Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet az emberi (1119 db)

Hogyan lehet az emberi test térfogatát kiszámolni?

Legjobb válasz: Megtöltesz egy hordót vízzel, bejelölöd hogy meddig van teli vízzel. Majd beleraksz egy embert, úgy hagyod legalább 5 percig hogy mindenütt körbevegye a víz, és ne maradjanak benne levegõvel telt üregek, majd újra bejelölöd hogy most meddig van a hordóban víz. A két vonal különbségével már tudsz hengertérfogatot számolni vagy bármilyet a hordó alakjától függõen. Most már kiveheted az embert a víz alól. XD

Megtöltesz egy hordót vízzel, bejelölöd hogy meddig van teli vízzel. Majd beleraksz egy embert, úgy hagyod legalább 5 percig hogy mindenütt körbevegye a víz, és ne maradjanak benne levegõvel telt üregek, majd újra bejelölöd hogy most meddig van a hordóban víz. A két vonal különbségével már tudsz hengertérfogatot számolni vagy bármilyet a hordó alakjától függõen. Most már kiveheted az embert a víz alól. XD
elõzõ: te megmérted, nem kiszámoltad. a kettõ nem ugyanaz
Ez igaz. De kiszámolni 10000 szer nehezebb, nagyon sok számítást igényelne. Fõleg Integrál számításokat a teljes testfelületre vetítve az még egy erõs szuperszámítógépet is megterhelne. De a kiinduló adatokhoz amit beviszel a gépbe HOSSZ MÉRÉSEKET kellene rajta végezned. Pl Szabócentivel! Másrészt kiindulhatsz a súly és sûrûség adatokból is, de ez megint csak MÉRÉS -hez vezetne. Mert ehhez tudnod kellene az átlag sûrûségét, ami ráadásul mindenkinél más és más, és a súlyát is méred. És belül ugye az ember nem egy homogén anyagból áll, tehát szét kell szedni és külön megmérni a csontok, izmok, zsírszövetek, belsõ szervek sûrûségét és beátlagolni. Már összerakhatod az embered. XD Nincs olyan módszer erre ahol valamit ne kellene mérned a számítás elõtt!

Hogyan lehet az ember szeretetre törekvő, Jézus tanitásait követő ember a mai világban?

Visszagondolva az eddig történtekre, mindig is békeszeret? ember voltam.Az én civilizált viselkedésem, békére, megértésre törekvésem, sok bunkónak gyávaságnak tünt, mintha olajat öntöttem volna a tüzre.Sokszor volt úgy, hogy ahelyett hogy elküldtem volna keméyen melegebb éghajlatra a nagyszájú, köteked?s, bunkó embereket, nem reagálltam és mentem tovább.Ahol élek én, nem elég hogy jó ember legyél, sajnos valamilyen módon mútatnom kell, hogy nem vagyok se lágy, se balfék, csak a felfogásom az életr?l, emberekr?l más.Néha úgy látom, hogy Jézus tanitásai összeférhetetlenek a mai világgal.

Legjobb válasz: Nos Jézus az ún. arany középutat tanította annak kapcsán, amit példának hozol a kérdésedben. az egyik véglet, hogy keményen odamondod és elküldöd melegebb éghajlatra...a másik, hogy otthagyod. Jézus azt tanította, hogy mondd meg a véleményedet, vagyis azt, hogy valaki éppen igazságtalan, kedvesen, megértõen, segítõen, odaadóan, nem pedig lehurrogva, tiszteletlenül, bunkón. végsõ soron nem Jézus tanításai összeférhetetlenek a mai világgal, inkább az emberek java nem igazán tud azokkal azonosulni, mert nem feltétlenül látják át a lényegi mondanivalóját, nem tudják az Igazságot. enélkül meg nem is csoda, hogy tévelyegnek. :) üdv 27/F LastOne.Left

