Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet az óvszert (104 db)

Hogy lehet az óvszer szagát eltűntetni a péniszről?

Üdv!

Legjobb válasz: hm érdekes, nekem egy mosakodás után simán eltûnik, milyen gumit használtok?

hm érdekes, nekem egy mosakodás után simán eltûnik, milyen gumit használtok?
Hát pedig fürdés után a szappan illatát kellene érezned. Szerintem már beképzeled. Vegyetek ízesített óvszert, hátha az nem lesz ilyen kellemetlen.
Intim lemosó!
Például egy puncival.
balta
Egyáltalán minek szagolgatod a p*csödet?XDXDnem birom felfogniXD
A kérdező hozzászólása: Nem szagolgatom, de pl egy másik együttlét után barátnõm megjegyezte, hogy érzi az óvszer szagát, vagy ha megfogtam akkor a kezemen is lehetett érezni. Nem erõs, de érezni.

Hogyan lehet az óvszert a legegyszerűbben, legpraktikusabban felhelyezni? Kb meddig tart nektek a felhelyezése?

Legjobb válasz: Hát legegyszerûbben és legpraktikusabban... ahogy az utasítás írja! :) Egyébként ha belejössz, akkor fél perc sem lesz :)

Hát legegyszerûbben és legpraktikusabban... ahogy az utasítás írja! :) Egyébként ha belejössz, akkor fél perc sem lesz :)
hát ne haragudjatok, de sztem fél perc... úristen:D háromszor lelankad, semmi tudomány nincs ebben...
kibontod az óvszert kicsit meg igazitod és aztán ráhúzod a pasi faszára.nem nehéz
Kedves válaszok...:) A legfontosabb, hogy legyen kéznél, ne azzal teljen el több perc, hogy a fiókban/nadrágzsebben kotorászol. Ha lehetõségetek van rá, fektesd a hátára, kacér mosollyal kapd elõ a gumit, bontsd ki. Ha ne adj isten elakadsz, pl nem tudod hirtelen hogy húzd fel, kicsit kényeztesd a fiút orálisan, és nem veszi észre h bénázol. HA már megvan a helyes irány, rakd a gumit a pénisz tetejére, kezd el lefele gördíteni. Ha ez félig megvan, csípd össze két ujjal a tetejét, hogy kimenjen belõle a levegõ, és gördítsd le végig. Ennyi. Pár másodperc az egész. Egyébként meg ha fél perc alatt lekonyul a fiú, az már régen rossz:) Hülyeség, de ha nagyon bizonytalan vagy, próbáld ki egy uborkán.Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

Hogyan lehet az h egyik haverom lassan egy éve együtt van a barátnőjével és a lány hallani sem akar arról, h tablettát szedjen és óvszert se használnak, de még egyáltalán nem lett terhes?

Ez hogy lehetséges? Szexelnek rendszeresen.

Legjobb válasz: A tabin és az óvszeren kívül lehet máshogyan is védekezni,például pharmatex tabival vagy krémmel.

A tabin és az óvszeren kívül lehet máshogyan is védekezni, például pharmatex tabival vagy krémmel.
Lehet h a "kirántott hús" technikát alkalmazzák, no persze akor is kell hozzá jókora szerencse:D v vmelyikük meddõ.
Meg lehet tanulni a kontrolálást! Mi is igy védekeztünk a párommal egy éven keresztül, mert túl fiatal voltam, hogy tablettát szedjek. Sose volt baleset, hál istennek, de azért jobb a békesség.
most miert kellet lenullazni engem? tenyleg ugy van ahogy irtam! a hedonizmus meg egy nagyon jo dolog
velunk ugyanez van szinte 3 eve. remelem meg jo sokaig kitart a szerencsem :D ELJEN BACHUS!!! HEDONIZMUST A NEPNEK!!! HEHE....
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy tudja egy fiú ennyire kontrollálni magát?
A kérdező hozzászólása: De nem! Semmivel nem védekeznek ez tuti fix...

