukat fejezni. (tisztelet a kivételnek) Az én páromat megkérdeztem kivitte-r a szemetet s azt mondta persze. Késöbb kiderült csak fejben döntötte el, hogy kiakarja vinni :P. Szóval vagy megmagyarázza neked vagy gondolkozz el a továbbiakról mennyire lesz jó neked s esetleg a babátoknak.

:(
A pasik sokszor bénák ha ki kell magukat fejezni. (tisztelet a kivételnek) Az én páromat megkérdeztem kivitte-r a szemetet s azt mondta persze. Késöbb kiderült csak fejben döntötte el, hogy kiakarja vinni :P. Szóval vagy megmagyarázza neked vagy gondolkozz el a továbbiakról mennyire lesz jó neked s esetleg a babátoknak.
vagy csak viccelt?
Ezt tole kellene megkerdezni ahelyett, hogy spekulalsz, hogy felrehallottad-e vagy rossz szandekkal mondta. Vele kell megbeszelned! Mas nem tudhatja, hogy o pontosan mire gondolt. Egy kapcsolatban, amibe gyereket vallalsz, tudnod kellene, hogy mit is akar az az ember, aki a gyereked apja lesz. Milyen kapcsolat az, amiben ilyen fontos dolgokat nem beszeltek meg? Ha nincs jo kommuunikacio, nem fog sokaig tartani...
De hát csak tudod, hogy milyen a saját kapcsolatod!? Ha eddig minden jó volt, nem mondhat hirtelen ilyet, akkor félrehallottad. Mikor találkoztatok utoljára? Akkor milyen volt?
Mi az hogy "szülök neki"? Nem kettõtöké lesz a baba, csak az övé? Szerintem is csak rosszul hangzott a dolog. Kérdezd meg, hogyan értette, mert az ilyesmibõl lesz a felesleges sértõdés.
Szia! Baromi szar választ adott. Nekem le esett volna az állam. Én megkérdezném, hogy ezt hogy érti, mert a leírtak alapján arra gondolok, hogy nem szeret. Így jövõje nincs egy kapcsolatnak. Max. apa gyerek kapcsolat lesz majd jó.
De már szétmenõben volt a kapcsolat, vagy mi?
Szerintem csak viccelt. De hülye egy vicc, az tény. Egy újdonsült kismama igencsak érzékeny tud lenni. Saját tapasztalat. Én sem értettem a viccet amikor terhes voltam. Pedig háromszor is voltam. Ha pedig nem viccelt, hanem komolyan gondolta, akkor pedig szerintem mindannyiunknál jobban tudod, hogy értette. Ez nem valami fényes a jövõtökre nézve. De ha már föltetted ide a kérdést, gondolom inkább tényleg csak viccelt.
Nem lehet, hogy azt mondta "nem csak rad, hanem a babara is"?
A nõknek mindene a gyerek, csak õt szeretik és akkor msot egy férfi is ezt mondja az már nem jó mi? Ha nem ti vagytok az elsõk vagy egyáltalán "ott sem vagytok"! Ugye milyen rossz érzés?
A kérdező hozzászólása: 9 éve vagyunk együtt és 2 hónapja új munkahelyre ment ami abból áll, hogy mindig vidéken van és csak vasárnaponként láthatom. Nagyon szeretne már babát, és most ezen jár mindig az esze. De valamiért azt érzem, hogy annyira vágyik gyerekre, hogy engem teljesen hanyagolna a baba miatt és az lenne a mindene, ami természetes is tudom csak hát na....
Ugyan, akkor ne aggódj sztem, csak be van sózva :) ) Ha majd eltelik egy kis idõ, rendben lesz, sztem csak viccnek szánta, vagy úgy értette csak a babára tud gondolni. Ne aggódj! Vigyázz a picire :)
Szerintem egyebkent az is gond lehet, hogy azt mondod, hogy lehet, hogy terhes vagy. Ha elmondod neki mielott megbizonyosodnal, es kiderul, hogy megsem vagy az, akkor lehet, hogy nagy csalodast okozol, lerombolod a remenyeit. Szerintem akkor kellene csak kozolni vele - ha egyebkent mindketten tervezitek a gyerekvallalast - amikor mar terhes vagy. Elore ne ringasd ot hiu remenyekben. Aszerint, amit irtal rola, nagyon bele elte magat.

Csajok hogy nem lehet gondolni arra sex közben, hogy babát szeretnék? Már csak azért és akkor szeretnék a férjemmel lenni amikor akciózni kell. Nem vagyok normális szerintem erre rámegy a házasságom, mit tegyek? (2 éve próbálkozunk és minden rendben)

Legjobb válasz: Mi is nagyon régóta próbálkozunk... Nekem NEM sikerül nem arra gondolni közben, így eléggé "céltudatossá" vált az egész szexuális életünk. Persze ez így nem jó, de aki ebben a cipõben jár, mint mi, annak nehéz kikapcsolni az agyát. Sok sikert!