Nos Jézus az ún. arany középutat tanította annak kapcsán, amit példának hozol a kérdésedben. az egyik véglet, hogy keményen odamondod és elküldöd melegebb éghajlatra...a másik, hogy otthagyod. Jézus azt tanította, hogy mondd meg a véleményedet, vagyis azt, hogy valaki éppen igazságtalan, kedvesen, megértõen, segítõen, odaadóan, nem pedig lehurrogva, tiszteletlenül, bunkón. végsõ soron nem Jézus tanításai összeférhetetlenek a mai világgal, inkább az emberek java nem igazán tud azokkal azonosulni, mert nem feltétlenül látják át a lényegi mondanivalóját, nem tudják az Igazságot. enélkül meg nem is csoda, hogy tévelyegnek. :) üdv 27/F LastOne.Left
"Jézus tanitásai összeférhetetlenek a mai világgal" A világ gyûlöli a fényt és nem fogadta be...
Ha példát mutatsz, akkor nem tudnak fogást találni rajtad. Ezt sose feledd. Egyetlen hibát is fel tudnak használni ellened. És mindenhol ilyenek vannak, ezektõl kell különválni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nem igy müködik.Ilyen emberek belekötnek abba is, hogy megszülettem.Olyanok mint valami kisördögök, keresik mibe kössenek bele, mert unalmas az életük és valamiért én ezt bevonzóm.Nem vagyok önbizalomhiányos, de visszagondolva annyi beszólást, "pofont" kaptam eddig, hogy már lelki nyomorék kéne legyek, pláne hogy rosszul is esik, mert nem értem miért foglalkozik a sok idegen velem.
Ha irritálod a rosszat, az nem biztos, hogy nem jó. :)
A kérdező hozzászólása: Ez mit jelent, hogy értsem?
Én meg azt bánom, hogy ilyen emberrel én nem találkozom mint te vagy. Az a furcsa, hogy Isten "emberei" elszórtan élnek a világban, mint a gyertya a nappaliban, nehezen lehet észrevenni õket. Képviselik a fényt. Minek oda több fény, ahol már fénylik valami? Ezért a sötétségbe helyez egy-egy gyertyát. Ugyanebben a cipõben járok én is, de rólam lepereg ha gúnyolódnak rajtam. Az igazságot képviselni jó, szeretetet adni jó, beszélni Istenrõl jó. Még a saját szüleim is kételkednek és az sem zavar. Istenrõl nem mondok le soha. Gondolj arra, mit átélt Jézus gúnyok és kínok közepette? Nem-e dicsõség gúnyok között szenvedésében osztozni?
A kérdező hozzászólása: Velem nem azért gúnyolódnak, mert hirdetem a Biblia tanitásait, mert nem szoktam hogy félreértés ne essék.Vagy irigysék, vagy bunkóságból, antipátia ...
Válaszom példája tetszik. Imádkozzon Istenhez az, aki kételkedik. Néha bennem is van ilyen gondolat, ilyenkor rögtön imádkozom Istenhez, és a gondolat elszáll pár perc után. Ilyenkor emlékeztetem magam hogy Isten léte számomra tapasztalható és logikus. Az ilyen embereket kerüld el. Vagy esetleg ha nem bunkók csak viccelõdnek akkor tedd te is ezt. Mi is sokat viccelõdünk, sértegetünk poénból, nagyképûsködünk poénból de tudjuk, hogy ez csak vicc, nem komoly. Kívülrõl néha úgy tûnhet hogy valóban így gondoljuk a dolgokat. Lehet, hogy azon emberek egy részével is így van, akikrõl te beszélsz. Ha mégsem, akkor ne vegyél róla tudomást, tudd hogy Istennek kell megfelelni, nem az embereknek. Ilyen helyzetekben azt gondolom magamban: Isten segít, ha õ velem, ki ellenem?
