Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet azt hogy ki (3212 db)

A Gothic 3-ban, hogyan lehet kiválasztani, hogy kinek az oldalán harcoljak? Mikor megkezdem a játékot, az első küldetés, hogy találjam meg Xardast, s attol fogva neki "dolgozok", de hogyan lehet választani?

Beleolvastam a végigjátszásba, s azt irta, hogy lehet választani, de nem irja, hogy hogyan. Remélem értitek, mit akarok kifejezni :)))))

Legjobb válasz: Elég régen játszottam már vele, de úgy emlékszem van valahol egy mutató, ahol meg tudod nézni, hogy melyik kasztnak mennyire vagy a barátja, mennyire bíznak meg benned. Illetve van egy csomó küldetés, ami ellentétes egymással. Pl. az Orkok megkérnek rá, hogy áruld el, hol van az emberek búvóhelye, vagy az emberek megkérnek, hogy segíts felszabadítani a várost az Orkoktól. Itt nyilván nem tudod, mind a kettõ küldetést teljesíteni, tehát választanod, kell hogy ki mellett akarsz állni, kinek segítessz. És így tovább. Elõbb utóbb aszerint, hogy melyik küldetéseket hajtod végre, ki fog alakulni, hogy kinek az oldalán állsz. És ezt a fentebb említett mutatókból is látni fogod.

Elég régen játszottam már vele, de úgy emlékszem van valahol egy mutató, ahol meg tudod nézni, hogy melyik kasztnak mennyire vagy a barátja, mennyire bíznak meg benned. Illetve van egy csomó küldetés, ami ellentétes egymással. Pl. az Orkok megkérnek rá, hogy áruld el, hol van az emberek búvóhelye, vagy az emberek megkérnek, hogy segíts felszabadítani a várost az Orkoktól. Itt nyilván nem tudod, mind a kettõ küldetést teljesíteni, tehát választanod, kell hogy ki mellett akarsz állni, kinek segítessz. És így tovább. Elõbb utóbb aszerint, hogy melyik küldetéseket hajtod végre, ki fog alakulni, hogy kinek az oldalán állsz. És ezt a fentebb említett mutatókból is látni fogod.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem mit tudok csinálni

Iwiwen hogy lehet megtudni hogy ki törölt ki az ismerőseim közül?

Rendszerüzeneteknél nincs semmi, és e-mail-en se kaptam semmit.

Legjobb válasz: Lehet, hogy magát törölte ki, és akkor ugyebár tõled is törlõdik egy ember. Nem lehet tudni ki az.. már én is jártam így többször, de nem jöttem rá, ki törölte magát.

Lehet, hogy magát törölte ki, és akkor ugyebár tõled is törlõdik egy ember. Nem lehet tudni ki az.. már én is jártam így többször, de nem jöttem rá, ki törölte magát.
Ha már nem látod, hogy nincs az ismerõseid közt, bizonyára törölt...

27hetes vagyok. Hogy lehet az hogy nekem 19hetesen csináltak utoljára uh-ot és csak 30hetesen kell legközelebb mennem? Ez normális? Mert itt olvasom hogy ki ekkor ki akkor volt. Nem lehet baja a manónak ettöl?

Legjobb válasz: Szia!Kötelezõ UH-ot 4 alkalommal csinálnak,nálad 2 már megtörtént.A következõ a 30.-32. hét között lesz,aztán a terhesség vége felé a 35.-36. héten. Az más,ha valaki külön kérésre megbeszéli az orvosával,hogy pluszban mehessen,de a te esetedben eddig megcsinálták az elõírt,kötelezõ vizsgálatokat. Ettõl nem lehet baja a kicsidnek,sõt legalább nyugiban lesz,nem zaklatják a kütyükkel :) szegénykét. Egyébként kórházanként eltérõ lehet a kijelölt idõpont,én sem napra pontosan voltam UH-n....volt,hogy késõbb,de volt amikor elõbb sikeredett.

