Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet az orális (51 db)

Milyen módon lehet az orális kényeztetést magasabb szintre emelni, hogy nagyon meglegyen elégedve a férfi?

Legjobb válasz: pl ne csak a makkot, meg az egész péniszt szopogasd, hanem legyen olyan, hogy nem a szádban van, hanem csak a nyelveddel végig nyalod az egész hosszában. lehet szívogatni is, de azt nem minden pasi szereti. vagy oldalról bekapod. kézzel közben gyengéden lehet simogatni a golyókat is, meg azokat is lehet szopogatni. nehéz elmondani igazából, én ezeket szoktam csinálni, és eddig nem volt még panasz.

pl ne csak a makkot, meg az egész péniszt szopogasd, hanem legyen olyan, hogy nem a szádban van, hanem csak a nyelveddel végig nyalod az egész hosszában. lehet szívogatni is, de azt nem minden pasi szereti. vagy oldalról bekapod. kézzel közben gyengéden lehet simogatni a golyókat is, meg azokat is lehet szopogatni. nehéz elmondani igazából, én ezeket szoktam csinálni, és eddig nem volt még panasz.
Ha megtanulsz mellé még fõzni is!
a makk hegyénél, a fitymafék feletti/melletti részen sok idegvégzõdés (lánymagzatoknál abból fejlõdik ki a csikló), azt finoman, nyelvheggyel lehet ingerelni, én csak attól el tudok menni. érdemes a gáttal is foglalkozni, simogatni, masszírozni, akár puszilni, szivogatni, ha az neked belefér. a legfontosabb, hogy bátran beszéljetek mit/hogyan érdemes, van, aki azt szereti, ha keményen, határozottan bánnak a farkával, van aki inkább finomabban, vagy vegyesen, jól idõzítve...
Sok gyakorlással, ezt nehéz elmagyarázni.
Az jó amiket az elõzõ válaszadó írt, meg egy kis fantáziával bármit csinálhatsz, ami nem fájdalmas. Pl. izgató, ha rácsurgatod a nyálad, és utána kapod be, mozgatod a kezed oda-vissza rajta (nem hosszában, hanem jobbra-balra), és közben bekapod és szívod.
Ahhoz meg kell ismerned a partneredet ilyen szempontbol. Ami neki jo, de ezt neked kell finoman, odafigyelve kitapasztalnod.
Szopogasd hosszában végig, mint egy nyalókát, vedd körbe a nyelveddel is, és a golyszikról se feledkezz meg!

Ha már fel van húzva az óvszer, de 'lelankad' a fiúknak, hogy lehet újra felizgatni? Ha orálisan csinálnám, vagy ha kézzel, lejön a gumi, nem?

Vagy ha lejön,ugyanazt még fel lehet húzni?

Legjobb válasz: Hát orálisan mondjuk, és figyelj hogy ne jöjjön le.

Hát orálisan mondjuk, és figyelj hogy ne jöjjön le.
nekem elég ha megmutatnak egy cicit vagy hasonlót.

Mitol lesz egy lany jo az agyban? Hogy lehet egy fiut oralisan igazan jol kielegiteni?

Legjobb válasz: Ha a lány (jól) fõz, akkor mindegy, milyen az ágyban. Egyébként mitõl lesz jó? Ha élvezi amit csinál, ha a párjának szeretne örömet okozni - ebbe az is beletartozik, hogy önmagának jót tesz, hiszen a pasik általában szeretik, ha a csaj is jól érzi magát. Az orális szex: ki kell próbálni. A fütyi nagyon eltérõ mindenkin, így nincs tuti recept. Bõ nyállal, fogak nélkül, nem túl finoman, de nem is túl durván.