A kérdező hozzászólása: " Ha mégsem, akkor ne vegyél róla tudomást, tudd hogy Istennek kell megfelelni, nem az embereknek. " Azt hiszem ennél többet kell tegyek.Meg kell tanuljam, hogy kiálljak magamért, civilizáltan.Elkényeztett fiatal beszól a 30asnak, mert elkényeztetett, nem jól nevelt, bunkó beszól idegennek, hogy barátnõje, haverja elött bizonyitsa macsóságát, fellegekbe járó akár 10-15 évvel is fiatalabb csaj beszól idegen pasasnak, mert az nem reagál az õ kötekedésére.Szerintem itt már ki kell álljon a pasas magáért, mert a világ beteg és túl sokat enged meg magának.Ahogy szokás mondani, azzal csinálják akivel lehet, aki hagyja magát.A kérdés az, hogyan legyen az ember Jézus követõje, de szilárd, szigorú is, nem egy lágy alak.
Kerüld el az embereket! Az utolsó idõkben csukjatok be minden ajtót és ablakot! Így szólt az Isten. Ez utalhat arra, hogy ne találkozz senkivel, mert rossz lett a világ.
A kérdező hozzászólása: Ilyet Isten nem hinném, hogy mondana, hehe de azért vicces vagy.
Tanuld meg kulturáltan, és fõleg higgadtan elmondani a véleményedet. Ha így beszólnak, csak mondd meg nekik hogy neveletlen dolog ilyet mondani egy náluk idõsebb embernek.
A kérdező hozzászólása: Szerintem már Istennek is tele van a hócipõje velünk.Amilyen szörnyüségekre képesek egyesek, még az se elég hogy Egynek érezzem magam Istennel.
"Szerintem már Istennek is tele van a hócipõje velünk.Amilyen szörnyüségekre képesek egyesek, még az se elég hogy Egynek érezzem magam Istennel." Egy olyan isten(képpel) nem is érdemes eggyé lenni, amirõl azt véljük, hogy tele lehet a hócipõje...:) Van egyébként egy megfigyelésem. Általában az emberek Istenrõl alkotott elképzelései hûen tükrözik az adott egyén éppeni lelkiállapotát. Ha szabadságot akarsz, ismerd meg az Igaz Istent, ne a "kitaláltat". Jézus például az Igazi Istenrõl beszélt. :) üdv és sok sikert 27/F LastOne.Left
Vagy még egy példa: te kerek formájú kereket raksz az autósra és így eljutsz A-ból B-be. Mások kocka formájút raknak rá és se elõre, se hátra. Te igyekszel segíteni, de kiröhögnek, pedig látják, hogy te haladsz. Mit gondolnál?
A kérdező hozzászólása: Esetleg, olyan hivõ emberekkel levelezni, akivel el lehet ilyen témákról beszélgetni.
"Néha úgy látom, hogy Jézus tanitásai összeférhetetlenek a mai világgal." jézus azt mondta az õ beszédei nem múlnak el soha. ezek szerint hazudott.
Ilyen sok gonoszság között nem csodálom, ha néha meginogsz. Nehéz. Viszont nem olyan rossz ez a világ, csak már kérgesek az emberek. Ha példát mutatsz, még ha te nem is látod a pozitív változást, de mindenféleképpen megtörténik.
A kérdező hozzászólása: Hát olyat nem állitok, hogy Jézus hazudott, inkább azt hogy nem látom az arany középútat.Tudtommal bunkókkal nem lehet beszélné szép szóval, mert csak kiröhögnek de ki tudja, lehet, hogy mégiscsak van megoldás ezekre a problémákra.
jézus egyértelmûen hazudott. ha jobban belegondolsz, rájössz. és még sok másban is hülyítette az embereket.
Hatodik, nem mindenki olyan mint te. Nagyon sokan most is hisznek és bíznak Jézusban. Szóval ebben is igaza volt. Lehet, hogy a világ be próbálja mocskolni az igazságot, de attól az még nem változik meg. Csak maguknak okoznak majd sírást és fogcsikorgatást.