Mi is nagyon régóta próbálkozunk... Nekem NEM sikerül nem arra gondolni közben, így eléggé "céltudatossá" vált az egész szexuális életünk. Persze ez így nem jó, de aki ebben a cipõben jár, mint mi, annak nehéz kikapcsolni az agyát. Sok sikert!
ez tök normális, én sem tudok másra gondolni. Tudom, hogy nem kellene, de nem bírom leállítani magam. Most is számolgatom, mikor, hogy voltunk együtt, az jó idõpont volt-e, vagy kellene még pár nap... pedig még csak féléve próbálkozunk! Remélem a tavasz hazakergeti azt a nymorult gólyát is, mert nálunk lenne gey kis dolga! :)
Én úgy alakítom, hogy legalább a férjem ne sresszelje magát ezen. Elég ha én figyelek és adom a jeleket hogy akcióba lépjen! Persze szerencsém van mert nem kell neki könyörögni! És ha látom és érzem hogy õ "igazibol" akarja, akkor én is könnyebben ellazulok. Persze utánna együtt izgulunk, de akkor már lehet. Én ezt tudtam kifejleszteni közel 3 év alatt. Igaz hogy a baba nem jön, de legalább mi nem hidegülünk el egyméstól!
Sajnos az a baj, hogy ezt saját magadban kell letisztázni és ha ez sikerül, biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog a pici pocaklakó! Mindenesetre szerintem nagyon sokan szorítanak neked, és többek között én is! Ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek a gyors válaszokat és nektek is mielõbbi babásodást! Remélem igazad lesz és hazajön az a gólya:) Sok sikert!
Szia! Nekem azt mondta egy kedves nõdoki, hogy szeressük egymást a párommal, lazuljunk, élvezzük az élete ÉS ha csak egy lehetöségünk van, utazzunk el tengerre, hisz az aranyat ér! Mi megprobáltunk ehhez igazodni élveztük az életet, elutaztunk nyaralni és láss csodát 2007.augusztus.18-án volt meg utoljára és azóta megszületett a kislányunk! Fel a fejjel csajok, szeressétek egymást a párotokkal! Minden jót, mielöbbi babásodást! Egy anyuka aki sorstársatok volt
hát ezt szerintem nemtudod rendbtenni amig nemlesz baba!!!!mi is 2 éve akarunk vagyis mi már átléptük egy pár honapja a 2 évet!!!!!!most medõségire kell mennem vagyis én megyek de a dokim nem akarja ezt!!!!!!de szarom le a vélemyénét mert hülye lenne ha õ küldene hisz õ ebbõl él meg!milenne ha mindenkit elküldene!
szió! nekunk relative hamar sikerült, én figyeltem a naptárat, és próbáltam betartani azt, hogy csak minden masodik nap szerelmeskedjunk. 10 eve elunk egyutt, amugy is csak minden masodik nap szerelmeskedtunk (vezettem egy kis programban, mint minden ilyen "noi" dolgot), a ferjem igazabol sose tudatositotta magaban, hogy mi amugy is tobbnyire ket naponta vagyunk egyutt, de ez a tiltas sokszor még jobban felizgatta, fõleg, hogy én nagyon sokszor "kapom el" a ferjem egy kis "kényeztetésre", amit õ sokszor folytatott volna, én meg mondtam, hogy neem, majd holnap.. persze nagyon sokszor "rontottuk el", igazaból nem gondoltam rá közben, hogy sikerult e, de minden negativ tesztet hatalmas kudarckent eltem meg. és mindig olvastam valamit, amit jó volt kiprobalni.. minden hónapban talaltam valamit, ami uj remenyt adott.. a ferjed is sok mindent tehet ám, hogy termékenyebb legyen, erdemes utánaguglizni. a férjed a szerelmed, gondolom, hisz tole szeretnel gyereket, nem ok nelkul vagy vele, neki is rossz erzes lehet, próbáld egy kicsit - nem sokaig, egy hónapra- felfuggeszteni a babaprojectet. menj el, vegyel valami jo illatu kremet, vagy masszazsolajat, adj neki egy nagyon finom, erzeki, erotikus masszazst, csinalj hangulatos fényeket, stb.. rá figyelj csak, és élvezd ki minden pillanatát..éreztesd vele, mennyire szereted, stb. aztan, ha egy hónap után még mindig semmi, ujult erovel lehet belevagni.
azóta sikerült neked?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!