Szia!Kötelezõ UH-ot 4 alkalommal csinálnak, nálad 2 már megtörtént.A következõ a 30.-32. hét között lesz, aztán a terhesség vége felé a 35.-36. héten. Az más, ha valaki külön kérésre megbeszéli az orvosával, hogy pluszban mehessen, de a te esetedben eddig megcsinálták az elõírt, kötelezõ vizsgálatokat. Ettõl nem lehet baja a kicsidnek, sõt legalább nyugiban lesz, nem zaklatják a kütyükkel :) szegénykét. Egyébként kórházanként eltérõ lehet a kijelölt idõpont, én sem napra pontosan voltam UH-n....volt, hogy késõbb, de volt amikor elõbb sikeredett.
A hivatalos terhesgondozási protokoll szerint ennyi a kötelezõ ultrahang vizsgálat. Nyilván van aki ennél több vizsgálaton vesz részt, ennek több oka lehet: 1. valamilyen orvosi ok miatt szükséges sûrûbben vizsgálni a babát. 2. Fizetõs ultrahang vizsgálatra megy 3. maszek orvoshoz jár, ahol általában minden megjelenéskor van ultrahang vizsgálat is. Az igaz, hogy az ultrahangnak nincs kimutatható magzat károsító hatása, de az is, hogy ha orvosilag nem indokolt nem feltétlen muszáj túl sûrûn így is vizsgálni a babát.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó:) Megnyugodtam:) Köszönöm a gyors válaszokat nektek:) Csak aggodtam hogy akkor kell csak mennem:) De igy már tudom:) Köszönöm még1x a gyors megnyugtatást:)
Így van ahogy leírták. Ezen felül csak extra esetben csinálnak + uh-t illetve ha magándokihoz jársz. Mi 27 hetesen elmentünk egy 4D-s uh-ra, majd a következõ uh a kötelezõ volt 31 hetesen. Boldog babavárást kívánok! 33 hetes km


Hogy lehet az hogy valakinek a genetikai szuresek jol jonnek ki, elmegy megis amniora es ott kiderul hogy Down-os a baba?

Legjobb válasz: a genetika szûrés csak arány szám, hogy kicsi vagy nagy az esélye a betegségre, de olyan nincs; hogy tutira megmondják, hogy az vagy nem az, csak az derül ki, hogy gyanús vagy sem, és lehet, hogy mégis az, javasolták, vagy magától ment a kismama aminora, mert ka javasolták, akkor lehet, hogy gyanakodtak valamire.

a genetika szûrés csak arány szám, hogy kicsi vagy nagy az esélye a betegségre, de olyan nincs; hogy tutira megmondják, hogy az vagy nem az, csak az derül ki, hogy gyanús vagy sem, és lehet, hogy mégis az, javasolták, vagy magától ment a kismama aminora, mert ka javasolták, akkor lehet, hogy gyanakodtak valamire.

Én kicsi tanyámban, hogy lehet az, hogy a piacon ilyen nagy árkülönbségek vannak? Szinte mindegyik terméknél így van! Miért van ez a nagy árkülönbségek? Hogyan tudom a termékeket drágában eladni? Drágán is ki tudom rakni a piacra csak megveszik e.

Szerintem mindenki az olcsoban szeretné megvenni a termékeket.

Legjobb válasz: Pont ezért adják olcsóban ,hogy ne a másiktól vegyék a játékosok hanem tõle megnézik ,hogy menyi a legolcsóbb és kicsivel olcsóban adják és azért nagyok az árkülömbségek mert aki késõbb jöt az teszi ki legolcsóbban.(tipp: nézd meg mennyi a legolcsóbb és kicsivel tedd ki olcsóban ha azt akarod ,hogy vegyék).

Pont ezért adják olcsóban , hogy ne a másiktól vegyék a játékosok hanem tõle megnézik , hogy menyi a legolcsóbb és kicsivel olcsóban adják és azért nagyok az árkülömbségek mert aki késõbb jöt az teszi ki legolcsóbban.(tipp: nézd meg mennyi a legolcsóbb és kicsivel tedd ki olcsóban ha azt akarod , hogy vegyék).

Hogy lehet az, hogya "Hobbit" filmben Gollum nem tudja, hogy kik a hobbitok?