bízni jézusban? egy halott férfiban? röhög a végbelem...
A kérdező hozzászólása: A hit nehéz dolog, hiszen annyi minden van amit állitanak az emberek azt se tudod mit higgyél.A Bibliában pont a hit határozza meg Istenhez való viszonyodat.Csak ennyi van, semmi több.Se látomás, se Isten hangja álmodban, se semmi.Csupán a hit és a Szentlélek megváltoztató ereje.Nem vagyok nagy vallásos, de szerintem errõl van szó.Mindenki hisz amiben akar.Az igasság úgyis akkor derül ki, amikor már megszüntél létezni a Földön.
"Se látomás, se Isten hangja álmodban, se semmi." "exceptio probat regulam" "Az igasság úgyis akkor derül ki, amikor már megszüntél létezni a Földön." Helyesebben fogalmazva: Az igazság biztos kiderül mikor "megszûntél" a Földön létezni. Egyébként itt és helyben is kideríthetõ, csupán õszinte akarat kérdése, nyitottságé és teljes elfogulatlanságé. üdv 27/F LastOne.Left
A kérdező hozzászólása: " Egyébként itt és helyben is kideríthetõ, csupán õszinte akarat kérdése, nyitottságé és teljes elfogulatlanságé." Mégis hogyan? Kinyirom magam és akkor kiderül?
Jézus tanításai örök érvényûek. 27/ írta jól: szépen, kedvesen, udvariasan, szeretettel közölni kell vele, hogy ez neked nem jó, mint pl. közeli családtagjaiddal (ha nem vagytok összeveszve). Ha erre nem hallgat, akkor magát minõsíti. Egyébként lehet hogy poénkodnak, akkor neked is poénkodni kell.
"Mégis hogyan? Kinyirom magam és akkor kiderül?" Mint említettem, nem szükséges ahhoz meghalnod fizikailag, hogy megtudhasd. A megoldást is leírtam, lehet átsiklottál felette. Egyetlen dolog pusztulására van szükséged az Igazság megismeréséhez, és az kicsinyes önmagad pusztulása, ami önzõ, ami fél, ami elfogult és sorolhatnám...ha ez "meghal", attól Te még élni fogsz. üdv 27/F LastOne.Left
Akkor tehát csak provokáltál. Tisztelem töftöftöf-öt azért, mert õ még a legdurvább kérdésre is képes higgadtan válaszolni, szeretném én is ezt megtanulni. Ez különbözteti meg az ateistát egy kereszténytõl. Õk (mi) nem másnak tartozunk számadással, hanem Istennek, nem másokat nézünk és nem másban keressük a hibát. A pedofil pap undorító. Ha a keresztény táborban VALÓBAN nem keresztény módjára viselkedtek a gyerekek, az sem szép, de ott van az a verzió is, hogy valamiért túlérzékeny vagy, szeretetre vágysz és nem kapod meg azoktól, akiktõl kéne. Van, aki 70 éves korában érti ezt meg, remélem, hogy a lelki békéd hamar megjön és nem szenvedsz tovább azoktól, akik azért bántják a másikat, hogy a saját gyengeségeiket elrejtsék.
"Azt mondanám, hogy a Biblia témák mentek orrba szájba reggeltõl estig, de a szeretet, alázat meg egyébb "luxuscikkek" hült helyét se lehetett találni. " Válaszom: (Ez az a mag) "Amely pedig a tövisek közé esett, ez az, aki hallja az ígét, de e világnak gondja és a gazdagságnak csalárdsága elfojtja az ígét, és gyümölcsöt nem terem." "Sokszor azt hiszem egy pszihologus jobban tud szeretni, mint egy hivõ." Tehát a hivõk rosszabbak, mint a nem hívõk? (kivétel nélkül?) Tulajdonképpen most mi a problémád kedves kérdezõ?
Õszinte megbánással, és sok-sok kegyelemmel. :)

