Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet a tesók (115 db)

Hogyan lehet a Test Drive Unlimited nevű játékban autót eladni?

A fölöslegessé vált autókat hogyan lehet eladni? Azt tudom, hogyha a házamban nincs elég hely, de autót szeretnék venni, akkor a márkakereskedésben el tudom adni. El?re is köszi a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Sehogy:) csak venni lehet....

Sehogy:) csak venni lehet....

Hogy hogyan lehet a Test Drive Unlimited 1-ben a motorral normálisan kanyarodni?

Ha nyomom, hogy kanyarodjon, akkor csak bedől a kanyarban, de alig kanyarodik.

Legjobb válasz: Hogy lehet egyátalán motort venni? Én arra keresem a választ, de nem nagyon találtam meg. Be kell járni az egész szigetet? Vennél kell minden márkából egy kocsit vagy hogyan lehet motort venni? Mert nekem nem enged mocit venni.

Hogy lehet egyátalán motort venni? Én arra keresem a választ, de nem nagyon találtam meg. Be kell járni az egész szigetet? Vennél kell minden márkából egy kocsit vagy hogyan lehet motort venni? Mert nekem nem enged mocit venni.

Hogy lehet a Test Drive unlimited 2 serial-t eltávolítani?

nem uninstalláltam hanem formatáltam a játékot, újra tetem a gépem feltettem játékot és nem enged fel netre


Hogyan lehet a Test Drive Unlimited jatekot jatszani neten v lanon?

Legjobb válasz: megvásárolod a játékot, és eredeti serialt kapsz hozzá. Anélkül nem tudsz online játszani. Nincs lan, egyszerûen online, viszont egyszerre 8-an lehettek csak a térképen. Van egy olyan funkció hogy "Lock", ha lockoljátok egymást mindannyian, akkor nem kerül fel más hozzátok a térképre. Szerverek nincsenek.

megvásárolod a játékot, és eredeti serialt kapsz hozzá. Anélkül nem tudsz online játszani. Nincs lan, egyszerûen online, viszont egyszerre 8-an lehettek csak a térképen. Van egy olyan funkció hogy "Lock", ha lockoljátok egymást mindannyian, akkor nem kerül fel más hozzátok a térképre. Szerverek nincsenek.

Honnan és hogy lehet Johnny Test részeket nézni magyarul a neten?

Legjobb válasz: Csak annyit kellett volna tenned, mint amit én is csináltam, és már nézhetnéd is rég. Mondom a nagyon titkos trükköt, amit sokan nem ismernek, fõleg azok, akik ide irogatnak hülye kérdéseket.Beírod,hogy google.com, ha ez megvan, akkor képzeld, egy keresõoldal fog elõjönni, rákeresel, hogy johnny test hun, beállítod, hogy videóra keressen, és ott is lesz. Ha elakadnál ebben a nagyon bonyolult mûveletben, akkor írj megint ide a gyikra.

Csak annyit kellett volna tenned, mint amit én is csináltam, és már nézhetnéd is rég. Mondom a nagyon titkos trükköt, amit sokan nem ismernek, fõleg azok, akik ide irogatnak hülye kérdéseket.Beírod, hogy google.com, ha ez megvan, akkor képzeld, egy keresõoldal fog elõjönni, rákeresel, hogy johnny test hun, beállítod, hogy videóra keressen, és ott is lesz. Ha elakadnál ebben a nagyon bonyolult mûveletben, akkor írj megint ide a gyikra.
A kérdező hozzászólása: Kösz

Hogyan lehet a Windows XP-nél, a gép bekapcsolásánál "hatástalanítani" a Memory Test-et?

Legjobb válasz: leginkább sehogy sem, mert a bootolás folyamatában benne van a memory test is

leginkább sehogy sem, mert a bootolás folyamatában benne van a memory test is
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a gyors választ
semmi köze az XP -hez, ez régebbi gépek boot folyamata. kikapcsolni nem lehet, max elrejteni, olyankor az alaplap gyártó lógóját nézheted helyette.
A kérdező hozzászólása: És hogy lehet elrejteni?
BIOS -ban. Alaplaptól függõ, hogy pontosan milyen néven szerepel, és melyik menüpontban találod meg.

Lehet attól bajom, hogy kiskorom óta rendszeresen sportoltam és most, hogy megvan a tesi érettségim semmit nem csinálok? Kb 2 hónapja se nem futok nem focizok semmit nem csinálok.! Lehet ez hatással valamire? 18

Legjobb válasz: Semmire, max eltunyulsz, de az már a 6. héttõl elkezdõdött, szóval így 2 hónap távlatában már fölösleges ilyesmin agyalni.

Semmire, max eltunyulsz, de az már a 6. héttõl elkezdõdött, szóval így 2 hónap távlatában már fölösleges ilyesmin agyalni.
Eltunyulsz, csökken az állóképességed, nehezebben mozogsz, majd elhízol. Ne hagyd abba, legalább egy keveset kell mozognod!
Volt, hogy egész télen nem mozogtam, és az izmaim ugyanolyan kemények mint elõtte...

Szerintetek hogy lehet a legnagyobb hûtés hatásfokot elérni?

Hogyan a legérdemesebb berendezni a gép Hûtését?

Legjobb válasz: elõl beszív, hátul kifúj: acpitz-virtual-0 Adapter: Virtual device temp1: +27.8°C (crit = +105.0°C) temp2: +29.8°C (crit = +105.0°C)

elõl beszív, hátul kifúj: acpitz-virtual-0 Adapter: Virtual device temp1: +27.8°C (crit = +105.0°C) temp2: +29.8°C (crit = +105.0°C)
A kérdező hozzászólása: Oké Köszönöm.

Ubuntu legűjabb verzióján hogyan lehet a webkamerát skype-on beállítani, mer ha rámegyek a beálítások-ba a webkamerára és a test-re a kamera besem kapcsol?

Legjobb válasz: Milyen típusú kamera? Lehet, hogy nem támogatja az Ubi. Egy lsusb és egy lsmod parancs kimenetét be tudnád másolni?

Milyen típusú kamera? Lehet, hogy nem támogatja az Ubi. Egy lsusb és egy lsmod parancs kimenetét be tudnád másolni?
A kérdező hozzászólása: Trust WB 1400T webcam!
A kérdező hozzászólása: lsusb és egy lsmod ezt sajnos nemtudom mit jelent):
A kérdező hozzászólása: gstreamer-properties ezt ha beütöm viszont terminálba a vidó fülön bekapcsol a kamera és látom magamat de a skype nem indítja el):


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!