Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a tesók napirendjét (1 db)

Hogy lehet összehangolni a tesók napirendjét?

A "nagyfiam 2,5 éves, a pici 4,5 hónapos. Õrült ritmus- és napirendkülönbség van köztük. Amikor a picit altatni kellene, a nagy fix, hogy vasutat akar építeni. Amikor a pici igényelné a játékot, a nagy tiszta hisztis, ny?gös. A pici 4x alszik napközben, a nagy egyáltalán nem, mikor végre kifullad, este eld?l, és pihenhetnék, már kelek a picihez szoptatni. A nagy pörög egész álló nap, a kicsinek kellenének az elcsendesed? id?szakok, jobb híján a hagyot a tv elé ültetem, mert nem lehet altatni, összebújni, ha ott sertepertél és csivitel körülöttünk. Van segítségem, a párom sokat van itthon, anyukám is besegít, de így is attól félek, nem sokáig bírom már a strapát. A naggyal egyre türelmetlenebb vagyok, és a picinél is azt várom, mikor alszik már el. Mikor lesz egy kicsit már jobb?!

Legjobb válasz: Nehéz kérdés!:)Ha van aki segítsen, akkor menjen el a naggyal, míg a kicsi alszik, te is lepihenhetsz. Én ilyenkor otthagytam a lakást (megvár:)), és ledõltem. Pihenten több a türelem! Nekem a kicsi 8 hónaposan már csak 1X-szer aludt, letettem a nagyot is vele egyidõben. Kitartás! Okosat nem írtam, de talán megnyugszol! Nehezen bírtam én is, és jön a harmadik!:)))

Nehéz kérdés!:) Ha van aki segítsen, akkor menjen el a naggyal, míg a kicsi alszik, te is lepihenhetsz. Én ilyenkor otthagytam a lakást (megvár:) ), és ledõltem. Pihenten több a türelem! Nekem a kicsi 8 hónaposan már csak 1X-szer aludt, letettem a nagyot is vele egyidõben. Kitartás! Okosat nem írtam, de talán megnyugszol! Nehezen bírtam én is, és jön a harmadik!:) ))
Szia!Nálunk is ez volt, de aztán valahogy maguktól összeszoktak.A lányom 31, a fiam 7 hónapos, nekem olyan 2-3 hónapja mûködnek jól úgy-ahogy.Az ritka ha egyszerre alszanak, mert ugye teljesen mások az igényeik, ezt nem igazán lehet összefésülni.Nálunk a kicsi délelõtt alszik olyan másfél-két órát, mire fölkel a nagy pont akkor ebédelne meg aludna.Most is a dolgozószobában ülök, a fiam elvan a járókában, a lányom meg két csukott ajtóval odébb remélem alszik.A nagyfiad csak azóta nem alszik hogy a kicsi megszületett?Mert ha igen, szerintem valahogy rá kéne venni, én pl.ledõltem egy kicsit mellé, és úgy tettem mintha aludnék, általában bejött.Azért még egy ekkora gyereknek szerintem szüksége van a nappali alvásra.És türelem, szerintem már nem sokáig lesz ilyen húzós.
A kérdező hozzászólása: Igen, a nagy azóta nem alszik napközben, mióta a picit hazahoztuk. Már mindent megpróbáltunk, most ott tartunk, hogy 2 óra körül apa elviszi kocsikázni, amibe belealszik - mint a régi szép idõkben. Iszonyú eleven gyerek, szinte küzd, hogy ne aludjon el, véresre dörzsöli a szemét és közben azt mondogatja, hogy nem vagyok álmos, nem megyek aludni... Akkor vagyok teljesen kész tõle, ha a páron 24 órázik, én meg nem vezetek, így 2 órától a gyerek kezelhetetlen, mondjuk 8-kor meg már alszik, ami azért jó...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan szoktassam le a 4 eves kisfiamat arról, hogy éjszaka áthívjon valakit magához aludni vagy ő jöjjön át a mi ágyunkba?

