Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet az orális szexet (20 db)

Mi lehet annak az oka, hogy férfi létemre nem okoz örömet, földöntúli élvezetet az az orális szex, amit a barátnőm nyújt, ellenben egy aktus során pillanatok alatt elmegyek?

Arra gondolok, hogy hosszú-hosszú perceken, akár fél órán át "kell" várni, mire elmegyek, ha orálisan izgat, és akkor is nekem kell besegíteni, hogy "végre" történjék valami. DIREKT írtam idézőjelbe, mert nyilván nem az a célja az egész együttlétnek, hogy jaj mikor megyek már el... nem erről van szó. Ugyanakkor sokszor fél-háromnegyed óra után még mindig nem érzem, hogy akár csak egy kicsit is közel lennék a dologhoz, és ilyenkor eszembe jut az, hogy szegény csaj mióta küzd, és semmi és vajon nem gondolja-e azt, hogy namiaf.szvanmár?? 5 éve vagyunk együtt, beszéltünk erről, ő azonban mindent tagad :-) Az érem másik oldala, mikor az aktusra kerül a sor, és bárhogyan is igyekszem változatos lenni és visszatartani, szinte nem kell 5 perc, és máris végem. Ezt a részét viszont meg én tartom nagyon gáznak, mert szeretném, ha ő is és én is egyaránt hosszasan élvezhetnénk a dolgot, de nem megy :-( Tehát szájban 30 perc, máshol 3 perc... kérlek adjatok tanácsot, mert ez kezd szörnyű szar lenni így. Még annyi, hogy sajnos (és nem az én hibámból) nagyon keveset szexelünk és miután az én hormontárolóm is véges, elég sokat, gyakorlatilag naponta maszturbálok. Szar ez így, erről is beszéltünk, de látszólag nem nagyon hallotta meg. Mint minden más normális ember, 3-4 naponta azért igényelném, arról nem is beszélve, hogy azt gondolom, hogy mindig is próbálom a maximumot kihozni a dologból, próbálok minél változatosabb és sokoldalúbb lenni, de tőlem többre már nem futja :-( Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Kérném, hogy aki nem érez kellő intelligenciát magában komoly és kulturált válaszra, az lapozzon tovább.

Legjobb válasz: haat az ok az lehet a maszti... te talan szorosabban "fogod", amit szajjal nehezebb elerni. a korai magomles meg csak gyakorlat kerdese. vedd ki, amikor ugy erzed, veszelyes. de ne csak akard, tenyleg vedd ki. az erzes kisse "visszahuzodik". aztan kezdd ujra es megint vedd ki, amikor erzed, hogy jon. az orgazmus is nagyobb lesz ezaltal. es az 5 perc is kibovul idovel. :) amugy baratnodnek meg lehet mondani, hogy esetleg segitene, ha erosebben szivna? lehet, o nem jon ra arra, milyen erosen kell, segits neki! a jo szex alapja a beszelgetes. es hogyhogy csak nagyon ritkan van ra lehetoseg, es nem a te hibad? esetleg o nem akarja gyakrabban?

haat az ok az lehet a maszti... te talan szorosabban "fogod", amit szajjal nehezebb elerni. a korai magomles meg csak gyakorlat kerdese. vedd ki, amikor ugy erzed, veszelyes. de ne csak akard, tenyleg vedd ki. az erzes kisse "visszahuzodik". aztan kezdd ujra es megint vedd ki, amikor erzed, hogy jon. az orgazmus is nagyobb lesz ezaltal. es az 5 perc is kibovul idovel. :) amugy baratnodnek meg lehet mondani, hogy esetleg segitene, ha erosebben szivna? lehet, o nem jon ra arra, milyen erosen kell, segits neki! a jo szex alapja a beszelgetes. es hogyhogy csak nagyon ritkan van ra lehetoseg, es nem a te hibad? esetleg o nem akarja gyakrabban?
Talán amiatt, mert orális kényeztetésben részesülni némileg passzív dolog, míg az aktusban tevékenyen részt veszel. Én nõ vagyok, de ugyanez érvényes rám is, nem is szeretem, rosszul is viselem az orális kényeztetést...Adni más, azzal nincs problémám. De egyszerûen képtelen vagyok eljutni az orgazmusig orál során, mert olyan sokáig tart, hogy az már nekem kínos. Egyébként én vagyok a domináns fél a kapcsolatunkban, talán ezzel is összefügg. Ha nem én uralom a helyzetet, vagy "nincs beleszólásom" akkor nem megy. Persze ezt nem szó szerint kell érteni, próbálom rávezetni szóval merre hány lépés, de az akkor sem ugyanaz, mint belendülni és "megszerezni" ... De jó, hogy leírtad, nem is gondoltam volna, hogy ez a férfiakat is érintheti!
Nekem is ilyen a barátom :S Eltelik úgy háromnegyed óra, hogy nem vagyok képes feljuttatni a csúcsra. Sajnos nem tudom szájjal olyan ütemben csinálni, mint ahogy õ szokta magának verni. A szex része meg még nem volt, mert másfél hónapja vagyunk együtt. Látom rajta, hogy szarul érinti (bevallom én is volt, hogy elszomorodtam és sírhatnékom támadt, hogy mi a baj velem :/) De beszéltünk róla, próbálunk javítani a részidõkön :) A lényeg hogy a szerelem megvan köztünk és mindent meg tudunk beszélni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Hogy miért van rá ritkán lehetõség? Nem gondolom, hogy ritkán lenne rá lehetõség. Egyszerûen az van, hogy amikor úgy együtt vagyunk, akkor az 95%-ban az én kezdeményezésemnek köszönhetõ. Sajnos õ nagyon ritkán jut el odáig, hogy aktívan tegyen érte valamit. Többször van úgy, hogy lezuhanyozva, fürdõköpenyben vár otthon az ágyban fekve, ami egy ideig jó érzés volt, de egy idõ után már nem tudok mit kezdeni vele. Az együttlétek során az egyetlen póz a misszionárius, más nem adatik meg és megint úgy gondolom, hogy nem az én hibámból. Nagyon sokáig próbáltam színt, változatosságot vinni a dologba, de mégis olyan az egész, mint valaki, aki 3 perces amnéziában szenved. Valami új van, valami jó, az akkor éppen tart amíg tart, a következõ alkalommal hûlt helye. És nem gondolom, hogy férfiként csak nekem lenne a feladatom az, hogy törekedjek egy teljesebbnél teljesebb nemi életre, mert komolyan lassan kezd az lenni a benyomásom, hogy ennyi erõvel egy guminõt is rángathatnék magam alatt...
lehet hogy nem jol csinalja esetleg?
Nem jól csinálja a lány! erõsebb intenzívebb élményre vágysz amit nem tud megadni neked a szájával! gyakoroljon! nem tudok rá mit mondani! én is voltam így megbeszéltem párommal. és igencsak élveztem a utána mert odatette magát rendesen!!
:) )