Amikor Bilbo ott van a barlangban és bemutatkozik Gollumnak akkor Gollum valami olyasmit mond,hogy:"Õ már kostolt orkot meg sok minden mást de hobbitot még nem" ezzel arra utal, hogy nem tudja,hogy kik a hobbitok. Amit nem értek mert Gollum is egy hobbit volt...

Legjobb válasz: Azért mert nem kóstoltam embert még tudhatom kik azok nem-de? Azért mert nem kóstolt hobbitot még ismerheti õket nyilván nem kannibálok.. Másfelõl a gyûrû elvette az eszét azalatt a sok év alatt, miért is kéne emlékeznie bármire is..ha egy 40-50 éves embernél az agysejt pusztulás miatt csomószor nem jutnak eszébe dolgok, egy alkoholista 40-50 évesnél meg méginkább akkor egy kitudja hány-száz éves hobbitnál akinek az életkorát még kitudja hány százzal megtoldotta a gyûrû sötét ereje az tuti elmeháborodott..erre utalnak sok filmben vagy mangában hogy aki többszáz évet leélt már nem úgy éli a világot mint mások.

Azért mert nem kóstoltam embert még tudhatom kik azok nem-de? Azért mert nem kóstolt hobbitot még ismerheti õket nyilván nem kannibálok.. Másfelõl a gyûrû elvette az eszét azalatt a sok év alatt, miért is kéne emlékeznie bármire is..ha egy 40-50 éves embernél az agysejt pusztulás miatt csomószor nem jutnak eszébe dolgok, egy alkoholista 40-50 évesnél meg méginkább akkor egy kitudja hány-száz éves hobbitnál akinek az életkorát még kitudja hány százzal megtoldotta a gyûrû sötét ereje az tuti elmeháborodott..erre utalnak sok filmben vagy mangában hogy aki többszáz évet leélt már nem úgy éli a világot mint mások.
én úgy tudom 500 évet "kapott" a gyûrûtõl
Emellett lehet, hogy 440 évvel ezelõtt nem hobbitnak hívták õket, elõfordulhat, hogy ez egy új név. Vagy csak az õ népe nem hobbitnak hívta magát (valamilyen vízi törzs volt).
Gollum nem volt Hobbit, abba a fajba tartozik mint Grima De van köztük hasonlóság nem sokban külömbözik a két nép.

Hogy lehet azt hosszabban ki fejezni hogyan jutok iskolába? 10 mondatot kéne írjak.

Nem szükséges angol mondatokat írjatok inkább ötleteket várnék de az se baj ha angolul segítenétek. Válaszokat ,ötleteket előre is köszönöm

Legjobb válasz: Írj arról pl.:hogy mivel utazol,milyen messze van,mennyi idõ alatt érsz oda, kivel mész, mikor indulsz stb.

Írj arról pl.:hogy mivel utazol, milyen messze van, mennyi idõ alatt érsz oda, kivel mész, mikor indulsz stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Szívesen.:)
A kérdező hozzászólása: Milyen ige idõ írjam?
Jelenben szerintem célszerûbb. Pl. I usually get up at six o'clock. Then I go to the bathroom, where I clean my teeth and comb my hair. I spend a few minutes with choosing which T-shirt I should wear. I have a cup of coffee (vagy akármilyen kaja) for breakfast. I go to school by train (vagy akármi:) . When I arrive (hely, ahol tanulsz), I have to walk 15 minutes to the school. Luckily I have enough time to buy snacks during my little journey. At 7:40 I usually meet my friends, and we have some chat before we enter the school's building. Ennyi jutott eszembe elsõre..(: Mintának elmegy.

Hogy lehet az, hogy hiába, hogy Németország vesztesen jött ki a háborúból, gazdaságilag tönkrement és kettészakították, ma mégis nagyobb gazdasági hatalom, mint Franciaország vagy Anglia?

...Amely két országnak a vh. után minden adott volt a stabil növekedéshez. Hogy lehet, hogy Németország még úgy is ráver Fro.-ra, hogy egészen '89-ig ketté volt osztva?