Ha a lány (jól) fõz, akkor mindegy, milyen az ágyban. Egyébként mitõl lesz jó? Ha élvezi amit csinál, ha a párjának szeretne örömet okozni - ebbe az is beletartozik, hogy önmagának jót tesz, hiszen a pasik általában szeretik, ha a csaj is jól érzi magát. Az orális szex: ki kell próbálni. A fütyi nagyon eltérõ mindenkin, így nincs tuti recept. Bõ nyállal, fogak nélkül, nem túl finoman, de nem is túl durván.
Te figyu, kb. 5 millió ilyen kérdés volt már. MI LENNE ha néha a keresõt is használnátok??
Szerintem akkor jó egy lány az ágyban, ha odaadó, és önzetlen. (jobb adni, mint kapni:) ) ) Orális szex? Gyakorolj, ill, figyeld a partnred reakcióit amikor csinálod! Ja, és szerintem úgy az igazi, ha végig csinálod. :) ) (vannak akik viszolyogonak a spermától, ill. az ízétõl, de szerintem ez az "undor" legyõzhetõ)
jaja! vegigcsinalni nagyon fontos, kiabrandito, ha vegen egyszeruen kikezelnek :) )
sztem is tök részletes irások vannak rola a neten, én csak pár trükköt mondog, pasik szoljatok ha igy van v nem igy van sztetek:P(nekem eddig bevállt)1kicsit húzom elõtte az agyát"a környékét izgatom majd mikor már látom szegény nagyon aakrja tapadok a vesszõre, elõször ugy nyalom erõsen"h elõször 1ik oldalon lentrõl fel majd másikon, mint 1 fini fagyit:Dnyamm)kicsit lehet szivogatni a makkot(de ne erõsen)aztán a kezemet is használomvan h a nyálas(nedves)vesszõre rá helyezem nyitott tenyerem ugy h a vesszõ a hasán"áll"és ugy simizem(ezt barátom imádja)majd 1kis pillango rebegtetés a nyelvemmel néha(szbad kezeddel simizd a combját vvmit)fujj rá levegõt ettõl kicsit hûset fog érezni s nyál miatt, majd lehelj rá meleget ez a kettõs is jo játék, ezeket alkalmazhatod az alapfpgáson kivül:Psok sikert(rem segitettem vmit)ja és ami még fontos, én gyakran dicsérem meg barátom himtagját(Tritont)h milyen szép , ügyes stb...kell a biztatás, (ui:szopás közbe kis hangokat hallathatsz h érezze te is élvezed, hogy örömet nyujdhatsz neki:P)
*nyujthatsz

Az aftát, hogy lehet a legjobban és leggyorsabban eltüntetni? Így kielégíthetem a párom orálisan, vagy ilyenkor inkább ne?

Nagyon fáj. Szájöblöget?vel öblögetek napi3*-4*. ugy az 5. napja van, nem akar elmúlni és már kezdek belebolondulni.

Legjobb válasz: Én is nem olyan rég szenvedtem az aftától. Nagyon szar. Nehezen ettem, fájt ha fogat mostam. Én is csak öblögettem, mást nem csináltam vele. Kb. 2 hétig volt. Neked is lassan, de elfog múlni. Egyébként nem tudják ma sem pontosan,hogy mitõl alakulnak ki az afták.Én nem is tudom megmondani,hogy mit használj rá. Szerintem várd ki míg elmúlik. Hanyagoljátok most az orális sexet, mert ha a tied gyulladásos eredetû afta, akkor kontakt úton fertõzhet.

Én is nem olyan rég szenvedtem az aftától. Nagyon szar. Nehezen ettem, fájt ha fogat mostam. Én is csak öblögettem, mást nem csináltam vele. Kb. 2 hétig volt. Neked is lassan, de elfog múlni. Egyébként nem tudják ma sem pontosan, hogy mitõl alakulnak ki az afták.Én nem is tudom megmondani, hogy mit használj rá. Szerintem várd ki míg elmúlik. Hanyagoljátok most az orális sexet, mert ha a tied gyulladásos eredetû afta, akkor kontakt úton fertõzhet.
Lehet hogy egy ecsetelõ hamarabb elmulasztaná. Amúgy a szexet már csak azért se tartom jó ötletnek, mert neked fájhat.
Van egy kenõcs gyogyszertárba iny kenõcsként kell kérni valami zsályás nemtudom mi a neve, nagyon drága, 1300ft, de eltünteti 1-2 nap alatt.Meg sok inybetegségre is jó.
Aperisan kenõcs.
Az afta FERTÕZÕ! Egyébként meg: Vagothyl. Jó erõs méreg, és ecsetelni kell vele. Lehetõleg csak az aftát (bár a normális nyálkahártya egy ideig kibírja). Leszedi az még a rozsdát is :-)
Vagothyl vagy pedig Gingizol. A Vagothyl receptre kapható gyógyszer, a másik nem minõsül gyógyszernek. De mindkettõ marhára éget, de ha naponta 3x használod pár nap alatt elmúlik. A fogakra ne kerüljön...
talán elõfordulhat, de azért szerintem kicsi rá az esély.
Megeshet.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is, fõleg úgy, hogy ejakuláció nem történt...