S. O. S! Lehet hogy meleg vagyok? Az orális szextõl semmi gond nincs de ha be rakom a cerkát akkor 3-5 perc és le lankad. Mi lehet a baj?

S.O.S!!:(

Legjobb válasz: Lehet. Vagy az is lehet, hogy a nõ nem tetszik. Vagy a puncija nem kellemes. De az is lehet, hogy meleg vagy, az se lenne gond. De ezt neked kell tudnod eldönteni, ha magadba nézel, hogy például tetszenek-e férfiak vagy sem.

Lehet. Vagy az is lehet, hogy a nõ nem tetszik. Vagy a puncija nem kellemes. De az is lehet, hogy meleg vagy, az se lenne gond. De ezt neked kell tudnod eldönteni, ha magadba nézel, hogy például tetszenek-e férfiak vagy sem.
egyébként szerintem izgulsz pár ilyen alkalom után az ember el kezd félni jaj nem fog felallni, jaj össze fog esni, jaj tul korán megyek el, jaj nem tudok elmenni pár ilyen alkalom teljesen összetört, máskor meg egész éjjel sllt és dugtunk mint a nyulak, ez mindig megnyugtatott hogy még sem vagyok impotens
A baj lehet pszichés, és szervi is .Az utóbbinak csak 1% az esélye.Hirtelen lecsökken a sexuális izgalom.Ennek is több összetevõje lehet.Ezt kellene boncolgatni , hol is van a kutya elásva .
izgulsz, teljesítmény kenyszer, félsz hogy megint nem fog sikerülni, csaj sem akar téged annyira puncinyalás segít (vsgy síkosító) illetve igyatok meg elotte egyutt egy üveg bort
A kérdező hozzászólása: Nyalok falok nem izhulok laza vagyok mint a Riga lánc de semmi....
hû akkor nem tetszik a csaj na várj, elolvastam újra tehát nem az a baj, hogy nem tudod berakni, hanem hogy odabenn összeesik érzel amikot bent van valamit? gumival csinálod? vegyél intensity gumit és a bort ix próbáld ki
impotencia

Hogyan lehet megszerettetni a barátnőmmel az orális szexet?

Nem szokott szopni, nem akarja, hogy kinyaljam... Beszéltünk már err?l és vagy elterelte a témát vagy azt mondta, hogy ez nem az ? stílusa... régen rendszeresen csináltuk, kés?bb azt mondta, hogy akkor er?ltette magát... pedig amikor ha néha sikerül kinyalnom, azt nagyon élvezi és élvezettel szokott szopni is...

Legjobb válasz: Neveltetés, téves beidegzõdés, netán valami rossz élmény ezzel kapcsolatban... De az is lehet, hogy csak egyszerûen nem jön be neki. Ezt csak Te tudod megkérdezni tõle. A legtöbb nõ szereti, ha kinyalják. Ha ezt nem akarja, lehet azért, mert fél, hogy nem szép vagy nem jó ízû a nemi szerve. Meg kellene erõsítened ennek ellenkezõjét! Dícsérd, hogy mennyire szép a cicája, és mennyire szereted az ízét. A szopás más tészta, bevallom, én is megvagyok nélküle, ha véletlen kimarad az elõjátékból, pedig szeretem a barátomat... Nekem nem jelent külön élvezetet, (persze rossz érzést sem, csak közömbös) - csak azért teszem meg, hogy Neki örömet okozzak, hiszen Õ is okoz nekem elég sokat - de ha pl. Te is nagyon bõségesen elõváladékozol, a barátnõdet ez is zavarhatja. Ne mondj neki ilyeneket, hogy "jól szopsz" - van, akit maga a szó is zavar. Ne nyomd le a fejét, -ezt a legtöbb nõ utálja!!! - és ne várd el, hogy lenyelje a spermát. És szerintem hamarabb fogja megtenni olyan pózban, hogy Te hanyatt fekszel, és õ Rád hajol, mintha mondjuk magad elé térdepelteted.

