Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet alkalmazni (102 db)

Gitárkábellel lehet összekapcsolni a gitárt és az erősítóz és hogy lehet alkalmazni olyan erősítőt ami nem hangszerhez van?

Legjobb válasz: Ami nem hangszerhez van, az is ugyanúgy mûködik. Van bemenete meg kimenete. Értelemszerûen a bemenetre megy a gitár, a kimenet meg a hangszóró. Maximum olyan probléma lehet, hogy (mivel nem gitárerõsítõrõl van szó), nem feltétlen jack aljzat lesz rajta, de ez kevés elektronikai tehetséggel orvosolható.

Ami nem hangszerhez van, az is ugyanúgy mûködik. Van bemenete meg kimenete. Értelemszerûen a bemenetre megy a gitár, a kimenet meg a hangszóró. Maximum olyan probléma lehet, hogy (mivel nem gitárerõsítõrõl van szó), nem feltétlen jack aljzat lesz rajta, de ez kevés elektronikai tehetséggel orvosolható.
jelszintek, impedancia (illeszkedés) átviteli karakterisztika....
Dominik Rozsa! Kesz! Kifekudtem! Kuzd le megegyszer a 7. osztalyt! A tobbirol nem beszelek!
Igen, általában valamilyen modellezõs hardverrel.
Elõerõsítõt kell közbeiktatni, ha az erõsítõben nincs ilyen.
Sima házimozi erõsítõre is rá lehet kötni. Semmi extra, csak a gitár mono kimenetét simán egy csatlakozóval RCA csatira kell fordítani és az mehet az erõsítõbe. Rendesen fog szólni, csak halk lesz, mert nincs elõerõsítés. Csak nagyon fel kell tekerni a volumét. Árulnak boltban stereo jack-RCA átalakítót.Párszáz forint. Az is jó hozzá. De ez nagyon patkolós megoldás és az erõsítõnek sem használ, meg te sem leszel elégedett a hangzással.
A kérdező hozzászólása: köszi!!!
Elõször is értelmesen kérdezz, helyesírási hibák nélkül!Kerüld továbbá az értelemzavart !

Hogyan lehet a minecraftba mod-ot betenni? És hogyan lehet alkalmazni?

Legjobb válasz: Az attól függ hogy Hu-Minecraftban vagy SP - vagy Eredti minecraftban, De én úgy szoktam Hu-Minecraftban hogy a bin mappában a minecraft.jar társítom a winrarral és a letöltött modnak a fájljait egyszerüen beleteszem :) Amúgy ha nem huminecrafton játszol akkor ajánlom :) http://www.hu-minecraft.net

Az attól függ hogy Hu-Minecraftban vagy SP - vagy Eredti minecraftban, De én úgy szoktam Hu-Minecraftban hogy a bin mappában a minecraft.jar társítom a winrarral és a letöltött modnak a fájljait egyszerüen beleteszem :) Amúgy ha nem huminecrafton játszol akkor ajánlom :) http://www.hu-minecraft.net
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
A kérdező hozzászólása: De ki kell törölni az alap "mod"-ot ami benne van?? én kipróbált úgy és nem mûködött de ha kitöröltem úgyse :/
és alkalmazni?mert csináltam szerót a saját gépemre(szórakozásból).feltettem a 1 pár modot(worldedit, ...)és amikor beírom a parancsokat akkor nem történik semmi.mi van ilyenkor?
EZ NEM MODDOLÁS! ha moddolni akarsz, akkor ne world editrõl beszélj mint mod, hanem single player commands-ról
ok, bocs, csak kezdõ vok.
http://www.youtube.com/watch?v=Te1SjCD06AU Egy példavideó: Shader mod telepítéssel
kösz jerry, de arra a kérdésemre még nem kaptam választ hogy miért nem müxik semmisem, se worldedittel, se mással?

Viburcol kúpot hogy lehet alkalmazni fogzásra 14 hónapos babánál? Mennyi ideig lehet adni egyfolytában?

14 hónapos babámnak valószínű jönnek fent a fogai és annyira sírt, hogy nem tudtam elaltatni tegnap este, így kapott egy kúpot, utána tudott aludni. Mire elaludt volna az ölemben, felsírt mindig a fájdalomtól, szerintem a fogától. De meddig adhatom neki a kúpot? VAgy mi mást adhatnék még fogzási fájdalomra?

Legjobb válasz: A fiam 14,5 hónapos, neki a rágó fogai jönnek (az egyik már kijött), én 2 hete esténként adok neki kúpot. Egyébként úgy a leghatásosabb, ha reggel-este adod, de nekünk így elég, ezért nem adok reggel. Máskor is adtam már neki 2-3 hétig, nem volt vele semmi gond. Adhatsz még homeopátiás bogyókat (nekünk nem vált be), kenheted Dentinoxal, Dologéllel stb., ha nagyon fáj neki, akkor ott a Panadol, Nurofen, Algoflex Baby.

