Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet az utcán vagy egy (16 db)

Hogy lehet becsajozni az utcán vagy egy plázában?

Legjobb válasz: mosolyogj a csajokra. és meg is szólíthatod õket,aki mer az nyer. nézz rájuk elismerõen,és ha nem mered elsõre megszólítani õket,legalább fordulj utánuk és ha õ(K) is visszafordulnak,akkor menj utánuk,köszönj,és mondj valami sztépet,hogy õ milyen szép,stb,a lányok szeretik a bókokat,meg ha a hiúságukat legyezgetik,szép szavakkal. esetleg meghívhatod õt valahova beülni egy üdcsire,aztán legközelebb máshova. hajrá! aki mer az nyer,ez tuti!!!! én lány vagyok,és néha szemezünk férfiakkal,van akivel igy jöttem össze,meg más is,van akivel nem,mert nem mert,csak mosolygott,hát hajrá!

mosolyogj a csajokra. és meg is szólíthatod õket, aki mer az nyer. nézz rájuk elismerõen, és ha nem mered elsõre megszólítani õket, legalább fordulj utánuk és ha õ(K) is visszafordulnak, akkor menj utánuk, köszönj, és mondj valami sztépet, hogy õ milyen szép, stb, a lányok szeretik a bókokat, meg ha a hiúságukat legyezgetik, szép szavakkal. esetleg meghívhatod õt valahova beülni egy üdcsire, aztán legközelebb máshova. hajrá! aki mer az nyer, ez tuti!!!! én lány vagyok, és néha szemezünk férfiakkal, van akivel igy jöttem össze, meg más is, van akivel nem, mert nem mert, csak mosolygott, hát hajrá!

Hogyan lehet leszolitani egy jó csaj az utcán, vagy egy helyen aholott vannak a barátnõi is?

Legjobb válasz: Ha ott vannak a barátnõk, akkor sehogy. Legalábbis nekem valamiért a kiszemelt csaj barátnõi mindig a legnagyobb ellenségeim lesznek :D

Ha ott vannak a barátnõk, akkor sehogy. Legalábbis nekem valamiért a kiszemelt csaj barátnõi mindig a legnagyobb ellenségeim lesznek :D
A kérdező hozzászólása: xddd aha
segítség kérés
Azt hiszem, itt marad az egyenes módszer. Odamész, és megkérdezed, hogy egy-két szó erejéig elrabolhatnád-e a társaságtól. Persze utána jön a neheze, hogy mit tudsz elérni abban a max fél percben, amit magadnak szereztél. Azt hiszem, maximum több lépcsõben tudod elhívni egy kétszemélyes találkára.

Hogyan lehet leszólítani egy lányt az utcán vagy bárhol máshol, mivel lehet kezdeményezni? 17/F

ezzel sosem voltam igazán tisztában:\

Legjobb válasz: tökmindegy a szöveg. ha megvan a szemkontaktus, visszamosolyog akkor azért lehet látni hogy egy szánakozó kis fintor volt vagy van esélyed. hogy verset idézel vagy elkéred a telszámát onnantól ez irreleváns kb:) legalábbis nekem még nem sikerült csak iszonyat ritka esetekben "ledumálni" csajt a lábáról ha nem volt meg elsõ pillantáskor a szimpátia, de iszonyat szánalmas szövegekkel is szereztem telefonszámot ha megvolt...

tökmindegy a szöveg. ha megvan a szemkontaktus, visszamosolyog akkor azért lehet látni hogy egy szánakozó kis fintor volt vagy van esélyed. hogy verset idézel vagy elkéred a telszámát onnantól ez irreleváns kb:) legalábbis nekem még nem sikerült csak iszonyat ritka esetekben "ledumálni" csajt a lábáról ha nem volt meg elsõ pillantáskor a szimpátia, de iszonyat szánalmas szövegekkel is szereztem telefonszámot ha megvolt...
Hát, pl. kérdezd meg, hogy mennyi az idõ, vagy ilyesmi. :)
NÉZZ A SZEMÉBE ÉS MOSOLYOGJ aztán idõ, vagy hogy merre van ez meg az, vagy csak menj oda és ami jön.:) 16L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, az a baj hogy nem nagyon tudom hogy igazából a nõk mirõl szeretnek beszélgetni
akármi de nem a pornó meg a kocsik, motorok és hasonlók (persze kivételek vannak)

Gta San Andreas - ban hogyan lehet beállítani azt, hogy ne csak akkor legyen zene amikor be szállok egy járműbe, hanem akkor is amikor csak úgy simán megyek az utcán, vagy a bmx-el?

Előre is köszi:)

Legjobb válasz: Single Player-ben semmiképpen sem lehet ilyet, Multi Theft Auto-ban egyes szervereken van ilyen. Talán valamilyen moddal meg lehet oldani, de nem tudom...

Single Player-ben semmiképpen sem lehet ilyet, Multi Theft Auto-ban egyes szervereken van ilyen. Talán valamilyen moddal meg lehet oldani, de nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nem szeretném moddolni a játékot. azért köszi:)
Töltsd le a mobilodra azokat a SA zenéket amelyek tetszenek és akkor miközben játszol, majd szól a zene a mobilon :D
Odamész, és megkérdezed ráér-e éppen.