Neveltetés, téves beidegzõdés, netán valami rossz élmény ezzel kapcsolatban... De az is lehet, hogy csak egyszerûen nem jön be neki. Ezt csak Te tudod megkérdezni tõle. A legtöbb nõ szereti, ha kinyalják. Ha ezt nem akarja, lehet azért, mert fél, hogy nem szép vagy nem jó ízû a nemi szerve. Meg kellene erõsítened ennek ellenkezõjét! Dícsérd, hogy mennyire szép a cicája, és mennyire szereted az ízét. A szopás más tészta, bevallom, én is megvagyok nélküle, ha véletlen kimarad az elõjátékból, pedig szeretem a barátomat... Nekem nem jelent külön élvezetet, (persze rossz érzést sem, csak közömbös) - csak azért teszem meg, hogy Neki örömet okozzak, hiszen Õ is okoz nekem elég sokat - de ha pl. Te is nagyon bõségesen elõváladékozol, a barátnõdet ez is zavarhatja. Ne mondj neki ilyeneket, hogy "jól szopsz" - van, akit maga a szó is zavar. Ne nyomd le a fejét, -ezt a legtöbb nõ utálja!!! - és ne várd el, hogy lenyelje a spermát. És szerintem hamarabb fogja megtenni olyan pózban, hogy Te hanyatt fekszel, és õ Rád hajol, mintha mondjuk magad elé térdepelteted.
ha nem akarja, a barátnõd úgysem fogja a szájába venni a farkadat. talán erre még nem gondoltál, de lehetséges, hogy a sexnek ezt a fajtáját esetleg megalázónak tartja vagy csak simán undorodik az egésztõl. szóval amit nem akar, azt ne erõltesd rá a kapcsolatotok érdekében. ennyi.
Elõzõvel egyetértek. Fõleg, mert ebbõl a szempontból különösen igaz lehet, hogy "türelem rózsát terem".
Szerintem ne eröltesd, csináld neki és egy idõ után viszonozza.Mi is így voltunk én meg mondtam hogy még nem szeretném orálisan kényeztetni, a barátom azt mondta rendben de õ attól még csinálja nekem és pár hónap mulva énis kielégítettem õt szájjal.Csak meg kell szokni a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, minden megpróbáltam már, amit leírtál, de nem adom fel, valahogy akkor is elérem amit szeretnék:)
az egy kicsit ciki szerintem, ha te úgy fogod fel a dolgot, hogy márpedig akkor is eléred a célodat és az is, hogy régebben undorral, eröltetve csinálta... amúgy meg ha nagyon ellenkezik, akkor csak simogasd, amikor már nagyon élvezi a helyzetet úgysem fog tudni ellenállni annak sem, hogy orálisan elégitsd ki, akármennyire akar, és késõbb már õ is szivesebben csinálja neked, ha leküzdötte a gátlásait, én is igy votlam vele, nagyon idegenkedtem a dologtól... ha régebben is csinálta már neked, lehet kellemetlen élményei annak, ezt szeritnem meg kéne kérdezni tõle... lehet megundorodott tõle... véletlenül is lehetett kellemetlen szaga vagy ize, esetleg egy gesztus, amit nem vett tõled jó néven...

Hogy lehet megszeretni az orális szexet?

Szeretem a barátomat!Nincs köztünk orális szexkapcsolat!Én nem szeretném csinálni mert nekem ez undorítónak t?nik..? finomat kérdeztett fel?le h mi a bajom vele...tudom h szeretné...de egyszer?en nem tudok még rágondolni sem!Nagyon szeretem nem akarom elveszíteni..ha hosszú ideig ez így lesz félek h bekövetkezhet a szakítás..Mit tegyek???Kérlek segíts!!!!!!17 éves lány

Legjobb válasz: 17 évesen semmiképp nem kell olyat tenned amit nem akarsz(késõbb sem).Beszéld meg a barátoddal õszintén,hogy Te még ezt nem szeretnéd(amúgy lehet késõbb változik a véleményed),és ha szeret,igazán,akkor nem lesz gond,mert megérti.