Az óvszert ti mikor húzzátok fel? Hogy lehet azt elkerülni, hogy ne a lány előtt kelljen vacakolni? Mi erre a jó megoldás, ha "arra" kerül a sor?

18 vagyok, de még nem voltam lánnyal. A barátnőm már nem szűz, és hamarosan sor kerül az első együttlétre. Hogy lehet az óvszert úgy felhúzni, hogy ne előtte kelljen bénázni vele? :S nem akarom mondani neki, hogy forduljon el, hiszen ha szégyellős vagyok, akkor minek fekszem le vele? Szóval mi erre a jó megoldás?

Legjobb válasz: Szerintem gyakorolj, mert az cikibb, ha már rögtön rajtad van az óvszer.

Szerintem gyakorolj, mert az cikibb, ha már rögtön rajtad van az óvszer.
óhatatlanul is megtöri az aktust:S vagyis az elõjátékot, de sztem ha a csaj a szájával húzza fel az szexi.. csak h nekünk igy szakadt el elsõ alkalommal:D
Ezért is rossz többek között az óvszer, mert tényleg megtöri az elõjátékot. A másik meg természetesen, hogy szex közben nem érzitek úgy egymást vele, egyikõtök sem. De ha már kell gumi, akkor szerintem még mindig jobb, ha a lány húzza fel. Elõször csak kézzel persze, meg te is segítesz neki, vezeted a kezét, hogy hogyan kell. Aztán egy idõ után menni fog neki egyedül is, észre sem veszed, és már fel is húzta rád. Még késõbb meg lehet akár a szájjal való felhúzással is kísérletezni, az tényleg a legizgatóbb az összes közül. Mondjuk ahhoz a csajnak nem árt kis mélytorkos tudással rendelkeznie. Neten vannak ehhez kapcsolódóan oktatóvideók. ;)
Aha, szóval valódi kor, ez elkerülte a figyelmemet: olvasd el a tájékoztatót a szabadidõdben, hátha lesz benne új infó. :P :)
Ha ennyire aggódsz vegyél valami olcsó óvszert és gyakorolj. 3 darab erre a célra bõven elég. Nem kell vele vacakolni sokat: kibontod, kiveszed, megnézed melyik oldala merre van (ugye úgy sokkal egyszerûbb ráhúzni a micsodádra hogyha a feltekert rész kifelé van), egyik kezeddel két ujjával befogod a végén a kis spermagyûjtõ dudort (hogy ne maradjon alatta levegõ), a másik kezeddel végigtekered lefelé a törzsén a latexet. Ennyi nagyjából - szégyelleni nincs mit: óvszert feltekerni parázol a szemei láttára, viszont behatolni nem? Na ne viccelj pajti. :) Az is lehet, hogy megteszi neked. Sõt vannak csajok, akik szájjal ügyesen, pár pillanat alatt fel tudják dobni az emberre a "kiskabátot", de ahhoz ügyesség és gyakorlat kell, valószínûbb hogy marad a kézzel felrakás.
A kérdező hozzászólása: Botond95 azért kérdeztem meg ismét, mert elárultam a valódi korom, és a moderátor törölte a kérdést mielõtt megnézhettem volna a válaszokat. Egyébként köszönöm a válaszokat. A szájjal való felhúzás nekem is kicsit zavarosnak tûnik, fõleg elsõ alkalomnál :O
Nem akarsz bénázni vele, már menj úgy a randira, hogy rajtad van :D Nekem mindig a csajok húzták fel, nem volt gond a folytoossággal, jó elõjáttéknak is. Kérd meg csinálja õ.
Szégyenlõs vagy?Mit szégyellsz?:D Ne izgulj már ennyit ezen, nem akkora nagy dolog, hogy ezen bukjon el a dolog:D
szájjal h? hát egyszerûen.. :D
szájjal hogy? még kézzel sem egyszerû. Amúgy elkerülhetetlen a vacakolás vele. Így az elején, 18 évesen még lehet gáznak érzed, de késõbb már nem lesz az.
Ezt már egyszer megkérdezted, és kaptál normális választ. gyakorold felhúzni, és mikor szexre kerül a sor egyszerûen 2-3 mp alatt felhúzod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)

Az a probléma hogy lelomboz az óvszer. Eddig nem volt semmi gond. Mitől lehet? Hülyeséget ne írjatok!