Legjobb válasz: Az is sokat segített neki, hogy tulajdonképpen nem kellett megfizetnie a háborús büntetését. Iszonyat magas összeget róttak ki rá, ami sosem tudott volna kifizetni. De szerencséjére az összeget a saját pénznemében határozták meg. A Weimari Köztársaság alatt egy iszonyatos mértékû infláció történt, mert sok pénzt nyomtattak. (Ekkor még nem volt független a központi bank a politikától, haha illetve Magyarországon már nem független....) Emiatt értéktelen lett a pénze, és könnyen meg tudta fizetni a büntetést. Az infláció okozta összeomlásból pedig gyorsan helyreállt.

Az is sokat segített neki, hogy tulajdonképpen nem kellett megfizetnie a háborús büntetését. Iszonyat magas összeget róttak ki rá, ami sosem tudott volna kifizetni. De szerencséjére az összeget a saját pénznemében határozták meg. A Weimari Köztársaság alatt egy iszonyatos mértékû infláció történt, mert sok pénzt nyomtattak. (Ekkor még nem volt független a központi bank a politikától, haha illetve Magyarországon már nem független....) Emiatt értéktelen lett a pénze, és könnyen meg tudta fizetni a büntetést. Az infláció okozta összeomlásból pedig gyorsan helyreállt.
"valahogy társadalmilag kódólt, hogy nagyon sokat dolgoznak" Az õ munkaidejük az egyik legrövidebb a fejlett világban.
Kérdezõ: mielõtt túlságosan belelolvalnád magad valami kényszerképzetbe a németek vélt "nagyszerûségével" kapcsolatban, vedd figyelembe a következõket: a) 2008-ban a német GDP/fõ érték (1990-as dollárban) 20.800, ugyanez a mutató az UK esetében 23700, Franciao. esetében 22.200 volt. b) A német gazdaság azért nagyobb mégis a britnél vagy franciánál, mert Németo. lakossága 82 millió, míg az UK-é csak 61, Fro.-é 64 millió. c) Hogy mekkora gazdasági "hatalom" egy ország, annak az is jó indikátora, hogy mennyi külföldi befektetéssel rendelkezik. A külföldi érdekeltségek állománya 2010-ben: Franciaország 1837 milliárd dollár, UK: 1705, Németo. 1484. Tehát Németország _kisebb_ külföldi befektetõ, mint ezek.
02-26 11:50 A Marshall-terv csepp volt a tengerben ahhoz az értékvesztéshez képest, amit Németország szenvedett el a demontázs, valamint a német szabadalmak és a német érdekeltségek elkobzása révén.
19:44 Hülyeségeket írsz, a német jóvátétel elengedésének semmi köze az inflációhoz, mivel a jóvátétel összegét aranymárkában határozták meg, nem papírpénzben.
"Hogy lehet az, hogy hiába, hogy Németország vesztesen jött ki a háborúból, gazdaságilag tönkrement és kettészakították, ma mégis nagyobb gazdasági hatalom, mint Franciaország vagy Anglia?" Úgy, hogy nagyobb a lakossága, ezért nagyobb a gazdasága. "Hogy lehet, hogy Németország még úgy is ráver Fro.-ra, hogy egészen '89-ig ketté volt osztva?" Úgy, hogy most már nincs kettéosztva.
Japán is hasonlóan...
az elsõ kérdõjel nem kell *
Németországnál kiemelném a Marschall-tervet, ami azért született meg 1947 nyarán, hogy fellendítse a német gazdaságot? Miért volt érdeke Amerikának ez? Azért, mert félt, hogy a nyomorgó német nép a szélsõbalhoz húzott volna, félt, hogy Németországban megerõsödik a kommunista párt. Ez az európai egyensúly felbomlását eredményezte volna, amit régóta próbált megakadályozni Anglia is. Inkább fejlesztettek, tömték a pénzt a Németországba, a többi körülményt hallottad...
És Japán miért technikai nagyhatalom annak ellenére, hogy két atomot dobtak rá a háborúban és megtizedelték a lakosságot? Körülmények, összetartás, jó gazdasági stratégia. Röviden ennyi.
A kérdező hozzászólása: 18:52: több olyat is írtál, ami nem felel meg a valóságnak. Ahogy elõttem is írták, a nácizmusnak semmi köze az összetartásukhoz. A vh. alatt sem volt minden német náci. És elõtte sem. Azt se hinném, hogy No. a turizmusból olyan jelentõs bevételeket kapna. Nem ezt emelném ki. Ahogy azt sem, hogy 200-zal is lehetne menni, nem hinném, hogy az Autobahnok lennének No. fõ vonzereje. És nem a Duna a második leghosszabb folyó a világon...
18.52. NEM a nácizmusnak köszönhetõen tartanak össze a németek! Mindig is összetartók voltak, akár csak az itthoni svábok. Az NSZK a háború után az amerikaiktól a Marschall-terv keretében komoly összegeket kapott. Ebbõl az akkori fejlett technológiával építették újjá az országot. Ez pedig nagy elõny volt a franciákkal szemben is.
Ah bocs az elsõ világháborúról írtam.
Itt említették Japánt is. Igen egyszerû: Japán a VH elõtt és közben irdatlan nagy összegeket költött a hadseregre, de miután a háború utánni diktátumokban megszabták mekkora serege lehet, és nem tarthat inváziós erõket. Ergo hatalmas összegek szabadultak fel, amiket ezután a gazdaságba fordítottak. És a háború elõtt is nagyon fejlõdött Japán, hála a japánok precízségüknek, stb.