17 évesen semmiképp nem kell olyat tenned amit nem akarsz(késõbb sem).Beszéld meg a barátoddal õszintén, hogy Te még ezt nem szeretnéd(amúgy lehet késõbb változik a véleményed), és ha szeret, igazán, akkor nem lesz gond, mert megérti.
Szia, velem ugyanez volt. Beszéltünk róla, és én tudattam vele, hogy undorítónak találom és soha nem csinálnám. Õ ezt elfogadta, és amikor odáigjutottunk, hogy kiváncsiságból kipróbáltam, mert õ is csinálta nekem, egészen tetszett. Nem kell semmit erõltetni, ez egyfajta út, hogy kimutasd, mennyire szereted. Amugy én se nagyon csinálom, de legalább megpróbáltam. Próbáld ki, értékelni fogja a próbálkozást. HA nem tetszik, hagyd, ha emiatt szakít, nem is szeretett igazán.
Szia! én is 17 vayok. és tavaj a barátommal nem csináltuk orálisan, mert nekem undi volt. azóta pedig egyszer kipróbáltuk és isteni voltnem is olyan rossz mint amijennek beállitják. a barátom mg sokat dicsérget, hogy mijen jól csinálom, meg sex istennõ vagyok:D. ugyhogy az egomat is emeli ezzel:D:D nincs mitõl félni. csak hajrá:D de ha nem szeretnéd, akkor ne erõltesd. majd ha ugy gondolod. szerintem megérti. és ez nem ok a szkításra.
azért azt ne hidd, hogy ha emiatt elhagy, akkor nem is szeretett igazán... ez fals duma. Nézd egy kicsit az õ oldalát is. Azt találod undorítónak, ami az õ legbecsesebb része. Azért ez nem gyenge sértés, ha belegondolsz. Te mit éreznél, ha õ azt mondaná, hogy undorító vagy odalent és még csak egy puszit sem hajlandó rá adni... Szerintem vegyél egy nagy levegõt és próbáld meg. Fürödjetek, zuhanyozzatok együtt elötte, mosd meg a saját tulajdon kezeddel jó alaposan. Akkor biztosan tiszta lesz. :)
Ha hányinger kap el a látványától, ne is szexelj, mert nem vagy érett rá,
Szia! Honnan tudod, h nem szereted az orális sexet, ha még ki sem próbáltad?? Szerintem próbáld ki...nagyon jó. Vagy ne is legyen sexuális kapcsolatod, ha ilyen dolgokat undorítónak találsz, hiszen ez azt mutatja, h még fiatal vagy hozzá.Tökmindegy h hány éves vagy!!! Ja és igen ott fog hagyni emiatt, mert a fiúk imádják ezt és ha nem kapják meg, akkor viszlát!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor aki nagyon szereti a párja fenekét az akkor csak nyalja azt...és egészségére..
Szia. Sok idétlen választ kaptál szerintem. Ha ki szeretnéd próbálni, (hidd el érdemes, márcsak azért is mert neki ezzel örömet okozol) azt úgy tedd meg hogy elõtte a pasid jól felizgat téged. Egészen addig izgasson, míg már majdnem orgazmusod lesz. Ekkor már nem fogod undorítónak tartani, és még jobban fel fog pörgetni ha érzed hogy neki is nagyon jó. Nem fontos elõszõr végig csinálnod, csak addig amíg neked is belefér. Majd meglátod, és egyszer csak eljutsz odáig, hogy te sem fogod tudni abbahagyni amíg neki nem lesz orgazmusa. Ha ezek után is undorítónak tartod, akkor nem ez a fiu lesz életed nagy szerelme.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, eddig ez volt a legjobb válasz amit kaptam!!!!
Szia! Én is undorodom az orális szextõl, bár én már 28 vagyok és volt pár partnerem. A jelenlegi párommal jó ideje együtt vagyunk, és az elején csináltam neki mert meg akartam felelni neki, lássa milyen belevaló csaj vagyok.De közben nagyon szar volt! utána fél óráig mostam a fogam...Mostanában kizárólag gumival vagyok hajlandó csinálni neki, és ez jó megoldás, mer neki is jó, nekem is megfelel. közöltem vele hogy ha igy nem fogad el, és elhagy, akkor nem kár érte...de szeretjük egymást, és igy is elfogad, szóval megtaláltam a középutat. Ja, és még vmi: Elején néha meg szoktam neki puszilgatni anélkül is , de úgy hogy nem veszem a számba, hanem csak oldalt puszilgatom, igy nem megy "lé" a számba. aztán ha felizgult és kéri hogy kapjam be, akkor rárakjuk a gumit. remélem segitettem!
17 évesen még teljesen természetes lehet, ha utálod. Ne is tedd meg, amíg nem tetszik (mert akkor késõbb is utálni fogod!) Ha emiatt elveszíted õt, csak jól jártál. Viszont néhány puszit azért adhatsz rá... késõbb pedig egy-egy pillanatra be is kaphatod - vagy megnyalhatod, mondjuk oldalról (csak utána kezdj vele valami mást, mert nagyon izgatott lesz)... a többit rád bízom :-) És - ha most undorodsz - akkor a legjobb ezt a fürdõkádban, vagy rögtön utána elkövetni. Olyankor teljesen tiszta.
A kérdező hozzászólása: Van miért undorodnom tõle van elég szép emlékeim..nem írtam le mert nem lett volna elég rá 2 oldal..Nem tehetek róla de nem tudom megtenni..szeretem õt nagyon és ezért is kérdeztem h mit csináljak h ne legyen rossz..ha nem szeretném akkor nem foglalkoznék vele mi jó lenne neki..
azért tényleg nagyon fasza hogy ránéz a párjára és hányinger kapja el! Vannak ott bajok bõven, asszem a pasid jól beleválasztott! (nem azért mondom kisanyám, de én akit szeretek, annak még a popsiját is szivesen kinyalnám, ha elõtte megmossa!)
Korábban én sem csináltam egy pasinak se, de a mostani barátomat nagyon szeretem, Õ az Igazi. Neki pedig nagyon szivesen, mindennap megteszem, mert nekem is jó. Imádom, hogy teljesen bepörög tõle!!!! :-) Szerintem ne stresszelj a dolgon. Lehet, hogy ha nagyon be vagy indulva, majd kipróbálod az orális szexet, és látod, mennyire tetszik a pasidnak :-) Aztán már neked is fog tetszeni. De amíg kényszernek érzed, vagy gusztustalannak, akkor ne erõltesd. Idõvel talán teljesen megváltozik a véleményed.
Nevetséges??????Ha ránézel a fiúd farkára(akit állítólag szeretsz)és hányinger kap el, az neked nevetséges?? Te mit szólnál, ha õ undorodna tõled??????
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm..sztem a szex teljesen más mint a sz orális szex...még a kiejtése is más nem csinálni..:) hát egy kicsit nevetséges amit az utolsó és az utolsó elötti hozzászóló irt..azért köszönöm
ez is fura h ránézel a barátod farkára és elkap a hányinger?? én itt azért kiakadnék! nah de mind1 nem rolam van szo. sztem probáld ki. hisz ha a puncidba beengeded akkor a szádba is beengedhetnéd.
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom hogy megszeretném tenni de ránézek és elkap a hányinger..nem tehtek róla...
Ha a barátod farkától elkap a hányinger, akkor vagy köztetek vagy veled nincs rendben valami!

