Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet azt hogy ki törte (4 db)

Hogy lehet azt megtudni hogy ki törte fel a facebook-om (? )

Legjobb válasz: a facebookodat aki feltörte egy nagyon nagyon ügyes ember lehet mert kb 15-100 darab egyenként milliós nagyságrendû számítógéppel kell rendelkeznie és még így is jó pár hónap mire jut valamire.a szerverfarmokat kõkeményen védik,mivel afb is csak egy üzleti vállalkozás és hatalmas kaliberû ennek megfelelõ a védelme.Ami sanszosabb hogy valamilyen bárhol beszerezhetõ billentyûzet leütést figyelõ azt értelmes szavakká összerakó és mappázó programot raktak a gépedre vagy emailben kaptál valakitõl.

a facebookodat aki feltörte egy nagyon nagyon ügyes ember lehet mert kb 15-100 darab egyenként milliós nagyságrendû számítógéppel kell rendelkeznie és még így is jó pár hónap mire jut valamire.a szerverfarmokat kõkeményen védik, mivel afb is csak egy üzleti vállalkozás és hatalmas kaliberû ennek megfelelõ a védelme.Ami sanszosabb hogy valamilyen bárhol beszerezhetõ billentyûzet leütést figyelõ azt értelmes szavakká összerakó és mappázó programot raktak a gépedre vagy emailben kaptál valakitõl.
Vagy ami ennél is sanszosabb, h kitalálták a jelszavadat :) Ha írsz a Facebooknak, õk elvileg a szolgáltató segítségével ip-cím alapján ki tudják deríteni, h ki volt, de nem hiszem, h a kedvedért vennék a fáradságot.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy kitalálták volna... Nem lehet valahogy megcsinálni hogy csak errõl a géprõl lehessen bejelentkezni? vagy valami?
azt nem, de azt be tudod állítani, h ha te vagy más belép a facedre akkor mentse a böngészõt. Ha menti, ha nem, küldenek neked egy értesítést mailbe róla és akk legalább tudod mikor lép be, vagy hogy vki tényleg feltörte e.

Hogyan lehet megoldani azt hogy egy elég nagy (kb 40cm magas és 50-55 cm hosszú 30 cm széles) torta súlya ne nyomja ki a legalsó réteg krémet?

Legjobb válasz: Uh egy monstrum lesz.:) Nos ez esetben én puncstorta töltelékre szavazok.Az elég stabil, nem lesz krémes amit kinyomna a nagy súly.Természetesen ezt is több rétegben, piskóta lapokkal elválasztva, hogy azért lehessen majd szeletelni is.

Uh egy monstrum lesz.:) Nos ez esetben én puncstorta töltelékre szavazok.Az elég stabil, nem lesz krémes amit kinyomna a nagy súly.Természetesen ezt is több rétegben, piskóta lapokkal elválasztva, hogy azért lehessen majd szeletelni is.
Emeletes tortáról van szó?Fapálcikákkal szokták stabilizálni , szintenként.De lényeges a masszív hideg krém, és hogy ne legyen vastagon megtöltve.
A kérdező hozzászólása: nem ..nem emeletes...az egész egy nagy forma ami majdnem egyforma méretû az egész magasságon (ha ez megvalósítható)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Hogy lehet megállíapítani azt hogy ki törte fel az msn címemet? Milyen büntetést kap aki feltörte?

At eggyik csaj aztmondta,hogy fel fog jelenteni, mert feltörtem az msn címét.Holott ez nem is igaz.Ki tudják ezt mutatni?.

Legjobb válasz: Jelentsen. De a Microsoft nem fog semmilyen információt kiadni a magyar hatóság megkeresésére, ott pedig véget is ér a nyomozati szakasz... Ha pedig nem is vagy bûnös, akkor meg pláne nincs mitõl félned. (De ha bûnös vagy, akkor is szinte biztos, hogy nem jut el az ügy ügyészségig.

Jelentsen. De a Microsoft nem fog semmilyen információt kiadni a magyar hatóság megkeresésére, ott pedig véget is ér a nyomozati szakasz... Ha pedig nem is vagy bûnös, akkor meg pláne nincs mitõl félned. (De ha bûnös vagy, akkor is szinte biztos, hogy nem jut el az ügy ügyészségig.
Nyugi nem lesz gond. Én már törtem fel. Még fel se jelnetett nem tud mit csinálni. MAX. ip-rõl lehet ne...de ... Nem lesz semmi baj...
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!