S. O. S! Lehet hogy meleg vagyok? Az orális szextõl semmi gond nincs de ha be rakom a cerkát akkor 3-5 perc és le lankad. Mi lehet a baj?

S.O.S!!:(

Legjobb válasz: Lehet. Vagy az is lehet, hogy a nõ nem tetszik. Vagy a puncija nem kellemes. De az is lehet, hogy meleg vagy, az se lenne gond. De ezt neked kell tudnod eldönteni, ha magadba nézel, hogy például tetszenek-e férfiak vagy sem.

Lehet. Vagy az is lehet, hogy a nõ nem tetszik. Vagy a puncija nem kellemes. De az is lehet, hogy meleg vagy, az se lenne gond. De ezt neked kell tudnod eldönteni, ha magadba nézel, hogy például tetszenek-e férfiak vagy sem.
egyébként szerintem izgulsz pár ilyen alkalom után az ember el kezd félni jaj nem fog felallni, jaj össze fog esni, jaj tul korán megyek el, jaj nem tudok elmenni pár ilyen alkalom teljesen összetört, máskor meg egész éjjel sllt és dugtunk mint a nyulak, ez mindig megnyugtatott hogy még sem vagyok impotens
A baj lehet pszichés, és szervi is .Az utóbbinak csak 1% az esélye.Hirtelen lecsökken a sexuális izgalom.Ennek is több összetevõje lehet.Ezt kellene boncolgatni , hol is van a kutya elásva .
izgulsz, teljesítmény kenyszer, félsz hogy megint nem fog sikerülni, csaj sem akar téged annyira puncinyalás segít (vsgy síkosító) illetve igyatok meg elotte egyutt egy üveg bort
A kérdező hozzászólása: Nyalok falok nem izhulok laza vagyok mint a Riga lánc de semmi....
hû akkor nem tetszik a csaj na várj, elolvastam újra tehát nem az a baj, hogy nem tudod berakni, hanem hogy odabenn összeesik érzel amikot bent van valamit? gumival csinálod? vegyél intensity gumit és a bort ix próbáld ki
impotencia

Mi lehet annak az oka, hogy férfi létemre nem okoz örömet, földöntúli élvezetet az az orális szex, amit a barátnőm nyújt, ellenben egy aktus során pillanatok alatt elmegyek?

Arra gondolok, hogy hosszú-hosszú perceken, akár fél órán át "kell" várni, mire elmegyek, ha orálisan izgat, és akkor is nekem kell besegíteni, hogy "végre" történjék valami. DIREKT írtam idézőjelbe, mert nyilván nem az a célja az egész együttlétnek, hogy jaj mikor megyek már el... nem erről van szó. Ugyanakkor sokszor fél-háromnegyed óra után még mindig nem érzem, hogy akár csak egy kicsit is közel lennék a dologhoz, és ilyenkor eszembe jut az, hogy szegény csaj mióta küzd, és semmi és vajon nem gondolja-e azt, hogy namiaf.szvanmár?? 5 éve vagyunk együtt, beszéltünk erről, ő azonban mindent tagad :-) Az érem másik oldala, mikor az aktusra kerül a sor, és bárhogyan is igyekszem változatos lenni és visszatartani, szinte nem kell 5 perc, és máris végem. Ezt a részét viszont meg én tartom nagyon gáznak, mert szeretném, ha ő is és én is egyaránt hosszasan élvezhetnénk a dolgot, de nem megy :-( Tehát szájban 30 perc, máshol 3 perc... kérlek adjatok tanácsot, mert ez kezd szörnyű szar lenni így. Még annyi, hogy sajnos (és nem az én hibámból) nagyon keveset szexelünk és miután az én hormontárolóm is véges, elég sokat, gyakorlatilag naponta maszturbálok. Szar ez így, erről is beszéltünk, de látszólag nem nagyon hallotta meg. Mint minden más normális ember, 3-4 naponta azért igényelném, arról nem is beszélve, hogy azt gondolom, hogy mindig is próbálom a maximumot kihozni a dologból, próbálok minél változatosabb és sokoldalúbb lenni, de tőlem többre már nem futja :-( Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Kérném, hogy aki nem érez kellő intelligenciát magában komoly és kulturált válaszra, az lapozzon tovább.