Hogy lehet a legjobb az orális szex egy férfinak?

Szeretem nagyon, de eddig még valahogy nem mertem. Azt nem mondom, hogy nem szerettem volna, tervezgettem már, de valahogy olyan idegen, hogy én..., de nem megalázó. Lehet, hogy csak egyszer kéne megetennem?De kérlek segítsetek, hogy hogyan csináljam, hogy neki a legjobb legyen?!köszi

Legjobb válasz: Semmiképp ne harapdált, csak a nyelveddel simogasd a makkját. Persze ha azt kéri, hogy harapdáld, akkor más a helyzet, mert ugyebár férfija válogatja, hogy ki hogyan szereti. Bemelegítésként lassan, lágyan, ne szorítsd össze túlságosan a szád rajta, majd amikor már megõrül azért, hogy elélvezhessen, kulcsold rá jól a szád, és ütemes mozdulatokkal segítsd túl a csúcson. Jó szórakozást!

Semmiképp ne harapdált, csak a nyelveddel simogasd a makkját. Persze ha azt kéri, hogy harapdáld, akkor más a helyzet, mert ugyebár férfija válogatja, hogy ki hogyan szereti. Bemelegítésként lassan, lágyan, ne szorítsd össze túlságosan a szád rajta, majd amikor már megõrül azért, hogy elélvezhessen, kulcsold rá jól a szád, és ütemes mozdulatokkal segítsd túl a csúcson. Jó szórakozást!
hát fura vagy sem, de én a második hozászolonak adok igazat! komolyan, nézz meg egy pornofilmet!sokat segíthet, ha látos, mások hogyan csinálják.nem leszel feszult.Semmi rossz nincs ebben, csak azért nézz meg egyet, mert a párodnak a leheto legszebb élményt szeretnéd nyujtani
Annak idején én is féltem tõle, ma nem hagynám el egy szeretkezékor sem!A helyzet adja magát ne félj!Biztos õ is segit, és te nagyon boldog leszel, hogy ezzel is közelebb kerültök majd egymáshoz!A lényeg, hogy ovatosan, és érzéssel csináld, kényes terület! de hihetetlen örömökhöz juttathadod a párod! Rajta !Mindent bele!
Én meglepõdtem amikor a párom megmutatta azt a filmet amin szerinte jól csinálja a nõ. :) Nem olyan volt mint a pornófilmeken. Lassú volt és gyengéd. Olyan nyalogatós, szopogatós, játszadozós ami csak a végén vált erõs ingerléssé de addig csupa lágyság. Attól nem kell félned, hogy nem tetszik majd neki vagy nem élvezi. Imádják a pasik az orális szexet. Itt pár technikai tanács az induláshoz. De hidd el, ha egyszer csináltad, rákapsz az ízére, annyira élvezik. :) )) http://www.szexualitas.hu/page.php?catid=4&id=35&p=3
Hát figy', ha szereted a barátodat és õ is szeret téged, bminek örülni fog, amit csinálsz, és elrontani nem tudod:) csak szépen ovatosan mert elég érzékeny területrõl van szó:D... És közben segíthet is neked, azzal h mondja, h mi a jo neki.
Nézz pornó filmet!!! De persze csak igényesebbet...

Lehet, hogy biszexuális? Tudomásom szerint a többi lánnyal is csak az orális szexig jut.

A lényeg van egy csávó akivel többször próbáltam le feküdni,de jó formán csak az orális szexben van benne.Vagyis a legutóbbi alkalommal megpróbálkozott az análissal csak síkosító híján nem nagyon ment a dolog és úgy is élvezett el,h próbálkozott hátulról belém hatolni.Én már többször mondtam neki mi lenne,ha rendesen csinálnánk,de ő mindent elkövet,h úgy ne kelje belém hatolnia.

Legjobb válasz: ajajj...