Legjobb válasz: Mert a csapból is az folyik, hogy óvszerrel milyen szar. Már az is bemeséli magának, akinek eddig nem volt gondja...

Mert a csapból is az folyik, hogy óvszerrel milyen szar. Már az is bemeséli magának, akinek eddig nem volt gondja...
A kérdező hozzászólása: Hát ki lehet bírni.Nem olyan szar.De nagyon kellemetlen volt, így még nem jártam !
az én barátom is lelankad az óvszertõl. én kértem erre tanácsokat, de mindenhonnan azt hallom, hogy ezt bemesélik maguknak. viszont van a lifes styles-nek egy olyan óvszere, ami sokkal vékonyabb, mint a normál, és elvileg ha azt felveszi a fiú, akkor kevésbé érzi, hogy gumi van rajta. persze ezt csak hallottam, majd én is kipróbálom a barátommal 20L
Talán attól lehet, hogy tudat alattidban eleged lett ennek a használata. Na jó igazából nem tudom mitõl lehet, de ez is egy gondolat. :)
A kérdező hozzászólása: Hát lehet bemeséltem, nem tudom.De azért mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat ! F 24
20:30-nak mi olyat használunk és igazából semmivel sem jobb. Inkább ilyen helyzetben a pasinak kéne valamit tennie. Terelje el a gondolatát, hogy gumi van rajta. Talán az segít.
Nekem is hasonló a problémám, de annyiban másabb, hogy nekem nem akkor "lankad le" amikor rajta van, hanem már csak ha szóba is kerül, olyankor elég nehéz visszahozni formába, de ha sikerül, utána is csak akkor leszek 100%os amikor már barátnõmben vagyok. Nem tudom hogy miért van, élvezem óvszerrel. Lehet hogy azért van, mert eléggé bennem(ünk) van a "szaporodás" és hogy ez csak egy gátló tényezõ. Nem tudom.
talán arra kellene gondolj, hogy ez nem egy olyan anyag, ami közted és a barátnõd közt van, hanem olyan ami megvéd ilyen-olyan betegségektõl, nemkívánt terhességtõl, stb. talán akkor megérted h nem ellened, hanem érted van rajtad
Arra gondolj, hogy mennyivel jobb óvszerrel kefélni, mint óvszer nélkül nem kefélni. :)
Nem hiszem hogy teherbe eshettél még igy sem hogy nem rögtön váltatok szét, mert duplán védekeztetek.
én sem hiszem, hogy teherbe eshettél volna.nagyon kevés az esélye.szinte egyenlo a nullával.nem kell aggodnod.
A pharmatex-nek elég sokáig tart a ható ideje. Ráadásul gumit is használtatok ezért szerintem nem kell aggódnod.
Szerintem is a spermicid anyag sokáig hat. De azért figyeljetek a gumi hamar történõ eltávolítására aktus után, még merev állapotban. Biztos a mi biztos alapon.
Egyáltalán hogy jössz te a képbe? Te a fiú vagy a lány vagy, esetleg az aki a gyertyát tartotta?
Ha még csak lehet, akkor egyelõre azt kell megtudni, hogy az-e.
-Lehet hogy terhes -Nem tudja megtartani a babát -Fél elmondani a szüleinek Terhes vagy nem?Tesztelt?Késik a havija?
A kérdező hozzászólása: Én úgy jövök a képbe, hogy a barátnõm a lány és mellette akarok állni. Igen, késik neki, és elég valószínû!
csináljon egy tesztet ha pozitív akkor irány a doki. mivel már 18 éves nem kell szülõi bele egyezés az abortuszra. de azért jó lenne ha valahogy elmondaná a szüleinek.
Ezt a zseni pasit én agyoncsapnám az biztos. Ha hamarabb szól, elmennek egy 72 órásért és kész....istenem de sok esze lehet ennek a hímnek -.-' 20/L
azer a csajok se semmik utolso

Lehet olyan hogy az ejakuláció annyira erős hogy kiszakadjon az óvszer?