A fiam 14, 5 hónapos, neki a rágó fogai jönnek (az egyik már kijött), én 2 hete esténként adok neki kúpot. Egyébként úgy a leghatásosabb, ha reggel-este adod, de nekünk így elég, ezért nem adok reggel. Máskor is adtam már neki 2-3 hétig, nem volt vele semmi gond. Adhatsz még homeopátiás bogyókat (nekünk nem vált be), kenheted Dentinoxal, Dologéllel stb., ha nagyon fáj neki, akkor ott a Panadol, Nurofen, Algoflex Baby.


Hogyan lehet alkalmazni a matekot, fizikát, informatikát a fitness iparban?

Ugyanis ezek állnak hozzám a legközelebb . Nem tudom még pontosan mi is szeretnék lenni , de jó lenne ezeket így összehozni.

Legjobb válasz: Matek: "...És egy, és kettõ, és egy, és kettõ, nagyon jó! És egy, és kettõ..." Fizika: A mezõre merõleges mozgás, nem jelent fizikai munkavégzést, így hát emeld feljebb a futópadot! Informatika: Az tulajdonképpen az anti-fitness, nem?!

Matek: "...És egy, és kettõ, és egy, és kettõ, nagyon jó! És egy, és kettõ..." Fizika: A mezõre merõleges mozgás, nem jelent fizikai munkavégzést, így hát emeld feljebb a futópadot! Informatika: Az tulajdonképpen az anti-fitness, nem?!
a biomechanika az összeset ötvözi
Hát az elõttem szóló egy nagy baromságot írt :) Minden egyes mozgás munkavégzéssel jár. Newton második törvénye szerint egy testre ható erõ megmozdítja a testet, mely visszahat arra ugyanolyan erõvel. Adott tömeg adott mértékû megmozdítása adott energiát igényel. Ezt az emberi szervezet adott bevitelbõl képes fedezni. Igazából a mozgás mind fizikai törvények alapján fogyaszt.

AZ EBNEVELDÉN hogyan lehet alkalmazni a KUTYASÍPOT, ha már megvettem?

Legjobb válasz: rámész a kutya adatlapjén egy kutyára tanítés és odda van írja kutyasípot hosználok és azt kipipálod

rámész a kutya adatlapjén egy kutyára tanítés és odda van írja kutyasípot hosználok és azt kipipálod

Hogyan lehet alkalmazni a "csatlakozást" egy lóval?

Mert olvastam róla és a lépéseket szeretném megtudni. Hogy mit kell csinálni és mit kellene reagálni a lónak stb...

Legjobb válasz: Megtaláltam a választ. Ha valakit érdekelne megmutatom: http://suttogo.gportal.hu/gindex.php?pg=22392431

A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a választ. Ha valakit érdekelne megmutatom: http://suttogo.gportal.hu/gindex.php?pg=22392431
Fiú vagy vagy lány
Ja , hogy olyan csatlakozást én másra gondoltam bocs

GeoGebra-val hogy lehet alkalmazni Gauss, Cramer szabályt?

Hogyan lehet bevinni, milyen menüpont alatt az adatokat? Szükségem volna rá, nagyon fontos!

Legjobb válasz: Megtaláltam, itt van a fényképe. http://kepfeltoltes.hu/120110/cramer_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha szükséges privátban add meg az e-mail címed és mellékletben elküldöm a GeoGebra változatot.

Megtaláltam, itt van a fényképe. http://kepfeltoltes.hu/120110/cramer_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha szükséges privátban add meg az e-mail címed és mellékletben elküldöm a GeoGebra változatot.
Háromismeretlenes egyenletrendszer megoldása Cramer-szabállyal - dinamikus web-oldalként is feltettem ide: http://www.geogebra.org/en/upload/files/magyar/SzZsiga41/Geo.. Bármelyik böngészõvel használható, csak Java kell hozzá.

Fokhagymás féreghajtást (embernél) hogyan lehet alkalmazni?

Megettem egy egész fokhagymát, feldaraboltam és vízzel lenyeltem. Ez elég? Éhgyomorra kell? vagy kell enni rá valamit? hatásos?

Legjobb válasz: mármint több gerezdet ettem meg.

A kérdező hozzászólása: mármint több gerezdet ettem meg.
nem hatásos, ha férges vagy írass a háziorvossal féreghajtót és a családtagjaid is
Hatásos, tisztítja a gyomrot, finom illatot csinál, talán még a koleszterinszintnek is jót tesz. Ne darabokban nyeld le, nem tabletta ez, hanem szét kell rágni. Ha nem bírod, akkor csináld, amit én szoktam nátha ellen: fokhagymanyomóval szétnyomom, és mézet teszek rá. (A férgeket egyébként nem irtja, de azért jó.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!