Legjobb válasz: haat az ok az lehet a maszti... te talan szorosabban "fogod", amit szajjal nehezebb elerni. a korai magomles meg csak gyakorlat kerdese. vedd ki, amikor ugy erzed, veszelyes. de ne csak akard, tenyleg vedd ki. az erzes kisse "visszahuzodik". aztan kezdd ujra es megint vedd ki, amikor erzed, hogy jon. az orgazmus is nagyobb lesz ezaltal. es az 5 perc is kibovul idovel. :) amugy baratnodnek meg lehet mondani, hogy esetleg segitene, ha erosebben szivna? lehet, o nem jon ra arra, milyen erosen kell, segits neki! a jo szex alapja a beszelgetes. es hogyhogy csak nagyon ritkan van ra lehetoseg, es nem a te hibad? esetleg o nem akarja gyakrabban?

haat az ok az lehet a maszti... te talan szorosabban "fogod", amit szajjal nehezebb elerni. a korai magomles meg csak gyakorlat kerdese. vedd ki, amikor ugy erzed, veszelyes. de ne csak akard, tenyleg vedd ki. az erzes kisse "visszahuzodik". aztan kezdd ujra es megint vedd ki, amikor erzed, hogy jon. az orgazmus is nagyobb lesz ezaltal. es az 5 perc is kibovul idovel. :) amugy baratnodnek meg lehet mondani, hogy esetleg segitene, ha erosebben szivna? lehet, o nem jon ra arra, milyen erosen kell, segits neki! a jo szex alapja a beszelgetes. es hogyhogy csak nagyon ritkan van ra lehetoseg, es nem a te hibad? esetleg o nem akarja gyakrabban?
Talán amiatt, mert orális kényeztetésben részesülni némileg passzív dolog, míg az aktusban tevékenyen részt veszel. Én nõ vagyok, de ugyanez érvényes rám is, nem is szeretem, rosszul is viselem az orális kényeztetést...Adni más, azzal nincs problémám. De egyszerûen képtelen vagyok eljutni az orgazmusig orál során, mert olyan sokáig tart, hogy az már nekem kínos. Egyébként én vagyok a domináns fél a kapcsolatunkban, talán ezzel is összefügg. Ha nem én uralom a helyzetet, vagy "nincs beleszólásom" akkor nem megy. Persze ezt nem szó szerint kell érteni, próbálom rávezetni szóval merre hány lépés, de az akkor sem ugyanaz, mint belendülni és "megszerezni" ... De jó, hogy leírtad, nem is gondoltam volna, hogy ez a férfiakat is érintheti!
Nekem is ilyen a barátom :S Eltelik úgy háromnegyed óra, hogy nem vagyok képes feljuttatni a csúcsra. Sajnos nem tudom szájjal olyan ütemben csinálni, mint ahogy õ szokta magának verni. A szex része meg még nem volt, mert másfél hónapja vagyunk együtt. Látom rajta, hogy szarul érinti (bevallom én is volt, hogy elszomorodtam és sírhatnékom támadt, hogy mi a baj velem :/) De beszéltünk róla, próbálunk javítani a részidõkön :) A lényeg hogy a szerelem megvan köztünk és mindent meg tudunk beszélni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Hogy miért van rá ritkán lehetõség? Nem gondolom, hogy ritkán lenne rá lehetõség. Egyszerûen az van, hogy amikor úgy együtt vagyunk, akkor az 95%-ban az én kezdeményezésemnek köszönhetõ. Sajnos õ nagyon ritkán jut el odáig, hogy aktívan tegyen érte valamit. Többször van úgy, hogy lezuhanyozva, fürdõköpenyben vár otthon az ágyban fekve, ami egy ideig jó érzés volt, de egy idõ után már nem tudok mit kezdeni vele. Az együttlétek során az egyetlen póz a misszionárius, más nem adatik meg és megint úgy gondolom, hogy nem az én hibámból. Nagyon sokáig próbáltam színt, változatosságot vinni a dologba, de mégis olyan az egész, mint valaki, aki 3 perces amnéziában szenved. Valami új van, valami jó, az akkor éppen tart amíg tart, a következõ alkalommal hûlt helye. És nem gondolom, hogy férfiként csak nekem lenne a feladatom az, hogy törekedjek egy teljesebbnél teljesebb nemi életre, mert komolyan lassan kezd az lenni a benyomásom, hogy ennyi erõvel egy guminõt is rángathatnék magam alatt...
lehet hogy nem jol csinalja esetleg?
Nem jól csinálja a lány! erõsebb intenzívebb élményre vágysz amit nem tud megadni neked a szájával! gyakoroljon! nem tudok rá mit mondani! én is voltam így megbeszéltem párommal. és igencsak élveztem a utána mert odatette magát rendesen!!
:) )

Mi lehet az oka, hogy elzsibbad a két kézfejem, miközben a párommal szeretkezünk vagy orálisan elégít ki?