Ha az utcán akarok egy távolról kamerázott szituációt felvetetni magamról, akkor milyen eszközzel vagy mikrofonnal lehet elérni hogy tisztán értelmesen halható legyen a beszélgetés?

Remélem érthetően írtam a kérdést, előre is köszi a "NORMÁLIS" válaszokat!

Legjobb válasz: Mikrofon rajtad és utólag vágod össze a kamera és a mik. hangját.

Mikrofon rajtad és utólag vágod össze a kamera és a mik. hangját.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod!:) Egy telefon hadsettel elegendõ hozzá? vagy érdemesebb valami jobb kütyü hozzá?

24 éves fiú unokámnál 6 éve borderlyne gyanú merült fel. Itt olvastam, hogy a Nap utcában van egy intézmény, ahol segítenek. Van-e a pontos cím, vagy tapasztalat, hogyan lehet kezelni, és a legkisebbre mérsékelni az indulatait?

Szülei nem vették komolyan, én a fiút nem tudtam rávenni, hogy pszihológus segítségét kérje. Most velünk lakik (eddig csavargott) nem tanul, nem dolgozik, trágár, ha úgy érzi méltánytalanság éri ordítva szitkozódik, fenyeget?zik. Hazudozik, hazugságait olyan meggy?z?déssel mondja, hogy mindenkit meg tud téveszteni. Hogyan lehet a lehet? legkisebbre mérsékelni az indulatait? Köszönöm .

Legjobb válasz: pszichológus/áter. inkább áter mert ezt már gyógyszerrel szokták kezelni.

pszichológus/áter. inkább áter mert ezt már gyógyszerrel szokták kezelni.
Nem tehet erröl hogy ilyen, sajnos hogy a szülei nem veszik komolyan, mert neki gyogyszeres kezeles kell.Elöször forduljanak a haziorvoshoz, es kerjenek töle tanacsot, ha töle sem kapnak valamilyen intezmenyhez.Nekem volt egy baratom, evvel a diagnozissal, eleibe nagyon kedves volt, majd jöttek olyan idöszakok amikor mindenkit utalt(en nem tudtam a betegsegröl)kesöbb tudtam meg, es azt is hogy 2 embert fojtogatott.Bezseltem egy pszihologussal(nem az ö erdekeben), ö azt mondta, ezek a szemelyek, nagyon tudnak szineszkedni, szerintem ha nincs kezelve, idövel talan nehezebb lessz, es kigyogyitani nem lehet, sajnos.
a betegség neve borderline, olvasd el ezt a cikket http://www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=17220 sajnos még terápiában is nagyon lassan javul, neki is akarnia kell a változást

Ha szembejön velem az utcán egy ázsiai, hogyan lehet külső alapján megállapítani, hogy kínai, japán vagy koreai? Mik a legfontosabb különbségek?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszolónak van igaza. :) Egyébként, amennyire én tudom, a japánok és a koreaiak közelebb állnak egymáshoz embertanilag, a kínaiak más alrassz. Sok embertani jegy alapján különböztetik meg õket: koponya hosszúság, -szélesség, -magasság, mongolredõ mennyire kifejezett, átlagos testmagasság, arcszõrzet erõssége, egyenes, vagy hullámos haj, testalkat (gracilis, vagy zömök ), stb. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy óriási területekrõl, ill. népességrõl beszélünk, tehát különbség van az észak- és dél-kínaiak között, északi és déli japán népesség között. Úgyhogy egy antropológus esetleg meg tudja mondani, hogy az illetõ ferdeszemû nagyjából hová valósi, de egy átlag magyarnak ez kb. olyan nehéz, mint egy kínainak ránézésre megmondani, hogy magyar, vagy mondjuk szlovák manust lát-e.