Hogyan lehet az ember érdekesebb és színesebb egyéniség?

Legjobb válasz: Nem tudom lehet-e ezt így erõltetni, valaki vagy az, vagy nem. Nekem azok az emberek a legérdekesebbek, akiknek vannak eredeti gondolataik, nem úgy gondolkodnak mint az átlag agymosott banda.

Nem tudom lehet-e ezt így erõltetni, valaki vagy az, vagy nem. Nekem azok az emberek a legérdekesebbek, akiknek vannak eredeti gondolataik, nem úgy gondolkodnak mint az átlag agymosott banda.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm szépen a választ
Folyamatosan fejlõdni kell, leginkább azáltal, hogy olvasol. De nem ám hírportálokat, magazinokat, sztárokról szóló pletykákat stb. Könyveket, leginkább szépirodalmi mûveket kell olvasni, ez a legfõbb módja annak, hogy érdekesebb és színesebb egyéniséggé válj. Vannak más módjai is ennek, pl. folyamatosan szélesíteni kell a látókörödet azáltal, hogy mûvelõdsz, minél több dolgot megismersz. De az olvasás az elsõdleges.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ezt a kimerítõ választ


Hogyan lehet az ember stylelist? Milyen iskola kell hozzá? Milyen ruhák kellenek hozzá? Hogy is működik ez a dolog?

Komoly a kérdés,legyetek szívesek komolyan válaszolni! Köszönöm!:)

Legjobb válasz: elég egy szakképzés,úgy tudom 1-3 éves(pontosan sajna nem) Én is annak készülök,úgy gondolom hogy kell hozzá egy bizonyos ambició és tehetség. Nem árt ha ismered a pillanatnyi divattot,de ki tudod alakitani a sajátodat.Nem tudom mire irtad ezt a ruhákkal... A lényeg h érdekeljen a munka és vonzon az hogy szebbé varázsolod az embereket... és nem ártanak a jó kapcsolatok sem hogy beajánlhassanak téged késõbb.

elég egy szakképzés, úgy tudom 1-3 éves(pontosan sajna nem) Én is annak készülök, úgy gondolom hogy kell hozzá egy bizonyos ambició és tehetség. Nem árt ha ismered a pillanatnyi divattot, de ki tudod alakitani a sajátodat.Nem tudom mire irtad ezt a ruhákkal... A lényeg h érdekeljen a munka és vonzon az hogy szebbé varázsolod az embereket... és nem ártanak a jó kapcsolatok sem hogy beajánlhassanak téged késõbb.
STYLIST Egyébként nem tudom.
Keress rá a neten, hogy stylist képzés...de nagyon sokba kerül, kb fél milliónál kezdõdik, és nem garantálja senki, hogy kapsz is utána munkát...az én ismerõseim akik elvégeztek ilyet azóta sem találtak ilyen munkát, mert nagyon telített a piac, sok a wannabe stylist, kevés az igazán jó, és kevés a munka. Mert attól még, hogy elvégzel egy ilyen sulit semmit nem érsz vele, gyakorlat kell hozzá rengeteg, referencia, meg kapcsolatok. Tessék, itt egy link stylist tanulókról és stylistokról: http://modart.blog.hu/

Hogyan lehet az ember biztos afelöl, hogy halála után megtalálják, és valóban teljesítik is a végrendeletét?

Engem most azok a megoldások érdekelnének, amelyek nem járnak borsos közjegyz?i dijak fizetésével.

Legjobb válasz: Elkészíted mondjuk öt példányban, és odaadod 5 különbözõ embernek.

Elkészíted mondjuk öt példányban, és odaadod 5 különbözõ embernek.
Kísérts poltergeistként.
Halálod után már nem fog érdekelni a dolog...
Úgy, hogy a végrendeleti végrehajtót jelölsz ki a végrendeletetedben.
És helyezd letétbe egy közjegyzõnél a végrendeletedet.
Miféle borsos közjegyzõi díjak? 5000 forint a letétbe helyezés, a munkadíj mondjuk 20 000. Nekem megérne ennyit, hogy ne nagyon lehessen megtámadni.

Hogy lehet az ember egy olyan emberbe szerelmes aki gyűlöli őt és nem egy olyanba aki szereti?