Legjobb válasz: Nem. Esetleg, ha selejt. De az nem jön akkora erõvel.

Nem. Esetleg, ha selejt. De az nem jön akkora erõvel.
CSak Chuck Norris spermája szakítja ki.
Apádnál kiszakadt, de agyilag nem lett erõs gyereke.
Ismételten nagy az Isten állatkertje.... :D
Én akartam írni Chuck Norrist!... X( Amúgy persze, hogy nem. Gondolj bele, ha a gumit kiszakítaná, akkor kábé a nõben is kárt tenne, amikor gumi nélkül spriccelnek a hüvelyébe vagy a szájába. :)
A heves szextõl sem szakadhat ki csak ha nem jól raktad fel levegõs maradt vagy nem eléggé síkos a terep odabent
Az ejakuláció erõsségétõl nem szakad ki, hiszen van ondótartály rajta. A heves szextõl viszont kiszakadhat, aminek semmi köze az ejakuláció erõsségéhez, sem az ondó menniységéhez.
nemhinném
nem hiszem kivéve ha szöget lõsz.
nem
Lehet, de csak akkor, ha legalább 200km/h-val lõsz.xD

Lehetek terhes? A második menet közben vettük észre, hogy elszakadt az óvszer. A barátom nem élvezett még el, azt mondta nem lehet ebből baj.

attól félek mégis lehet, mert a számolás szerint pont a mai napon van az ovulációm, tehát most van arra a legnagyobb esély hogy teherbe essek, és az els? menetben a barátom elment (szóval biztosan volt spermium az el?váladékában).

Legjobb válasz: Én úgy tudom nem adnak recept nélkül ilyen bogyót. Menj el az ügyeletre,vagy legalább hívd fel õket.

Én úgy tudom nem adnak recept nélkül ilyen bogyót. Menj el az ügyeletre, vagy legalább hívd fel õket.
Szia! Az elõváladék tartalmazhat spermiumot, amit már jó sokszor leírtak itt a fórumon, tehát akár terhes is lehetsz. De mivel gondolom cseréltetek óvszert a két menet között és gondolom valamilyen szinten tisztálkodott is a barátod a kövi menet elõtt (legalábbis nálam ez lenne a normális) akkor talán kisebb az esély. A kérdésedre válaszolva, lehetsz terhes, szerintem, de erre pici az esély.
A kérdező hozzászólása: mindkettõtöknek köszi :)
Szia! 72 óráshoz el kell menni egy ügyeletre (fogamzásgátlás gyorssegély, vagy vmi ilyesmi néven is ismerik), azt hiszem a 2.sz Klinikán a Baross utca, Szentkirály uitca sarkán van, telefonon kellene megérdekléõdni. Én egyszer jártam így és kaptunk gyógyszert. elég erõs van mellékhatása, de legalább biztosan nem lett gyerek.....

Hogy lehet egy óvszert az aktus után ellenörizni h ki e van szakadva?

vízel?

Legjobb válasz: Fogod megcsomozod a végét.utána megszoritva végighuzos és ha alul csöpög akkor gáz van.De elötte töröld le a gumit hogy ne legyen nedves ,utána ellenörizd.

Fogod megcsomozod a végét.utána megszoritva végighuzos és ha alul csöpög akkor gáz van.De elötte töröld le a gumit hogy ne legyen nedves , utána ellenörizd.
az 1 dolog, hogy a végén kijött-e, ez látszik, ha csöpög belõle. az meg a másik, ha alul jött ki belõle, ezt nem tod ellenõrizni
fújd fel.
akár meg is lehet szagolni (csak lányoknak ajánlom, akik már szájjal csinálták a párjuknak) mivel eredetileg kívül nem szabadna ondó szagaúnak lennie
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Mindegyik marhaság. Sehogyan sem tudod megbízhatóan ellenõrizni az óvszert.
ovatosan vizet engedsz bele szerintem így lehetséges

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!