ajajj...
Hát valami nem stimmel vele az tuti!! :O Egy jó nedves puncit nem akarni, az nem túl hetero dolog... :D De ne is kínlódj egy ilyen, kis túrórudival... Majd én kezelésbe veszlek... ;) :D 27/F
# 2/2 Idõpont ma 13:29 Bocs, de 27 évesen maradj a MILF-eknél haver, kevés vagy te egy tinihez:D Álmodozz csak:D
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok...szerintem azért már nem a tini kategóriába kéne sorolni :)
#3!! Szerinted a huszonéves nõk, akik az én korosztályom azok milfek? Te nagyon elme zavarodott!! :D Nem tudom egy 27 éves miért maradjon a milfeknél?!! Igaz imádom õket is, de nem szabok magamnak korlátokat... A tini meg nem feltétlenül jelenti azt, hogy 14 éves!! Egyébként "haver" nekem nem kell álmodoznom a punciról, veled ellentétben aki itt recsizik 1-2 kiírásra!! :D
# 5/5 Idõpont tegnap 19:27 Nem tudom hol olvastál olyat hogy a MILFek a huszonéves csajok lennének... Nem írtam ilyet, Te írtad:D Szóval a zavarodásról inkább ne nyissunk vitát:D
" Egyébként "haver" nekem nem kell álmodoznom a punciról, veled ellentétben aki itt recsizik 1-2 kiírásra!! :D " Elhiheted "haver" hogy 10 évvel fiatalabbként több eséllyel indulok a "punciknál" Te viszont a harmadik X-hez közeledvén nemsokára rádöbbensz hogy elment az idõ feletted:D
Nagyon akarsz oltani, de elég buta vagy hozzá!! :) Azt mondtad, hogy 27-évesen maradjak a milfeknél, ezek szerint szerinted egy 27-éves férfinek nem lehet szerencséje csak egy milfnél!! Szerintem ebbõl mindenki erre következtetne!! Még valami... Egy férfi aki közeledik a 30 felé, az élete teljében van!! Az én korosztályom aki tudja, érti, hogy mit kell kezdeni egy puncival, mi nem "ijedünk" meg ha ott van elõttünk egy punci... ;) És hidd el, a te korosztályod is jobban jár egy korunkbeli sráccal, nem pedig egy ilyen kis szájhõssel, aki azt hiszi, hogy mert áll a kis kolbásza, akkor már tud is valamit... :)
Ja és az k.urva kevés, hogy te 10 évvel fiatalabb vagy nálam, ahhoz, hogy sikered legyen a nõknél nem árt, ha ki is nézel valahogy! :) De látszik, hogy még nagyon kölyök vagy! A felfogásod magáért beszél...

A barátom nem szereti az orális szexet, mármint a [email protected], én nagyon szeretném neki csinálni, de nem ararja, szerinte felesleges, mert nem érez semmit. Hogy lehet ez? Hogyan vehetném rá?

Volt már el?ttem több barátn?je, azt mondta, h egyiknél sem érzett semmit, pedig már mélytorkoztak is neki, mit csináljak, van vkinek ebben tapasztalata?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj. Küldöm a barátodnak a barátnõmet, te meg jössz hozzám.