Úgy érzem szerelmes vagyok valakibe aki gyűlöl, úgy hogy tudom hogy valaki szeret és még sem őt szeretem.

Legjobb válasz: Elõfordul :) Majdnem mindenki így van ezzel. Nehéz megtalálni az igazit aki viszont szeret.

Elõfordul :) Majdnem mindenki így van ezzel. Nehéz megtalálni az igazit aki viszont szeret.

Hogyan lehet az ember cukorbeteg? Mivel lehet kivaltani ezt a betegseget?

Oroklodhet vagy nem feltetlenul? Csakmert van a csaladban cukorbeteg es kezdek kicsit parazni. Nagyon fontos!!

Legjobb válasz: 2 féle cukorbetegség van, az 1es típusú fiatal korban kezdõdik, a betegek általában nagyon vékonyak, és egyáltalán nem termel inzulint a hasnyálmirigy, így inzulinozniuk kell magukat életük végéig. Autoimmun eredetû, ezt sajnos nem lehet megelõzni. A 2es típusú cukorbetegség, vagy idõskori cukorbetegség viszont megelõzhetõ lenne egészséges életmóddal, mivel már fiataloknál is egyre gyakrabban alakul ki. Itt tablettás kezelés is szóbajöhet, ha szükséges, akkor úgyúgy inzulin. Ha van a családban cukorbeteg sajnos lehet hajlamod rá, az egyetlen, amit tehetsz, hogy próbálsz egészségsen élni.

2 féle cukorbetegség van, az 1es típusú fiatal korban kezdõdik, a betegek általában nagyon vékonyak, és egyáltalán nem termel inzulint a hasnyálmirigy, így inzulinozniuk kell magukat életük végéig. Autoimmun eredetû, ezt sajnos nem lehet megelõzni. A 2es típusú cukorbetegség, vagy idõskori cukorbetegség viszont megelõzhetõ lenne egészséges életmóddal, mivel már fiataloknál is egyre gyakrabban alakul ki. Itt tablettás kezelés is szóbajöhet, ha szükséges, akkor úgyúgy inzulin. Ha van a családban cukorbeteg sajnos lehet hajlamod rá, az egyetlen, amit tehetsz, hogy próbálsz egészségsen élni.
Maga a betegség nem öröklõdik, de a hajlam igen, tehát fokozottan oda kell figyelned a táplálkozásodra és arra, hogy eleget mozogj. Kerülni kell a cukros és fehér lisztes ételeket (lassan felszívódó szénhidrátokat egyél), nem szabad elhíznod és rendszeresen sportolnod kell. Kb. ennyit tehetsz magadért.
A kérdező hozzászólása: Koszi . Legyszives ne a tipusokat irjatok le hanem hogy ha pl. sok cukros etelt eszek akkor lehetek-e cukorbeteg, ilyesmik. Igazabol ugy ertem hogy hogyan lehetek cukorbeteg? Mert akkor minel elobb elkerulom ezt a "lehetoseget". Koszonom
A 2-es típusút tudod elkerülni. Sok mozgás, kevés cukor, és ha tudod, kerüld a fehérlisztbõl készült ételeket. Szintén fontos, hogy évente méress vércukorszintet, így életmódváltással megelõzhetõk a szövõdmények.
Pedig nem árt tisztázni a típusokat, mert amilyen a családban van, nagyobb eséllyel téged is az fenyeget. Ha 1-es típusú, akkor arra figyelj, hogy mik a tünetei (indokolatlan szomjúságérzet, acetonszagú lehelet), és hogy idõnként ellenõriztesd a vércukorszintedet. Elkerülni nem tudod, mert a pontos kiváltó okai nem tisztázottak. Ha meg 2-es, akkor lásd fönt.

A rendőrkutyákat ki képzi ki? Lehet valaki külön ilyen oktató? Hogyan lehet az ember kutyás rendőr? Lehet egyből ilyen képzésre menni?

Legjobb válasz: Természetesen van, a K9-esek a rendõrkutyák. Rendõrség -bármelyik- megmondja.