Akárhányszor együtt vagyok barátommal jéghideg lesz a kezem,és elzsibbad! Ez normális dolog? Mert nem hiszem,és kicsit aggaszt..

Legjobb válasz: Vagy az is oka lehet, hogy túl kényelmetlen pozícióban fekszik a két kezed, túl sokáig nem mozgatod. Nálam emiatt volt ilyesmi. Nyugi, nincs semmi baj :) A fázás is oka lehet, én is elkezdek egy idõ után fázni és tök hideg a kezem meg a lábam, ilyenkor betakarom magam, ahol lehet :)

Vagy az is oka lehet, hogy túl kényelmetlen pozícióban fekszik a két kezed, túl sokáig nem mozgatod. Nálam emiatt volt ilyesmi. Nyugi, nincs semmi baj :) A fázás is oka lehet, én is elkezdek egy idõ után fázni és tök hideg a kezem meg a lábam, ilyenkor betakarom magam, ahol lehet :)
Választ nem tudok adni, de szerintem a zsibbadás nincs összefüggésben a hõvel. (De egy próbát megér... Veszítenivalód nincs.) Nekem is szokott ilyen lenni, sõt, volt már olyan is, hogy le kellett állnunk, mert az egész testem... Engem is aggaszt kicsit, próbáltam utánanézni, de nem találtam semmit... :S
Ha esetleg sokat karmolászod a párod, vagy a takarót párnát meg ilyenek attól is lehet.Nekem attól szokott.
nekem is volt már ilyen egy párszor, szerintem a vér kimegy a kezedbõl és másfelé vándorol:) én erre gondoltam
Próbáltátok már takaró alatt? Mert ha lány vagy..és a fogalmazásból ítélve az vagy :) Akkor bizony jó sok hõt veszítesz...hiszen nyilván nem szõrös a lábad, nem szõrös a karod stb. Ha teljesen fedetlenül csináljátok idõvel fázni fogsz, legalábbis ha olyan pózban vagytok, hogy nem adtok át egymásnak hõt, de nálunk is gyakran elõfordul, hogy én bebújok a takaró alá és a batárnõm combjait betakarom miközben...szóval egy próbát megér, tudom nem olyan "meghitt" de ha szõrtelenítesz akkor bizony elõfordulhat, hogy hamarabb "lehûlsz". És nyugi ez tuti nem egy betegség ;) Próbáljátok ki majd írd meg hogy sikerült ;)
Biztos alacsony a vérnyomásod, és ezért nem marad benne, mikor ott lent felgyûlik.

Hogyan lehet megszerettetni a barátnőmmel az orális szexet?

Nem szokott szopni, nem akarja, hogy kinyaljam... Beszéltünk már err?l és vagy elterelte a témát vagy azt mondta, hogy ez nem az ? stílusa... régen rendszeresen csináltuk, kés?bb azt mondta, hogy akkor er?ltette magát... pedig amikor ha néha sikerül kinyalnom, azt nagyon élvezi és élvezettel szokott szopni is...

Legjobb válasz: Neveltetés, téves beidegzõdés, netán valami rossz élmény ezzel kapcsolatban... De az is lehet, hogy csak egyszerûen nem jön be neki. Ezt csak Te tudod megkérdezni tõle. A legtöbb nõ szereti, ha kinyalják. Ha ezt nem akarja, lehet azért, mert fél, hogy nem szép vagy nem jó ízû a nemi szerve. Meg kellene erõsítened ennek ellenkezõjét! Dícsérd, hogy mennyire szép a cicája, és mennyire szereted az ízét. A szopás más tészta, bevallom, én is megvagyok nélküle, ha véletlen kimarad az elõjátékból, pedig szeretem a barátomat... Nekem nem jelent külön élvezetet, (persze rossz érzést sem, csak közömbös) - csak azért teszem meg, hogy Neki örömet okozzak, hiszen Õ is okoz nekem elég sokat - de ha pl. Te is nagyon bõségesen elõváladékozol, a barátnõdet ez is zavarhatja. Ne mondj neki ilyeneket, hogy "jól szopsz" - van, akit maga a szó is zavar. Ne nyomd le a fejét, -ezt a legtöbb nõ utálja!!! - és ne várd el, hogy lenyelje a spermát. És szerintem hamarabb fogja megtenni olyan pózban, hogy Te hanyatt fekszel, és õ Rád hajol, mintha mondjuk magad elé térdepelteted.