Nincs semmi baj. Küldöm a barátodnak a barátnõmet, te meg jössz hozzám.
14:45 hát én egyböl dobtalak volna az tuti...engem ne zsaroljon senki. én is utálom ha nyalnak és nem fogok csak azért belemenni mert valaki zsarol. bakker.... miért nem zsarolod azzal hogy neked iszonyu izgato ha kaktuszt dughatsz belé és ha nem teheted otthagyod?....
Ilyen nincs! :D
Az is lehet, hogy még senki nem csinálta neki jól, ezért nem szereti. Nem mindenkinek az a jó, ahogy a pornófilmeken látni! Szóval, váltogasd a technikádat és figyeld a hatást.
nem mondtam hogy legyél boldogtalan csak azt hogy undorito a zsarolás. valahogy jobban hangzik hogy" nézd én nem tudok meglenni nélküle probáljuk ki meglátjuk ha nagyon nem birod akkor nem is nagyon illünk össze." mittomén. de ez a ha nem szopsz le doblak? ez olyan bunko vagy nem tom...
azon mit nem lehet szeretni én engedném a barátnõmnek, ha lenne, de nem is erõltetném ha nem akarná
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat! Igazábl azt mondja, h smemit nem érez közben, ez nem tudom hogy lehet, és le is lankad neki közben, ezért nem szereti, mert nem lehet utána azonnal folytatni a szexet...:(
Lehet, hogy nem szól, de valamelyik "alkatrésze" nagyon érzékeny vagy csak "félti". És ettõl leblokkol.
18:25 az elõzõ barátnõmmel 10 hónapig voltam együtt. Ismerkedés alatt a dumája nagy volt, de utólag kiderült, hogy nem szereti csinálni. Gondoltam, hogy én rendszeresen csinálom és lassan majd megjön a kedve. Hát nem... Megkértem, és úgy megcsinálta a végén havi 1x, de ezt is kérni kellett. Mostmár nincs kedvem hónapokig várni arra, hogy mi lesz. Ha csinálja jó, ha nem akkor keresek mást. Amit te írtál, hogy mit kellett volna mondani, az ugyanaz amit én írtam, csak másképp megfogalmazva. Persze én is egyszerûsítettem, nem szó szerint írtam. A beszélgetés valahol a kettõ között van félúton. Nem binkó, de határozott voltam.
jo rendben van csak nem szeretem ha valaki paraszt. nyilván el lehet küldeni de nem mindegy hogyan.nyilván ha személyesen nem ilyen a stilusod akkor semmi gond csak legközeléebb tedd hozzá ha ilyet irsz hogy "leegyszerüsitve" vagy hasonlo. tudod sok itt a bunko gyökér, ha nem fejted ki akkor könnyü összekeverni.:)
Kedves Kérdezõ! Ugyanebben a cipõben járok! Az én férjem sem szereti, ha orálisan kielégítem, és a kapcsolatunk elején, amíg nem mert szólni, mindig lelankadt közben! Én ettõl anno nagyon frusztrált lettem, mert azt hittem, velem van a baj, bár csodálkoztam, mert az elõzõ kapcsolataimban nem volt rám panasz e téren. Nála is próbálkoztam több féle módon tökéletesíteni a technikát, de semmi. Aztán elõbb-utóbb elmondta, hogy õt ez nem izgatja fel. (Hozzá teszem, õ hihetetlen módon csikis, lehet, hogy nála ez is közrejátszik.) Meg kellett barátkoznom a gondolattal, hiszen szeretem õt és egyébként a szex isteni vele! De bevallom, néha hiányzik, hogy így is kielégítsem, és kifejezetten szerettem ezt csinálni. Azért picit örülök, hogy végre találtam valakit, akinek ugyanez a gondja a barátjával, mert a mai napig azt hitem, az én férjem az egyetlen az egész univerzumban:)
Valahogy sejtettem, hogy savazni fogtok, de egy valaki érti, hogy mirõl beszélek. Köszönöm! Nem azon van a hangsúly amit mondtam. Azon van a hangsúly, hogy vannak igényeim és ha ezt nem kapom meg, akkor keresek olyat akitõl megkapom. Legyek boldogtalan évekig? A kölcsönös orál nálam alap!
Ne keverjük a szélsõséges perverziókat (kaktusz), az anált, és a sima orális szexet. Utóbbi része az alapvetõ szexualis kultúrának. Én szeretem adni és kapni is, akinek ez nem tetszik azzal nam lesz kapcsolat. Nem fogok évekig elfojtott vágyakkal élni, az nem vezet sehova. 34 ffi
igen eléggé más de a lényeg ugyanaz. csak oylat csináljatok ami a másiknak jo. az anális szex lehet hogy élvezetes de ha sokat csinálja , 50 évesen pelenkát fogsz hordani....
A kérdező hozzászólása: sajnos nem kamu :( én nem találkoztam még ilyen pasival, elõször nem is hittem el neki, 3 hónapja vagyunk együtt, eddig 2x engedte...
Szal csere akkor nem játszik? Kölcsönösen heti minimum 3x?
Próbáljátok a 69-et és akkor õ is el tudja magát foglalni.
A kérdező hozzászólása: Szeretem õt, úgyhogy nem, de azért köszi az ajánlatot :)
A kérdező hozzászólása: Mármint a cserére írtam a nemet...a 69 jó ötlet, azt még nem csináltuk, köszi!
Ahogy gondolod. Pedig én is mondtam a barátnõmnek, hogy szokjon a gondolathoz mert nyalni fogok. Erre õ aszonta h nem mert gusztustalan. Után mondtam, hogy jó, akkor lesz másik barátnõm. Asszem bele fog menni jövõhéten...biztos hogy nem fogok nyalás nélkül élni
sehogy.. ha nem szereti nem szereti kész.... olyat csinálj amit szeret.nem vagyunk egyformák. ez most ugyanaz hogy te mondjuk utálod az análisat a pasid meg szeretné csinálni.... te hagynád hogy olyat tegyen amit nem szeretsz???
A kérdező hozzászólása: Most hogy így felhoztad, az anális szexet meg õ szeretné, én nem...eddig nem engedtem neki, de akkor lehet azt fohom csinálni, hogy én is akkor engedek ha õ is...bár talán a kettõ kicsit más
A kérdező hozzászólása: Hú, érdekes, köszi a választ! Én is azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel...Az én barátommal is nagyon jó a szex amúgy, de nekem is hiányzik, hogy így is kielégítsem, azóta sem csináltuk orálisan, tegnap is akartam, de mondta, hogy most inkább ne...rám sem volt panasz etéren korábban, de már beszéltünk róla, hogy néha csinálom majd neki, mert szeretném...persze nem akarom eröltetni, majd meglátjuk hogy alakul, remélem ez nem okoz törést nálunk sem hosszú távon. Sok boldogságot nektek is! :)

Hogy lehet meghozni egy lány kedvét az orális szexre?

