Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet alkalmazni A Titok című (1 db)

Hogy lehet sikeresen alkalmazni A Titok című könyvben leírtakat? Sikerülhet?

Én próbáltam, de szerintem nagyon nehéz.

Legjobb válasz: Nem könnyû, mert alapvetõ változásra van szükség. Újfajta szemüvegen keresztül kell látni a világot, és HINNI abban, hogy a könyvben leírtak alkalmazhatók a mindennapi életben. Javaslom, ismerkedj meg Esther és Jerry Hicks Kérd és megadatik! c. könyvével, mert az A Titok c. könyv/film bõvített, igényesebb változata, és komplett gyakorlatokatis tartalmaz, amik segítenek megfelelõ szintre emelni a rezgésedet. Emellett éremes ellátogatni A Titok két magyar nyelvû honlapjára is, mert ott olvashatsz sikertörténeteket. Ezek a: www.atitok.hu és a www.thesecret.hu Sok sikert! :)

Nem könnyû, mert alapvetõ változásra van szükség. Újfajta szemüvegen keresztül kell látni a világot, és HINNI abban, hogy a könyvben leírtak alkalmazhatók a mindennapi életben. Javaslom, ismerkedj meg Esther és Jerry Hicks Kérd és megadatik! c. könyvével, mert az A Titok c. könyv/film bõvített, igényesebb változata, és komplett gyakorlatokatis tartalmaz, amik segítenek megfelelõ szintre emelni a rezgésedet. Emellett éremes ellátogatni A Titok két magyar nyelvû honlapjára is, mert ott olvashatsz sikertörténeteket. Ezek a: http://www.atitok.hu és a http://www.thesecret.hu Sok sikert! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Segítség kellene! Stacpoole-A kék lagúna c. könyvével kapcsolatban valaki tud használható infokat írni?

Mikor írta a szerző?
Mi a műneme, illetve a szórakoztató irodalom szerelmes regény műfajába tartozik, igaz?

0

Végzet ereklyéi; simonra hogyan került rá káin jele?

már lassan egy éve olvastam el az első négy részt,( az első hármat régebben) és most, hogy belefogtam az ötödik könyvbe nem emlékszem rá..
a segítségért köszi!:)

3

Az Antigoné cimű regényben Oidipusz és Kreón testvérek voltak?

2

Hol tudom lehetőleg a legolcsóbban megvenni az Ulysses Moore sorozatot?

Az első két részt olvastam csak és nagyon tetszik de sehol sem találom, a könyvtárban is csak az első két rész van meg.
Az értelmes válaszokat köszönöm!

0

Tudtok könyvet ajánlani egy 11 évesnek?

Inkább a kortárs könyveket kedvelem

9

Mi a módja annak, hogy kiadják egy könyvemet? Melyik kiadód és hogyan keressem meg?

mostanában nagyon népszerűek az ötven árnyalatos erotikus könyvek. én is írtam egy hasonlót, bár az inkább erotikus-vígjáték mintsem dráma.

1

Magyar Rivaille x Eren doujinshi?

valaki tudna nekem linkelni egy oldalt ahol Rivaille x Eren doujinshik vannak magyarra fordítva?q-q láttam már képeket belőle de sose találtam meg a teljes mangát :c

4

Melyik a legjobb könyvkiadó?

Olyat keressek, ami nem szabja meg, hogy hogy nézzen ki a könyv.

1

Könyvajánlás? (Folyt. Lent. )

Olyan könyveket keresek amiket érdemes elolvasni.Nem szeretnék vámpírokról,vérfarkasokról,félvámpír-farkas-démon...Szóval ilyen, manapság rendkívül felkapott könyveket olvasni.Valami jó thriller vagy horror könyvajánlót szívesen fogadnék.

11

Furcsa ez a nosztalgia?

Nagy HP rajongó voltam 1-2 éve.Múlt héten láttam egy 9gages posztot a Harry Potter univerzumról és valamiért elkezdtem magam beleásni neten a varázsvilágba.Elolvastam rengeteg fanfictiont a Tekergőkről,Lily és James kapcsolatáról,pár napja már csak ezzel foglalkozok az interneten,sőt elolvastam a kedvenc fejezeteimet a könyvekből.Ez a nosztalgia úgymond beteges vagy csak egy normális de múló hangulat amely pár nap/hét múlva elmúlik?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!