9 hós kora óta saját szobában van. Sokszor csinálta már hogy felébredt és nem akart aludni csak akkor ha valaki fogta a kezét vagy átjött hozzánk. Mostanában már napi szinten csinálja. Van egy 2 eves huga vele nem volt ilyen problémánk szintén saját szobája van és egyedül alszik.

6

Hogyan tudnám ezt a helyzetet megoldani?

6 éve voltunk együtt a férjemmel,van egy 2 éves kisfiunk. Már egy hete a szüleimhez költöztem,mert nem tudtunk együtt élni,elég sok tényező miatt.
Minden nap ahogy végez a munkával elviszi és 4-5 orát ott van nála,nálam lassan alig van,amit elég nehezen viselek.
Voltam benn egy jogásznál és beadtam a gyermekelhelyezész és a válókeresetet is. ami nem egy hetes folyamat. nem akarom hogy a kisfiam elszokjon tölem,pedig már lassan ottartunk,és nem egy tárgy hogy az apuka ide oda rángassa.
Hogyan tudnék ebbe változtatni? probáltam vele már beszélni azt mondta a gyerektöl nem tilthatom el...akkor viszi amikor akarja.

3

Kisiskolás uzsonna/tízórai! Ötletek, anyukák?

Szóval, arra gondoltam, csinálhatnánk egy ötletbörzét a tanácstalan embereknek. MIVEL TEGYÜK SZÍNESSÉ A GYEREKEK ÉTRENDJÉT? Akik a suliba csomagolnak kaját a gyerkőcnek, mit szoktak? Milyen szendvicset? Ötletek? Gyerünk :)

19

Mit tanitsak 2 es fel eves fiamnak hogyan vezesse le a feszultseget ha duhos?

Rendszeresen megut barkit aki a kozelebe van ha duhos,ha nem sikerul neki vmi vagy valamit megtiltanak. Mit talaljak ki hogy vezesse le a feszultseget? Otthon bejon legtobbszor h usson egy parnat. Vmi modszer ami mashol is alkalmazhato?

5

Hol lehet olcsón gyerekmitás ágynemű huzatot kapni?

Néztük a yisk-be,és a diesney-sek 7000 ft a legolcsóbb,nekünk meg 2 is kéne.Valahol nem tudtok most jó akciót?

5

A Vendel név tényleg cigányos?

Ismerosok le akarnak rola beszélni, hogy a kisfiamnak adjam.

14

Hol lehet még kapni higanyos lázmérőt? Ha valaki tud más környező országot ahol lehet venni írjon!

9

22 hós a kislányom. A Stodalt adhatom éjszakára köhögéscsillapítóként vagy az köptető hatású?

2

Magán gasztroenterológust Székesfehérváron kit ajánlotok és mennyiért és hol mikor rendel?

5 éves kisfiammal 3 éve küzdenek az orvosok nem tudják mi a baja! Liszt vagy tej vagy tejcukor, de mondtak mát mogyorót is hasi UH negatív széklete negatív Hidrogén kilégzéses teszt negatív. Vérvétel rendeben. Liszt-re teszt még nem volt, nem tudom hogyan is csinálják egyáltalán? 1,5 évig tejmentes diéta aztán visszatértünk a tejesekre pár hónapig nem volt probléma! "annó" sokat volt hasmenése negatív széklettel aztán spontán elmúlt mire megjött az ÁNTSZ-ből az eredmény. Most megint el kezdődött pár hónapja mondogatja többször pár nap elteltével,hogy fáj a bal bordája alatt a pocija és talán kicsit székrekedése van mert mikor mondja, hogy fáj akkor megyünk kakilni, de nem mindig produkál. Most is rendben a kakija és mondta a dokink, hogy akkor megint tejmentes diéta és fél év múlva meglátjuk. Köszönöm

3

Másfél éves 1 hete nem hajlandó ebédelni, mit tanácsoltok?

Már tízóraira alig adok neki valamit, a 2 étkezés közt több mint 4 óra telik el, nem kap előtte vizet, mégis ki akarja hagyni...Mit csináljak???

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!