Az elsõ válaszolónak van igaza. :) Egyébként, amennyire én tudom, a japánok és a koreaiak közelebb állnak egymáshoz embertanilag, a kínaiak más alrassz. Sok embertani jegy alapján különböztetik meg õket: koponya hosszúság, -szélesség, -magasság, mongolredõ mennyire kifejezett, átlagos testmagasság, arcszõrzet erõssége, egyenes, vagy hullámos haj, testalkat (gracilis, vagy zömök ), stb. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy óriási területekrõl, ill. népességrõl beszélünk, tehát különbség van az észak- és dél-kínaiak között, északi és déli japán népesség között. Úgyhogy egy antropológus esetleg meg tudja mondani, hogy az illetõ ferdeszemû nagyjából hová valósi, de egy átlag magyarnak ez kb. olyan nehéz, mint egy kínainak ránézésre megmondani, hogy magyar, vagy mondjuk szlovák manust lát-e.
Pl. a Japánok fehérek, a Kínaiak sárgák.
Ha vágott szeme van, na akkor az kínai, japán, vagy koreai.
A kérdező hozzászólása: :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez érdekes!
A legegyszerûbb, ha az illetõ megszólal az anya nyelvén. Amennyiben mégsem, általában a bõrszínbõl érdemes kiindulni. Világostól a sötétig: japán-korea-kína-vietnam. Aztán következik az arc berendezés: talán a kínaiaknak van a "legdurvább" arcuk, utána korea, vietnam, és a legfinomabb arccsontozat a japánoké, nem véletlenül néz úgy ki némelyik fiú, mintha lány lenne. :) Aztán még ott van a homlok, ajkak nagysága, szem vágottsága, stb. ezek már kisebb, finomabb különbségek. Remélem így már könnyebb lesz a beazonosítás. :)
A koreaiakat a legjobban a szemükrõl lehet felismerni, nagyon jellegzetes. Ha kicsit sötétebb a bõre az egyénnek, akkor valószínûleg déli( Tájföld, Szingapúr, Vietnám, Malajzia). A japánokat a legkönnyebb felismerni, nekik kerekebb a szemük, és nagyon jellegzetes az öltözködési stílusuk. Kínaiaknak nagyon lapos az arcuk és az orruk.
Koreai: valószínûleg magasabb a többieknél, sötétebb a bõre, barna a haja, a vágott szempár jobban hasonlít egy európai ember szemére, mint a többieké Japán: világosabb a bõre, sötétbarna vagy fekete, erõs, vastag szálú haja van, kerekebb a szeme és állandóan hajolgat, vékony törékeny az alkata (sok esetben) Kínai: laposabb az arca, neki van a "legtipikusabb vágott szeme", sárgásabb a bõre, õ is alacsony, de nem annyira mint a japán Remélem segíthettem :)
Sok hülyeség olyan emberektöl, akik életükben nem láttak 10-nél több ázsiait.

MIért lehet az, hogy bulikban egy csajjal se jön össze, pedig helyes srác vagyok. Sok csaj megnéz az utcán de buliba nem jön össze semmi?

uli, szex, csaj, semmi, srác

Legjobb válasz: "ha túl helyes vagy félnek odamenni hozzád! most akár nagyképûen hangzik, akár nem velem ugyanez van lány létemre." Oohhh igen, az egó jó barátja mindenkinek, megvéd és megnyugtat, hogy veled minden oké, és a világgal van a baj. :) Amúgy kérdezõ, kezdeményeztél már? Vagy arra vársz, hogy a lányok felkínálják magukat?

"ha túl helyes vagy félnek odamenni hozzád! most akár nagyképûen hangzik, akár nem velem ugyanez van lány létemre." Oohhh igen, az egó jó barátja mindenkinek, megvéd és megnyugtat, hogy veled minden oké, és a világgal van a baj. :) Amúgy kérdezõ, kezdeményeztél már? Vagy arra vársz, hogy a lányok felkínálják magukat?
ne buliban ismerkedj öregem..
talán nem buliban kéne ismerkedni
Mert mégse vagy annyira helyes.
Én nem hiszek a buliban összeszedett lányokban, mármint, hogy abból lesz is valami. Ha tunkolni akarsz, az persze más. Akkor coró és hívd meg egy kólára az ottani a csajokat :) Ha ennél többre vágysz, szerintem felejtsd el a buliban ismerkedést. peace 26/f
Mert rossz helyre jársz bulizni, drága barátom. Menj le egy igényesebb (drágább) helyre és ott biztosan találsz normális lányokat.
ha túl helyes vagy félnek odamenni hozzád! most akár nagyképûen hangzik, akár nem velem ugyanez van lány létemre. Még csak bunkónak vagy nagyképûnek sem kell lenned, hogy rád se nézzenek :)
engem egy csaj sem néz meg az utcán, mégis könnyen csajozok buliban.
talán a vörös szemek és a bamba vigyor, és hogy mindenre az a válaszod hogy " höhö jah" nem jön be, reggel viszont nem vagy csúnya na?
"Sok csaj megnéz az utcán" És ez feltétlenül azt jelenti, hogy helyes vagy?

Egy kiscicát rá lehet nevelni arra, hogy ne menjen ki a házból vagy csak a kertbe menjen ne ki az utcára?

Legjobb válasz: nem,csak ha bezarod az ajtot sajnos es is ilyen problemaban vagyok,mivel a cicam ki szeretne menni,en meg felek hogy baja esik

nem, csak ha bezarod az ajtot sajnos es is ilyen problemaban vagyok, mivel a cicam ki szeretne menni, en meg felek hogy baja esik
Nem nagyon mert érzi a szagokat , területet akar jelölni(ha kandúr).Ha ivartalanítod nem fog verekedni és nem fog több napra elkóborolni max pár órára:)
Féléves kora körül ivartalaníttatod és ki sem akar majd menni a lakásból. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nem az a gond hogy elcsavarog, hanem az, hogy van a közelben egy nem túl forgalmas autóút, és a másik cicámat is ott ütötték el. de nem bírok cica nélkül élni!
Akkor ivartalaníttasd félévesen és tartsd a lakásban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!