Neveltetés, téves beidegzõdés, netán valami rossz élmény ezzel kapcsolatban... De az is lehet, hogy csak egyszerûen nem jön be neki. Ezt csak Te tudod megkérdezni tõle. A legtöbb nõ szereti, ha kinyalják. Ha ezt nem akarja, lehet azért, mert fél, hogy nem szép vagy nem jó ízû a nemi szerve. Meg kellene erõsítened ennek ellenkezõjét! Dícsérd, hogy mennyire szép a cicája, és mennyire szereted az ízét. A szopás más tészta, bevallom, én is megvagyok nélküle, ha véletlen kimarad az elõjátékból, pedig szeretem a barátomat... Nekem nem jelent külön élvezetet, (persze rossz érzést sem, csak közömbös) - csak azért teszem meg, hogy Neki örömet okozzak, hiszen Õ is okoz nekem elég sokat - de ha pl. Te is nagyon bõségesen elõváladékozol, a barátnõdet ez is zavarhatja. Ne mondj neki ilyeneket, hogy "jól szopsz" - van, akit maga a szó is zavar. Ne nyomd le a fejét, -ezt a legtöbb nõ utálja!!! - és ne várd el, hogy lenyelje a spermát. És szerintem hamarabb fogja megtenni olyan pózban, hogy Te hanyatt fekszel, és õ Rád hajol, mintha mondjuk magad elé térdepelteted.
ha nem akarja, a barátnõd úgysem fogja a szájába venni a farkadat. talán erre még nem gondoltál, de lehetséges, hogy a sexnek ezt a fajtáját esetleg megalázónak tartja vagy csak simán undorodik az egésztõl. szóval amit nem akar, azt ne erõltesd rá a kapcsolatotok érdekében. ennyi.
Elõzõvel egyetértek. Fõleg, mert ebbõl a szempontból különösen igaz lehet, hogy "türelem rózsát terem".
Szerintem ne eröltesd, csináld neki és egy idõ után viszonozza.Mi is így voltunk én meg mondtam hogy még nem szeretném orálisan kényeztetni, a barátom azt mondta rendben de õ attól még csinálja nekem és pár hónap mulva énis kielégítettem õt szájjal.Csak meg kell szokni a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, minden megpróbáltam már, amit leírtál, de nem adom fel, valahogy akkor is elérem amit szeretnék:)
az egy kicsit ciki szerintem, ha te úgy fogod fel a dolgot, hogy márpedig akkor is eléred a célodat és az is, hogy régebben undorral, eröltetve csinálta... amúgy meg ha nagyon ellenkezik, akkor csak simogasd, amikor már nagyon élvezi a helyzetet úgysem fog tudni ellenállni annak sem, hogy orálisan elégitsd ki, akármennyire akar, és késõbb már õ is szivesebben csinálja neked, ha leküzdötte a gátlásait, én is igy votlam vele, nagyon idegenkedtem a dologtól... ha régebben is csinálta már neked, lehet kellemetlen élményei annak, ezt szeritnem meg kéne kérdezni tõle... lehet megundorodott tõle... véletlenül is lehetett kellemetlen szaga vagy ize, esetleg egy gesztus, amit nem vett tõled jó néven...
Csinálj neki egy szendvicset.
A kérdező hozzászólása: istenem. nelegyél ennyire vicces kedvedben légyszi :) ilyenre nagyon nem vagyok kiváncsi
Háát pedig a szex elõtti kényeztetés a sütõtehetségedtõl függ..;D
????? "....felizgatni az orális kielégítesen kivul...." A felizgatás nem kielégités!!!!!
Ha egymás után kétszer szopod le.
Nna, írok valami komolyat is. A legtöbb pasit már úgy is fel lehet izgatni, ha hozzá sem érsz. Öltözz szexisen, táncolj, simogasd magad elõtte, suttogj a fülébe malac dolgokat (mit akarsz vele csinálni, mit szeretnél, ha veled csinálna). Ahogy a nõknél sem csak a puncinyalás az izgató, a férfin is van még néhány érzékeny pont, nagyjából ugyanott: nyaka, tarkója, füle, mellbimbója, hasa, combja, feneke, stb. Ha akár magában, akár orális szex közben máshol is izgatod, sokkal nagyobb hatást érhetsz el. Csak aztán vigyázz, nehogy aztán idõ elõtt elmenjen!:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!