Természetesen van, a K9-esek a rendõrkutyák. Rendõrség -bármelyik- megmondja.
ha rendelkezel kutyás multtal, akkor jelentkezhetsz. Szerintem kell hozzá hivatalos kiképzõi tanfolyamot is végezni, csak a papir miatt, mert ennél a gyakorlati tudás számit. De az nagyon kell!:) És szerintem rendõrnek is kell lenned.
Rendõr leszel, aztán, ha van felvétel, jelentkezel kutyásnak. Ott is vannak nyomkövetõs kutyák, szagazonosító kutyák, járõr kutyák, stb. A kiképzõk az ország kiképzõi közül kerülnek ki, akik már tudnak is valamit a kiképzésrõl és felvették õket oda dolgozni.

Mit jelent a Máv-nál a zónázóvonat, illetve hogyan lehet az ember kalauz?

Legjobb válasz: a zónázó az a gyors vonat, hogy nem áll meg mindenhol ahol átmegy,de nem csak 1-2 megálló, hanem több.Pl a szolnoki vonat lehet sima,de mégsem áll meg 1-2 helyen,de lehet zónázó is,mert kb 30 km-en csak 1-2 helyen áll meg.

a zónázó az a gyors vonat, hogy nem áll meg mindenhol ahol átmegy, de nem csak 1-2 megálló, hanem több.Pl a szolnoki vonat lehet sima, de mégsem áll meg 1-2 helyen, de lehet zónázó is, mert kb 30 km-en csak 1-2 helyen áll meg.
Ha van felvétel, akkor jelentkezz a MÁV-Startnál. Ha elvégzed a tanfolyamot, akkor lehetsz kalauz. Feltétel az érettségi.

Hogyan lehet ki jonni rovid idon belul a depibol? Hogyan lehet az ember kisugarzasa pozitiv?

koszonom a valaszokat.:)

Legjobb válasz: Mi az alapprobléma, ami miatt depis vagy?

Mi az alapprobléma, ami miatt depis vagy?
Tanulj meg örülni a kis dolgoknak is. A jó dolgok rövidek és hamar illannak.
Az embernek szüksége van valamire amiben hihet, bízhat, ami mindig minden helyzetben támaszt nyújt.Ennek hiánya miatt küzdenek az emberek mindenféle pszihés betegségekkel. Sokak a vallásban találják meg a kérdéseikre a választ és ezáltal a lelki békéjüket.Önbizalom és magabiztosság nélkül nincs pozitív kisugárzás.
Szerintem sehogy! Ugyan az orvosságok, és a dilidoki befolyásolhatja a tüneteket, de véglegesen kigyógyulni kizárt! A pozitív kisugárzásod némiképp szimulálhatod, de teljes átalakulás csak teljesen új környezetben lehetséges, és ott is csak hozzáállás kérdés.
vigyori tablettával... csak vigyázz, mert jóból is megárt a sok:(
pofozgasd fel magadat, és nézd a videót gyerünk fel a fejel http://www.youtube.com/watch?v=8_Ajg3PUqjI&desktop_uri=%2Fwa.. xDD
ja pardon el linkeltem a címet ez az nagyon vidám dal. xD http://www.youtube.com/watch?feature=related&rl=yes&v=nhzcYo..
Minek pozitív kisugárzás? Csak azért hogy másoknak megfelelj? Az tévút lenne. És csak még több elnyomás ha másoknak akarsz megfelelni.
Ha kisugározni szeretnél, azt belülrõl kell. Magadban kell találnod valamit, aminek örülsz. Ami már ott van, csak nem látod. Amik pedig megtörténtek és nem örülsz neki, azon kár bánkódni. Ha még tudsz változtatni rajta, akkor bármilyen kis lépésekkel is, kezdd el! Ha pedig nem lehet, akkor gondolkodj el azon, hogyha valaki más tette/nem tette volna azt amit te tettél/nem tettél, akkor neki meg tudnál bocsájtani?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!