Legjobb válasz: csokimázzal. :D tapasztalat

csokimázzal. :D tapasztalat
A kérdező hozzászólása: Azért a takony nem betegség jele. Ha nem vagyok beteg/náthás, orrot akkor is fújok :)
Azért az ételekhez, meg gusztustalan állatokhoz ezt nem lehet hasonlítani, mert ez egy (normális esetben) tiszta, egészséges testrész. Ugyanolyan része a szeretett imádott pasinak mint a keze, lába. Intimebb, mert csak a szerelme látja, és a legkedvesebb, mert ez "adja" a legédesebb örömöket. Undorodni még a spermától sem kellene, mert az nem vmi betegség jele (mint pl. takony), vagy anyagcseretermék, hanem egy kisadag lúgosító vitaminbomba.
Ha ennyire meg akarod próbálni, akkor én is csak azt tudom javasolni, amit más is írt- elégítsd Te ki minél többször orálisan, hátha egyszer csak bûntudata lesz... Esetleg még az jutott eszembe, hogy olyan módon tedd ezt, hogy mindketten meztelenek vagytok, és helyezkedj olyan pózba, hogy a péniszed ott legyen a szája elõtt- szóval mintha 69et akarnál. De továbbra is azt tudom mondani, hogy ezt nem szabad erõltetni, és abba is bele lehet nyugodni, ha esetleg sosem teszi meg. Lehetséges, hogy 5 év múlva mégiscsak megjön a kedve, vagy 10 év múlva... HA szereted, vele maradsz így is, és reménykedsz, hátha egyszer megpróbálja.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:39 Volt úgy, hogy egy korábban undorral szemlélt kaját nagyon megszerettem. Ez a kaviár volt. Csak drága, úgyhogy ritkán eszem. Egy reklám ültetett bogarat a fülembe. Most már nagyon szeretem. De régen tényleg hányni tudtam volna tõle. Szóval szerintem lehetséges a dolog, csak a módszert nem tudom.
Nem hiszem. Ez olyan, mintha mondjuk undorodik valaki a csigától. Gondolj például Te olyan dologra, amitõl nagyon undorodsz- legyen az valami kaja, vagy állat, akármi. A szádba tudnád venni öklendezés nélkül? Egyébként ha valaki szereti a barátnõjét, akkor emiatt sosem fog vele szakítani. A barátomnak 2 évig nem adta meg ezt az örömöt az exe, mégse fordult meg a fejében, hogy emiatt kidobja. (Végül a csaj hisztije vetett véget a kapcsolatuknak.)
hát ha ennyire irtózik tõle akkor az nehéz ügy. Talán ha türelmesen és kitartóan te mindig csinálod neki, akkor talán egy idõ után elkezdi egy kicsit zavarni, hogy õ nem csinálja. És ha kipróbálja még meg is szeretheti. Ügyelj a tisztaságra és, hogy ö irányíthasson
A kérdező hozzászólása: "lehet, hogy undorodik a dologtól" esetleg erre nincs mód, ezen valahogy (nem erõszakosan) változtatni?
Ha szeret, és mindenféle élvezetet szeretne megadni, akkor megteszi. Viszont mindezek ellenére lehet, hogy undorodik a dologtól, akkor akármennyire is szereti a fiút, képtelen lesz rá. Pl. nekem eszembe se jutott, hogy ne csináljam, míg a barátom exe undorodott a szopástól, de ugyanúgy nem hagyta a barátomnak se, hogy kinyalja... 20L
Ha én nem akarok orálisan kényeztetni egy srácot, akkor felõlem még a csillagokat is lehozhatja az égrõl akkor sem fogom :)
A kérdező hozzászólása: a lelki oldalára gondolok inkább.
Franciázással. /69/.
mond neki hogy szeretlek. suttogj a fülébe. gyengéd csókok. aztán puszilgasd a hasát és mennyj egyre leljebb. aztán hogyha õ is ugyan ezt csinálja várd meg amíg teljesen lennvan és megleszaz;) tapasztalatbóll.

Hogyan lehet egy pasit kényeztetni az ágyban az orális szex-en kívül? Vagy mit szeretnek?

Legjobb válasz: én pl. majdnem mindent szeretek (kivéve a fájdalmat), de én állítólag (a lányok szerint) nem vagyok egy átlagos pasi, mert nekem az egész testem egy erogén zóna. simogatás, gyengéd masszázs kézzel, körömmel, nyelvvel, foggal az egész testen. lassú masszírozása a hímvesszõnek sok síkosítóval.

én pl. majdnem mindent szeretek (kivéve a fájdalmat), de én állítólag (a lányok szerint) nem vagyok egy átlagos pasi, mert nekem az egész testem egy erogén zóna. simogatás, gyengéd masszázs kézzel, körömmel, nyelvvel, foggal az egész testen. lassú masszírozása a hímvesszõnek sok síkosítóval.
Mióta vagytok együtt, hogy nem tudod mi a párod gyenge pontja?! Mert azzal hamar letudod venni a kedvesedet a lábáról!És utána már nem lesz nagy gondod, mert utána minden jön majd a maga útján!
Mindenféle simogatás... akár a hajaddal, vagy a ciciddel, ha elég nagy... és mosolyogjál rá, nevessél, ha valami jót tesz.
Mi pasik is szeretjük ám ha simogatnak minket! 17F
Sehogy, csak a szopás.
Csóóókok..csóókok.. és játszatok buja szexkirálynöt..
Próbáljátok oldalt fekve!
én ugyanúgy vagyok, ahogy az elsõ válaszoló írta..nekem valahogy olyan mintha totál ráülnék a fejére(igen, így is van) és megfulladna xD tudom ez most így vicces, de nekem fura a pozicíó, viszont oldalra fekve imádom csinálni :) a Párom eleinte mindig mondta, hogy rendesen csináljuk, de rájött, hogy fölösleges erõltetni, csak akkor jó, ha mindketten élvezzük.
énsem szeretem, de barátom imádná, nekem olyan fura, mintha beteríteném a fejét a fenekemmel, nem egy túl kényelmes póz sem, jó nektek pasiknak jó mert jó a kilátás, de nekünk nõknek ez gyakran okoz feszültséget. 27/N
én sem szeretem annyira (lány vagyok) mert én nem tudok így egyszerre az élvezetre is koncentrálni meg az én "dolgomra" is... jobban szeretem külön-külön... szeretem kényeztetni a barátomat és azt is imádom amikor õ engem... csak épp nem egyszerre :)
te vagy felül? akkor lehet hogy nagyon lenyomod a torkán a férfiasságod, ami elég kellemetlen tud lenni. az is lehet hogy nem tud úgy koncentrálni sem az érzésre, sem arra amit csinál
Én sem szeretem.Vagy arra koncentrálok 100%kosan amit én csinálok a barátomnak, vagy élvezem amit velem csinálnak .Megosztott figyelemmel nem olyan jó. l/18
Szerintem a meleg levegõ felfelé áramlik.. :D És lehet, hogy nem kellemes szagokat hoz magával.. :) De ez csak tipp..:P (23/F) KG
A kérdező hozzászólása: nem, én alul vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!