Hogy lehet az, hogy ha Counter Strike Source házi szerót csinálok, folyton a rooter ip-jét írja ki? Mit kell tennem ahhoz, hogy az internetem ip-jét írja?

Már kihúztam a rooterb?l a netet is,és rögtön a gépembe,de valószin?leg máshol is el van osztva.Ötletek?

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy a router IP-jét írja ki, de azt kívülrõl is elérheti bárki ha a portforward be van állítva. Ha pl a géped IP-je 192.168.1.20 és te forwardolot a 27015 portot az IP-dre (emlékeim szerint ez a CS portja) akkor haverod vagy akárki otthonról a xxx.xxx.xxx.xxx:27015 IP-vel tud majd csatlakozni

Az egy dolog, hogy a router IP-jét írja ki, de azt kívülrõl is elérheti bárki ha a portforward be van állítva. Ha pl a géped IP-je 192.168.1.20 és te forwardolot a 27015 portot az IP-dre (emlékeim szerint ez a CS portja) akkor haverod vagy akárki otthonról a xxx.xxx.xxx.xxx:27015 IP-vel tud majd csatlakozni
A kérdező hozzászólása: Nem a port a gond, hanem valójában a netem ip-je xxx.xxx.xxx és a run server-nél yyy.yyy.yyy-t dob ki, ezen kellene változtatni, hogy ne azt írja ki, mert így nem tudnak csatlakozni a szeróra.
teljesen rendben lesz, ha tudod azt az xxxxx ip-t mert azt kell megadnod annak, aki játszani akar és kész ha így sem megy akkor nem css hanem Virtual server probléma és akkor irány a router portforward (elsõ)
A kérdező hozzászólása: Kerestem portforwardot az én airlive wn-300 osra. Sehol sem találtam.
http://1.bp.blogspot.com/_Q5Rc87Am53Q/S9g-46pzTbI/AAAAAAAAAH.. csak egy google keresés pedig nem is láttam még olyan routert te meg nem találod meg a sajátodon?
A kérdező hozzászólása: Ez a wn-151ARM es router. Nem egyezik az enyémmel.Teljesen különbözõ.

Twitteren hogy lehet megnézni hogy kik vannak fent azok közül akiket követünk?

Legjobb válasz: hogy-hogy kik vannak fent? ha már egyszer követed õket akkor nyilván fent vannak.

hogy-hogy kik vannak fent? ha már egyszer követed õket akkor nyilván fent vannak.
Biztos úgy érti, hogy ki van bejelentkezve éppen. De ezt sajnos én sem tudom, bár nem nagyon használom a fiókomat twitteren.
Azt nem lehet megnézni, a twitter nem chat.
A kérdező hozzászólása: ja amugy ugy értettem h kik vannak bejelentkezve...azért köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!